22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Szthomas
    Nem akarok gonoszkodni, de ez a multi mód egy az egyben a COD MW3 survival módjának a Mass Effect-es átiratának tűnik.
  • TDC Geronimo
    MP stream
  • Szthomas
    Sziasztok. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem még mindig nem tudott meggyőzni a BioWare a sztori erősségét illetően. Mármint az alapszál biztosan rendben lesz, de a demóból nekem az jött le (tudom korai még spekulálni, de az utolsó dlc óta azért nem alaptalan szerintem), hogy egyre kevesebb döntési lehetőségünk lesz a beszélgetések során, sőt mintha a karakterek beszélgetésébe sem lenne nagyon beleszólásunk. Amikor az rpg elemekről beszélgetnek mindig inkább a fejlesztések felé terelik a szót. Szerintem nem sokat ér hogy rengeteg szövegről beszéltek az ME3 kapcsán, ha azt csak úgy odalökik nekünk anélkül, hogy reagálni tudnánk rá. A lövöldözős részről meg az a véleményem, hogy jó hogy van, de aki az első rész miatt szerette meg a Mass Effect világát annak valószínűleg teljesen másodlagos ez a tulajdonság. Lövöldözésre ott a tucatnyi fps...
  • Pares
    Mellesleg ha jól emlékszem pont a második részben például Shepard is kaphatott olyan fejlesztéseket, amik a csontjait, az izmait és a bőrét is erősítették. Akkor ki mondja meg, hogy a többieknek nincsenek ilyen upgrédjeik? Miranda tuti turbózva van, és Ashleyről is olvashattuk, hogy kapott mindenféle implantátumot...
  • Pares
    Az űrruhákról Chris Priestly:

"We like the breathing masks as evident by them returning, ..., but they aren't going to change. There are elements in ME that are not 100% science. These are done because teh team likes the way they look or work in ME. While not 100% good science, we feel they make for good game.

So... deal with it."

Az első részben sem volt minden 100%-ig tudományosan alátámasztva, alapvetően az egész Eezo meg Mass Effect tér egy nagy humbug, űrmágia. Szóval nem értem, hol a probléma. Éppen azt mondom, hogy az ME2 semmi új tudományos dolgot nem vezetett be, amit különösképpen alá kellett volna támasztani külön kódexbejegyzésekkel. A nagyja új kódexbejegyzés különféle fajokról, csoportokról meg helyszínekről szólt.
    A fajok közti szexszel kapcsolatban meg annyit, hogy abszolúte nem volt specifikálva, hogyan történt meg az aktus, ráadásul Mordinnak be nem állt a szája a tanácsosztogatásban, hogy hogy lehetne lerendezni.
    Szóval NEM. Az ME2 ugyan annyira alátámasztott tudományosan, mint az elődje.
  • Optimus Prime
    "akár arról, hogy szó szerint bármit meg lehet farkalni, biológiai felépítéstől függetlenül, márpedig csak a testnedvek megölnék a karaktert,"

Ezen jót nevetem. XD
  • jarlaxxe
    Nekem csak a homály jött át a hozzászólásodból...
  • Optimus Prime
    Azt hittem érződik a... szarkazmusom.
  • Fpocok
    FAIL
  • Kindred Blades
    Dehogynem.
    Beszélhetünk olyan bagatell dolgokról, mint a hermetikusan záródó űrruhák teljes igonorálása olyan területeken, ahol a levegő bőrön át is mérgező, vagy akár arról, hogy szó szerint bármit meg lehet farkalni, biológiai felépítéstől függetlenül, márpedig csak a testnedvek megölnék a karaktert, ha terminator, ha nem, és akkor apróságokat említettünk.
    Ezért fantasy a második rész, míg science fiction az első, Karpyshyn még figyelt a konzisztens univerzumra, amíg a felkapaszkodott képregényíró csak arra, hogy minél többet robbanjon. Azt legalább élvezhető módon tette, szó se róla.
    De marhaság, hogy az első nem volt jobban alátámasztva.
  • jarlaxxe
    A reckoning vezeti a steames eladásokat...
  • Tatyla
    reckoning meg a shank 2 is ott van steamen...
  • Optimus Prime
    Steamon át már nem jön semmi, ami EA.

Reckoning
    Shank 2
    The sims3
    Sims DLC-k
    ...
  • SZEG007
    igen jön, de nem Steamen, hanem Origin-en
  • Prof William
    A demó PC-re is jön holnap? Gondolom a Steamon át.
  • Prince23
    Aranylemezre került
  • Hoz_Hun
    Amúgy öszintén, én Shepard helyében tuti vinnék magammal egy lehülős fegyvert is, mert simán adódhat helyzet, hogy kifogy a hűtőtár, az amúgy még lőszerrel teli fegyverből. Olyankor azért jól jöhet egy lehülős fegyver.
    Mondjuk az zavart, hogy Jacob lojális küldijében is lehülős fegyokkal mászkeráltak az ellenfelek, pedig már 10 éve ott vesztegeltek. Erre mondjuk én magamban úgy gondoltam, hogy Shepard nem pustán a hűtőtárat talál ilyenkor, hanem hűtő anyagot (amivel tudja tölteni a hűtőtárat), az meg lehet náluk. Sovány vigasz, de jobb a semminél.
  • cdr74
    Amúgy ez a 3-ban már default-an engedélyezve lesz, nem kell átírni az ini-t.
  • cdr74
    Mondom MOD-dal...
  • Hoz_Hun
    Van MOD hogy fel lehet venni az eldobált fegyvereket? Az komoly.. :) Én XBox360-on játszok így nekem erre nincs lehetőségem, de érdekes. :)
  • Pares
    Akkor meg miről beszélsz, azokat nem lehetett "felvenni"...
  • cdr74
    Volt csak eltunt.
  • Sir Quno Jedi
    Naja, az ócskapiacon csak akad még régi mordály nekem való! :D
  • Pares
    Eldobott fegyó soha sehol nem volt, csak random szemét, de abból több ezer.
  • cdr74
    Hat a 2-ben MOD-dal meg lehetett oldani, hogy menjen a lehűlés és a lőszer egyszerre, sőt az ellen eldobott fegyóit is fel lehetett venni.
  • Hoz_Hun
    Gondolom az olyan vérjátékosnak mint te, még akad valahol egy lehűlős változat a feketepiacon, jól eldugva valamelyik alsó polcon.
    Alternatívakén kuncsoroghatsz a Quarianoknál, azok úgy is minden szart eltesznek. Náluk tuti van még lehülős fegyó.
  • Hoz_Hun
    A technológiát a Geth-ektől nyúlták le a Citadella megtámadása után. Azért nincs még a ME1-ben. Legalább is ezt találták ki neki a fejlesztők.
  • Sir Quno Jedi
    Nekem aztán tök8 hogyan műxik, lényege, hogy nem igazán kell bele skuló, hanem energia kell neki.
  • Pares
    Miért nem? Én is annak tartom magam, de nem láttam semmi gondot a bevezetésében.
  • Pares
    Nem értelek, hiszen minden fegyver ugyan olyan "hőcellákat" használt, azok univerzálisak voltak, csak minden fegyverrel más mennyit tudtál lőni.
  • Pares
    Egy-két fegyvert leszámítva a Mass Effect fegyverei NEM energiafegyverek. Ugyan úgy "golyókat" lőnek ki, ám ezeket valamilyen fegyveren belüli fémkockából "vágja" ki a fegyver, amit Mass Effect Field-be csomagolva lő ki. Ezért melegednek brutálisan a fegyverek.

Egyébként ha észrevettétek, visszatért a ME1 "túlmelegedős" fegyverhangja. Akkor hallani, amikor "kifogy" a fegyver, nekem nagyon tetszik.
  • MrAndree
    Ja szerintem is hülyeség a fedezék és a lőszer, sokkal jobb a HMVA X fegyóba bebaszni egy frictionless materialt, felvenni az überfasza páncélt, beállni a semmi közepére és lenyomni a bal egérgombot atán darálni 3 percig, ahogy az az elsőben volt. Izgalmas tényleg. :)
  • Pares
    Ezek szerint nem olvastátok, és nem vettétek még észre a videókból, de ezentúl a hármas részben fedezéktől függően fedezék mögött is meg tudnak majd lőni, szóval arra is vigyázni kell, mi mögé bújsz el.
  • Pares
    Szerintem meg abszolút nem. Új kódex bejegyzésekből alapból kevesebb volt a kettes részben, hiszen az alapvető lore már meg volt alapozva, sok bejegyzés egy az egyben az első részből volt. Ezért nem értem, honnan veszed, hogy jobban alá voltak támasztva a dolgok... marhaság.
  • Sir Quno Jedi
    Jaja, én az új DeusEx-et is végigrambóztam, leszarom, hogy nekem szerintük sunyiznom kéne. ÉN nem vagyok olyan.
  • Barnez
    A Mass Effect 3 több RPG elemet fog tartalmazni, mint az előző rész, így adva nagyszerű elegyét az akciójátékoknak és a szerepjátékoknak. :) Már nagyon várom...
  • Optimus Prime
    Fantasztikus revolúción eset át az egész Galaxis addig a 2 évig míg Shepard halott volt.
  • Barnez
    A túlmelegedős-fegyvertechnológia már több száz éves a Mass Effect világában. A második részre rájöttek, hogy hőtárolóbetéteket sokkal jobb alkalmazni: - mert magának a fegyvernek az élettartama növekedik
    - sokkal hatékonyabban lehet harcolni, mert nem kell megvárni míg lehűl
    - nem égeti meg a kezét a fegyver használójának.

Ezek az indokok, hogy miért lettek olyan a fegyverek, amilyenek.
  • Optimus Prime
    Felkeresed ezt az oldalt és nyomogatod az F5-öt.
    De komolyan véve, én se tudom. Vegyük számításba, hogy valószínű amcsi idő szerint lesz beosztva. Hogy ott mikor van ilyen szempontból főműsoridő... na azt kéne tudni.

A "táras" megoldás gátol abba, hogy a kedvenc pisztolyom és shotgunom hosszabb ideig használjam. Néznem kell a hülye vibrátorra hasonlító izéket, hogy melyik jó - eddig nem jöttem rá. A fedezékes rendszer túl stagnálóssá teheti a játékot. Én más játékban is csak neki rontok az ellenségnek, FEAR-be is. akkor is ha azt ordítják "supressor fireee!"
    Amúgy rájöttem mitől olyan arcade-os még a 2. Ugye az 1-ben álló helyzetben a kamerát 360 fokban lehetett használni Shep körül. A 2-ben fix, nem mozdul, változik semmikor, sehogy. Ezért olyan fura a járás,futás is.
  • Kindred Blades
    A DLC-k öt és hét óra között kerültek ki általában, feltételezem, itt is ez a helyzet.
    PC-n, a konzolok időbeosztását nem ismerem.