Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az biztos köztük lennék 😄

Gubberx
Ha igaz lenne több ezer fõs tömeg indulna el fáklyákkal és vasvillákkal a BioWare székház felé 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

szerintem biztos csak tréfa 😊 merem remélni.

lolSL
hát nekem mindegy, 15 ezer alatt lehet xboxot kapni, annyit megér egy ME3
azok szopták be akik a magyarításért sírtak mert gondolom konzolon végképp esélytelen

Doom 4
Marhára remélem, hogy csak egy április elseji tréfa...

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

Prince23
Youtube-n a Bioware egy faszbejelentést hajtott végbe.

Nem készül PC port?

Forrás: Official Bioware channel (legutóbbi tevékenységben)

Látom elvagytok😊
Hát ha benne lesz minden amit ígértek annak idején,(itt nem a mentésekre gondolok)akkor egész jó lesz, visszatér a bolygófelfedezés...stb.A DA2 lehet nem lett a legjobb de az más stílus teljesen.Ha lesz olyan legalább mint a 2 akkor már egész jó lesz.Ha rosszabb lesz akkor hát mérges leszek és kettétöröm az eredeti dvd-jét.
A 2. rész se tökéletes de ha javítják azokat a dolgokat amik eddig nem voltak a legjobbak akkor már nagyon jó lesz.Egyszerûen vegyíteni kéne az elsõ és a második rész legjobb elemeit és akkor kapunk egy tökéletes 3. részt.Úgyis az lesz hogy ami a játékosoknak a legjobban tetszett az elsõ 2 részben azokat újítják-javítják..stb ami meg nem tetszett nekünk azt meg vagy kivágják a francba vagy teljesen átalakítják.Legalábbis így lenne értelme.
Maradhat a 2. rész játékmenete de több-jobb párbeszédet és érzelmet kérek bele.És a társak legyenek végre társak ahogy a DA😮riginsban.

Mindenbe lehet hibát találni, még egy papírzsebkendõbe is.Szóval nagy jóstehetség nem kell ahhoz, hogy lesznek-e olyanok akik lehúzzák a játékot.Szerintem nincs ezzel semmi probléma, mivel mindenkinek más az elvárása a 3. résszel kapcsolatban és ha ez nem fog egyezni a végleges játékkal, csalódott lesz.A gond akkor van, ha valaki azért fikázza a játékot, mert szerinte Shepard kislábujja nem elég tökös.Bár az ilyen forduljon orvoshoz.
És ha ultra brutál jó lenne, az évtized legjobb, bug nélküli, tökéletes játéka, Te akkor is találnál benne kivetni valót...

Már nem azért, de én nem ajnároztam se a ME-t, se a ME2-t. Egyszerûen az általam hülyeségnek vélt vádaktól próbáltam "megvédeni", tehát az én ellenvéleményem kifejteni.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

SZEG007
és ha a legnagyobb trágya bughalmaz lenne te akkor is ajnároznád😊

Úgy õszintén szólva? Nem. De úgy is az lesz, amit mondtam. <#unalmas><#shakehead>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Valld be, ugye hiányoznak a régi fanyalgások? 😄

Én egy dologban vagyok biztos a Mass Effect 3-al kapcsolatban: az SG fórumon, akár milyen is lesz a játék, akkora siránkozás lesz, hogy a Guinness-rekordok közé is feljegyzik...

Különc
AstroTVben a horoszkópja ezt írta neki

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

penge96
is=így*

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Aha. És ezt most is hasraütés szerûen eldöntötted nekünk, hogy a Mass Effect 3 szar lesz? Legalább indokolnád meg...

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Ezt most mire alapozod? <#zavart2>
ne legyen igazad. Bár nem lehet tudni.

Marci0115
az a rossz érzésem hogy el fogják bacni a 3. részt 😞

na ez tök jó végre lehet valami hírt hallani.

Amilyen lekezelõen viszonyul a húsgombóc organikusokhoz, az valami eszméletlen... XD

iszonyu jo a stilusa, ahogy és amiket dumal 😄

anti hero

pxxl
Star Wars: Knights of the Old Republic
Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
Trials of Obi-Wan
___

assassin droid

All hail the double x!

HK47?Az mibe volt nekem nem rémlik sehonnan?

Én azt vártam, mikor köpi be, hogy "Meatbag"... <#idiota>

a HK47es utanoztatlan! de legion is beadja!

anti hero

Snexi
kár,hogy nálam meghalt 😄

motyodlee
elnézést kérek mindazoktól, akik esetlegesen spoilert nem feltételezve indultak neki a posztnak... így a megjelenés elõtt nem tudom mit gondoltok, hogy talán még köntörfalazás témájú cikkek kerülnek ki napvilágra??
pf: tömjed...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

szerintem biztos nagy szerepe lesz gondolok itt a geth szövetségére.

Legion a kedvencem, remélem Õ több szerepet kap majd a folytatásban. Nem is tudom, leginkább HK-47-esre emlékeztet...

Piszkos  Fred
szádat betömöm

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

lehagyta.

Rage47
😄😄D:
SPOILER!!!!!!

már videó is van róla.

motyodlee
Arrivalról:

z Arrival eseményeire még a finálé elõtt kerül sor. Egy batariai zsoldosok által elrabolt doktornõt kell majd kiszabadítanunk, aki a közelgõ Reaper invázióról rendelkezik életbevágóan fontos értesülésekkel.
Ami a játékmenetet illeti, a DLC-be belekukkantó újságírók szerint a történet elsõ felében inkább a harc dominál, késõbb már komoly döntéseket is kell hoznunk.
A Mass Effect 2: Arrival március 29-tõl lesz megvásárolható PC, PS3 és X360 platformokra 560 MS/Bioware pontért, vagy 7 dollárért.

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Kopiati
OFF: Önbeteljesítõ hozzászólások😄

On: Azért most jön a DLC, mert Tricia Helferrel most kezdték el felvenni a hangokat, gondolom Arrival-al kezdték... (tegnap twittelte el...😄)

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Ok, igaz, tényleg nem kötözködni akartam.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Ja, hogy az nem normális, hogy valaki valamihez hozzászól, és véletlenül esetleg merészel nem egyet érteni. Blah.

Osztom az észt! Még ha lenne olyan képességem! Jó is lenne!

OFF: Egyszerûen az a helyzet, hogy Te kiba*tul osztod az észt. Ez tény, az itt gyakrabban fórumozók mind tisztában vannak ezzel. Ugyanazokat a játékokat szeretjük, így ugyanazokon a fórumokon vagyunk jelen és látom. Ennyi. De mivel egyáltalán nem ismerlek nem akarok veszekedni. Lehet, hogy az életben egy tök normális ember vagy.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Már miért ne lenne értelme? Összeköti a 2-es meg a 3-as történéseit. Valószínûleg a DLC vége közvetlenül az ME3 elejénél fejezõdik be. Olvastam pár félspoileres infót, hát nagyon ütõsnek igérkezik...

Gondolom azért nem a ME3 megjelenés elõtt akarják kidobni, mert akkor valószínûleg lesz elég gondjuk a ME3 forgalomba hozásával meg befejezésével. Meg amúgy is. Így jobb. Legalább lesz idõ még egyszer elõlrõl kijátszani az 1+2+DLC-ket.

valaki itt említette, hogy utolsó DLC, akkor viszont nem lehet rövid, vagy nagyon ütõsnek kell lennie.
Na, de miért utolsó? ennek semmi értelme.
Megjelenés elõtt kellene kijönni egy agy eldobós DLC-vel és mindenki rohanna elõrendelni

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Egyébként kevés mostanában a spoiler... Kiváncsi vagyok, hogy az Arrivalban milyen új dolgot hoznak be a történetbe.

<#schmoll2>

Igazad van. Bárki, aki ellentétes véleménnyel van veled, az flamer. Troll nem vagyok? Dehogy se nem. Meg idióta is. És 10 éven aluli is. Ja, és biztosan a japán animéken nõttem fel. Ja és még hülye konzolos is. Na még mit hagytam ki? Akkor továbbléphetünk ezen? Kösz.

<#gonosz1>

Szolnokboy1
😄DDDDD

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

szerencsére 1 biztos lesz.

Lesz bizony.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.