22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #5641 Mi az hogy hardcore sci-fi? Már előttem is írták, hogy teljes vákuumban sose járkálunk. Mellesleg tudományos tény, hogy az emberi test akár 5 percet is kibír az űrben védőruha nélkül. Igen, az hogy kapásból jéggé fagysz, egy jó nagy hallivúdi bullshit. Máskülönben mint írtam, az ME2-ben széleskörű dizájn változásokat vezettek be: mivel megszűnt létezni a 3 darab, de 5000 fajta képpen újraszínezett páncél, és helyette jóval kevesebb, de mindenkinek teljesen egyedi páncélt/gumiruhát kapott (amelyekről nem tudjuk, valójában milyen összetételűek, de mivel Sci-Fi, ezért feltételezhetjük, hogy akár valamilyen ultraszuper nanotechnológiás akár mik is lehetnek), amelyekhez egy szkafandersisak nem nagyon illett volna. -
biztos azoknak jár, akiknek Bill Gates-es avatarjuk van.
Visszatérve a szkanfander témára, az 1-ben mindenkinek volt rendes armorja, sisakkal meg minden. Ash külön szexi volt úgy. Az is igaz, hogy a legtöbb esetben nem az űrbe vagy level 1 hazard bolygóra megyünk, de akkor is is vicces, hogy Shep a bazi nagy acél armorban feszít, majd totál fém sisakban a többiek meg csak egy altatómaszkot csapnak fel. :D
És hagyjuk a blablát, ez hardcore sci-fi. -
vazz, látod háttérben a napot, mivel f*sztudja milyen fémből van a szürkés-kék lépegető, azon megcsillan a fény, és tádám. Nem kell behalózni, hogy fehér. Vagy a másik lábán meg ugyan az a cucc van, és azon nem csillan meg semmi. Alakja is teljesen kaszás-lépegető... -
van early accses, és Xboxon van earlier than early accses:D -
Van a boxosoknak egy "elit" része aminek nem tudom mi a neve. Ők 1-2 napja meg kapták a demot (a sima goldosok nem, csak ők) és valaki volt olyan kedves hogy felrakta torrentre! PC-re majd kedden jön! -
pite9 #5636 ezt a demó dolgot most csak én nem értem vagy mivan? van demó? vagy szóljatok ha csak én vagyok hülye... -
Pares #5635 Baccátok má' meg! Akarom azt a demót én is! WÁÁÁ! -
Végig nyomtátok a demot??????????? mégis hogyan??? -
Pontosan, mondják is a játékban hogy ritka a levegő. -
vg #5632 Én is most nyomtam végig, állat volt. -
Mikor demóban ez a zene megszólal meg amilyen körülmények között az... Epic játék lesz. Demot letoltam vagy 4* már :D -
-
Barnez #5629 Teljes mértékben egyetértek az előző hozzászólással. A második részben a Begyűjtők hajóján is csak szegényes volt a légkör. Vákuumhoz köze nem volt. -
Az szerintem csak egy oxigénmaszk, kevesebb a levegő abban a légkörben,de nem halálos. A hegymászók sem szkafanderben mennek fel a Mount Everest-re :D -
Pares #5627 Igen, teljesen megalapozott az a felvetés, hogy ezt "javítani" fogják... Nincs azzal semmi baj. Sci-Fi, és kész. Olyan csoda, mint bármelyik másik űrmágia a játékban. Van körülöttük Mass Effect tér nos kész. Különben is Liara és Miranda nindzsa ruhájához egy bazi nagy szkafander nem nagyon illett volna... -
Azért csak okosan, még a végén csalódni fogsz :D Amúgy bassza meg ea... most a trilógia egyik része a steamen, a vége meg az originen? Bekaphatják.
Amúgy meg épp gépet akarok fejleszteni, de ezt a keveset rá tudom szánni. -
RAMyMamy #5625 mint eddig, túl kék... -
Mé, mi bajod vele?
-
RAMyMamy #5623 Liara még mindig borzalmasan néz ki -
Sci-Fi, Azaz tudományos-fikció (vagy mi). Mesének elmegy, de amúgy igen, nekem is meglepő volt a 2-ben az említett rész.... -
Az tényleg poén volt... a vákuum kitépte volna a szemét, meg még mást is
de ne remélt, így fog kinézni a "sisakjuk"
-
A geth colossus az fehér, talán hoztak magukkal párat. Még biztos voltak eretnekek. -
Épp wallpapaer után néztem a honlapon, de csak a galériát találtam. És megláttam ezt. Reméltem kijavítják ezt a marhaságot.
Aki nem érti. Az a maszk az űrruha, az 1-ben volt mindenkinek rendes páncél-űrruha kombinációja és casual viselete. De röhej, mikor a Collector hajóba Miranda kilép a kis szűk rucijában, meg a kivágott dekoltázsával egy ilyen vacakkal az arcán. tudom a Birodalom visszavág-ban is durva volt, de ott egy "izé" belsejében voltak. -
Ha megnézitek a trailerket abban nem fehérek a lépegetők, szóval tuti hgoy nem azok. (lásd pl a bannerban a lépegetőt) -
Igen, nekem is ez volt a tippem.
-
Erről már beszéltem, ezek azok a kaszások akik a földön lézerezik a jónépet, a kis kicsi lépegetők, a videókban ezek lövik le a kis srác gépét, meg a zúzó a tuchankán ezzel küzd. Csak itt épp viszik őket:) kis cukik hogy csimpszkodhatnak:) -
Tippre Geth hajók. -
hatezeré'? hol? -
alsón* -
A femshep trailerben fel tűnt valami. A bal alsó mik azok a fehérek?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Pontosan.
-
Hát... nekem egy évben egyszer belefér ennyi pénz, nem szokásom havonta venni a játékokat, de ez az évtized, de megkockáztatom életem legjobb játéka, úgyhogy kéthavi fizuból félreteszem rá :P -
RAMyMamy #5609 az "is" lemaradt -
RAMyMamy #5608 biztos letöltős, g2play-en szoktak lenni ilyen akciók -
6K ? -
Hát én megnéztem, mi van a collectorsban, nem láttam semmi érdekeset. Én simán megveszem a normál verziót 6kért megjelenés napján. A többi nem érdekel. Fene se fog ennyi pénzt kiadni érte. -
Én már nem szórakozom, megrendeltem konzolszerviz.hu-ról egy ezressel drágábban, de legalább ott még lehet rendelni belőle! :P -
Most ezt egy "n" betű miatt?
-
Csak a multi részét. -
Eddig úgy hittem a nem BF3 tulajok az egész demót csak 17-től tolhatják.