22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Na gold lett. Kevesebb, mint 1 hónap :y -
Magyar idő szerint holnap, hány órától lesz elérhető a demó ? -
Kindred Blades #5679 A lore-whoreokat zavarta, mint amilyen én is vagyok, nem sikerült épkézláb magyarázattal előállni, hogy miért is működik.
Játékmenet terén egyáltalán nem volt problémás. -
mike01010101 #5678 Semmi gond nincs a lőszerrel, de a melegedő fegyverrel sem volt. Egyéni, hogy kinek mi jött be. -
Hoz_Hun #5677 Egyik legjobb újítás a "lőszer" volt. Nem értem ez miért zavar bárkit is. Szerintem a "lőszer" töltődés (fegyver lehűlés) az ME1-ben zavaróbb volt. -
mike01010101 #5676 Is. -
Speciális alatt, nem a nehéz fegyókra gondolhatott?
-
mike01010101 #5674 Ő is azt írta, hogy a sniper-hez (speciális fegyvertípus) kelljen lőszer. -
Szerintem akkor is kell a lőszer. Az egyetlen dolog ami arra késztet h mozogj és ne a map végéből csipázd az ellent robbanó lövedékes sniperből
-
ez mondjuk igaz -
Rossz a memóriád, volt ott fedezék bőven. Megint csak hülyeséget beszélsz nyílt terepen nem lehet helyezkedni... -
Jah még kihagytam, hogy Mako FEJLESZTÉS és felszerelhetőség is kell (feladatfüggően tudjuk konfigurálni), ahogy hajófejlesztés is, meg a Mako-hoz kapcsolódó kifejleszthető skillek (pl. Tali-nak még plusz skillek is). -
mike01010101 #5669 Ennyi. Röviden, tömören a lényeg. -
emlékeim szerint a plútó egyik holdja a charon volt maga a relé csak jégbe meg űrkoszba volt fagyva. én nem látok ebben semmi kivetnivalót, lazán hihető h tényleg körbe van fagyva, annak a holdnak amúgy is asszimetrikus az alakja a valóságban is tudtommal -
Mako kell
Melegedő cuccok/fegyók kellenek, végülis energiafegyók vaze
Lőszer nem kell, max. bizonyos speciális fegyótípusokba
Fedezék kell
Automata gyógyulás nem kell, ossza be az ember a medigelt
Páncélok kellenek
Személyi energiapajzsok, generátorok kellenek
Bütykölhető és fejlesztehető páncélok és fegyverek, toolok kellenek -
na nem mintha eget verően nagy bajom lenne ezzel a mostani rendszerrel, játszok én így is meg így is tudom élvezni, én csupán arra akartam kitérni h szerintem az általam leírt dolog kicsit változatosabb akcióra ösztönöz (pörgésben talán ugyanolyan mind2 fajta megoldás) és hozzám az állt közelebb :D -
mike01010101 #5665 Szóval szerined annak van bármiféle tudományos alapja, hogy esetleg a Pluto mögött van egy protean tömeg relé?
-
most nem azért de ha nem lenne fedezék akkor is kéne helyezkedni, így meg csak kinézed a legkedvezőbb pontot és gyakorlatilag onnan kempelhetsz..., me 1-ben pl volt egy rész amikor a azt a nagy geth baszásos lépegetőt kellett elpusztítani, nyílt terep volt, szívtam is vele, de a lényege a folyamatos pozíció váltás és a kütyük aktív használata volt - ez azért szimpatikusabb volt mint h mindig bujkálnom kelljen -
Hoz_Hun #5663 Nekem végül is tetszettek az ME2 újításai. Amit hiányoltam az a gránát dobás és a gugolás. Na meg a Mako. Hammerhead nekem nem annyira tetszett. -
Gyáva megoldás? komolyan... Most az a problémád, hogy a harc fedezék alapú? Nem mondod? Akkor játssz A WH: Space Marine-nal, multiba, mert az semmiről nem szól, fut a két csapat egymással szembe, aki előbb lő/öt az nyer, h se taktika, se fedezék használat, a BEG nyomogatásán kívül semmi nincs abban a játékban az is igaz.
@nyirog: éppen az a gondolkodás... h jól helyezkedsz, nem wow, h állas a másikkal szembe... TPS játék, hogy legyen megoldva?
Azzal egyetértek hogy "regenerálódok mint a borg" Életszerűbb volt, mikor a medicgélt kellett használni a gyógyuláshoz. Az hogy a energia pajzs vissza tölt, az a dolga.
Az hogy van lőszer, sokkal hihetőbb, minthogy soha az életbe nem fogy el, se az aksi nem merül le. Ez megint csak gondolkodási lehetőség, hogy ne abból álljon a játék h tenyerelek a BEG-en. -
cornflakes guy erre azt mondaná, hogy de ez a reális nem pedig a berzerker üzemmód :DD -
Igen, eme stílus engem is zavar. Olyan gyáva megoldás. -
táras fegyverrel még nem volt bajom, arra elég jó magyarázatot tudtak adni amit úgymond hamar fel is dolgoztam :D, viszont a fedezékből fedezékbe gears of war féle módon már idegesít nem csak ebbe, a legtöbb játékba. inkább legyek rákényszerítve h kombináljak ilyen tölténnyel olyan gránáttal meg kicsit gondolkodjak ahelyett h monoton módon fedezékből fedezékbe bújócskázok az ellenséggel. -
Meg nem volt táras fegyver és fedezékbe vonulok oszt regenerálódok, mint a Borg. Túl arcade-os lett a játékmenet. Remélem a 3-ba ezt javították. -
egyetértek, elsőben jobban alá voltak támasztva a dolgok tudományosan -
Kindred Blades #5656 Sci-fi az első volt.
Ez, az említett oknál fogva, már inkább fantasy. Űrhajókkal. -
Okés... -
Nálam is dettó, a TRON-nak 8800 kéne, ahogy Brink, Crysis 2, Hard Reset. Nálam ezek is mennek. -
Sőt, a vicc az egészben, hogy olyan játékok, melyeknek a gépigénye messze lehagyta az én konfigom, és a SystemRequirementsLab szerint köze nem volt hozzá, még azok is mentek általában legalább közepes grafikán! -
Az UE3-as engine tökéletesen optimalizálható, a mass effect-eknél jóval magasabb grafikai színvonalú UE3-as játékok is gyönyörűen futnak nálam, pedig csak 8600GT 512-m van! A Mass Effect 2 is fullon ment, a 3 pedig néhány plusz fény és shader efekten, valamint a kicsivel élesebb textúrákon kívül nem lett (hálisten') különböző a ME2 grafikájához képest. Szerintem bőven menni fog ez is! -
Nem egészen. Bárki szerezhetett korai kulcsot. Prohardveren is 3an szereztek, facebook-on egy kis játékot lehetett végigtolni és kapott az ember utána 3 kulcsot. Nem csak az elitek, hanem bárki. -
Itt az új mentésem a mass effect 3 hoz :
Kép
Council meghalt az első részben, emberi council.
Rachni úgyszint
Akit ki lehetett nyirni az első részben azt kinyirtam, kivéve Wrex ő valamiért túlélte.
Összes földönkívüli meghalt a 2-ik részben, véletlenül kasumi is :D
Odaadtam a bázist a TIM-nek. -
De Légiót, de neki meg nem kell külön... :) -
-
Pares #5647 Örülhetsz, mert most részben visszatérnek a "páncélok". Ash, Kaidan, Vega, Shepard, Garrus, mind páncélban fognak szaladgálni. Liarának is enyhült a pizsama fétise. Tali ugyan úgy néz ki, mint az előző két részben. Miranda, Samara és Jacob ugyan úgy néznek ki, mint az előző részben, de közülök Miranda kapott jó páncélt, gondolom a többiek sem egy ruciban rohangásznak majd. És ott van Wrex is. A többieket még nem láttuk. -
simon7108 #5646 egy kérdés.nézegettem a gépigényt és pont megfelel a gépem neki.
tehát tökéletesen egyezik az ajánlottal a gépem.a VGA még jobb is mert az ajánlott egy 9800GT 512 mb nekem meg 9800GT 1 GB van.
egy valami nem stimmel csak.az OP rendszer végett a ram,mivel Win7 végett az ajánlott 4 Gb de nekem csak 2 van(ami XP-nél még jó volna).
szerintetek menni fog maxon?a 2. rész ment tökéletesen. -
simon7108 #5645 nekem is valahogy jobban tetszett az ME1-ben,hogy a csapat tagoknak is volt páncéljuk.itt ugyan abban jönnek küldetésre amiben a hajón vannak...
valami olyasmi elment volna mint az 1-ben ami Ash-nek volt. -
Evoluti0N #5644 valóban olyan* -
Evoluti0N #5643 Ha azt nézzük akkor ez az egész mass effect dolog olyan, mint az űrmágia, aminek az element zero a mannája. -
Pares #5642 És különben is: Mass Effect Fields. Űrmágia. Deal with it.