Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hmm lesz még ME2 DLC?

[merlinw.org]

Mimasz

<p>UI: a lényeget elfelejtettem: Ha a screenshot eléri a 750.000 visszajelzést (“lájk”, megosztás, hozzászólás, stb), akkor holnap újabb screenshotot láthatunk a közelgõ DLC-bõl. Íme a link: <a href="http://www.facebook.com/#%21/photo.php?fbid=10150110328186645&set=a.205444541644.131114.85811091644&theater">Dr. Kenson fogságban</a></p>

Ui.2:Valamiért az elõzõben nem küldte el...

Mimasz

lehet lesz valami majd meglátjuk.

Kopiati
Az Arrival esélyes márc. 26-ra, mert már F*szbúkon volt screenshot belõle...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Megnéztem újra a Mass Effect 3 teaser trailerét. Nos érdekes következtetésre jutottam, sõt biztos akad majd olyan ember a fórumon, aki dilisnek nevez. Az órán ha jól látom, akkor 3:26 van. Akár ez egy utalás lehet, hogy Március 26-án valami új infót dobnak ki.
Persze, lehet, hogy a Bioware trükkjeitõl annyira megõrültem, hogy már minden kis szemcsére összeesküvés támad bennem.
Azért jó dolog az ilyeneken eszelni. Na majd meglátjuk... 😄

akkor jó már várok valami újdonságot mert mostanában nem játszottam a Mass effect univerzumba.

xD
nem történt semmi.

értem én már a 3-ra gondoltam, de bocsi ha félre értettem.

nem arra értettem hanem a 2-re.Leszedtem az angolt de nem sokra rá már fent volt a magyar is.Nem telhetett el sok idõ mert még az elején tartottam amikor felrakták magyarul is.Akkor elkezdtem inkább elölrõl.Mikor megjelent nem tudtam megvenni sajnos, rá pár hónapra, húsvétkor vettem meg a ce-t.Akkor lement az ára is így 8990-ért megkaptam plusz a kiszállítás.

most nem hiszem hogy pár óra lenne míg felkerül a magyar. 😊

Bár úgyse fogom tudni kivárni szerintem😞
A 2-t se tudtam, leszedtem az angolt, rá egy pár órára meg fent volt már a magyar is.

az már nem gond, sajna ez van. Én várok nem sietek.

biztos lesz hozzá.Csak várni kell rá majd pár hónapot.

én is arra törekedtem hogy mindenki túlélje, reméljük lesz hozzá magyarítás

JaSoN HuNTeR
De én szerintem úgyse fogok tudni játszani a hárommal mivel nem tudok annyira jól angolul...

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Én mindegyiket nagyon szeretem szóval nálam kötelezõ hogy mindenki túlélje 😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Ha a legénység elrablása után egybõl mész a begyûjtõk bázisára, akkor nem pépesítik õket.

A Bioware fórumán van egy elég pontos leírás arról, hogy az öngyilkos küldetésen ki, és miért halhat meg.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Snexi
az,hogy a legénység túl élje min múlt?nálam csak a dokinõ nem halt meg
egyébként mindenki lojális volt,kivéve jack(õ meg is halt de nem sajnáltam,+ még legion is)

nagyon kemény nem semmi

Jack-et eltalálta a részecskesugár (nem volt páncélzat fejlesztés)

Kasumi felrobbant a gépházban ( nem volt pajzs fejlesztés)

Jakob ment a csõbe

Zaeed kísérte vissza a túlélõket, de mivel nem volt lojális, otthagyta a bakancsát

Gruntot elvitték a bogarak (Miranda tartotta a biotikus pajzsot)

Mordin tartotta a vonalat Mirandával, miközben Garrus, Tali és Shepard bossfight-olt.

Ez volt kb. a nyolcadik végigjátszásom, már untam, hogy mindig mindenki túléli az öngyilkos küldetést: már a legelejétõl úgy alakítottam, hogy ne legyen sok túlélõ, de Garrus-Tali-Legion túlélje, a többiek pedig nem.

Végülis Garrus, Miranda, Legion túlélte, felvettem Talit. A Gibbed Save Editor nevû programban beállítottam, hogy Miranda is legyen a veszteségek között.

A legénység teljes egészében túlélte (kellett Kelly, hogy etesse a halakat), minden történet-DLC megvolt, az összes fontosabb mellékküldetéssel, "Paragát" stílusban

Ezt hogy sikerült összehozni? 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Drephis
elég jó.

help

Nekem van egy jó mentésem Mass Effect 3 importra:

100%
Snexi
nekem ami hiányzott a 2-bõl az a makó,de nem maga a jármû hanem a hozzákapcsolodó viszonylagos szabadság.nyílt terepen sokkal jobban el lehetett megismerni a bolygót,2ben kb 10 leszállható bolygóból 8 egy bányaüregben játszódott ahova csak épp le tudott szállni a sikló
nem tudom,hogy mennyire érthetõ

fanbase ha még nem volt 😊
Én már azon se lepõdtem volna meg 😊 A "tánc" után meg fõleg 😊
penge96
Most így elképzeltem, hogy leült, és lépett egyet. xDDDD (Igen, sikerült kiemelnem a lényeget 😄)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Azért olyan nagyon sok bolygó nincs benne ahol élet és város van. Pont a játék strukturájából adódóan - egyszerre csak egy terület van betöltve - lehetne azokat kidolgozni.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Sokféleképpen lehetne "élõbbé" tenni a játékot.

Pl. a hírek lehetnének normális videók, nem emléxem de lehet az 1.ben az volt, de lehetne kidolgozottab nagyobb képernyõn "élõ" képekkel, nem csak egy bemondó.

Meg ahol lehet tágas kilátás, többszintû pályadizájnnal, a távolabbi alsóbb\felsõbb szinteken egyszerûbb lenne megcsinalni a hihetõ mozgolódást, pl. egy Blade Runner-ös hömpölygõ tömeg stb...

Vagy pl. a "taxizások" is meg lehetnének csinálva, elrepül a script itt-ott és kész, közben beszélgetsz, inkább mint egy töltõképernyõ.

Azt sajnálom még, hogy nem lehet leülni sehova a társakkal, pl a bárban igazán be lehetne ülni, és nyomnák a társak a "liftes" szövegeket.
Konkrétan majdnem idegbajt kaptam mikor a nagy interaktív beszélgetés Aria-val abból állt, hogy fel állt, le ült, fel állt, le ült, lépett egyet.... tiszta gáz, gyújtott volna rá egy szivarra vmi finom szesz mellett Shep..😊

A MAKO meg kilõve. 😊
Igen ez az oka hogy nincsenek élõ városok, gondolj bele pl fallout vagy épp da.Mind egy nagy helyszínen játszódnak de a me több bolygón és nem lehet azt megcsinálni hogy mindegyikre legyen élõ várost-kolóniát rakni.
Bár legalább a citadellát megcsinálhatták volna normálisan.
Az hogy az emberek többsége katonával tolja eléggé sajnálatos.Eléggé lapos egy kaszt semmi élmény nincs benne ugyanaz mint bármelyik más lövöldés játék, de a többi kaszt nem kevés pluszt ad, nekem az élharcos és a beszivárgó a kedvencem, mindegyik más más taktikát igényel.

Kopiati
Mert itt nem fantasy tartalom van egy kis területen, hanem egy egész galaxis😄 sok-sok-sok-sok bolygó városait kéne megcsinálni, nem is egyet....

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Különc
Igaz még csak az adeptust próbáltam ki a katonán kívûl és nekem ott nagyon hiányzott a rifle,a shuriken és egyéb pisztolyok nem pótolják azt,képességeid gyorsan töltõdnek,de az én játékmenetem inkább a fegyversebzésen van és nem a cooldownokra való várakozáson.De természetesen létjogosultsága van a többi kasztnak is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jah ne is mond meg neki mennek azt beragadnak, tényleg jobb lett volna ha az emberek mozognának nem kell mindenhol de legalább a fõ helyszíneken.

Az AI-t tényleg nem ártana javítani. Sokszor azon kapom magam, h ha nem terelgetem a társakat, mint a bárányokat, akkor egy olyan fedezékben állnak meg, ahonnan nem is tudják lõni az ellent és csak állnak és állnak ott anélkül, h bárkire is lõnének.
penge96
... azok az emberek jó esetben, ha egyszer végig tolták a ME-t...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Én még 1 dolgot hozzátennék az itt leírtakhoz. 1 valamit hiányolok, de azt minden Bioware játékból. Az élõ, lélegzõ városokat, ahol az emberek a napi feladataikat végzik. Elég gáz a ME2-ben, h egy 2010-es szerepjáték és minden városban az egész játék alatt egy helyben állnak az emberek (vagy az idegenek) és mindig ugyanarról beszélgetnek. Maximum 1-2 ember mászkál fel és alá, de azok is céltalanul. Miért nem lehet mondjuk Oblivion, Witcher szintû városokat csinálni?
SZEG007
az emberek nagyrésze csak alap katonával tolta a játékot örülj hogy egyáltalán benthagyták a biotikus képességeket

Ez telitalálat😊

Igazad van az kimaradt, egy fejlett AI nagyon sokat dobna a hangulaton, meg a biotikának lehetne több értelme.Hogy tárgyakat is dobálhassunk, vagy akár a társak vagy az ellenség is.Alig van pár eszköz a pályán amit fel lehetne használni fegyverként is.Én a F.E.A.R.-t tudnám felhozni példaképp, na nem a biotikára hanem az AI-re, ott tényleg kihívás legnehezebb fokozaton, és nem csak azért mert hamarabb halunk, hanem ott tényleg olyan volt mintha ember ellen játszanál, mindig megpróbáltak bekeríteni vagy mögéd kerülni, a pályán található mozdítható eszközöket használták fedezékként is.Pl felrúgott egy kanapét vagy asztalt vagy arrébb húzta a szekrényt...stb.Nem mondom hogy a biotika menjen át star wars-ba de lehetne nagyobb szerepe is.Pl a könyvben is, mármint a felismerésben a krogan arrébb dobott egy egész páncélozott jármûvet.Itt is lehetne így taktikázni hogyha olyan fedezék van ami mozdítható akkor azt ellökni elõle...stb

Hol van Pares, hiányzik egy kis flame...😊
Hát lassan már Shep is csak egy script lesz...😊
Ez mint jó lenne +kevesbé lináris és kiszámítható lövöldözés is dobna a hangulaton.

Igazából, ha nagy arcok lennének, akkor az egyes karakterek\népek játék végi\utáni sorsa tõlünk függne. Tehát hogy a döntéseinknek -- a való életnek megfelelõen -- kisebb-nagyobb elkerülhetetlen hatása lenne rájuk. Legtriviálisabb pl. hogy hagytad-e Garrus-t ölni.

Ezzel elég szépen lenne lehetséges befejezés. A Fallout egyik részét se játszottam végig, de mintha ott is ilyen lenne. Van egy összefoglaló videó, hogy hosszútávon a döntéseink mit eredményeztek. Így pl. a rövid távon tuti jó döntés vezethetne a legrosszabhoz is. Ezeket megvalósítani elég egyszerû, és elég jól lehet õket mixelni egymással.

A fejlõdésrendszerrel nekem sok bajom nincs, egyedül a lõszer skill..lol!, nah az gáz..
Moduláris fegyverfelépítés és moddolhatóság kéne, de úgyse lesz.

A társaknak csak páncél kell. A többibe nem kell beleszólni, miért is mondanád meg egy amerikai Delta tagnak, mivel lõjön, mit hordjon. Az egyéniség a lényeg.

Mellesleg a Cerberus szál is sokkal többet tartogatott az 1 végén, és egy elég béna változatot kaptunk...
Shep megölése szintén elég érdekes húzás, de a kifejtése az ebbõl következõ szálaknak is elég gyatra...
Meg a begyûjtõs sztori Terminátoros véggel....

Mindamellett ott vannak a háttérsztorik a kódexben, meg pl. az új képregényben. Már így is túl nagy az egész. Eléggé kezelhetetlen.
Remélem nem az lesz a 3 vége, hogy kapunk sok levelet, sõt DLC sora fog e-mail halmazokat tartalmazni...😊
Szóval az elvárásaim a 3-al szemben.
-Az elsõ részbõl átemelni a történetvezetést, a párbeszédek minõségét, több érzelmet, drámát.És ne csak az egész galaxisra kiható nehéz döntések legyenek hanem ami csak pár emberre van hatással.Pl zúgjon az ég dlc vége..stb
-Az elsõ rész fejlõdési rendszere, a társak felszerelhetõsége, ne csak skin legyen.
-Bolygó felfedezés, akár mékóval vagy hasonló kerekes jármûvel.
-Nagyobb nyitott területek amikben van növényzet vagy akár folyó..stb, települések ha lehet.Pl az egyben és a 2-ben is írták hogy xy ember lakik a bolygón de soha semmi erre utaló jelet nem lehetett látni a leíráson kívül.
-A 2-ik részbõl továbbfejlesztett párbeszédrendszer, paragorn-rendegade lehetõségek finomítása, továbbfejlesztése.
-Nagyobb hatás a környezetre a csapattagokra, bár ez csak a "forgítókönyvön "múlik.Pl ha nem tetszik nekik amit csinálunk akár ott is hagyhatnának...stb.És fordítva a csapattagok is legyenek hatással a karakteredre.Gondolok itt arra pl ha mirandával szimpatizálsz akkor pl idõvel átveheted a stílusát egy bizonyos mértékig.Pl mivel õ olyan jégkirálynõ típus, akkor idõvel a válaszlehetõségeid között megjelenhetnek olyan lehetõségek is.
-Javított grafika és arcmimika, de fõleg arc mimika, és fõleg a fej kidolgozására menjenek rá szerintem,az effektek helyett.

Kb ennyi

SZEG007
"Amit a 3-ra remélhetünk, hogy az "elvakult\eszetlen" fanokra nem hallgatnak, és értelmes, konzisztens, méltó befejezést kap a dolog."

Na ez az amitöl félek hogy megint beleszolnak a bioware forumon tevéenykedö eszement emberek a fejlesztésbe.

Szerintem az elsõ 2 rész erõsségeit kéne egybegyúrni akkor kapnánk egy "szerintem" nagyon jó, szinte tökéletes játékot.
Lássuk csak az egybõl át lehetne emelni a párbeszédek színvonalát, sokkal több érzelem van benne mint a 2-ben.és ez nem csak szerintem van így.Sokkal élõbbnek tüntek a társak.Szerintem a 2-ben a mennyiségre mentek elsõsorban és nem a minõségre.Az egyben feleannyi társ volt de azok ki voltak dolgozva rendesen.A 2-ben csak tartozékok, pl katsumi, zaeed... 0 szerepjáték szinte.Az egybõl át lehetne emelni még a fejlõdési rendszert és hogy a társakat mi szereljük fel.Az egyben talán kicsit túlzásba vitték mert annyi minden volt benne hogy a vége fele már átláthatatlan volt, erre a 2-ben meg totál eltûnt ez a lehetõség.Kapnak egy ruha skint ami semmire nem jó a látványon kívül.Plusz az egyben szinte minden társ kapott egy civil kinézetet is a hajón.Vegyük a 2-bõl pl mirandát.A hajón jól mutat a short de harc közbe hát elég érdekes, mert lófasz védelmet nem nyújt, az új skin jó de az meg a normandyn néz ki hülyén, minek hordja ott is a visort?Meg a páncélt?jó egy-két társnál maradhatna a páncél pl grunt, legion de az embereknek lehetne egy civil és egy katonai ruhája is ahogy az egyben is volt, pl ashley, kaiden, liara.A 2-bõl át lehetne emelni a fedezékrendszert,grafikát,még a párbeszédrendszert is.Szerintem jobb megoldás a 2-be hogy nem pontokért kell venni renegade vagy paragorn válaszokat.Nem úgy mint az egyben.

A másik fórumba linkelt rövid interjú alapján nekem ez jött le:

Természetesen volt az 1 elõtt a trilógiára vonatkozó elképzelésük, egy íve a dolgoknak. Elindultak az 1-ben egy irányba, úgy hogy még az XBOX360 nem volt 100%-os.

Az 1. részben elég sok dolog még érintetlen\kidolgozatlan maradt. Volt egy pozitív alaphangulata, stílusa, de még elég kiforratlan volt.

A 2-vel elindultak EGY lehetséges irányba, azt alaposan kidolgozták, ezzel megteremtve EGY lehetséges Mass Effect univerzum adaptációját, leírásmódját.

Ez a folyamat olyasmi, mint amikor egy fa nõ. Ezzel arra akarok célozni, hogy reménytelen sokat várni tõlük olyan tekintetben, hogy visszakapnánk az 1 stílusát. A koncepciójuk legalább 90%-ban kész, és most fog az egész kikristályosodni, egy két plusz hajtással.

Amit várni lehet tehát a finomított 2, semmi képpen sem egy feljavított 1. Amit ebben legjobban sajnálok, azok a tágas külsõ helyszínek, a kilátás, és az szellemi\érzelmi szempontból sekélyesebb történetmesélés. Ráadásul az új Hammerhead jármû a MAKO feladatára szerintem alkalmatlan. A játék többi elemét, azok arányati be lehet a 3-ra valamelyest hangolni, de a MAKO által megtestesített hozzáadott érték végleg elveszett.

Amit a 3-ra remélhetünk, hogy az "elvakult\eszetlen" fanokra nem hallgatnak, és értelmes, konzisztens, méltó befejezést kap a dolog.

Mindenkinek helyén kell kezelni az elvárásait, megpróbálni élvezni az utolsó részt mert több, hasonló valószínûleg nem lesz.

Nekem személy szerint a 2 nagyon nem tetszett, és természetesen nem a minõsége miatt, csak az 1 annyi jó lehetõséget nyújtott\ígért és nem igazán sikerült beváltania mindazt.

Aza tény, hogy egy ennyire összetett dologra, gondolok itt a döntéseinkre pl., ugyan annyi idõt adnak, mint a félkész 2-re, nekem nem jön be... Az utólagos DLC-k meg már közel sem nyújtják, nyújthatják az egész szempontjából azt az élményt, mintha szerves részei lennének a megjelenõ játéknak.

Várjuk a 3-at, de hogy az még jobban megosztja majd az embereket az biztos.