22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Marci0115

ha lesz magyarul akkor igen, ha meg nem nem, kurvára leszarják a peticíót
  • vg
    Unalmas már ez petíció dolog, eléggé telehánytad vele a fórumot. Legalább majd egy picit(ha már szó megragad már az is jó) megtanulsz angolul, bajod nem lesz tőle.
  • Barnez
    Na a petícióból töröltem a trollokat. Ezenetúl megkérek mindenkit, hogy vegye komolyan (!!!!) a petíciót. Aki emiatt tartózkodott tőle, az aláírhatja. Köszönöm! Tovább jó szünetet mindenkinek!
  • sanya200
    viszont:)
  • adam0615
    Boldog karácsony ünnepeket mindenkinek!
  • bendáj17
    ja én nagyon szerettem mesterövésszel lenni.
  • sanya200
    A 3-ben ha mesterlövésszel mész érdemes kitanulni a járműelhárító puskát a collector hajón nagyon durva sebzése lesz, egy begyűjtő tábornoknak 1 fejlövés leveszi majdnem az egész pajzsot a 2. meg el is teszi láb alól a kisebbek ellen ha nem teljes a pajzs egy fejlövés elég.
  • bendáj17
    az is főleg hogy messziről beméred és fejen lövöd az ellenséget.
  • haxoror
    Számomra azzal volt a legkönnyebb végigvinni, sokat segít hogy önmagad ki tudsz nyitni mindent a játékban így szabadon választhatsz akárkit csapattagnak, plusz megkapod az immunitást is, annyira erős a mesterlövész hogy nem is tudtam mit tegyek be bónusz skillnek, nincs igazán semmi egyébre szüksége.
    (Végül az assault fegyó mellett döntöttem, nem bántam meg :)
  • pxxl
    még a mesterlövész érdekelne majd, hogy mennyire életképes. lassan tüzel, de 1 lövés is halálos...de ha mellé megy
  • bendáj17
    megértem szerintem is jó. Nekem a 2-ben is jók a képességek. Én se nagyon kedvelem azt hogy megyek azt összevissza lövök.
  • motyodlee
    én most kezdtem újra az egyet harci adeptussal és azt kell mondjam, sokkal élvezetesebb, mint a katona.
    a mész-lősz megoldást először Veimarnál már annyira untam, de végigvittem azzal a kaszttal.
  • bendáj17
    szerintem nagyon jó kis karakter, elég jól lehet vele biotikus erőt is használni és katonaként is megállja a helyét.
  • pxxl
    az a katona+adept, tud tanulni más fegyvert is pisztolyon kívül pl (puskát asszem)
  • haxoror
    harci adept? Az miaz?

Én is éppen a ME1-et játszom újra, sima adeptet indítottam, eleinte nem túl jó de később nagyon erős.
    Mondjuk én a pisztoly helyett inkább felvettem bonus skillnek az assault rifle-t
  • Pares
    Egyébként elég ironikus, hogy feljövök ide a fórumra, és itt is a magyar nyelvről meg mentalitásról van szó. Ma jól összevesztem egy faroknyalogató hegyitóttal, szóval eléggé fel vagyok csesződve ezzel a témával kapcsolatban. Ezért kérlek, inkább hagyjuk, nehogy már itt is ezt a veszekedést kelljen néznem.

Ráadásul mindezt magyar-magyar közt!
  • Pares
    Rossz vicc volt. Nagyon rossz.
  • Evoluti0N
    Kezd eléggé offtopik szintjére süllyedni a hely, nem?
  • Hoz_Hun
    Albert Wesker biztos megvenné. Tellik neki a sok eladott T-virusból. Meg valószínüleg az "aaa bbb" nevű úr (vagy hölgy?) is.
    Komolytalan ez a petíció.
  • Totalias
    Akkor bocsi, most jöttem haza a munkából és eléggé kábult vagyok! Azt hiszem megyek és alszom egyet!
  • Ari18
    Dehogy, közöd nincsen hozzá
  • Totalias
    Ez nekem szólt, mert akkor nem értem?
  • Ari18
    Na igen, aki csak sztrájkol közben meg még egy boltot sem látott, arról meg van a véleményem.
  • Totalias
    Ezt benéztem, de nem baj! :)
  • Slashice
    Igazad van, de az angol, magyar, melléknév. Ezért kisbetűvel írandó.

Magam is a lokalizáció mellett állok, mint azt mindenki tudja, de azért arra nagyon kíváncsi lennék, hogy az aláírók közül hányan vennék meg a játékot eredetiben, illetve hányan vették már meg az eddigi részeket...
  • Sir Quno Jedi
    fejlécben ott a link vagy egy hete...
  • Totalias
    Hali mindenkinek! Nem tudom, hogy volt-e már, de: http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation

Aki akarja aláírhatja, cél a 10ezer aláírás, szal mindenki ajánlja, ahol csak tudja! Majd meglássuk, hogy lesz-e fordítás vagy sem!:)
  • Ari18
    Nem vagyok "szuperMAGYAR", csak a hányinger kerülget ettől a "ami magyar az már csak szar lehet", " a magyarok hülyék" stílustól. Egyre több hozzászólásban látom ezt. Nézd meg egy mai fiatal adatlapját, akármelyik közösségi oldalon. Tele van irkálva mindenféle Angol mondatokkal/idézetekkel. Véletlenül sem Magyarul az anyanyelvén, ne ez a szörnyű. Ettől lennének menőbbek vagy mi a f@szom?

Kopiati

Akkor félreértettelek, Én kérek elnézést.
  • Doom 4
    Muhahahaha demokrácia... Az is csak elméletben szép és működik mint a kommunizmus.

"A többség sosem képviseli a jogot. Nem, sosem! Ez is csak olyan társadalmi hazugság, amely ellen minden szabad, gondolkodó embernek küzdenie kell. Kik alkotják egy-egy nép többségét? Az okosak vagy tökfilkók? Egyezzünk meg, hogy a tökfilkók többsége világszerte lenyűgöző arányú. De, az ördögbe, csak nem helyes, hogy az ostobák ráncigálják az okosokat?!"
    Henrik Ibsen
  • pxxl
    faszás, akkor fúdejólesz nekem este :D
  • Sir Quno Jedi
    Sima adept a legmostmégjobb, mint általában a mágus jellegű kasztok RPG-kben. Pisztoly meg legmurvább fegyó feltápolva az 1-ben.
  • pxxl
    kezdtek átmenni politikába...
    ___

fél off.

most kezdtem az ME1-et megint, és nemtom melyik kasztot vigyem :D már voltam katona, mérnök, meg harci adept. A sima adept mennyire erős/jó? (csak pisztoly + képességek miatt)
  • Hoz_Hun
    Sajnos magyar mentalitás. Mi sokkal többet sírunk bármely más nemzetnél. Lehet hogy a többséghez viszonyítva több okunk is van rá. Elég depressziós egy nemzet vagyunk.
  • Kopiati
    De igen is magyar:D Mert itt semmi sem működik jól, ami máshol tökéletesen működik, (lásd bolognai-rendszer, lásd demokrácia) De csak a magyar sír azért mert jaj mocskos izé nem fordítja le a nyelvemre... svédeknél alap, hogy tudnak nyelvet a fiatalok, az idősek is legalább 2-t, nem rínak mert feliratos a film... a BioWare fórum meg nem alkalmas mintavételre, meg az internet sem, tény az átlag magyar, akinek a VV4-et csinálják, meg a MEGA-faktort...az életben nem tanult meg rendesen egy idegen nyelvet, arról nem is beszélve, hogy 2. vagy 3. nyelvnek valamelyik kedves szomszéd népség nyelve kéne, hogy legyen...

ME 3 anélkül is tetszeni fog, hogy magyarul lenen, anélkül is meg fogom venni, a tapasztalatom alapján általában az sír a magyar nyelv hiánya miatt akinek csak a nyelvi fájl kéne, mert a virágbolti verzió olcsóbb...
    Lefordítani bármit is egy GESZTUS, az EA gesztusa volt nekünk, de úgy látszik az új pénzügyi politikájukba ez már nem fér bele, meg nem olyan eladások vannak, mint egy mozifilm esetében...
  • Bhalage
    nem Magyar, hanem MAGYAR!!!! :trikolor !!!!!
    utana meg leirod hogy angol :D

juj de ruhellem ezeket az extraszupermagyarokat

en buszke vagyok, hgoy magyar vagyok, de pont leszarom, hgoy a ME3 kijon-e magyarul, mert ugyis angolul fogom tolni, mint az elozoeket

-csak egy velemeny a sok kozul
  • SZEG007
    loszart magyar mentalitás... Ne tud meg mennyit nyávognak a Bioware forumon mindenféle aproság miatt az emberek, és oda nem magyarok irnak. Az embereknek soha semmi se jo, és ez nem nép specifikus dolog ilyenek az emberek.
  • pxxl
    majd megcsinálják a magyarítást...
  • penge96
    De most mit pattogtok? Valszeg nem lesz magyarítás, aki nem tud angolul megszívta, aki meg tud annak meg oly mindegy. Ennyivel le kéne zárni, ti meg itt szapuljátok egymást egy hülye lokalizáláson
  • Kopiati
    ( ha van fordítás az a gondja egyeseknek, hogy rossz, ha nem lesz fordítás, akkor meg, hogy miért nem:D) ne vegyétek magatokra de ez annyira jellemzően magyar mentalitás...
  • Kopiati
    Az csak humor volt...az alpári a kifejezéstelen magyar nyelvhasználatot értettem, mert hiába szép, meg sokszínű a nyelv, ha amúgy sem használod ki a benne rejlő lehetőségeket...Egyébként utóbbi állításod igaz, ezért mondják gyakran, hogy az angol, és pl német művek szakértő fordítása jobb, mint az igazi...