22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Csokis
    US Store-on az ottani idő szerint kedden van frissítés, de az nálunk szerdán van hajnalban valamikor (olyan 1:00-2:00 körül lehet, de nem tudom pontosan), így az is szerda végülis.
  • Prof William
    Na de mi a szitu a US - Storen?
  • Csokis
    Európai PSN-en mindig szerdán van frissítés, azért!
  • Prof William
    És vajon miért?

Már éppen arra gondoltam hogy ha nem jön Pc-re egyhamar legalább a Ps3-ra leszedhetem.
  • nyirog
    csórók..., annyira azért nem tudom őket sajnálni...
  • Sir Quno Jedi
    PS3-asoknak meg úgy néz ki, hogy várni kell szerdáig.
  • nyirog
    Mondom én h 12 óra lesz PC-re :DDD még 13 perc ;) ha akkor se akkor nyomás eret vágni :D
  • Sir Quno Jedi
    Köhömm hivatalos fórumon már arról beszélnek az emberek, hogy még jó 10 óra a pécés demóig, faxa...
  • Csokis
    Xbox 360-on már tölthető a demó!
  • nyirog
    mondjuk én olyan 12 órában gondolkodok :D, legrosszabb esetben 18 és 20 óra között :SSSSSSSSSS, da ha nagyon elegem lesz szarok bele és várok megjelenésig addig meg skyrim :D
  • Sir Quno Jedi
    ja, meglátjuk, ezek úgyis mindig késnek, de azt sem tudjuk pontosan mihez képest... :D
  • nyirog
    remélem nem éjjel 11-től, mert már negyed 12 van :D
  • Sir Quno Jedi
    Itt lehet figyelni mi lesz (meg feliratkozni a hírlevélre):
    http://masseffect.bioware.com/about/demo/
  • Sir Quno Jedi
    Jah, 50mega a kliens, lejön felteszi magát, akkor már csak account kell. De ha van origines gammád, pl. SWTOR, DA2 stb., akkor már úgyis van accod...
  • Prof William
    Hogyan kell regisztrálni ide? Először itt is fel kell telepíteni valamit mint a Steamnál?
  • Sir Quno Jedi
    Banyek, nincs még demo az originen. De elvileg ma 11-től lesz a mi időnk szerint... :D
  • JethroHUN
    Játék tanács adó?, megpróbálom, nem gondoltam h az jó e célra.
  • orichalcos
    http://help.ea.com/en

Oldalt katt arra hogy Talk to a game advisor.
  • JethroHUN
    Hogy lehet ennek a tetű EA-nek emailt írni? Úgy néz ki csak úgy kitörölték az EA/Origin/(BF2/BC2/2142) accontomat... Loggolnék orignre, ME3 demo miatt, erre nem tudok. Ötlet? Mert h supportjuk az nincs... sehol egy email, már ott tartok beírom a nyüves fb oldalukra -.-
  • Sirch
    Ízlések és pofonok. Jómagamat nagy RPG rajongónak tartom, de mégis az amcsi rpg-kre oly jellemző szerteágazó párbeszédfáktól megy el a kedvem a játékokban. Nem attól fogom jobban beleélni magam egy karakterbe, hogy egy városban az 50-dik lakosnál is 20 fajta kérdés-feleleket kell végigzongoráznom egy küldetés megszerzéséért, és közben annak kéne élvezetet okoznia, hogy eldönthetem a jellembeli különbségeket a "Talán segíthetek, asszonyom" és a "Talán egy kis pénzért segíthetek, asszonyom" között. Egy japán rpg szigorúbb történetvezetése és kötött jellemábrázolása (azaz nem te nyomkodod a válaszokat, hanem a karakter magától válaszol aszerint, hogy a történetben milyen a jelleme) sokkal inkább közelebb áll a szívemhez.
  • Sir Quno Jedi
    Ez azé hülyeség, mert az elsőt x360-oon toltam végig (mivel még nem volt PC-re), a másodikat meg PC-n. Arról nem beszélve, hogy a különböző verziók mentése sem biztos, hogy kompatibilis egymással.
  • BalMat
    Amúgy ha én lennék a BioWare, ennél a játéknál tuti becsődölnék, mert úgy csináltam volna, hogy csak annak van esélye teljesíteni a 3. részt, aki az előző kettőt is letolta (pontosabban van hozzá mentése). Aki nem játszott az előzőekkel, annak kár lenne elkezdeni a 3. részt, mert biztosan bukná.
  • BalMat
    Az a "romboló" akkora FAIL az első rész fordításában, hogy fájt magyarul játszanom a játékkal. Balfasz fordító azt sem tudja, hogy romboló nem nagyobb a cirkálónál? A dreadnought az bizony az azonos nevű hajóról elnevezett kategória, amit később egyszerűen csak battleshipnek, vagyis csatahajónak hívnak.
    És akkor még a rendfokozatokkal, flotta szakszövegekkel és -zsargonnal nem is példálóztam.
  • Kmarha
    Ezt sem olvastam végig. Nem vagyok hajlandó olyan "játékújsággal" foglalkozni, ami előnyben részesíti az action módot a játékban, mert hogy milyen baromság és unalmas magadnak eldönteni azt, hogy mit válaszolsz...

Eljön még az az idő, hogy nulla darabb olyan játék fog készülni, ami engem is lekötne.
  • orichalcos
    "A Reaperek hangja ilyen lesz a 3-ban is? Mert ez olyan Collectoros."

EZt nem értem. A 2. részben a collectorok nem beszéltek egy szót sem. A Reaper beszélt mindig aki irányította őket.
  • Bullitt
    PST= Pacific Standard Time, 9 óra az eltérés. Do the math. Nálunk este 7-et jelent.
  • evil006

Az am délelőtt jelent ha jól tudom

• Optimus Prime
    Én hülye, csak megvettem az Arrival DLC-t. Nem volt rossz, se rövid. De kicsit meg is lepett, na meg jó volt látni Hackett-et élőben. Érdekes, lehet a ruha vagy a sebe miatt, de engem totál amerikai polgárháború-korabeli tisztre/admirálisra emlékeztet. A Reaperek hangja ilyen lesz a 3-ban is? Mert ez olyan Collectoros. Az 1-be piszok ütős volt a hangja Sovereign-nek, tudom minden Reaper más.
    A demó akkor délelőtt 11-kor jön? Vagy este? Mindig keverem az AM és PM jelzőt.
  • evil006
    Végigjátszotuk a demót

Egy kis olvasnivaló.
  • simon7108
    azt a Normandy modellt akarom
    a mázlistái...
  • orichalcos
    Elírtam. Early acces.

Hja és nézzétek az olaszok milyen CE-t kapnak:

• orichalcos
    Earky acces időpontok:

katt

Ez nálunk akkor hány órát is jelent?
  • RamsayBolton
    Hát a különböző indoktrinált és gépesített fajok egyedei ellen (ember -> husk, a többi spoiler). Na meg ott a Cerberus.
  • simon7108
    én már csak azt nem értem,hogy mégis ki ellen fogunk harcolni?:D
    a Reaperek ugyebár óriás hajók öntudattal.De akkor mi kiket fogunk lőni?Csak Mech-eket?Vagy megint lesznek Geth-ek is?Mert nem tudok róla,hogy a Reapereknek lenne gyalogságuk:D(fogalmam nincs mi lesz a játékban.1 videót sem néztem meg róla.még képeket is alig)
  • Optimus Prime
    Ah, az utolsó soromhoz megy is ez a kép. :D
  • Optimus Prime
    LOL XD

Ez az IFF-Citadella dolog érdekes. De látványosabb porrá alázni a Földet, mintsem szépen átvenni a Galaxis irányítását. Egyébként Sovereign sok hajón simán átgázolt, mint buldózer a kerti WC-n. XD Amúgy már csak passzióból is szétlőhetnék a Citadellát a Reaperek, ha az enyém nem lehet másé se legyen - G1 Megatron elve. Bár nem értem minek a relay nyitás-zárás, hisz a Reaperek a Keeperek miatt gyalog jönnek a galaxisba a sötét vagy mély űrből? Bárhol is legyen.
    Egyébként lehet olyan Mátrixos finálé. A fő Reaper bele assume direct controllal elkap valakit és ő meg Shepard harcolnak a Marson.
  • Pares

• Pares
    Ja, egyébként ezeket a Youtubos audio capture gyártotta, tessék kipróbálni, ha nem hiszitek! XD
  • Pares
    Lessétek meg EZT a topikot... Én már 1 órája sírva röhögök rajta...

Ami végleg kiütött:

Anderson Romance?
  • Szthomas
    Nem elképzelhetetlen. Bízzunk benne.