Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig voltak, vannak és lesznek ilyenek...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Persze megértem Parest is aki védi mind a kettõt, én viszont nem vagyok ennyire elnézõ, én ME1 után epikusabb történetet vártam, nem vonulj fedezékbe gyógyulást, nem tárakkal mûködõ, fejleszthetõ fegyvereket vártam, több fajta páncélt, ( a csapatnak is) stb... DA2-nél is hasonló a helyzet.
Én mindenesetre remélem, hogy a 3. részeknél nem fojtatódik ez a tendencia. Az pedig baromság, hogy szar lesz, mert nagyobb Ash melle. Ebbõl aki következtetést von le, az hülye szimplán. Ez az alkotói szabadság. Lara Croft melle is egyre nagyobb lett az évek folyamán, még sincs összefüggés a mellméret, és a játék minõsége közt...
http://www.freetvmaci.info/
Why so serious?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Why so serious?
A mass effect esetében nem annyira erõs a kontraszt, mert a második is nagyon jó, csak ott is érezni a visszafejlõdést..
Szívem megszakad a Bioware-ért. Kurvulás van, ilyen az élet. Zenekarokkal is ugyan ez szokott történni amúgy.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Nem lenne rossz, ha egy keretben lehetne róla látni pl. egy ceruzarajzot, ugyanúgy, mint ahogy az ME1-es választottunk képe is megjelent a kabinunkban. Esetleg választható lenne, hogy sisakos, vagy anélküli kép jelenne meg a képkeretben.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Why so serious?
Második részben ez nem tetszett:
Összeszedtük a csapatot jah és ha már mellékesen együtt a banda csak ruccanjunk ki vmi idegen bázisra rendet tenni. A nagy "halálmenet" amire csak válogatott legénységgel lehet elmenni. Olyan volt a vége, amire egy noname rohamosztagot is el lehetett volna vinni, azok is rendet vágnak volna. Nem éreztem, hogy most legyõzhetetlen veszedelem ellen kell harcolni.
Jó volt a karakter pátyolgatás meg megismerés, ezt szeretem én is (de pl: a románcok teljesen hidegen hagynak), de ne menjen már a fõ történet rovására. A játék közbe nagyobb csatákat vívunk mint a végén a "halálsoron".
Remélem valami nagy epikus küzdelmet raknak a 3. részben, és nem a "randiszimulátor" részére korlátozódik csak a fejlesztés.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Why so serious?
Hogy én hogy utálom az EA-t :/
Why so serious?
Ha már volt, akkor sry. 😊
Why so serious?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
GET OVER HERE!