Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-milyen szép kis gombafelhõ 😊
( http://www.youtube.com/watch?v=HeY-2ovpF9c&feature=player_embedded )
vajon szerepelni fog e vmilyen fomrában a 3. részben 😄. Eddig is voltak bennfentes poénok, bírnám ha ezt is beleraknák.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
A masseffect.hu szerkesztõket keres tartalom és hírek frissítésére.
Üdv
IMP
Masseffect.hu fõszerkesztõje.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Ezen behaltam!!! 😄 Should've kept the base XD
Ezért is jobb nõi karakterrel, sokkal poénosabb helyzetek vannak benne, mindenki azt hiszi hogy egy gyenge nõ aztán odabasz egy akkorát hogy csak néznek.
Miután meghaltam egy nyamvadt szobrot azért megérdemeltem volna nem?Ha már a Kroganoknak jutott akkor nekünk miért nem.Ha nem léptünk volna közbe szevasz lett volna fellegvárnak még a reaper nélkül is.Érdekes hogy egy 4 milliós kolóniának tellett rá , a tanácsnak meg nem?Ebbõl is látszik hogy le se szarják shepard-öt meg az emberiséget.
anti hero
Meg valami rémes hangja van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A DA-ban nagyon megindító mikor Leliana énekel valami hasonló tetszene a me3-ban is.
Az elõbb értem megint a végére és még mindig lenyûgöz pedig már jó párszor végigvittem a hangulata nagyon ott van.Meg mondjuk én alapból is ilyen "paragorn" típus vagyok akinek tudok segítek a való életben is.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
A másik dologban igazad van sajnos ez a mai divat hogy minden csak a grafikáról meg a lövöldérõl szól.Most hogy így játszok a Dragon Age-el is észrevettem hogy ég és föld a különbség a 2 játék között.A dragon age-ben tényleg élnek a karakterek vannak érzéseik és ha nem figyelsz oda rájuk akkor nem csak annyi történik hogy kicsit megharagszanak.Itt konkrétan akár ellenem is fordulhat vagy meg is támadhat vagy megsértõdik és faképnél hagy, a me2-ben ilyen nincs.Nincs ennyire kidolgozva a párbeszéd meg a történet, persze nagyon jó játék szó se róla de tényleg ég s föld a különbség a 2 RPG között.
Sajnos már a DA2-ben is elmennek az akció irányába,hiába lesz szebb vagy akármi szerintem gagyibb lesz mint az egy.És az az egy oka ennek azt egésznek, legalábbis szerintem ,hogy a sok amcsi kölök lassan arra is lusta hogy olvasson vagy megértse a történetet akkor meg minek törje magát bármelyik fejlesztõ is ha annyi is elég a népnek hogy mehessen azt lõhessen, kardozhasson vagy akármi.És nagyon úgy tûnik hogy ez így is marad egy ideig.Hiába vannak olyan játékosok mint te vagy én akinek a történet vagy a párbeszéd az elsõ ha azok vannak többen akiket marhára nem érdekel.Ugyan ez van a rep. szimulátorokkal is lassan kihal a mûfaj mert lusták megtanulni irányítani azt a tetves gépet.Csak lõni lõni ezerrel más nem érdekli õket.A H.A.W.X. remek példája ennek is,persze vannak hardcore szimulátor rajongók csak hát kb 10-ed annyian.Ezért nincs egy normális NFS vagy másféle szimulátor mert sokkal kisebb a vásárló bázisa.Tulajdonképpen a NFS-ek közül a most wanted meg a hot pusruit 2 tetszett a többi egy kalap szar.De elég a népnek ez is, és ez addig nem fog változni amíg elég lesz annyi nekik hogy lõhessenek vagy ész nélkül száguldjanak a városban mindenféle realitás nélkül.
Sajnos ez van, de majd csak eljön az idõ amikor a tartalom fog számítani és a merész ötletek nem pedig az hogy hogy néz ki vagy hogy mennyi embert õlsz le xy idõ alatt,persze kell ilyen is de azért egy RPG maradjon már meg RPG-nek és ne egy akciójáték legyen belõle amiben van 2 mondat attól még nem RPG csak hasonlít egy nagyon picit arra a mûfajra.
Nekem amúgy nincs igényem nagyon karakterbuherálásra. Tökéletesen elégedett lennék, ha sepárd csak egyféle karakter lehetne (csak ne legyen túl ellenszenves wannabe badass übermacho). Amire ténylegesen szükség van, az az, hogy dönthess bizonyos kulcskérdésekben, az adja az ízét a bioware játékoknak.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van egy statisztika miszerint a Mass Effect 2-t az emberek 80%-a férfi harcosal játszotta , namármost én is végigtoltam alap harcos karakterrel, de lévén az a leguncsibb, olyanná válkik töle a játék mintha egy standard shooter lenne az egész és azért shooterekböl van rengeteg 1000x jobb amibe van multiplayer is.
Ugyanez igaz amugy Dragon Age-re is ahol az emberek mindössze 5 % kezdett törpét, ennél valamivel több kezdett elfet, de tulnyomo többség itt is mit kezdett férfi ember harcost.Hozáteszem az egyik legjobban kidolgozott eredettörténet a törpe nemesé volt Dragon Age-ben.
Nem tudom nektek mi a véleményetek, de ha statisztikák ezt mutatják akkor mi értelme RPG elemeket rakni a játékba ha a beépitett tartalom 50-70%-a a játékosok nagyrészét nem érdekli vagy nem vesz tudomást rola. És mi lesz a következö uj Bioware játék? Kapunk majd egy shootert amibe meglehet majd dugni Mirandát? Esetleg kapunk valami hack&slash játékot amibe dughatunk Isabelát?
Mert ha megnézzük akkor a statisztikák e felé mutatnak, a játékos társadalom nagy részének nincs igénye többre csak adjanak egy gépkarabélyt a kezébe meg toljanak valami ellenséget a képébe és legyen pár szép CGI átvezetö, meg sok akcio, és az az 5-10-20% aki esetleg szeret kiprobálni uj dolgokat kiváncsi uj tartalomra az le lesz szarva.Sokan már Mass Effect 2-re is inkább azt mondják hogy akciojáték, de szerintem igenis többet nyujt mint egy standard akcijáték testreszabhatjuk a karakterünket, választhatunk kasztokat fejleszthetünk, vannak különbözö képeségeink, de ha Bioware is elkezdi a trendet követni akkor lehet hogy ezek a funkciok mind kikerülnek ha nem is a Mass Effect3/Dragon Age2-bol, de az azt követö Bioware játékokbol, hiszen nincs igény rá.
Én nagyon remélem hogy a Bioware nem fog elmenni ebbe az irányba, de kiváncsi vagyok a ti véleményetekre is a témával kapcsolatban, szerintetek mi várható a jövöben?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Két kérdés azért felmerül: Katonai – technikai fölényben vannak-e ,vagy nálunk fejletlenebbek?"
még ha igaz is, szted? idióta cikkíró...<#idiota>#idiota>
fékengéj
All hail the double x!

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
A halál csupán a kezdet...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”