Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<p>UI: a lényeget elfelejtettem: Ha a screenshot eléri a 750.000 visszajelzést (“lájk”, megosztás, hozzászólás, stb), akkor holnap újabb screenshotot láthatunk a közelgõ DLC-bõl. Íme a link: <a href="http://www.facebook.com/#%21/photo.php?fbid=10150110328186645&set=a.205444541644.131114.85811091644&theater">Dr. Kenson fogságban</a></p>
Ui.2:Valamiért az elõzõben nem küldte el...
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Persze, lehet, hogy a Bioware trükkjeitõl annyira megõrültem, hogy már minden kis szemcsére összeesküvés támad bennem.
Azért jó dolog az ilyeneken eszelni. Na majd meglátjuk... 😄
nem történt semmi.
A 2-t se tudtam, leszedtem az angolt, rá egy pár órára meg fent volt már a magyar is.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
A Bioware fórumán van egy elég pontos leírás arról, hogy az öngyilkos küldetésen ki, és miért halhat meg.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
egyébként mindenki lojális volt,kivéve jack(õ meg is halt de nem sajnáltam,+ még legion is)
Kasumi felrobbant a gépházban ( nem volt pajzs fejlesztés)
Jakob ment a csõbe
Zaeed kísérte vissza a túlélõket, de mivel nem volt lojális, otthagyta a bakancsát
Gruntot elvitték a bogarak (Miranda tartotta a biotikus pajzsot)
Mordin tartotta a vonalat Mirandával, miközben Garrus, Tali és Shepard bossfight-olt.
Végülis Garrus, Miranda, Legion túlélte, felvettem Talit. A Gibbed Save Editor nevû programban beállítottam, hogy Miranda is legyen a veszteségek között.
A legénység teljes egészében túlélte (kellett Kelly, hogy etesse a halakat), minden történet-DLC megvolt, az összes fontosabb mellékküldetéssel, "Paragát" stílusban
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

nem tudom,hogy mennyire érthetõ
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Pl. a hírek lehetnének normális videók, nem emléxem de lehet az 1.ben az volt, de lehetne kidolgozottab nagyobb képernyõn "élõ" képekkel, nem csak egy bemondó.
Meg ahol lehet tágas kilátás, többszintû pályadizájnnal, a távolabbi alsóbb\felsõbb szinteken egyszerûbb lenne megcsinalni a hihetõ mozgolódást, pl. egy Blade Runner-ös hömpölygõ tömeg stb...
Vagy pl. a "taxizások" is meg lehetnének csinálva, elrepül a script itt-ott és kész, közben beszélgetsz, inkább mint egy töltõképernyõ.
Azt sajnálom még, hogy nem lehet leülni sehova a társakkal, pl a bárban igazán be lehetne ülni, és nyomnák a társak a "liftes" szövegeket.
Konkrétan majdnem idegbajt kaptam mikor a nagy interaktív beszélgetés Aria-val abból állt, hogy fel állt, le ült, fel állt, le ült, lépett egyet.... tiszta gáz, gyújtott volna rá egy szivarra vmi finom szesz mellett Shep..😊
A MAKO meg kilõve. 😊
Bár legalább a citadellát megcsinálhatták volna normálisan.
Az hogy az emberek többsége katonával tolja eléggé sajnálatos.Eléggé lapos egy kaszt semmi élmény nincs benne ugyanaz mint bármelyik más lövöldés játék, de a többi kaszt nem kevés pluszt ad, nekem az élharcos és a beszivárgó a kedvencem, mindegyik más más taktikát igényel.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ezzel elég szépen lenne lehetséges befejezés. A Fallout egyik részét se játszottam végig, de mintha ott is ilyen lenne. Van egy összefoglaló videó, hogy hosszútávon a döntéseink mit eredményeztek. Így pl. a rövid távon tuti jó döntés vezethetne a legrosszabhoz is. Ezeket megvalósítani elég egyszerû, és elég jól lehet õket mixelni egymással.
A fejlõdésrendszerrel nekem sok bajom nincs, egyedül a lõszer skill..lol!, nah az gáz..
Moduláris fegyverfelépítés és moddolhatóság kéne, de úgyse lesz.
A társaknak csak páncél kell. A többibe nem kell beleszólni, miért is mondanád meg egy amerikai Delta tagnak, mivel lõjön, mit hordjon. Az egyéniség a lényeg.
Mellesleg a Cerberus szál is sokkal többet tartogatott az 1 végén, és egy elég béna változatot kaptunk...
Shep megölése szintén elég érdekes húzás, de a kifejtése az ebbõl következõ szálaknak is elég gyatra...
Meg a begyûjtõs sztori Terminátoros véggel....
Mindamellett ott vannak a háttérsztorik a kódexben, meg pl. az új képregényben. Már így is túl nagy az egész. Eléggé kezelhetetlen.
Remélem nem az lesz a 3 vége, hogy kapunk sok levelet, sõt DLC sora fog e-mail halmazokat tartalmazni...😊
-Az elsõ részbõl átemelni a történetvezetést, a párbeszédek minõségét, több érzelmet, drámát.És ne csak az egész galaxisra kiható nehéz döntések legyenek hanem ami csak pár emberre van hatással.Pl zúgjon az ég dlc vége..stb
-Az elsõ rész fejlõdési rendszere, a társak felszerelhetõsége, ne csak skin legyen.
-Bolygó felfedezés, akár mékóval vagy hasonló kerekes jármûvel.
-Nagyobb nyitott területek amikben van növényzet vagy akár folyó..stb, települések ha lehet.Pl az egyben és a 2-ben is írták hogy xy ember lakik a bolygón de soha semmi erre utaló jelet nem lehetett látni a leíráson kívül.
-A 2-ik részbõl továbbfejlesztett párbeszédrendszer, paragorn-rendegade lehetõségek finomítása, továbbfejlesztése.
-Nagyobb hatás a környezetre a csapattagokra, bár ez csak a "forgítókönyvön "múlik.Pl ha nem tetszik nekik amit csinálunk akár ott is hagyhatnának...stb.És fordítva a csapattagok is legyenek hatással a karakteredre.Gondolok itt arra pl ha mirandával szimpatizálsz akkor pl idõvel átveheted a stílusát egy bizonyos mértékig.Pl mivel õ olyan jégkirálynõ típus, akkor idõvel a válaszlehetõségeid között megjelenhetnek olyan lehetõségek is.
-Javított grafika és arcmimika, de fõleg arc mimika, és fõleg a fej kidolgozására menjenek rá szerintem,az effektek helyett.
Kb ennyi
Na ez az amitöl félek hogy megint beleszolnak a bioware forumon tevéenykedö eszement emberek a fejlesztésbe.
Lássuk csak az egybõl át lehetne emelni a párbeszédek színvonalát, sokkal több érzelem van benne mint a 2-ben.és ez nem csak szerintem van így.Sokkal élõbbnek tüntek a társak.Szerintem a 2-ben a mennyiségre mentek elsõsorban és nem a minõségre.Az egyben feleannyi társ volt de azok ki voltak dolgozva rendesen.A 2-ben csak tartozékok, pl katsumi, zaeed... 0 szerepjáték szinte.Az egybõl át lehetne emelni még a fejlõdési rendszert és hogy a társakat mi szereljük fel.Az egyben talán kicsit túlzásba vitték mert annyi minden volt benne hogy a vége fele már átláthatatlan volt, erre a 2-ben meg totál eltûnt ez a lehetõség.Kapnak egy ruha skint ami semmire nem jó a látványon kívül.Plusz az egyben szinte minden társ kapott egy civil kinézetet is a hajón.Vegyük a 2-bõl pl mirandát.A hajón jól mutat a short de harc közbe hát elég érdekes, mert lófasz védelmet nem nyújt, az új skin jó de az meg a normandyn néz ki hülyén, minek hordja ott is a visort?Meg a páncélt?jó egy-két társnál maradhatna a páncél pl grunt, legion de az embereknek lehetne egy civil és egy katonai ruhája is ahogy az egyben is volt, pl ashley, kaiden, liara.A 2-bõl át lehetne emelni a fedezékrendszert,grafikát,még a párbeszédrendszert is.Szerintem jobb megoldás a 2-be hogy nem pontokért kell venni renegade vagy paragorn válaszokat.Nem úgy mint az egyben.
Természetesen volt az 1 elõtt a trilógiára vonatkozó elképzelésük, egy íve a dolgoknak. Elindultak az 1-ben egy irányba, úgy hogy még az XBOX360 nem volt 100%-os.
Az 1. részben elég sok dolog még érintetlen\kidolgozatlan maradt. Volt egy pozitív alaphangulata, stílusa, de még elég kiforratlan volt.
A 2-vel elindultak EGY lehetséges irányba, azt alaposan kidolgozták, ezzel megteremtve EGY lehetséges Mass Effect univerzum adaptációját, leírásmódját.
Ez a folyamat olyasmi, mint amikor egy fa nõ. Ezzel arra akarok célozni, hogy reménytelen sokat várni tõlük olyan tekintetben, hogy visszakapnánk az 1 stílusát. A koncepciójuk legalább 90%-ban kész, és most fog az egész kikristályosodni, egy két plusz hajtással.
Amit várni lehet tehát a finomított 2, semmi képpen sem egy feljavított 1. Amit ebben legjobban sajnálok, azok a tágas külsõ helyszínek, a kilátás, és az szellemi\érzelmi szempontból sekélyesebb történetmesélés. Ráadásul az új Hammerhead jármû a MAKO feladatára szerintem alkalmatlan. A játék többi elemét, azok arányati be lehet a 3-ra valamelyest hangolni, de a MAKO által megtestesített hozzáadott érték végleg elveszett.
Amit a 3-ra remélhetünk, hogy az "elvakult\eszetlen" fanokra nem hallgatnak, és értelmes, konzisztens, méltó befejezést kap a dolog.
Mindenkinek helyén kell kezelni az elvárásait, megpróbálni élvezni az utolsó részt mert több, hasonló valószínûleg nem lesz.
Nekem személy szerint a 2 nagyon nem tetszett, és természetesen nem a minõsége miatt, csak az 1 annyi jó lehetõséget nyújtott\ígért és nem igazán sikerült beváltania mindazt.
Aza tény, hogy egy ennyire összetett dologra, gondolok itt a döntéseinkre pl., ugyan annyi idõt adnak, mint a félkész 2-re, nekem nem jön be... Az utólagos DLC-k meg már közel sem nyújtják, nyújthatják az egész szempontjából azt az élményt, mintha szerves részei lennének a megjelenõ játéknak.
Várjuk a 3-at, de hogy az még jobban megosztja majd az embereket az biztos.