22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
bendáj17 #920 ki tudja majd meglátjuk. -
pont annyi hitele van annak az oldalnak mintha ide bírná vki hogy 2024 13. hó 42. -
adam0615 #918 Most láttam az egyik oldalon (itt) hogya ME3 megjelenésnek 2011. szept. 1. van kiírva. Lehet hogy tudnak valamit? Bár szerintem biztos nem igaz csak írtak valamit. -
bendáj17 #917 igen meglehetne oldani úgy is érdekes lenne. -
vagy másik karakter szemszögéből is érdekes lehet még. pl garrus jó lehet, ahogy rendet rak az omegán -
ferenc001 #915 Ha Shep meghal, akkor ott vége a sztorinak, azt a mentést nem lehet importálni a háromba. Plusz, (ha jól emlékszem) azt nyilatkozták, hogy Shep története a trilógiával véget ér, de az ME univerzum túl nagy ahhoz, hogy a kihasználatlanul hagyják, úgyhogy valószínűleg lesz még ME játék, csak Shepard nélkül. -
muszáj feltámadnia, vagy valami, erről a sztoriról még lesz lehúzva 1-2 bőr az tuti. vagy lesz before ME, megy ilyenek :D -
Hát ha úgy vesszük akkor igen. De arra érti, hogy tényleg meghal e a végén és nem támad fel 3x sem :) -
2. rész elején 1x meghalt :D plusz aki elbszta, vagy direkt úgy alakította, annak a 2. rész végén meghal :) -
?? Ezt kifejtenéd? -
már meghalt -
Feltünt egy oldalon hogy mi lesz ha véget ér a mass effect (trilógiára gondolnak) Shepard állítólag meghal..... -
sanya200 #908 Szerintem hülyeség keverni a mass effectet a dragona age-el, azon kívül hogy mind a 2 bioware termék semmi közük egymáshoz, az egyik egy sci-fi a másik meg pár 1000 évvel korábban játszódik. -
bendáj17 #907 elég fura. -
sanya200 #906 érdekes
én ezt találtam.A me2 fórumba belinkeltem már, ide már felesleges.:) -
-
bendáj17 #904 köszönöm én is. -
sanya200 #903 Köszi a választ. -
Gruffersten #902 ''Mass Effect: Evolution is an upcoming four-issue comic mini-series that will delve into the origins of the Illusive Man and the human-survivalist organization Cerberus.''
Az Illusive Man eredetéről és a Cerberus megszületéséről fog szólni. -
bendáj17 #901 szerintem az lesz illusive man-ről fog szólni, de nem biztos. -
sanya200 #900 Ez az evolution illusive man-ről fog szólni vagy az egy másik már?Kicsit lemaradtam a témában. -
Gruffersten #899 Az Evolution startja messze van még, 19.-én fog megjelenni .:( -
bendáj17 #898 igen én is így gondolom. -
sanya200 #897 Szerintem ha lesz is majd gameplay videó az tuti valami rendezvényen lesz majd pl e3 vagy hasonló addig esetleg screenshootokat kapunk max. -
bendáj17 #896 igen reméljük kiderül :D -
Evoluti0N #895 Hamarosan meg fog jelenni egy újabb képregény, aminek Illusive man lesz a főszereplője. Remélhetőleg fény derül benne arra, h miért olyan a szeme amilyen
-
vg #894 A rejtőzködő ember a Reaper király. Azért olyan a szeme, meg azért akarta a terminátor-t is.
-
bendáj17 #893 sajna így van. -
Evoluti0N #892 Ameddig nem tudunk szinte semmit a játékról, addig nincs nagyon miről beszélni.
-
bendáj17 #891 az még elég messze van de minden nap közelebb kerülünk a megjelenésig. Nem nagyon van hír. -
várjuk a játékot
-
sanya200 #889 Elég kihalt mostanában ez a fórum, mivan veletek? -
jajaja arra gondoltam
-
sanya200 #887 Inkább a bázisukat nem?A hajójukat mindenképp elpusztítja a normandy. -
hmm a videóban látni, hogy a begyűjtők hajóját elpusztították. én megtartottam magunknak :D jó cuccok vannak rajta 
-
hagyd életben, jó arc, plusz a 2. részben is megjelenik ^^ -
Aspyrin #884 Én pl. imádtam szkennelni! :D Minden bolygót átnéztem úgy, hogy kiapadt totál. :) -
haxoror #883 Én még mindig az elsővel szarozok, mindent küldetést megcsinálok, már van benne 30 óra 
Renegate-játék, most éppen ott tartok hogy kinyírjam-e Wrexet vagy életben hagyjam, hmmm... majd holnap eldöntöm
-
bendáj17 #882 szerintem is én csak a gazdag és néha a jó bolygókat szkeneltem de így is mindegyik nyersanyag (kivéve nullelem csak 100 ezer) több mint 200 ezret gyüjtőtettem plusz mindent kifejlesztettem. -
PS3 Launch
na ezt is megéltük :)