Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Flémet akarsz ? mert most ráérek...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

penge96
Istenem, PERSZE! XD
Gondolkodjatok már, az egész 2. rész a toborzásról szólt, erre berakják az elsõ részbõl a 4 alap karit, akik közül 2 hulladék? Hát igen, k*va logikus lépés lenne... a nyakamat teszem rá, hogy a 2-bõl majdnem mindenki ott lesz

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

lolSL
kellett neked levenni a maszkját

Fenrir
Na, õ érte nem kár szvsz 😛

A halál csupán a kezdet...

wedge31
Ez nagyon szarul hangzik, fõleg hogy ha tényleg nem lesz Tali.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Nekem nem merülnek fel kérdéseim, mindent tudok. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenrir
Hmm...Mondjuk ha az igaz amit írtál akkor nem sok ME2 karakter fog visszatérni, nagy bánatomra. Se Miranda, se Samara...

lolSL
Jarrett Lee
Created about 4 hours ago
Sanders isn't the sniper...

Fenrir
Ez érdekes, mert a trailer után a kérdéseknél írták a BW-s srácok, hogy az angol mesterlövész csak egy random katona és nem lesz semmilyen szerepe a játékban.

lolSL

Got my new Game Informer, read the ME3 article. Game starts with Shepard on Earth, effectively on trial in regard to the events of Arrival, and in the middle of the trial, the Reapers invade. Prologue involves Shepard's escape to the Normandy, and off to start finding those allies, fighting Reaper troops (husks of all the different species) the whole way.

Confirmed squadmates: Liara, Ashley/Kaiden, Garrus (if he's alive) and... James Sanders... That must be the guy from the trailer, I don't remember.

Speaking of which, there's a screenshot of Ashley with her hair down, and she actually looks hot. Don't have a scanner, so wait till someone with one turns up.

Confirmed to appear, but not guaranteed as squaddies: Wrex, Mordin, Legion, and Anderson. Obviously, if they live.

The game will by default feature a "previously on Mass Effect" comic to make decisions with if starting from scratch.

The Illusive Man also plays a prominent role, and Cerberus is out to kill Shepard. Reason why is unknown at this point.

The RPG elements are being beefed up, not going back to ME1, but giving more freedom with the character skills. Skill trees will be larger, and powers will evolve several times instead of just once, offering even more freedom. Weapons are ME2 style, with a set list, but mods make a return, not in the ME1 style, but allowing you to swap out different parts such as barrels, scopes, and so on, which effect both the weapon's combat performance and its appearance.

All classes can wield all weapons unhindered now, but will have limited slots to carry them. Only the Soldier can carry all weapons at once. Probably means Adept, Engineer, and Sentinal will be limited to two, and Vanguard and Infiltrator will have three.

Also mentioned: The game will have numerous endings, some good, some bad, and who you have in your squad and which allies you recruit can have a drastic effect on which are available.

That's basically the gist of it, except for the sidebars filled with stuff everyone already knows.

Oh yeah, forgot to mention one thing: Confirmed NO MULTIPLAYER. They're talking about future games and/or spinoffs having it, but not this time.

lolSL

érdekes nagyon jó lenne ha lefordítanák.

Amúgy ha van még kérdésetek ezzel a témával kapcsolatban, akkor facebookon a Mass Effect HU közösségi oldalt kell keresni. Ott pedig az EA emberei szívesen válaszolnak a felmerülõ kérdésekre.

Az EA magyarországi részlege azt írta, hogy lesznek továbbra is honosított játékok. Továbbá a 20 milliós pletyka bizony hamis.
Állításuk szerint attól függ, hogy egy játék honosítva lesz vagy sem, hogy éppen a fordítóirodának van-e kapacitása arra, hogy lefordítsa azt. Külsõs cégeket erre pedig nem alkalmaznak és nem is fognak.

lolSL
mert ezeket kb 3 éve legyártották csak kiadnak egyet egyet idõnként.

Prince23
Sims medievalt sem adtk ki subsal. Pedig azt nagyon is illõ lett volna, a angy közössége miatt

Ezt nem mondanám, ott van a Sims 3 nemzedék kiegészítõje ami magyar felirattal jön, hogy ne legyen off én továbbra is bízom abban hogy kiadják magyarul is.
lolSL
EA játékokhoz nem készül többé magyar felirat.

Remélem ez nem egy jel, hogy nem lesz magyar felirat.

EA oldalán még mindig nincs kint semmi róla hogy milyen nyelveken jönne.
Mert? Nálatok nem úgy szokás?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pxxl
1 óra? tolatva mész? <#idiota><#hehe>

All hail the double x!

rendben ahogy jónak látod.

Mondjuk még nem tudom, hogy mi lesz a programom, mert jelenleg a hónap vége húzósnak ígérkezik, de ha tehetem, akkor tuti elmegyek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

majd tudósíts ha nem gond nekem messze lenne sajna.

Hogy micsoda? Pozsonyban lesz a leleplezés?! <#wow1>

Az itt van 100km-re (1 óra út)! MEGYEK! <#taps><#fogmosas>

I WANT TO BE A REAPER!

minden májusban lesz 😊 borzasztó

Fec papa
BAN

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Prince23
ME3 Debut Gameplay videó!!!!!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de csak májusban 😄

MerlinW
Azt írtam "nem sok játéknak". Az más kérdés hogy én az MMO-kat nem tartom játékszámba, inkább felesleges idõpocsékolásnak😊

[merlinw.org]

Rift

anti hero

Kopiati
Elméletileg egy fps-bõl fél millió számít elegendõ (minimális mennyiségnek)Szerepjátékból legalább 800ezer, ugyanis csak akkor szerez elég hírt magának, és rajongó tábort, nehezebb, hosszabb, nagyobb játékidõ, ez anno az Alpha Protocol kapcsán került elõ, ami sajnos nem érte el ezt a számot, idõre. (pedig ha nem vétenek folyamatos dizájn hibákat, jobb lehetett volna, mint a mostani bioware felhozatal(no offens, nem kell lehurrogni))

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

rajtam se az tuti.

Witcher 1 is több mint 1milló fogyott, szerintem a 2 is eléri ezt. Rajtam nem fog múlni😊

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Kopiati
(6 millió team actiont kellett csinálni (csapatjáték erõsítése), mondani se kell a 2 konzol nagyon le volt maradva...)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Snexi
az biztos,fejlesztõk is nagyon büszkék voltak a pc-s eladásokra
szerintem 2-3 millió is megvolt (arról nem is beszélve,hogy amikor kijött a kieg és egy meghatározott kill vagy nem is tudom már mit el kellett érni a pc-sek többszörösen rávertek idõben a többi konzolra)

Fenrir
Talán a BFBC2 is.

Piszkos  Fred
Dragon Age, CoDok

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Kopiati
Minecraft (pedig meg sem jelent😊)

MerlinW
Hát ja. WoW és Sims-en kívül nem sok játéknak sikerült millió fölé mennie az elmúlt 4-5 évben.

[merlinw.org]

SZEG007
PC-n az már csucs ha valaki a millios határt átlépi.

Doom 4
stílusosnak semmiképp nem nevezném, elöször megállt bennem az ütõ, de aztán átgondoltam... A másik meg én is olvastam már az az info áradatot aPSM3-nak. szal nem hiszem hogy fake.

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

penge96
Azért PC-re is bõven adhattak el, már csak abból indulok ki hogy itt Bp-n az Allee-ban, egy fél év alatt eladták az összes ME2-t az 576-ban, én vettem meg az utolsót. És ez csak egy bolt, és Magyarország. Szóval viszonylag sokan veszik...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

SZEG007
valoszinüleg nem PC-re adták el azt a több milliot, hanem konzolra😉

>>szánalmas vagy stílusos? há nem tom. lehet vicc az április végei infóáradat.

>>>>szánalmas

arra vonatkozhat hogy ha normális (PC) játék lenne , nem pedig retardált , akkor talán az ME1 -et is patchelhették volna azóta , ehelyett örülhetünk hogy 3 is van egyáltalán.

Persze hogy vicc, gondoljátok hogy nem adná ki pc-re mikor több millió darabot adtak el belõle,plusz szinte mindenhol az év játéka lett.magukkal basznának ki mert jó pár milla bevételtõl elesnének.

Rage47
hol kapsz 15 alatt boxot?😊
Prince23
Újabb közlemény érkezett pár perce tõlük 😄

BiowareProduct Hi Guys!

New details on BioWare's Mass Effect 3 should be arriving at the end of April, as UK mag PSM3 promises a world-first look at the game come next issue (on sale April 28). Game Informer also has a look at a "highly anticipated" sequel in store for it's next issue so you it may well be that Shepard and co will be showing up on their next cover as well.

aaaand -> Mass Effect 3 releases this HOLIDAY season, for Xbox 360, PS3 and Windows. Relax, coming to PC 😄

This is not joke!

szánalmas vagy stílusos? há nem tom. lehet vicc az április végei infóáradat.

Doom 4
Ezek de köcsögök XD Ugyan onnan:
"BiowareProduct Details Coming Soon...stay tunned"
Valszeg majd belökik, csak vicc volt! XD

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

SZEG007
április elseje van emberek, ma semmit nem lehet komolyan venni