Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom, hogy ez igaz-e, mennyiben fedi a valóságot, de teljesen biztos vagyok benne, hogy tõlünk származnak (fizikailag van benne valami. Az õsmagyarok elég aprók, alacsony termetûek voltak, akárcsak ezek. A három ujj is rituális célok miatt van, csonkítás)
Õk megõrizték az õsmagyarok tudását (ezt bizonyítja, pl. a gethek létrehozása, melyek elõdeink háztartási porszívó és macskagondozó robotjainak a továbbfejlesztett változatai, elõször csak 1-2 új programmal bõvítették õket, pl. levitte a szemetet, pelenkázta a kölyköt, reggel kávét fõzött, míg egy nap megkérdõjelezte, hogy miét õ készíti a kávét, mikor nem õ issza meg, s ezen picit kiakadtak. Ha már mindent õk végeznek a ház körül, legyen minden az övék, azt csikó)míg mi, mai magyarok, miután fölvettük a gazcsúnyagonosz krisztusi hitet, igazi faszjankó primitív szarokká váltunk, hogy a kor európájába integrálódni tudjunk.
Nos, szívás magyarnak lenni. Akik az õsi hitet õrizve, a természettel szimbiózisban létezve kivándoroltak, elcseszték: Geth. Akik itt maradtak, azok a mai napig nem integrálódtak, s most elkeseredettségükben ilyen szar posztokat írnak egy olyan játék fórumára, ami még meg se jelent.
Amúgy a kedvenc konceptarc:
http://lesatho.deviantart.com/art/ME-Quarian-Concept-212401610?q=boost%3Apopular%20quarian&qo=9
ilyen hableány-fiú, ûrtünde, virág keverék. De bejön.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Amúgy egyetértek Kopiatival, az iliumi bárban is vitatkoztak hogy hogy néz ki egy asari, meg hogy befolyásolják a lények elméjét hogy szépnek lássák õket, azt' elég lett volna ha googlebe beírják és kiderül 😄
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Amúgy meg ne fedjék fel mert akkor megdõlne az elméletem hogy nincsenek is quarianok, mivel már rég meghaltak és elrohadtak a ruháikban, amik így belül teljesen üresek és mesterséges intelligencia irányítja õket.
Why so serious?
Lol
Btw, ha mass effect és anime (hogy egyesek idegenkednek tõle). Most elég sok ghost in the shellt néztem, és azt mondom, ilyesmien elkészített, ME-univerzumos rajzfilm egyszerûen mesés lenne. IMHO
Tudom már volt linkelve de ez akkor is baromi jó😄
A RDR-rõl jutott eszembe.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Amúgy az is lehet hogy a videó csak egyfajta lehetõséget mutatott be pl azt hogy felrobbantottuk a geth állomást és ezért neheztelnek, vagy éppen azért mert nem robbantottuk fel.A játékban Legion meg is említi hogy az eretnekek elvonulnak a világ elõl és átértékelik a helyzetüket és lehet úgy gondolják hogy folytatni kell amit elkezdtek.
Szerintetek?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
CVG: Shepardnek ismét lehetõsége lesz megütni az újságírónõt?
Casey Hudson: Igen.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
FIGYELEM! A CIKK SPOILEREKET TARTALMAZ! CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGRE OLVASD TOVÁBB!
A CVG riportere elõször Casey Hudsont, a Mass Effect-sorozat fõproducerét kérdezte a játékmenetrõl és a történetrõl.
CVG: Hol veszi fel majd a fonalat a Mass Effect 3?
Casey Hudson: Néhány hónappal a Mass Effect 2 eseményei után. Az Arrvial DLC köti össze a két játékot. Hackett admirális elküldi Shepardöt vizsgálódni a reléhez, ahova majd a Kaszások megérkeznek, mivel az eredeti céljuktól – a Fellegvártól – el lettek vágva.
Többszázezer batarián feláldozásával lehet csak ismét lelassítani a Kaszásokat – szóval Shepardnek ki kell majd magyaráznia magát a szövetségi bíróságon. Azonban a tárgyalás folyamán megérkeznek a Kaszások és elfoglalják a Földet.
A Mass Effect 3 nem idegen-inváziós játék lesz, ahol el kell ûznöd a betolakodókat: a Kaszások megállíthatatlanok, neked is csak épp hogy sikerül elszöknöd és egyesítened kell majd a galaxis népeit ellenük. Ha ez megvolt, visszafoglalhatjátok a Földet. Ilyen oldalról kicsit hasonlítani fog a Mass Effect 2-re, itt azonban csapattársak helyett egész népeket kell magad mellé állítanod.
CVG: Tehát hogyan is fogunk legyõzni valamit, ami hihetetlenül nagy és erõs?
Casey Hudson: Ezt majd csak késõbb fogjuk felfedni. Láthattuk, amint a Kaszások embereket dolgoznak fel a szaporodáshoz. Szinte semmik vagyunk hozzájuk képest.
CVG: Sokan állnak majd mellénk a harcban?
Casey Hudson: Valamilyen módon minden fõbb karakter szerepelni fog, a maga módján. Ott van például Zaeed, akire nem fog jutni nagy szerep, Liara ellenben kulcsfontosságú lesz.
CVG: Úgy vélitek, hogy a játékosok szívesebben látnák viszont a régi csapatot?
Casey Hudson: A visszajelzések alapján igen. Azt akarták, hogy hozzuk vissza az ME 1 és az ME 2 élményét, minden korábbi szereplõvel, akik ugyanúgy viselkednek majd, de ha már másodjára látod õket, a benyomásod is megváltozhat róluk.
Az ME 1-es élményt leginkább a felfedezés tette ki, így ezt visszahozzuk majd a harmadik részbe is; egy kisebb, de szorosabban összetartó, mély kapcsolatokkal rendelkezõ csapattal.
CVG: Miben változott a Mass Effect 3 a rajongói visszajelzések hatására?
Casey Hudson: Mindenáron több szerepjátékos elemet akartak. Értelmezzük úgy, hogy ez a játék közbeni felelõs döntéshozatal. Számunkra az RPG-elemek nem csak szintek, statok és lootolás. A felfedezésrõl és a küzdelemrõl szól, a karakterek által elõrevitt történettel és haladással.
A Mass Effect 2-ben megváltoztattuk a fegyver- és páncélválasztást, de túlságosan le lett egyszerûsítve, kevés volt a választási lehetõség. Ezt is igyekszünk majd továbbfejleszteni a Mass Effect 3-ban.
CVG: Shepardnek ismét lehetõsége lesz megütni az újságírónõt?
Casey Hudson: Igen.
CVG: Kapnak azok a játékosok valami jutalmat, akik megõrizték a mentett állásaik mindhárom játékon keresztül?
Casey Hudson: Természetesen.
A következõ interjú alanya Derek Watts mûvészeti vezetõ, aki a Mass Effect 3 képi világáról beszél.
CVG: Már évek óta dolgoztok ezen a projekten. Milyen elõrelépéseket tett ezalatt a mûvészeti részleg?
Derek Watts: Az elsõ Mass Effect pályái jól néztek ki, azonban játékmenet tekintetében még volt mit csiszolni rajtuk. Volt néhány magasabb rész, ahol fennakadhatott a játékos – ezt már az elején ki kellett volna javítanunk. De mivel az elsõ újgenerációs játékunk volt, büszkék voltunk magunkra. Egy újgenerációs játék elkészítése nem épp kis feladat. A többieknek is voltak gondjaik, különösen nehéz volt megismerni és megszokni az új technológiákat, amikkel dolgoztunk. Nagy és nyílt területeket akartunk, hatalmas tájakat – de ezzel a grafikai motorral elég kemény dió volt.
CVG: Számos szereplõ új külsõt kap a Mass Effect 3-ban. Nem aggódtok a rajongók fogadtatása miatt?
Derek Watts: Az eddigi változtatások miatt nem panaszkodtak sokan – sõt, a legtöbbjüknek még különösképp tetszett is. Ott volt például Tali külseje – nehéz volt újragondolni, mert sokan nagyon megszerették az eredetit. Vannak akik azt szeretnék, hogy végre láthassák az arcát, de biztos lesznek, akinknek ez nem fog majd tetszeni. Például: “Azt hittem, hogy Tali gyönyörû!” vagy “Azt hittem, hogy egy förtelem!”. Tehát sokat mérlegeltük ezt a kérdést, és tartunk is egy kicsit tõle. Aztán akkor mindig másról kezdünk el beszélni, de a Tali arca kérdés még továbbra is nyitott.
CVG: Vannak olyan mûvészi elemek, amik továbbra is meglesznek a folytonosság érdekében, de szíved szerint megváltoztatnád õket?
Derek Watts: Az egyetlen probléma az a Mass Effect-ív alkalmazása mindenen. Ott van a logóban, a fegyvereket, a páncélokon, mindenütt. Ez volt vele a szándékunk – ha bármit is fel akarunk használni mindenen, nos az az ív. De elég nehéz beépíteni ezt az ívet mondjuk egy idegen bolygó környezetébe. Például egy brutál krogan cuccba, durva élekkel, hogy rakod bele az ívet?
CVG: Nehéz mindent letisztultra megcsinálni, igaz?
Derek Watts: Igen, a videójátékok sokkal jobban néznek ki, ha a helyiségek nem állnak üresen. Úgy sokkal valószerûbbek. De sokkal nehezebb ez tiszta, fehér folyosókkal és tükrözõdõ padlóval, mint amiket a sci-fi filmekben láthattunk. Egyszerûen nem is tudok ezekre gondolni – szerintem már Hollywoodban sem csinálnak ilyesmit.
CVG: Az új Star Trek film is letisztult volt. A TRON: Örökség is.
Derek Watts: Igen, és ez megnehezíti a dolgunk. A fényekre és az anyagokra támaszkodunk, erre kapunk egy tükrözõdõ felületet. Itt aztán nagyon magas szinten kell tudni meghamisítani a valószerûséget.
CVG: De legalább nem úgy néznek ki, mint a Szárnyas Fejvadászban.
Derek Watts: Igen. Az az egyik kedvenc filmem. Olyan öreg vagyok már, hogy még moziban is láttam. Nem egészen erre számítottam, de azután nagyon megkedveltem a filmet. A Syd Mead (a Szárnyas Fejvadász tervezõje) féle dolgot nehéz átültetni a játékokba. Õ csak egy helyszínt csinál, a maga stílusában – ám nekünk az elemeket egy teljes pályán, ha nem egy játékon keresztül kell vinnünk.
Az interjú angol nyelven elolvasható itt: http://www.computerandvideogames.com/309188/mass-effect-3-bioware-on-surprises-inspiration-and-tough-decisions/
Jómagam csak egyszer toltam végig, és jó RPG-s szokásomhoz híven a paragorn (paplovag/paladin/stb.) vonalat kultiváltam. Most így hirtelen nem esik le, hogy a fõ játékszálon volt-e valamilyen esendõ megnyilvánulása, de a Shadow Broker végén, mikor Liara tiszteletét teszi, eléggé meg van zuhanva, mikor az ez eddig történtekrõl, illetve az elkövetkezõkrõl van szó.
Egyszerûen a könyvek alapján túl sok szállal kapcsolódik ide. Meg szereték a kvariánoknak új bolygót, követséget a Fellegváron, etc. Ja meg maszk nélküli kvariánt is látni már.
Kíváncsi leszek Cerbiék és TIM szerepére, miért fordulnak a Juhász ellen, s hogy a birkanyájat utóbbi hogy tereli majd a konfliktus során.
A Krogan faj sorsa nem érdekel, eléggé unszimpatikusak (pontosabban, olyan semmilyenek. Nem találtam bennük szerethetõ/csodálható tulajdonságot, a négy herén kívül, bár utóbbi inkább badass)
nem bánnám, ha Shep nem lenne olyan istentelenül kemény s meginoghatatlan. Legyen má', hogy más húzza ki a seggit a csávából. A sérülékenyebb oldalát, gyengeségeit is látni akarom.
Szhóval jó sok mindent lehetne belezsúfolni a harmadik részbe. Remélem, nem csak egy hentelde lesz, hanem egy jó mély tó, amelybe élmény lesz mélyen elmerülni. Bízzunk a legjobbakban :oP
Meg Conrad Vernerben.
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
1. "régi rend hamvain egy új és szebb jövõt építhessen". (paragorn end)
2. "Liarával az oldalán egyedül uralja az ismert univerzumot (renegade end) 😊)))
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy meg végül is mindegy mert ha le is csukják csak magukat szívatják vele.Mert utána bocsánatot kell kérni, remélem a tanács is megalázkodik egy kicsit már rájuk férne.