Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• cdr74
    Attól mert nem konstans csapattárs és nem repül veled, még jó dolgokat lehet kihozni belőle, az más kérdés mit húznak ki a kalapból.

Szerintem kisebb-nagyobb szívességeket lehet majd "behajtani" rajtuk, ott lehetnek mikor szükséged lehet rájuk, és ez majd árnyalja kicsit a dolgokat, de nem fog nagyon beleszólni a főszálba. Kicsit máshogy, vagy könnyebben lehet dolgokat megoldnai, bár én itt főleg nem harci segítséget várnék el, de valszeg ez lesz.

Magyarul cameo-zni fognak csak. Igencsak hasonlóra számítottam, főleg miután az első rész döntéseinek kezelésére tett tipem is bejött.... bár azok közül is a leggagyibb verziók sajna... Nem arról van szó, hogy határokat húztak a sztoriban, lehetőségekben, hanem hogy sokszor buta megoldással és igen szoros határokat húztak a fősztorira. Pl. a tanács "viselkedése", vagy Shep halála kompletten. Teljesen hiányzott a sztorikezelés, helyette baltával és faékekkel alakították, "magyarázták" meg, hogy ez most miért is van így és jó neked.

Más megoldás amúgy sem lehetséges, mivel a 3-ra hozni kell a sztorit, a 2. miatt 2 adagnyit is, remélem ezért is a csúszás, és hogy lesz is még legalább 1x 2-3 hónap.

Abban biztos vagyok, hogy grafika, szinkron és harcrendszer terén egy újabb, már-már tökéletes szintet fog képviselni a 3. rész. De hogy a világ nem lesz olyan hihető és érett, mint az 1-ben az biztos.