Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ashley-nek én spec örülök, fõleg ha tényleg így is fog kinézni mint a képen. Legalább folytathatjuk ott ahol az elsõben abbahagytuk. 😊 Ettõl függetlenül kétlem, hogy mondjuk Miranda vagy Tali ne lenne benne a 3ban. Csak nem fogják lelõni most az összes csapattagot.

Why so serious?

Úgy látszik nem láttál még Huskokat...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ez már igen, igazi hamisítatlan GeOW !
Nem túl sok köze van ennek az 1hez...

Kicsit spoileres, de van pár kép a gameinformerbõl, mely infókat és képeket mutat a 3. részbõl!
ME 3

penge96
Agreed

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

wedge31
A Bioware megint tökön rúgja magát ha a két legnépszerübb csapattagot hagyja ki.

Ashley meg Kaidan meg benne lesz pont a két legbénább karakter.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

igazad van az újak is kellenek természetesen.

Doom 4
<#taps><#wow1>

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Azért ott is Ashley vagy Kaidan marad életben. Sõt Wrexet nem kötelezõ felvenned, ha jól tudom. Garrus dettó.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Van benne valami, remélem igazad van

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

szerintem azért nyilatkoznak az egyben megismert csapattársakról, mert ott nem volt öngyilkos küldetés, így nagyjából mindenkinél ugyanaz a felállás. Ettõl függetlenül kétlem hogy a kettõben megismert csapattársak ne lennének benne.

Befejezõ rész, szóval biztos megoldják valahogy. Mondjuk ilyen Thane már úgy is a halálán volt. Meg aztán attól is függ, hogy ki maradt életben a öngyilkos küldetésen, meg Virmire-on...

Mindenesetre az, hogy rögtön a legelsõ kiszivárgott infók közt nincs ott rögtön az egész csapattag lista meg minden visszatérõ szereplõ neve, még nem jelent semmit. Sõt, remélem nem is mondják meg.

Prince23
Há de várjá má... az új karikkal mi lesz? azért még me2 is tudott ütni a szalári proffal, Mirandával meg még sorolhatnám... ha most visszatérnek az me1-2 hõsei, akkor max 1 új kari lehet a ME3-ban XD

Ahley/Kaiden tuti benne lesz, mivel Föld inváziós témájú lesz

nem is kell annyi de nagyon jó lenne mindenkivel találkozni.

Ja, abba meg kár reménykedni, hogy 16 csapattárs lesz... Mert tuti nem lesz annyi. Sok is lenne.

Ezek csak az elsõ infó morzsák baszki! <#nezze><#wilting>

penge96
Én kajak felkötöm magam ha ilyen lesz a ME3... nehogymár ne lehessen csapattárs az a 16 karakter akit eddig megismertünk -.-'''

Fenrir
Kit érdekel Liara mikor Miranda hiányzik? 😊

A halál csupán a kezdet...

Hogy ezen mekkorát röhögtem, amikor ez elhangzott:

Talimancer... ez jó <#idiota>
Hál' Istennek itt nincs annyi Talimancer...

Kit érdekel Miranda, amikor ott van Liara? 😛
Renjike
Miranda hova a retekbe fog tüni? bár mondjuk szerintem még lesz karakter amit nem árultak el.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Akajooooom
-úgylátszik ha három akkor a diablo 3 a menõ nem pedig más szerelvények, na .

Mondjuk a magyar változat még nem volt linkelve.

Napi trollkodás letudva, mi?

hát ez eddig kinéz akkora bojówer fail-nek, alulrul sem szagol semmiféle kultjátékot 😄

Fpocok
Inkább legyen többször, mint egyszer sem, nem de? <#puszi><#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Úgy 27 poszt óta errõl megy a filozofálás. 😊

igazad van nem szabad még levonni semmit, majd kiderül minden.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Snexi
kár hogy nálam wrex és legion halott...

nyirog
Na, ezt így még egy logikusabb döntésnek is tartom, pl egy NFS-t totál feleslegesnek tartom h lefordítsák....

Gyerekek, gyerekek... az ME2 hivatalos oldalára a mai napig nem tették föl az összes csapattárs profilját. Nem mellesleg pedig a BSN fórumon a fejlesztõk közölték a néppel, hogy most jóval kevesebbet fognak szpoilerezni a történettel kapcsolatban, mint a ME2 elõtt.

Ne vonjunk le következtetéseket egy ilyen infómorzsából azt illetõen, hogy ki lesz és ki nem lesz a csapattársunk, meg hogy ki fog szerepelni a játékban...

Mellesleg Ashley konty nélkül dögösebben néz ki szerintem.

Kahlee rokonya is benne lesz? Ez érdekes lesz...

<#taps>

Tudom hogy nem jelent semmit de végre a CD Galaxisnál kitették a Mass Effect 3-at. 😄
merem remélni és ne az legyen hogy semmi duma csak szia csá azt kész.

Prince23
Sanders és Anderson is visszatér 😊

Különc
Na végre normálisan néz ki, nem úgy mit Kalán néni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

szerintem fix, hogy mindenki benne lesz, de csapattársként biztos, hogy nem lesz meg mindenki...

azért remélem mindenki benne lesz.

Prince23
Akkor is Shepard segítségével 😊

Hát miért ne lenne benne Tali, õ az egyetlen aki még megérti a getheket valamilyen szinten.Ha rá akarjuk venni a népét arra hogy ne szlljon háborúba a gethekkel akkor csak talinak lenne rá esélye hogy rávegye õket.

Fenrir
Én is 😊

A halál csupán a kezdet...

lolSL
Ashley

Sir Quno Jedi
Jól hangzik, imádom az epikus tárgyalásokat. Majd jól beszólok nekik, amikoris szerteszana robban a tárgyalóterem és...

Mondjuk kíváncsi vagyok ez a kezdõ comics, amiben el lehet dönteni a régi döntéseket az elõzõ részekbõl, ha elõlrõl kezdjük, no szóval, hogy ez mennyir elesz szofisztikált. Számolatlan apró, ámde LÉNYEGES döntés volt ott ám. Románc opciók is számosak ráadásul. Ez nagyon lényeges, mert nem biztos, hogy az embernek van megfelelõ mentése az adott paltformon a régiekbõl.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3