22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Barnez
    Elfelejtettem írni --> csak a demóhoz kaptam (X360)
  • Kopiati
    Nem írták mellé, hogy olvasd el a szöveget amit írtak mellé?:D
  • Barnez
    Kaptam Early Acces kódot ME3-hoz. Ezt akár már most is lehetne használni?
  • Kopiati
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Inkább utána lesz a szalariánoknak szerepe, valaki elejtette egy megjegyzésben, hogy amikor megvan a genofage ellenszere, ezután a küldetés után, a Tuchankára menet felkeres a szalarián vezető, hogy adjunk inkább placebót a kroganoknak, és akkor mellénk áll a flottájuk, én a francokat fogom wrexet elárulni, öribari
  • Optimus Prime
    Lehet heavily modified ez is, a credits végén ott az Unreal copyright szöveg, szal tuti UE3. Az L.A. Noire-t meg ne keverjük egyetlen játékkal se! Az facial motion-capture-t használ!
    Talán az egyik legjobb arc mimika terén a Source és ebben is a Valve játékai. Na meg talán a Crysis, bár ott minden olyan túl mívelt, spéci, high-tech.
  • Pares
    Értem mit mondasz, velem is hasonló a helyzet. Igaz a Fallout 3-at, New Vegast, Skyrimet is "kijátszottam", tehát elvégeztem a fő küldetés szálat, és bár az első kettő esetén fura módon nem éreztem a fokozatos érdektelenségbe fulladást, valahogy pont a Skyrimnél jelentkezett az, hogy megcsináltam az egyik csoportnak a mellékszálát, azonkívül pár mellékküldetést, utána befejeztem a főküldetést, és annyi, egyszerűen nem láttam értelmét tovább játszani. Ott az a kibaszott nagy világ, aminek a 75%-át fel se fedeztem, de épkézláb inspiráló, valamire késztető küldetéssorozat nem maradt már. Ilyen szempontból én sokkal jobban szeretem a bár zárt területen játszódó, de irdatlanul jó, személyre szabható történettel megáldott játékokat, mint a Mass Effect. A Skyrim sem rossz játék, nagyon szépen kidolgozott, profi munka, csak a történet terén vannak hiányosságai.
  • SZEG007
    Miért ne müködne. A programnyelv nem magyar.
  • Ryder62
    Azon gondolkodtam hogy a magyar játékból kiszedett mentések vajon működnek-e majd az angol ME3-al? Elég nagy szívás lenne ha nem mert magyar feliratos ME1 és 2 van meg. Sőt most kezdtem el a ME1-et az elejétől hogy legyen egy tökéletes mentésem.

Ezt jó volna tudni hogy esetleg okozhat valami galibát a nyelv.
  • JethroHUN
    Demo 14-én lesz, de csak 17-én lehet majd multit használni, ugye?
  • nyirog
    akkor viszont elég szépen személyre szabott. emlékszem h még anno néztem azt is hogy milyen részletesen meg voltak csinálva a csövek, apró karcolások, tükröződések, stb. am arc mimikával sok bajom nincs, nekem ez bőven elég egy játékhoz, anno azt is elviseltem mikor szinte nem is mozgott a karakterek szája csak bólogattak. tény h l.a. noire-ban nagyon profin megcsinálták, de ott meg idegesített h néha ilyen túlszínészkedett pofákat vágtak, már nem hatott természetesnek, meg egyéni bajom h a rockstar graf enginje nekem nem tetszik, szerintem marhára nem olyan szép mint azt sokan állítják (ha ultrán nem is, de maxon játszottam vele, akkor már elvileg elég jó képet kell adnia :D).
  • RAMyMamy
    nem, ue3-as
  • nyirog
    Még alant valki taglalta h van a bioweres játékoknak jellem vonása, ami amúgy nagyon jól működik ahhoz képest h zárt rendszerben történik az egész játék. Sztem a bethesda játékainak is van, mindegyik szerepjátékuk, fallout, tes, ugyanazt az alapötletet használja, kicsit pont a bioware ellentétje a nyitottságával de ez is tetszik :). Viszont én mindig is nagyon utáltam maikor csak egy kibaszott nagy terültetből állt a játék és csá, menj amerre akarsz, épkézláb tartalom nélkül (lehet rossz példa, de a fuel az ilyen volt, szép-szép, csak 2 óra után meguntam), meg maikor elveszek a térképen mert akkora az egész.
  • nyirog
    az véletlen nem a dice saját engine? nem vagyok biztos benne h frostbite mert az kicsit máshogy néz ki. de lehet neked van igazad :D, am annak is csinálhatnának már egy második részt első nagyon tetszett, kivetni valóm nem igen akadt benne
  • RAMyMamy
    én is nagy dilemmában vagyok, hogy most melyik karakteremmel játsszam végig a 3-at... van 5, de ebből 2 csaj, akik a kedvenc karaktereim. az egyik full paragon, az első részt csak nagy vonalakban, a 2. részt viszont 100%-ig végigjátszottam vele és laira a szíve választottja. a másikkal az első részt 99%-ra csináltam meg, a 2-t meg most tolom vele, csak őt meg kaidannel hoztam össze és rájöttem, hogy hiba volt... na de hátha a 3. részre már nem lesz olyan nyomi.
  • Renjike
    remélem .)
  • TBTPumpa
    CD Galaxis és 576 szerintem majd fog dobálni hozzá Posztereket is!
  • TBTPumpa
    Jah egy fapadosabb kiadást, mert CE változat addigra már tuti nem lesz!
    Mass Effect 2 CE változata is nagyon hamar elfogyott!
    Így egy csomó extrát is kihagy vele a jóember... Persze nem kötelező azonnal megvenni, a lényeg, hogy eredeti jogtiszta játék legyen és ne pedig valamilyen Warez-es bugos változat.
  • Renjike
    valahol nincs olyan ajánlat hogy posztert adnak hozzá ? egy poszterért bedobnám a DLC fegyókat :S
  • Marci0115
    vagy lewarezolja ingyen , és fél év múlva megveszi ötezerért
  • Renjike
    én eldöntöttem hogy kihagyom :) így az egész egy meglepetés lesz .. gameplayt sem néztem még belőle csak a multisat :)
  • TBTPumpa
    Mass Effect 3 CE 14.992 Ft az IPON-nál!
    Nincs szállítási költség és a már említett előrendelői extrákat is hozzácsapják!
    Azthiszem ennél olcsóbb és jobb ajánlat még nincs erre nézve. Innét kell előrendelni - de csak február 28.-ig! Ezután állítják össze az előrendeléseket, hogy március 9.-re megérkezzen a játék!
  • Evoluti0N
    Ti kipróbáljátok a demót? Én erősen gondolkozom azon, h kihagyom.
  • Pares
    Sejtem, hogy miért nyújtottak ilyen kis betekintést a salarian politikába... Gondolom a Surkesh küldetés, ami a demóban is benne van, nem csak "úgy" lesz, hogy egyenesen odamegyünk...
  • Pares
    A videó jó, de ez a csávó mekkora FAIL már... jaaaj.
  • Pares
    Magyarán pontosan ugyan az, mint ami az E3-on volt...
  • TDC Geronimo
    Itt megy HD stream most demóból. Hát anyám mekkora lesz :o
  • simon7108
    jelenjen már meg:D
    hát nem igaz,hogy ennyit kell rá várni...
    most azon gondolkodom,hogy melyik mentésemet használjam majd.
    mert még a 2. rész megjelenése előtt vittem végig az 1. részt majd azzal a 2-őt.Most meg megint teljesen újat viszek.
    ha jól emlékszem annyi a különbség jelenleg a 2 között,hogy az első részben a régi mentésben Liaravan jöttem össze, a mostaniban meg Ash-el.
    De szerintem a mostanit fogom folytatni.
  • Kopiati
    Mai Alliance News: (politikai élet a szalariánoknál, megosztottság)

TALAT, SUR’KESH – Dalatrass Linron, the queen bee of Sur’Kesh’s wealthiest bloodline, has retained bloodline leadership by a narrow margin.

In an extended speech given last night to the homeworld and colonies, the dalatrass primarily addressed her constituent clans, duchies, and corporations, lauding growth she secured for salarian businesses and taking shots at the rival Narra bloodline.

Afterward, pledges of loyalty or statements of no-confidence were factored into the weighted electoral system that the Linron bloodline uses to determine leadership.

Dalatrass Narra called Linron to congratulate her on her victory. But insiders say the Linron rivals are to be watched.

“In salarian politics, ‘I love you’ means ‘you’re going to die,’ and ‘you’re going to die’ means ‘I love you,’” one Linron staffer said.

“Linron’s influence over the Salarian Union is undeniable, but the Narra are dangerous. They don’t even recognize Talat as the planetary capital.”

The source added: “If their dalatrass gambles right, she could get the loyalty of the STG, which is key in any coup.”

In other words, it’s just another day on Sur’Kesh.

“The Token Mammal,” Pietro Pagano’s blog on salarian culture, is uploaded weekly from Sur’Kesh.
  • Kopiati
    Első küldi, és a Krogan nőstény összeszedése a szalariánoktól (wrex+mordin)
  • Optimus Prime
    Mint a 2-ben is? Fogadok, a James Vega-s recruit lesz.
  • Prince23
    Akkor nem szóltam...
  • TDC Geronimo
    Mitől ne lenne köze. A legelső küldetés van benne meg a közepe tájékáról egy.
  • Optimus Prime
    Azért a Mirror's Edge-ben elég jó. Meg...
  • Prince23
    A demónak semmi köze - állítólag - a sztorihoz. Bár ki tudja... csak egy iránymutató.
  • cdr74
    Mondjuk az a Lineage-es Geth sárkány elég érdekes nah..:)
  • cdr74
    JTAG lol, biztos meg debuggolni kell:).
  • Pares
    Spoiler! Spoiler! Spoiler!
  • orichalcos
    Mass Effect 3 Demo JTAG XBOX360-XPG

Dejó. :(

Aki spoilerezni mer, azt megkeresem, és...
  • Pares
    Neked mindig van valami bajod. Olyan nevetséges vagy, mint a többi hivatásos utáló a BSN-en.
  • cdr74
    Én azért reménykedtem, hogy legalább 1 rövid szerep erejéig berakják. De, az eddigi videókon ilyen kamu, szar dömperek voltak. Ilyen hozzáállás után csak jóra számítok :). thx BW