22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Mimasz
    "#5541 Mass Effect 3 CE 14.992 Ft az IPON-nál!
    Nincs szállítási költség és a már említett előrendelői extrákat is hozzácsapják!
    Azthiszem ennél olcsóbb és jobb ajánlat még nincs erre nézve. Innét kell előrendelni - de csak február 28.-ig! Ezután állítják össze az előrendeléseket, hogy március 9.-re megérkezzen a játék!"

El is fogyott már? :/
  • BoneDragon
    Én belenéztem egy kicsit de...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az átvezető videóban nagyon darabos volt a mozgás. :/ Mondjuk attól még király lesz, már nagyon várom!!!!4
  • cataflam02
    Na ez az, én is így tudtam! Azért köszi az infót. :D
  • orichalcos
    Na akkor még egyszer.

Demó jön kedden. A single részt mindenki végigtolhatja, a multi részt csak azok játszhatják keddtől, akiknek az accountján van egy Battlefield 3 játék. A többiek 3 nappal később azaz 17.-én tolhatják a demoban a multit.
  • cataflam02
    Nem kedden jön a pc-s demó is ? :D mert ha nem, kicsit ideges leszek!!!
  • Vraaanyek
    Meglehetősen figyelemmel követem az eseményeket, ügyelve arra, hogy ne spoilerezzem szanaszét magam!:P lehet elkerülte a figyelmem az kérdésem tárgyával kapcsolatos infó, de lesz PC-s demo a megjelenés előtt, vagy csak mesedobozosok kapnak ízelítőt M-9 előtt????
  • Fpocok
    Sosem spoilereznék el semmit. Erre nagyon érzékeny vagyok én is :D
  • RAMyMamy
  • Evoluti0N
    Erre mondják "magyarul", h successive troll is successive
    Ja és ennyit arról, h nem fogok idejárni :D
  • Fpocok

sry :D
  • Fpocok
    Sry... de NEM TUDTAM KIHAGYNI. Foggalmam sincs, mi van a videóban, mert nem néztem meg. Csak hülyülök... :D
  • Pares
    Heil! A mai faszbúkos csetnyelvtanos világban ideje rendet tenni!
  • TBTPumpa
    Nem is hal meg semmilyen csaj, a demóban pedig végképp...
    Kell itt rémhíreket terjeszteni!
  • Renjike
    azzal az alkalmazással vagy avatar kódot vagy demo kódot kapsz .. én demót kaptam amit pont nem akartam :S valaki csere? :D
  • Evoluti0N
    Azt hiszem nem fogok idejárni, amíg végig nem játszom a 3. részt...
  • CharrDen

"Ich möchte SPIELEN..."
  • Evoluti0N
    Nem tudom melyik csajról van szó, de kösz...
  • MrAndree
    Persze, kezdjétek a spoilerözönt már egy hónappal a megjelenés előtt. Nehéz is az a spoiler makró...
  • Doom 4
    Játszani akarok, MOST!
    I want to play, NOW!
    Ich möchte spiele, JETZT!
  • RAMyMamy
    ki?!
  • Fpocok
    LOL... meghal a csaj? Kedvenc karakterem volt pedig baszki.
  • TBTPumpa
    Csak saját felelősségre! Erősen Spoileres!

Illusive Man-ről egy kép az Artbookból!
  • Evoluti0N
    Nem nézem meg, nem nézem meg, akkor se nézem meg! ÁÁÁÁÁ
  • TBTPumpa
    A végleges demóváltozat végigjátszása Xbox-on!

Ez már nem a decemberben kiszivárgott béta verzió, hanem a kedden megjelenő demót sikerült kilopni XBox-ra...
  • magyar felirat
    már bocsánatot kértem sajnálom
  • Slashice
    Sziasztok! Sajnos nagyon rég jártam erre... de itt az ideje bepótolni a mulasztást! Mégpedig egy projekttel, nevezetesen az ME3 fordításával. Ahogy a régi szép időkben Mike-ot segítve megcsináltuk a DLC-k fordítását, ugyanúgy tervben van az ME3 is. Azonban tekintettel arra, hogy egy egész játék lefordítása lényegesen nagyobb időt és odafigyelést igényel, továbbá nem beszélve arról, hogy nem szeretnénk, ha a játékosoknak többféle fordításból kelljen választaniuk, így felkerestük a masseffect.hu részéről Blastot, és megbeszéltük, hogy együtt fogunk dolgozni a fordításon, hogy minél előbb egy minőségi magyarítást kapjon az ME3.

Ha jól emlékszem, korábban már Tehasut jelezte, hogy részt venne a fordítási munkálatokban, és Sanya is a tesztelésben... úgyhogy most keresek önkénteseket, akik nem sajnálják a szabadidejüket arra, hogy segítsenek a fordításban (fordító, lektor, tesztelő, stb). Úgyhogy, akit érdekel a dolog, küldjön egy privit és megbeszéljük a dolgokat :)

Fontos, hogy csak azok jelentkezését várjuk, akik eléggé kitartóak és nem fognak félúton lemorzsolódni! Csak azért nem várunk jelentkezőket, hogy idő előtt egy félkész magyarítással kipróbálhassa a játékot :)

Nem szeretnénk nagyon nagy létszámú csapatot, a minőség előtérbe kerül a mennyiséggel! Várom válaszotok :)
  • Pares
    Hogy egy ökör troll vagy? Remélem most belaktál és visszamész a barlangodba.
  • magyar felirat
    hello viszajötem és igazatok volt sajnálom
  • Pares
    Ma még egyszer megnéztem a trailereket... Hát lehetne ennél epikusabb?
  • Barnez
    Csak Xbox-hoz jó, sajnos...
  • Optimus Prime
    Ez az izé csak Xboxhoz jó vagy PC-re is?
  • TDC Geronimo
    Leírtam előbb. EA accodon ott a bf3 így 14én te már tolhatod a multit is míg mások csak 17én tolhatják a demo multi részét. Ez a most elérhető early access demo teljesen más semmi köze bf3hoz.
  • simon7108
    nekem meg van PS3-ra a BF3.akkor most kapok early accesst PS3-ra?ha igen kód formájában vagy csak simán le tudom majd tölteni?mert ha kód én szívesen oda adom valakinek mivel én nem lövök le semmi poént magamnak.
  • TDC Geronimo
    lol thx meg is van :D
  • Barnez
    Itt érhető el az alkalmazás.
  • Barnez
    Nem vettem meg a BF3-at, Facebookon kaptam. Van egy alkalmazás, melyet ha sikerrel teljesítek kapok Normandy-s avatar stuffot, vagy Early Acces kódot a teljes demóhoz. Én Early Acces-t kaptam.
  • TDC Geronimo
    early access csak multihoz jár. Most úgy néz ki a dolog, hogy 14én single demo és a multi része csak akkor érhető el 14én, ha van bf3ad. Ha nincs, akkor 17től van multi. Ez a 10i early access demo csak ms expertzone tagoknak járna elvileg de voltak kulcsosztások twitteren pls.
  • SZEG007
    te nem vetted meg a BF3-at? Ahoz alapbol jár early acces.
  • TDC Geronimo
    Ha nem tudnád boxon beváltani szívesen fogadom :D
  • Barnez
    Elolvastam, de időpontot nem írtak, h mikorra kaptam, csak azt, h hogyan lehet beváltani. Am. ha jól tudom 10-14 van Early Acces, ugye?