Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Meg magán a játékon belül totál máshogy néz ki ugyan az a karakter csak nézd meg ezt a 2 képet.
párbeszéd1
párbeszéd2
A második képen sokkal gagyibb az árnyék pl de szerintem már ti is észrevettétek hogy nem stimmel teljesen.
Szedtem le hozzá valami apparence módot de annyira gagyi volt.Pl shepard feje helyett gruntét is rá lehetett rakni meg ilyen marhaságok hogy a páncél alapból nagy volt a feje meg kicsi.Ezek nem érnek sokat csak a kedved veszik el a játéktól.Ráadásul nem tudom igaz-e de itt írta talán valaki hogy a bw nem szereti ha moddolják a játékot de ezt lehet csak a mentésekre értette mert sokan használják azt is.Jó lenne persze egy mod hozzá de az legalább legyen normális ne ilyen játékból kilopkodott hülyeségek mert azok alapból nem a te karakteredhez készültek pl ruhák...stb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Arról van szó, hogy hiába csinálok akár milyen arcilag jól kinézõ karaktert, valahogy elüt a környezetétõl. Talán az arctextúrák miatt van, vagy nem tudom...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Pl nézd meg
ezt a képet ilyen haj nincs a játékban.Illetve van csak nem karakterkészítésnél hanem bizonyos mellékszereplõknek.Pl a kék napoknál egy csaj aki infóval lát el garrus küldetése alatt.
[merlinw.org]
A másik fórumban pont ezt fejtettem ki😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Valamint a szintén EVE fejlesztök által késztett ruha, és haj szimulácio:
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
All hail the double x!
Csak mert ha még mûködik akkor leszedem és megcsinálom a mass effectes karakteremet😊
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
shepard
http://www.youtube.com/watch?v=03BDtVHgvzA
EDI: azonosítatlan hajó kilépését észleltem a hitperûrbõl...
Joker: csak nem már megint azok az idegesítõ begyûjtõk? Úgy emlékszem megölted õket Parancsnok!
Shepard: nekem is ilyesmi rémlik...
EDI: a hajó méretébõl következtetve ez egy Dreadnaught osztályú hajó.
Shepard: ez csakis Harbinger lehet!
EDI: azonosítatlan adás érkezik a hajóról
Harbinger: ez most fájni fog Shepard...
Shepard: jaj ne, már megint?
Harbinger (precíziós lövés után): ezúttal remélem nem lesz senki olyan bolond, hogy felélesszen...
2 év múlva:
Shepard: mi a franc történt? Hol vagyok?
Illusive Man: nem ismersz meg egy régi barátot, Shepard? Úgy érzem van még egy kis elintézetlen dolgunk...
Shepard: na ne! Nem akarom ezt újra...
Ha pedig mégsem, akkor sem leszek elkeseredve.
Az alább felsorolt játékelemek szépek, meg jól hangzanak, de gondoljatok csak bele. Az egész alkalmazásához teljesen más játéktér és játékmechanizmusok kellenének, az AI-t jó alaposan fel kéne turbózni, és nem utolsó sorban az elõre bescriptelt jeleneteknek is elõ kéne jönnie, ami szerintem nem valami jó megoldás.
Véleményem szerint kicsi az esélye, hogy ilyen drasztikus változásokat hozzanak a harmadik részre, fõleg hogy ez a befejezõ rész, és kötve hiszem, hogy megkockáztatnák a sikerét az új rendszerek bevezetésével. Szerintem az ME1+ME2 rendszereinek tökéletesített változatai fognak elõjönni.
De nagyon remélem, hogy lesz még játék ebbõl az univerzumból, és azokban majd benne lesznek ilyenek meg még sok más dolog is.
Csak érdekes mert elvégre mindig csapattársakkal az oldalunkon harcolunk de nem müködünk együtt csapattként.Erre a bw is figyelhetett volna kicsit, jó lehet írányítani a társakat valamilyen szinten, de nem jön át hogy most aztán baromi jó csapat vagyunk.Amúgy csak érdekességképp jacket kicsit túltápolták pl mikor megszökik a börtönbõl 3 nehézmechet kiüt de ha mellettünk harcol akkor semmivel se jobb mint mi.Magától nem is igen használlja a biotikát, persze van mikor igen de sokszor kell utasítgatni hogy emeld má meg vazze.
Én jobban differenciált és egyedibb képességekkel megálodtt NPC-ket várok magam mellé a harmadik részre (bár ez szerintem nem így lesz sajnos, inkább még jobban uniformizálni fogják õket), akár egyedi fegyókkal!!!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Shepard: Joker, "tüzérségi" támogatást kérek a xy koordinátára!
Joker: érkezés egy perc múlva!
Még egy ötlet:
több jármû, például két Mako (bocs hogy mako, de az a kedvencem), a másik jármû vezetõjét parancsokkal tudnánk irányítani, például kövess, támad ezt, biztosítsd ezt a pontot, zárótûz, felderítés...
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/hibas_a_ps3_as_mass_effect_2
Kisebb FPS értékek után itt az újabb "büntetés" szegény ps3-as tulajoknak!
Néha sírnék, ha benéztem Risen fórumra, hogy hány ember akad el olyan küldetéssel, mint a menj ide-menj oda... egyértelmû és mégsem... (a végén azért én is szívtam a fogam a Risenben, mert rpg-ben olyan taktikus harcot nem láttam még)
Van egy riport film pl a crysis alkotóival, vagy a warhead-esekkel, hogy van egy funkció, hogy megnézik, a tesztelõk, hol haláloznak el, és ilyen heat-map szerûen megjeleníti, és ez alapján lövik be a csõ nehézségét (ez csak érdekes volt számomra) az a legnagyobb, gond, hogy akció orientált lett a játékipar, és bejött a húzás😊, és ehhez az kell, hogy kiszámítható legyen a szereplõ cselekvése, csõben megy..., pl crysisban én tudtam hogy csõ, de 1001 féle módon meg tudtál egy szitut oldani. CoD, csak 1 megoldás van😄 ME az osztály alapján nyújt változatosságot..., annak örülnék, ha lennének alternatív útvonalak egy-egy mapon, ilyen splinter cell jelleggel, vagy amikor egy bázisra lemegyünk, ne csak 3an menjünk, hanem a többiek, is jönnek, de megvan a saját küldetésük, nekünk ajtót nyitogatnak, vagy csapdába kerülünk, és õk mentenek ki, ebbõl a szempontból elég fantáziátlan szerintem a küldetés struktúra, de így is az egyik legjobb, mert minden missziónak van valami története, hiába uncsi, vagy lõ-lõ-lõ, lehet a 3. részben egy-két dög unalmas küldetésen (a 2bõl) múlik majd valami fontos.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%