22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• adam0615
    A választ sajnos nem tudom megmondani, de sok játék figyeli hogy csaltál-e. Szerintem ez is figyeli, de nem tudom milyen hatása lehet.
  • pxxl
    jah, csít ha úgy tetszik :D

úgyis megcsalom nemsokára, elmegyek jackért őt meg alap h meg kell húzni az alagsorban
  • adam0615
    Ő szerintem olyan csalásra gondolt hogy kódot használt :)
    Nem szerelmi megcsalásra.
  • bendáj17
    ahogy olvastam komoly következménye lesz ha megcsaltad az első részben. Ha jól tudom nem lesz jobb a romantikus rész.
  • sanya200
    Akkor lara croft se mentheti meg ennyiből?Párszor már megmentette az emberiséget.Játszottam én is férfi és női karakterrel is de valahogy a női sokkal jobb, ne kérdezd miért csak jobb lehet a hangja miatt vagy nem tudom de teljesen más a játékélmény máshogy viszonyulnak hozzád az emberek, én már nem is tudnám férfi karakterrel végigtolni elkezdtem a múltkor de 10 perc után elég volt belőle.Így csinálhatok egy dögös csajszit és jobb szeretem az ő arcár nézni párbeszéd közben mint a deafult shepardét.
  • pxxl
    arról van infó, hogy esetleg nézni fogja valahogy a 3. rész, hogy volt-e csalás az előző részekben? csak mert agyf_szt kapok már a bolygó szkenneléstől
  • lolSL
    egy ribanc nem mentheti meg a világot
  • Evoluti0N
    Játszottam férfi és női karakterrel is. Női karakter jobban bejött. Mégpedig azért, mert a női szinkronszínész sokkal profibb, mint a férfi. Sokkal jobb élmény volt nőivel játszani. A 4 végigjátszásomból csak az 1. volt férfi az első és a második rész esetében is.
  • pxxl
    jah sztem sem illik be az ME világába a női karakter. kezdtem nővel még régebben, de hamar abbahagytam.
  • Glutamin
    Én valahogy nem tudok azonosulni a női Sheparddal. De biztos érdekes lehet. Liara meg egy...

Remélem a záróepizódban elég komolyan kimunkált részt kap. Meg persze az első részhez hasonló színvonalú romantikus szál is lesz. Vagy mittomén lesz aszári gyerek, ilyesmi.
  • sanya200
    Én is liara-t kaptam el volt egy kis leszbi hancúr:)
  • pxxl
    én ME1-ben elkaptam egy körre :D inkább őt mint ashleyt
  • bendáj17
    érdekes lehet majd kiderül.
  • Doom 4
    Most jutott eszembe, hogy a Shadow Brokeres DLC-ben, utána lehet olvasni bizonyos embereknek. És azt írták
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a rejtőző fickónál, hogy amíg nem tudom milyen távolsági funkciók nem működnek (kb. 1 év) Shepardnál addig a megtorlást vissza tartja.
    Azaz lehet majd ha nem őt választjuk, akkor őt is le kell gyűrni...
  • sanya200
    Hát szerintem ő se a karrierje miatt csinálja:)
  • Glutamin
    Na jó de én nem vagyok ennyire karrierista, hogy 31 évesen a galaxis legmacsóbb figurája legyek:D Bár egy aszárit elvinnék egy körre:D
  • sanya200
    Shepard fiatalabb nálad a 2. részben is még csak 31 éves:)
  • mike01010101
    Ok, megnézem majd azt a forráskódot
  • Slashice
    Bár, ahogy elnéztem a referenciáid, lehet, hogy ebbe te is belenézhetnél :) (A TLK forrása letölthető Gocek profiljáról)
  • Slashice
    Ez csak természetes :) Jut eszembe, majd valamikor írok Goceknek, hogy tervezi-e a TLK szerkesztő fejlesztését, gondolok itt arra, hogy lenne egy előnézeti kép, ahol látnánk azt, hogy bizonyos szöveget melyik szöveg követi (gyakorlatilag ugyanúgy látnánk a dialógust és a hozzá tartozó tárcsát, és a tárcsával tudnánk tovább lépni), de akár az is jó lenne, ha valamiféle fa-szerkezetben látnánk azt, hogy hogyan jönnek sorban. Ez lényegesen meggyorsítaná a munkálatokat :) minimum lefelezné az időt. Legutóbb mikor kérdeztem, azt mondta, hogy ezek valami 2da arrayban van tárolva, valamelyik UPK fájlban, de még nem nézett bele részletesebben.

Gondolom, ha nem jön ki lengyelül a ME3, akkor nekiül a témának :)

Egyelőre azonban várok arra, hogy az EA Store-on előrendelhető legyen a játék, mert ott mindig ki lehet választani a nyelvet is. És az már jelzésértékű lesz.
  • mike01010101
    @Slashice: És az ME3-at is ingyen fogjuk lefordítani, igaz? :)
  • Slashice
    Ott a pont :)
  • Slashice
    Rá se ránts, trollokkal nem kell foglalkozni...
  • SZilaJMaGGoT
    Egy jó csapat még nem garancia egy projekt befejezésére. Lelkes amatőrök(a tényleges klasszikus értelemben vett amatőrök) pedig az esetek 99%-ban sosem fejezik be az elkezdett modok/gameket...
  • Doom 4
    Tudod nem mindenki olyan mint te, létezik még jó szándék is a földön...
  • sanya200
    Nem tudom te ezt honnan veszed én nem azt mondtam hogy segítenék neki csak akkor ha értenék hozzá de akkor se pénzért nem mindenki olyan pénzsóvár mint egyesek.Amennyit MIKE már tett az oldalért meg a Mass Effect-ért simán megérdemelné a segítségünket.Miért szerinted ki fordította le a Lair of the Shadowbroker dlc-t meg az eddigi képregényeket.És ha jól tudom soha nem kért egyikért se semmit.Nem tudom mit kell itt bunkózni én jóindulatból mondtam amit nem azért hogy pénzt kérjek érte.
  • ferenc001
    Mindenki magából indul ki...
  • vg
    Jó segítség lenne, fizetést is kérnél mi a nulla tudáshoz, mi?
  • bendáj17
    dehogy írtam . nekem mindegy ha angol lesz akkor úgy játszok vele.
  • sanya200
    Miért nem kérsz egy kis segítséget hozzá?Én segítenék de sajnos nem értek sok mindenhez eddig csak ps-hez de ahhoz se olyan jól.Mondjuk gépem csak 8 éve van kb.Eddig csak játékra használtam de már kezd érdekelni a tervezés is egyre jobban.
  • SZilaJMaGGoT
    Gondolom a télapónak is próbáltál levelet írni... :D
  • mike01010101
    OFF:
    Több mint 15 éve semmi mással nem foglalkozom csak ezzel az átkozott számítógéppel:))
    A Fallout -hoz is van egy pár modom (NV-hez is) ha érdekel keresd meg a falloutnexuson.
    Sajnos a saját játékomat félbehagytam időhiány miatt pedig az engine már majdnem kész. De modellezni, textúrázni és programozni egyedül, munka mellett nagyon időrabló.
  • sanya200
    Mike mennyi mindenhez értesz?Ahogy látom nagyon ott vagy mindenben ps, 3ds max, most meg doom 3 mod?
    Nem gondolkodtál azon hogy csatlakozol egy mod készítő csapathoz?
    Szoktam nézelődni a moddb.com-on de sajnos me mod nincs a 2-höz még úgy ahogy de az egyhez sajnos semmi sincs.
  • bendáj17
    ha nem is próbáljuk meg akkor nem ér semmit. Megéri megpróbálni.
  • mike01010101
    Legrosszabb esetben lefordítjuk mi:) Gyorsak leszünk.
  • sanya200
    Hát a remény hal meg utóljára nem igaz?Sok minden történhet még 1 év alatt ha meg nem is lesz magyarítás valaki úgy is csinál majd hozzá valaki vagy valakik csak idő kérdése.De jobb lenne ha kiadnák vagy legalább megbíznák pl a cdprojektet hogy fordítsák le úgy ahogy anno az első rész esetében.
  • SZilaJMaGGoT
    A linkedet könnyen kidobhatja egy kereső és nyílván jól mutat egy warez oldalon. De végül is mind1 úgy se lesz ebből semmi... :D
  • sanya200
    nem értem mi a gondod most azzal hogy aláírják azzal nem derül ki az hogy warezosok vagy nem.Az a lényeg hogy minél többen aláírják, miért szerinted aki eddig aláírta az a 882 személy az meg is vette?
  • SZilaJMaGGoT
    Majd pont a warezosok miatt lokalizálnak...
  • mike01010101
    Kicsit más téma de mégis összefügg az ME-vel. Annyira bejönnek mostanában a tps sci-fi játékok, hogy csináltam egy tps modot a régi doom 3 játékhoz.
    Itt egy kis video, ha valakit érdekel, letölthetővé teszem.

Dom 3 TPS

Van benne egy kis nextgen grafika update is (hdr, dof), ha az ME3 így fog kinézni nem fogok panaszkodni, nem vicc.