22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• stuka85
    Durván ennyit tudtam dekódolni neked :D......mass effect 3...fdjhfkjs.....shfkhkfjs....10 dolar.....bioware....dfjjsgf...dsfsj...
    Bocs az off, ért de nem tudtam kihagyni :D
  • JethroHUN
    na ez a csávó gáz... jól tudok angolul, de semmit nem értettem a mondókájából. Csak vmi fröcsögő hangot
  • SZEG007
  • Prof William
    Azt is észben kell tartani hogy kb 300! évig tartott amíg kiirtották őket. Nem hiszem, hogy ezalatt nem próbáltak ki pár túlélési stratégiát.
  • IJIazz
    Ha igazad is van szerintem nem az a módja, hogy azokat akik kevésbé figyeltek/értették az előző 2 részt retardáltaknak nevezed.
  • Pares
    Nem is kellett mit cáfolni. Elég volt rámutatni, miért hülyeség, ami kitaláció. Érted?
  • IJIazz
    Pontosan azért, mert nulla vagy erősen hiányos infóval rendelkezik mindenki megcáfolni sincs értelme...
  • Pares
    Ja, nagyon sok értelme van nulla vagy erősen hiányos infóval minden szarba belekötni és spekulálni, meg előre mindenféle ténymegállapítást hozni...
  • figure85
    Nem Ilioson halt meg a maradék Prothean, hanem átmentek a Vezetőn a Citadelára, hogy megakadályozzák az ujboli eljővetelüket. Aztán, hogy mi lett az ottmaradotakkal azt nem tudni. A Iliosi terminál szerint éhenhaltak, de lehet, hogy sikerült elmenekülniük.
  • Atilorn
    Ott a pont.
  • IJIazz
    Amíg nem jelenik meg játék, mindenki abba köt bele amibe akar, mert semmi sem biztos.. A Bioware szavait se venném készpénz, pláne h nyáron nem győzték hangsúlyozni, h nem lesz multiplayer a ME3-ban. Ezek után szimplán bunkóságnak tartom a másik ember trágár módon való leoltását, mert más a véleménye. Ha majd a kezünkben lesz a játék és kipróbáltuk kiderül kinek volt igaza.
    Peace
  • Pares
    Én úgy emlékszem, hogy Ilosról azt mondták csak, hogy egy szupertitkos bázis volt, amiről nem sokan tudtak, és csak legenda szintjén létezett. Na most amint kemenyadam is írta, miért is lenne kizárt, hogy volt legalább még egy ilyen bázis. A Föld is tele van titkos bázisokkal, és ez csak egy bolygó. A Protheanoknak ott volt az egész (na jó csak a Relés része) Galaxis titkos bázisokra...
  • Pares
    Nem, kérlek szépen. A cirkuszt a magadfajta sírógépezetek csinálják, akik minden totális faszságba belekötnek.
  • Pares
    Minden egyes? Észrevételem szerint kb. 1-2 emberrel "vitatkoztam" eddig, azokkal is csak azért, mert kibaszottul zavar, hogy ilyen marhaságokat hordanak össze, teljesen alaptalanul, és a játék még meg sem jelent...
    Te meg ha csak ennyire vagy képes, és nem tudsz semmit hozzátenni (bár ezek szerint Te is a retadált rinyapinák táborát erősíted), akkor jobb ha csöndben maradsz.
  • sanya200
    úgyanez kéne csak nőcisbe xd a boxos kiadás hátoldalán ugyanez a kép csak a vörös hajú csajjal :D az kéne
  • Mimasz
    Sanya ez megfelel: Kép
  • Hoz_Hun
    Nem törölték, hanem törlödött, mikor a Reaperek átjöttek és a citadella megrongálódott a támadásban. Ilosról elvesztek az adatok.
  • kemenyadam
    Az Ilos lényege az volt ha jól emlékszem, hogy róla törölve mindent egyfajta rejtekhely legyen, amíg a kaszások tombolnak. Viszont ha már létrehoznak egy ilyen helyet, akkor már nem lenne biztonságosabb (nagyobb esély a túlélésre), ha többet hoznak létre? Viszont ha több rejtekhely van akkor veszélyes lenne, ha ezek tudnának egymásról: Elég ha véletlenül felfedeznek egyet a kaszások és beszivárognak, gyorsan fel tudnák számolni az összeset; ergo biztosabb ha egymásról sem tudnak semmit.
  • Kindred Blades
    Az -er verziót azért nem használják, mert az sem lenne jó.
    Sőt, a say ige változataival szívesebben használják a like szócskát, azaz like I said before, az "as" gyakrabban tűnik fel a tell ige megfelelő alakjával, mint pl as I told you arlready.
  • Hoz_Hun
    Nincs mit. Én meg németül nem értek egy kukkot se. :D
  • Vraaanyek
    Franc :D nem baj, németből van felsőm, pedig utálom :P na nem baj, megérteni legalább jól értem az angolt, beszédet meg majd fejlesztem, ha kint dolgozom :D :D azért köszönöm :)
  • Hoz_Hun
    Úgy sem lenne még jó. Max ha még egy "er" kerülne "soon" végére, de úgy nem használják.
    Szerintem az "as I said before!" a helyes megfejtés. :)
    Mit nyertem??? :D
  • Vraaanyek
    Hopp :D kimaradt egy i betű :D :D
  • Hoz_Hun
    Ezt érdekesen kifejezted. Azért van ötletem mit akartál írni. :)
  • sanya200
    Itt már néztem tegnap de pont az nincs meg :( azért köszi:D
  • sata75
    Itt nézelődj
  • simon7108
    lehet egy másik galaxisban?:)
    mintha lenne egy olyan trófea/achievment amiben valami más galaxisról van szó.pontosan nem tudom mi volt,de így rémlik nekem.
  • Fec papa
    1ben. Tudom miket kéne válaszolni, csak hiába játék, akkor sem tudok rányomni. :D
  • Coolfire
    Még így a befejezés után is lehet toszni,mindkettőben?És hogyan kell?
  • Vraaanyek
    As I sad soon! :P
  • nyirog
    na meg van és most nézem h legion is not revealed ???? ez mi a tökömet takar? :D

tudtommal megcsináltam a küldetését és lojális
  • nyirog
    ez a lényeg, csak már csillagászati space edition mértékekben túl lett reagálva mind2 oldalról szerintem, én szimplán leszarom, 2 hét múlva úgy is meglátom majd
  • nyirog
    azt as gibbed save editort tudnád linkelni? :D addig ráguglizok hátha első oldalak közt kidobja :P
  • Barnez
    Húúú, köszi, már kerestem ezt a képet! :O
  • nyirog
    1680*1050 -es felbontásban én is elfogadnám
  • sanya200
    Nincs meg vkinek ez a kép?
    Csak fameshep verzióba, a borítón ez lesz :D
  • Barnez
    Pontosan, egyetértek. A minőséget meg majd megtudjuk akkor, amikor a kezünkben lesz az előbb említett DLC. Lehet, hogy tartalmas lesz, és a *titkos* csapattaggal elég mély beszélgetésekbe lehet keveredni, stb. Ha meg nem így jártunk, ez van, ezen változtatni nincs módunk.
  • Bhalage
    mod jó kérdés, mert bazi rég volt. a 2ben a turian meg a thane nyomult shepre, de en mirandat akartam, az megvolt a maleshepnek meg jack :o :d
  • Hoz_Hun
    Hogy mennyi háborgás megy a DLC miatt. Egy moziba menés ára, vagy két pizza, stb. Akinek meg kenyérre se tellik, ne hogy már az legyen a legnagyobb gondja, hogy nincs benne Protheán csapattárs a játékában. Az úgy is levarezolja DLC-stől mindenetül.
    És akkor vajon mit szóltak volna, ha ez a DLC kizárólag csak a CE-ben lenne benne?
  • Belkar
    Hát kétlem hogy belefutnánk egy protheán csapatba amikor ME 1-ben világosan meg lett mondva hogy az Ilos volt az utolsó menedékük és az ott élők is szépen elhulottak. Ennek ellenére lehet hogy igazad lesz és valahogy mégis csak túlélték páran (de akkor miért nem bukkantak már fel előbb hogy figyelmeztessék a többi fajt?). Viszont ha tényleg olyan gagyin lesz megcsinálva mint zaeed akkor igazából nem is bánom...