22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Ryder62
    Szerintem a scannelés sokkal jobb mint a mékózás mert az viszonylag rövid idő alatt lebonyolítható. Kattintok párat egy bolygón aztán tovább a következőre. Legutolsó végigjátszáskor minden bolygóra max 4 szondát lőtem ki. Ugyan a játék közepénél már csak a közepes vagy annál jobb bolygókat szkenneltem. Eredmény pedig az hogy kb 3X annyi nyers anyag lett mint amennyi kellett volna.
  • Evoluti0N
    Ha sok bolygóra lehetne leszállni, akkor meg sztem az első rész csapdájába esnének. Értsd: ismétlődő helyszínek.
  • mike01010101
    Jó lenne a bolygó scannelés ha sokkal több helyen lehetne leszállni.
    Nekem már az is elég lenne ha a már egyszer leszállt bolygókra visszamehetnénk.
  • Evoluti0N
    A bolygószkennelés valóban egy gyenge pontja a játéknak. Az gondolták, h népszerűbb lesz, mint a Mékó, de tévedtek. Sztem mind a 2 rossz ötlet volt. Remélem, h a 3. részben egyikkel se fogunk találkozni, vagy legalábbis átalakított formában :)
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk kapsz egy csomó alapanygaot, de az édeskevés.
  • Sir Quno Jedi
    De hogy ezeket mér nem lehet átugrani, ha folytatod az első végigjátszásodat egy másodikkal?!?!?
  • pxxl
    jaja, ezért nem is kezdem el megint, főleg a bolygószken miatt. nincs azaz isten h mégegyszer végig bogarásszam a galaxist :D
  • bendáj17
    ilyen is meg olyan is. Persze vannak a játéknak hibái de ellehet viselni szerintem.
  • Sir Quno Jedi
    Nem, a lövölde része is jó ott, ahol pörgős és változatos. Ott viszont nem, ahol vontatott és repetitív. Néhol nagyon kióg a lóláb, hogy csak a játékidőt kellett növelni. Ugyanakkor vannak intenzív akciórészek amik odabasznak!
  • lolSL
    lehet neked a mass effect könyveket kéne csak venned
  • Sir Quno Jedi
    Én is toltam volna még párszor, de sok benne a végtelenül unalmas rész. Pl. a bolygó szkennelgetés, meg a sok idióta hosszú és unalmas kutyagolós harc (pl. a Kroganért felfelé a toronyban, az annyira hótunalmas, hogy ásítoztam közben elsőre is). Ha az ilyen értelmetlen átkötő lövöldéket át lehetne ugrani újrajátszáskor, akkor az ember tudna kényelmesen a kalanddal és a sztorival foglalkozni, ami jó.
  • lilathrone
    Áá ennyivel nem lehet letudni a Mass Effect 2-t :D Én úgy voltam vele, hogy addig játszom, amíg senki nem hal meg, ez második végigjátszásra sikerült, azóta végigjátszottam még 3x, egyszerűen nem lehet megunni ;)
  • pxxl
    na jöhet a harmadik rész, végeztem a másodikkal is :D igaz, hogy 3-an meghaltak (Mordin, Zaeed, Jacob), de nem érdekel :)
  • Kopiati
    Hát egy fejlesztőnek szerződése van, te sem csinálsz mást a melóhelyeden(lásd szívsebész), mert az asszony azt mondta:D Az ilyen petíciókat, azok találják ki akik nagyon ráérnek, vagy valami álomvilágban élnek. Az ME3 magyar lokalizáció petíciót aláírtam, mert jelzés értékű, ha már anno a vásárlásom nem volt az... de tisztában kell lenni vele, hogy veszett fejsze nyele... (kb annyi értelme van, mint a magyar parlamentben a maradék 1/3 nak...(kevesebb munkanélküli))
  • Kopiati
    Ezzel már próbálkoztak:) csak ott nem a "szemét" nem "szemét" kritérium volt...
  • Gruffersten
    Első részhez ígértek letölthető tartalmakat majd az első rész megjelenése után máris bejelentették a második részt, ami alig tűnt többnek az első résznél.Aztán ofkorsz felháborodott mindenki, majd csináltak egy steam groupot, ahová iszonyatos nagy tömeg joinolt.Persze a játék megjelent, a boycott vezetői is elismerték, hogy sokkal több mint az első rész, hülyét csinálva magukból.Most a group 20k+ taggal van jelen, de na,sokkal több volt ez anno.
  • mascarun
    Ott mi volt az ok? Nem hallottam róla!
  • Gruffersten
    L4D 2 ékes példája annak, hogy a fejlesztők tökéletesen leszarják a petíciókat.
  • pxxl
    inkább a technikát kedvelem, meg azt a pár embert aki képes a civilizáltságra. a sok szemetet kéne kivágni, aztán jó lenne. :)
  • Sir Quno Jedi
    Én szeretem a civilizációt, legalább amíg el nem pusztítjuk vele a bolygót és magunkat is, addig hadd élvezzem kicsinység!
  • pxxl
    jah de az kb 1 év, mire úgy felépítesz egy tanyát, hogy működjön :)

am nem lenne hülyeség, szívesen elhúznék valami szigetre, aztán csá nagyvilág :)

bár lehet h 1 hét után a kókuszt kaparnám egy kis netért
  • Sir Quno Jedi
    Vizet fúrt, vagy ásott kútból, a csirkének meg ott a zöld lekaszálod, termesztesz kukoricát, ezt-azt, betápolod neki.
  • pxxl
    jajaja, a kaját a csirkének, a vizet, trágyát a zöldségnek meg?
  • vg
    Nevelj csirkét, kakast, termessz zöldséget meg ilyesmit, aztán lesz ingyen pipihús meg kaja, gyakorlatilag ingyé. Csipsz, kóla, cigi nem biztos, hogy kell.
  • sanya200
    Azért kíváncsi lennék mennyi villanyszámlát fizettek meg mire.Csak összehasonlításképp pl ott a net az öcsém Pécsen 4-t fizet a 15mbites upc-ért én ugyanennyit fizetek szaros 6mbit-ért. Vagy csak ha elmegyek a bolba reggeliért akkor majdnem minden legalább még egyszer annyiba kerül, nem csak Pestről van szó csak példa volt de egy koszos kis faluba minden drágább pl egy zacskó chips itt 270 és nem a nagy hanem a normál 90grammos szóval ne mond azt hogy ez hülyeség mert nem az.
  • Kopiati
    Jah, gyűjtsünk össze 100ezer aláírást aztán szavazzuk meg népszavazáson...:D
  • sanya200
    Hát azért annyira nem tolná el a megjelenést max 1héttel van azoknak fordítócsapatuk szóval nem tudom mi a gondjuk, nem külső céget kéne megbízniuk vele.Vagy legalább akkor adnák oda a cdprojekt-nek ők fordították az első részt is, 1 hónap alatt meg is lett.
  • Sir Quno Jedi
    Meg úgyis felesleges lokalizálni. Idő, pénz és tovább tolja a megjelenést. A többség úgyis lewarezolja még a lokalizációért sírók közül is, így felesleges fáradoznia ezen egy cégnek. Minek?!

Amit a lokalizációra költenének, el tudják költeni másra is (igyanak egyet az egészségünkre).
  • Hoz_Hun
    Csak kár hogy egy csomó barom aláíró is van. Többet ártanak mint használnák. Az igazi petició, nével, címmel, kézzel kitöltve és aláírva. Postázva a fénymásolatot, kérésre az eredetit is beutatni. Annak lenne értelme, de ez az onlány baromság nem fog sehova sem vezetni.
  • vg
    Olcsóbb? Pesten? Ember, te miről beszélsz????
  • Hoz_Hun
  • sanya200
    Hát azért nem 5 ember venné meg szerintem aki idejár legalábbis a nagy része biztos megveszi, meg azért pesten nem olyan elkeserítő a helyzet mint vidéken persze ott se kolbászból van a kerítés de ott több munkalehetőség van meg olcsóbb a megélhetés.Meg aki akarja úgyis össze tud rá kaparni annyit még egy év mire megjelenik ha csak 1000ft-t tesz félre havonta már megvan az ára.Itt a hozzáállással van gond mert sokan azon vannak hogy minek vegyem meg miko ingyé leszedem.Ha angol ha magyar lesz én megveszem és nem a sima hanem a ce kiadást vagy annak megfelelőt a neve lehet más lesz.
  • vg
    Persze, de az csak a tört verzióhoz lesz csak használható. Mellesleg igazad van, mert abból a 1000 aláíróból megvenné a játékot 5db emberke, a dlc-kért pedig fizetne 1db(ahogy a mostani eset is bizonyítja, azért szűnt meg hirtelen a dlc-k honosítása). Így tényleg nincs értelme. Jó az angol!
  • pxxl
    ezt sem fogják figyelembe venni elhiheted, hogy leszarják hogy 1000-2000 magyar mit akar, mert ők nem tudnak angolul (olyan szinten) stb. nem éri meg erre pénzt feccölni, majd jönnek a magyarítók, és max 1 hét alatt dobják az átírt szöveget hidd el :)
  • mascarun
    Annak idején aláírtam a COD dedikált szerver peticióját is, amit rengetegen aláírtak. Azt sajnos nem vették figyelembe a fejlesztők! Remélem most nem járunk majd így, ha esetleg beindulna az egész!
  • bendáj17
    sajna ez van aki aláírta az megtette amit szeretett volna.
  • sanya200
    Hát pedig ahol tudom reklámozom pl gamestar meg facebook, pedig írtam a gs-nek de le se tolták, még válaszolni se válaszoltak.Lusták az emberek az az igazság még arra is hogy fél percet rászánjanak hogy kitöltsék.Kiraktam torrentoldalon főoldalra 8500-an szedték le de nem igazán vették tudomásul amit írtam.Szomorú ez gyerekek hogy az emberek erre se képesek csak vannak a világba.
  • mascarun
    Én még ma hallottam róla először úgyhogy még akármi lehet!
    Gondolom nem tudnak elegen a létezéséről!
  • sanya200
    Hát nem igazán halad ez a petíció eddig 1000-en írták alá vagy legalábbis nem sokkal többen.
  • bendáj17
    nagyon klassz kis videó. Jó a talis kép :D