22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Szthomas
    Jogos, bár ha ilyen terveik vannak inkább nyomjanak ki majd egy különálló játékot. A Mass Effect univerzumba sok minden beleférne még (és gondolom fog is, mivel a 2. rész óta szépen hoz a kasszára a franchise).
  • Optimus Prime
    A 2-be nekem ez óriási csalódás volt. Sok nagy dolog és döntés semmit se ér a 2-ben! Voltam angyal és genya, a végeredmény ugyanaz.
  • TDC Geronimo
    jobb, mint a semmi. Akinek nem tetszik továbbra is marad a singlenél. Ártani nem árt, ha + dolgok kerülnek a sorozatba
  • Szthomas
    Értem én, de ezt egy ilyen játékban talán fölösleges...
  • Sir Quno Jedi
    Ne várj sokat. Már a kettőben sem számított sokat miket választottál az előző részben. Minimális behatása volt csupán. Na itt sem hiszem, hogy megerőltetik magukat. Az amúgy is túl sok erőforrást vinne el, nem kifizetődő.

Emlékeztek talán a Kalandjáték, kokcázat könyvekre. Ott is voltak durva kitérők, de pár döntés után MINDIG visszatért a medrébe a játék, hogy-hogynem. Ésszerű, nem is igen lehet máshogy csinálni.
  • TDC Geronimo
    haters gonna hate :p
  • TDC Geronimo
    mert a cod előtt nem voltak survival/beast multi módok mi? :D Én toltam és nem olyan rossz. Azt hozza, amit az ember elvár egy ilyen survival cooptól
  • Sir Quno Jedi
    Héhóóó, eztet így nem lehessen csinálni! Ízirájdör ecsém! :D
  • Risu Führer
    arra leszek kiváncsi hogy a előző részekből való mentések mennyire lesznek fontosak.mi van akkor ha hoztunk egy döntést
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (pl. collector bázis megsemmisítése)
    és mondjuk a másik döntés máshogy viszi tovább a történetet?.akkor újra kell játszanom attól a résztól?
  • Pares
    Nem igazán, hosszú napom volt, és kibaszottul várom már ezt a kibaszott játékot...
  • Sir Quno Jedi
    Látom ma nem szeressed a vitzet! :D
  • Pares
    Igen, ferdíts csak! Szövegértelmezés Rulez!

Ui.: az implantátumokat éppenséggel az űrruhákkal kapcsolatban említettem meg, de ne is izgasson.
  • cataflam02
    Én végig abban a hitben éltem, hogy végig lehet majd a storyt is jásztani.
    Jó persze, ez a survi mód sem olyan rossz, de kicsit többet képzeltem.
  • Szthomas
    Úgy néz ki igen :S Még a Dead Space 2 multijánál is soványabbnak tűnik.
  • cataflam02
    ennyi a multiplayer ?:S
  • Szthomas
    Remélem nem hagyják ki azt a bizonyos kultikus mondatot, amit a tanács turian tagja szokott mondani a teóriánkkal szemben :D Gondolom most azért jutunk is velük valamire, bár...
  • Szthomas
    Én is igyekeztem erősíteni az idegen fajokkal a kapcsolatot, de nem hiszem hogy ennek túl sok jelentősége lenne a tanács szempontjából. Inkább közvetlenül az adott fajjal szemben hozhat eredményt.
  • Sir Quno Jedi
    Noigen, de mindig azt pofázzák, hogy az emberek xenofóbok és ezért tartana tőlünk a tanácsban. Én igyekeztem az ellenkezőjét bizonyítani. Mindig alienekkel flangáltam mindenhova, megvédtem az NPC alieneket is és még le is feküdtem egy aliennel (sőt ha van rá lehetőség, el is veszem "feleségül", meg csinálok neki gyereket). Aki ezek után xenofóbnak hív, azt szimplán kiröhögöm. Nálam jobban senki sem ápolhatja az ember-idegen kapcsolatokat! :DDDDDD

Ashley családja meg eleve keményvonalas xenofóbokból áll. Nem jó parti egy magunkfajtának. Hacsak nem kizárólag az emberek érdekeit toljuk mindenki máséval szemben. Olyan karit is lehet vinni.
  • Szthomas
    Én Ashley-t jobban bírtam. Kicsit pimasz, általában eléggé önfejű, de néha pont ezen tulajdonságok ellentéte. Összetett személyiség (karakter).
  • Szthomas
    Érdekes elképzelés :D. Sajnos a BioWare-os srácok nem ennyire kreatívak.
  • Sir Quno Jedi
    Én magam egyébként részben szimpátiából és "szerelemből", részben érekből választottam a kékbőrű kis ártatlanságot partnerül, mivel az asariak erős szövetségesek lehetnek a jövőben is és ha tovább akarom örökíteni a személyes képességeimet, arra csakis egy asari képes. Jelesül a hős minden pozitív tulajdonsága így tovább él majd egy kis kék tündérben! :D Meglehet ő fogja elhozni azt a kicsinyke kis különbséget, ami megfordítja az univerzum sorsát.

Jó lenne olyan folytatás pl. ahol Sephi és Liara gyermekét (vagy unokáit stb.) irányítjuk. Érdekes... (RDR-ben is így volt)
  • Szthomas
    Kicsit más. Sajnálom hogy a karakterek jellemére egyre kevesebb figyelmet fordít a BioWare, lásd DLC karakterek, de beszélhetnék akár Mirandáról is, hiszen valljuk be, hogy nem igazán tudtunk meg róla semmit a második részben (csak a származásáról és a cerberus-al való kapcsolatáról volt szó, ami szerintem édes kevés)
  • Fpocok
    Minek játszik vele, ha olyan balfasz, mint az állat?
    Nézem, hogy egy gombra HÁROM DOLOG is van bindelve... hehe... szaros padon nincs elég gomb.
  • Szthomas
    Érdekes kis téma kerekedet ki ebből :D
  • Sir Quno Jedi
    Így van. Liara nem véletlen választott minket az ALFA hímet (vagy nőstényt). Ők ösztönösen a leg"erő"sebbet választják.
  • Sir Quno Jedi
    Az a szép benne, hogy az asari nem csak a párjának a genetikai és szellemi/érzelmi képességeit képes beolvasztani a születendő gyermekbe, de az egész fajának törzsfejlődési történetét végig tudja kutatni a géntérképében/faji tudatalattijában és minden hasznosnak ítélt dolgot kiemelhet onnan. Ők így fejlődnek. Ahányszor egy asari "lefekszik" egy idegen lénnyel, annyiszor evolválódhat a fajuk egy lényegesen életképesebb és erősebb fajjá. EZ óriási előny. Az ő evolúciójuk ekként felgyorsul, ami kompenzálja a hosszú életciklusukat (1000év).

Értsd ha egy faj genetikai előnyei miatt legyőzhetetlen a számukra, elég csak összeolvadni velük és elegendő új asari variánst létrehozni, a győzelem borítékolva! :D
  • Szthomas
    Elképzeltem a szituációt. Egy Cerberus-al folytatott harc közepén Liara benyögné, hogy terhes (vagy ki tudja hogy hívják náluk). Azért az gyilkos lenne:D
  • Szthomas
    Erről az asari-s dologról most az jutott eszembe, hogy ha az első részben Liarát választottuk "khm" akkor lesz tőle gyerekünk? Durva lenne :D Mármint a leírtak alapján simán, nem?
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom azért, mert ők is emlősök módjára szoptatják a gyerkőcöt.
  • Optimus Prime
    A szülésről itt sem ír. Bár belegondolva példának ott az Enemy Mine Drac faja.
    Csak itt zavaróbb ez a nemtelenség téma is. Ha pl. némely assarinak akkor mellei vannak, mint két görögdinnye.
  • Szthomas
    Ez mondjuk igaz. Bár ameddig az egyik karakter dumálni mit csinálni addig a másik (illetve többi)? Mondjuk látva a beszélgetések hosszát simán kis is lehetne várni :S
  • Sir Quno Jedi
    Mivel mindig viszel általában magaddal egy-két plusz csapattagot, akár a 2-4 fős coop sem lett volna bonyi.
  • Szthomas
    Szerintem ha mindenáron erőltetni akarták volna a multi részt akkor már inkább story mod co-op, de az meg gondolom annyira erőforrás igényes lett volna, hogy inkább hagyták a fenébe.
  • Sir Quno Jedi
    Although asari have one gender, they are not asexual. An asari provides two copies of her own genes to her offspring, which—regardless of the species or sex of the 'father'—is always an asari. The second set is altered in a unique process called melding, also known as the joining.

During melding, an asari consciously attunes her nervous system to her partner's, sending and receiving electrical impulses directly through the skin. A common phrase used before melding is "embrace eternity," presumably to help focus the partner's mind. Effectively, the asari and her partner briefly become one unified nervous system. This unique means of reproduction is the reason asari are all talented biotics. Their evolved ability to consciously control nerve impulses is very similar to biotic training. The partner can be another asari, or an alien of any gender. However, since the asari began encountering other sentient species, non-asari mates have become preferred for the diversity they provide. This reproductive process can lead to some confusion among non-asari, who might expect offspring with "mixed" genes. However, the offspring is always 100% asari as no DNA is taken from the partner, but is rather used as a "map" to randomize the genes of the offspring.

An asari's melding ability extends to a mental connection as well, which Liara describes as being the true union between an asari and her partner. It allows the asari to explore her partner's genetic heritage and pass desirable traits on to any offspring. During mating an asari and her partner share memories, thoughts, and feelings. It is also possible for an asari to meld with another for the sole purpose of transferring thoughts, without reproduction. This technique is used by both Liara and Shiala, with varying success; Liara finds the ordeal extremely intense and debilitating.
  • Sir Quno Jedi
    Asarikat elmagyarázták, hogy nem éppen úgy szaporodnak, mint mi. Részletesen méghozzá.
  • Sir Quno Jedi
    Mi a tökömnek ebbe is MP?!??! Őszintén??? Csak erőforrás pazarlás, semmi egyéb. A szingli legyen álleejtős!
  • Optimus Prime
    Most pont a szex témán fennakadni. A Star Trek-ben ezzel nincs. Ha humanoid akkor ugye... valamelyest azonos minden faj. Bár az assari féle dolog érdekes belegondolva. Pl. nemtelen, de hogy szül? Illetve furcsa, ha a másik pártag is nő. Vagy akkor az szül?
    Engem jobban zavar az, hogy Shepard kimegy egy nem túl barátságos környezetbe olyan cuccal, amit Nomad, Corde és Isaac is megirigyelne, míg egyes tagok Barbie göncben egy hülye Hannibal Lecteres maszkkal az arcukon szambáznak.
  • Szthomas
    Egyetértek. A pálya marhára kicsinek tűnik. Arról nem is beszélve, hogy egy idő után szerintem már marhára unalmas lehet ez a fajta zúzás, még ha az elején élvezi is az ember.
  • Sir Quno Jedi
    Mármint arra gondolsz, hogy Sephi kapott olyan spéci implantokat, amikkel bármely ismert (sőt!!!) faj egyedeit meg tudja szexualizálni?!!? Aszta! Olyan nekem is kéne!
  • JethroHUN
    Hát, nem tűnik egy nagy durranásnak, elég kicsi az a map és 100%ban csőpálya. Majd 17-én kiderül milyen lesz valójában.