22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
"#5541 Mass Effect 3 CE 14.992 Ft az IPON-nál!
Nincs szállítási költség és a már említett előrendelői extrákat is hozzácsapják!
Azthiszem ennél olcsóbb és jobb ajánlat még nincs erre nézve. Innét kell előrendelni - de csak február 28.-ig! Ezután állítják össze az előrendeléseket, hogy március 9.-re megérkezzen a játék!"
El is fogyott már? :/ -
Én belenéztem egy kicsit de...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az átvezető videóban nagyon darabos volt a mozgás. :/ Mondjuk attól még király lesz, már nagyon várom!!!!4 -
Na ez az, én is így tudtam! Azért köszi az infót. :D -
Na akkor még egyszer.
Demó jön kedden. A single részt mindenki végigtolhatja, a multi részt csak azok játszhatják keddtől, akiknek az accountján van egy Battlefield 3 játék. A többiek 3 nappal később azaz 17.-én tolhatják a demoban a multit. -
Nem kedden jön a pc-s demó is ? :D mert ha nem, kicsit ideges leszek!!! -
Meglehetősen figyelemmel követem az eseményeket, ügyelve arra, hogy ne spoilerezzem szanaszét magam!:P lehet elkerülte a figyelmem az kérdésem tárgyával kapcsolatos infó, de lesz PC-s demo a megjelenés előtt, vagy csak mesedobozosok kapnak ízelítőt M-9 előtt???? -
Sosem spoilereznék el semmit. Erre nagyon érzékeny vagyok én is :D -
RAMyMamy #5594 -
Evoluti0N #5593 Erre mondják "magyarul", h successive troll is successive 
Ja és ennyit arról, h nem fogok idejárni :D -

sry :D -
Sry... de NEM TUDTAM KIHAGYNI. Foggalmam sincs, mi van a videóban, mert nem néztem meg. Csak hülyülök... :D -
Pares #5590 Heil! A mai faszbúkos csetnyelvtanos világban ideje rendet tenni! -
Nem is hal meg semmilyen csaj, a demóban pedig végképp...
Kell itt rémhíreket terjeszteni! -
azzal az alkalmazással vagy avatar kódot vagy demo kódot kapsz .. én demót kaptam amit pont nem akartam :S valaki csere? :D -
Evoluti0N #5587 Azt hiszem nem fogok idejárni, amíg végig nem játszom a 3. részt... -
"Ich möchte SPIELEN..." -
Evoluti0N #5585 Nem tudom melyik csajról van szó, de kösz... -
MrAndree #5584 Persze, kezdjétek a spoilerözönt már egy hónappal a megjelenés előtt. Nehéz is az a spoiler makró... -
Játszani akarok, MOST!
I want to play, NOW!
Ich möchte spiele, JETZT! -
RAMyMamy #5582 ki?! -
LOL... meghal a csaj? Kedvenc karakterem volt pedig baszki. -
Csak saját felelősségre! Erősen Spoileres!
Illusive Man-ről egy kép az Artbookból!
-
Evoluti0N #5579 Nem nézem meg, nem nézem meg, akkor se nézem meg! ÁÁÁÁÁ
-
A végleges demóváltozat végigjátszása Xbox-on!
Ez már nem a decemberben kiszivárgott béta verzió, hanem a kedden megjelenő demót sikerült kilopni XBox-ra... -
magyar felirat #5577 már bocsánatot kértem sajnálom -
Slashice #5576 Sziasztok! Sajnos nagyon rég jártam erre... de itt az ideje bepótolni a mulasztást! Mégpedig egy projekttel, nevezetesen az ME3 fordításával. Ahogy a régi szép időkben Mike-ot segítve megcsináltuk a DLC-k fordítását, ugyanúgy tervben van az ME3 is. Azonban tekintettel arra, hogy egy egész játék lefordítása lényegesen nagyobb időt és odafigyelést igényel, továbbá nem beszélve arról, hogy nem szeretnénk, ha a játékosoknak többféle fordításból kelljen választaniuk, így felkerestük a masseffect.hu részéről Blastot, és megbeszéltük, hogy együtt fogunk dolgozni a fordításon, hogy minél előbb egy minőségi magyarítást kapjon az ME3.
Ha jól emlékszem, korábban már Tehasut jelezte, hogy részt venne a fordítási munkálatokban, és Sanya is a tesztelésben... úgyhogy most keresek önkénteseket, akik nem sajnálják a szabadidejüket arra, hogy segítsenek a fordításban (fordító, lektor, tesztelő, stb). Úgyhogy, akit érdekel a dolog, küldjön egy privit és megbeszéljük a dolgokat :)
Fontos, hogy csak azok jelentkezését várjuk, akik eléggé kitartóak és nem fognak félúton lemorzsolódni! Csak azért nem várunk jelentkezőket, hogy idő előtt egy félkész magyarítással kipróbálhassa a játékot :)
Nem szeretnénk nagyon nagy létszámú csapatot, a minőség előtérbe kerül a mennyiséggel! Várom válaszotok :) -
Pares #5575 Hogy egy ökör troll vagy? Remélem most belaktál és visszamész a barlangodba. -
magyar felirat #5574 hello viszajötem és igazatok volt sajnálom -
Pares #5573 Ma még egyszer megnéztem a trailereket... Hát lehetne ennél epikusabb? -
Barnez #5572 Csak Xbox-hoz jó, sajnos... -
Ez az izé csak Xboxhoz jó vagy PC-re is? -
Leírtam előbb. EA accodon ott a bf3 így 14én te már tolhatod a multit is míg mások csak 17én tolhatják a demo multi részét. Ez a most elérhető early access demo teljesen más semmi köze bf3hoz. -
simon7108 #5569 nekem meg van PS3-ra a BF3.akkor most kapok early accesst PS3-ra?ha igen kód formájában vagy csak simán le tudom majd tölteni?mert ha kód én szívesen oda adom valakinek mivel én nem lövök le semmi poént magamnak. -
lol thx meg is van :D -
Barnez #5567 Itt érhető el az alkalmazás. -
Barnez #5566 Nem vettem meg a BF3-at, Facebookon kaptam. Van egy alkalmazás, melyet ha sikerrel teljesítek kapok Normandy-s avatar stuffot, vagy Early Acces kódot a teljes demóhoz. Én Early Acces-t kaptam. -
early access csak multihoz jár. Most úgy néz ki a dolog, hogy 14én single demo és a multi része csak akkor érhető el 14én, ha van bf3ad. Ha nincs, akkor 17től van multi. Ez a 10i early access demo csak ms expertzone tagoknak járna elvileg de voltak kulcsosztások twitteren pls. -
te nem vetted meg a BF3-at? Ahoz alapbol jár early acces. -
Ha nem tudnád boxon beváltani szívesen fogadom :D -
Barnez #5562 Elolvastam, de időpontot nem írtak, h mikorra kaptam, csak azt, h hogyan lehet beváltani. Am. ha jól tudom 10-14 van Early Acces, ugye?