22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Valami moddal vagy... nem simán nem lehet. A 2-ben női Sheppel kik a jelöltek? -
Bhalage #7321 noi shepardommel megvolt ashley :d -
Igen, azt is meglehet csinálni. -
Én meg Mirandával "kerítettem" össze Shepardöt, de aztán valahogy sikerült megcsalatni ismét Liarával, aminek nem örülök, mert a 3-ban is Mirandára tartanék igényt, így ezt is korrigálom most :D -

-
Coolfire #7317 Azért az is birizgálja a csőröm,hogy a karim egyik részben sem dugott.:)) -
Az 1 vagy 2? Én az 1-et 100% Renegade 0% Paragon ponttal csont nélkül megcsinálom. Válasz mindig a legalsó választ, használd a piros betűst szöveget, stb. Az én Lazy Shepem eszelős kegyetlen, megöltem Chorbant is a Thorian által "elfogott" Asari-t, meg Saren "titkárnőjét".
Mondjuk én most női Shep-pel megyek, csak kíváncsiságból már végre. hisz a 3-at megvenni úgyse tudom, míg min sárga cím nem lesz. A black market-os verzió val nem akarok babrálni és jobban esik a játék, ha eredeti. A TRON 2.0 pl. 5 év után tudtam beszerezni. -
Valószínűleg a save reader-ben van a gond amiért "nincs telepítve"-t ír az Arrival és a Shadow Borker-re. Megnéztem a mentésem a gibbed's save editorral, ott benne volt a mentésben, hogy telepítve vannak. -
Mivel alig van időm játszani, ami heti max 1-2 napon, napi max 2-3 órát jelent, így már csak a második részt lesz időm kivinni, korrigálni, amit kell... az első részt elvileg amúgy is kimaxoltam anno. -
Én az 1nél tartok még, vagyis most nem játszottam vele 2 napja, renegadet csinálnék, de valahogy nem megy mindig, csak nekem ennyire nehéz köcsögnek lennem mindenkivel? :D -
Coolfire #7312 Vita helyett inkább melegítsetek be az első két résszel.Még van idő.Én is azt teszem.Szerintetek érdemes Légió küldijét megcsinálni? -
Itt mindenki két végletet kezd képviselni... én is néha eltúlzottan fejeztem ki magam, valószínűleg elfogultságomból adódóan. Azonban már nem lehet így kimondani, hogy ki is cirkuszol valójában, mert bizonyos értelemben az is cirkuszol, aki miatt Pares is úgymond cirkuszol... mindenki cirkuszol, csak valaki ellene, valaki mellette... annak sincs több értelme, hogy még mindig le vagyunk ragadva, hogy most kivágták nem vágták, utólag készült a dlc vagy nem... lényegtelen... ez lesz, így lesz...vagy szereti valaki annyira a játékot, hogy ennek ellenére várja, és úgy áll hozzá, hogy mindenképp baromi durva órákat fog nyújtani, vagy idegeskedhet tovább ezen is, mint általában mindenen, amit negatívnak él meg... szerintem nincs értelme... valóban,igen...nekem is jobban tetszene, ha a veséjét képezné a játéknak egy ilyen történés, de ettől függetlenül nem ismerem a játék majdan nyújtandó cselekményének 99 %-át, és valószínűleg így is akkorát üt majd, hogy évekig emlegetjük! ennyi :P -
simon7108 #7310 és arra gondoltál,hogy lehet nem is lesz semmilyen párbeszéded vele?:D
jó valszeg fog valamit mondani,de ha visszaemlékezünk a Zaaed DLC-re vele sem lehetett egy szót sem váltani a hajón.Valamit mondott,de semmi lényegeset.Beszélgetni nem lehetett vele.Miért gondolod,hogy itt majd lehet?Gondolod,hogy egy csak azok fognak mindent megtudni a Protiánokról akik megveszik?Számomra elképzelhetetlen,hogy ne találkozzunk alapból is velük mert magunknak esélyünk sincs nyerni.Szerintem a DLC annyi lesz,hogy amikor találkozunk velük a bolygójukon vagy akárhol ahol vannak akkor majd amikor segítséget kérünk tőlük akkor ha meg van a DLC egyikük felajánlja,hogy velünk jön,de csak ennyi!Szerintem csak annyi lesz,hogy velünk jöhet a harcokba és ott fog szobrozni a hajón valahol mint Zaaed.A Protiánokról meg majd úgyis megtudhatsz mindent ami érdekel ott ahol találkozunk velük.A DLC csapattag tuti nem fog többet elmondani. -
Az ME topikokokban mindig csinálja ezt a cirkuszt, ugord át a hozászólásait én már régota így csinálom. -
Nem unod még hogy itt játszod a védő szented minden egyes posztra reagálva ami egy kicsit is támadja a játékot, azért van itt hogy megvitassuk, de aki máshogy látja, azt egyből lehordod és személyeskedés felé mész el. Kicsit unalmas már hogy veled van tele a topik. -
Pares #7307 Nagyobb faszságokat már nem is hordhatnál össze. Kiherélt játék, Te Atya Ég... 
-
Pares #7306 "Megveszek egy "teljes" játékot de csak akkor kapom meg a teljes tartalmat ha még fizetek pluszban"
Ha megveszed a játékot, akkor megkapod a teljes tartalmat. A CE-s dolgok, a Protheannal együtt kiegészítik a történetet, nem úgy voltak készítve, mint amik szerves részei a játéknak, csak extra, bónusz.
"Ha várnak ezzel a DLC-vel egy hónapot akkor azt mondom oké mert a játék kiadása után kezdték el készíteni de így hogy a játék kiadásakor már kész van és mégse kapjuk meg ez tipikusan a köcsög pénzéhes EA-ra vall."
Blablabla. Látszik, hogy nem vágod, hogyan készítik a játékokat, sőt még a néhány hozzászólással lejjebb lévő posztomat sem olvastad ezzel kapcsolatban: Először is a Prothean DLC-t a játék befejezése után kezdték el készíteni. A játékot nem 2 hete fejezték be. Úgy írták, hogy 3 hónapja van kész, akkor kezdték el készíteni egy másik csapattal a DLC-t, ez alatt az alap játék lemezeit kezdték csinálni meg hasonló befejező munkálatokat a megjelenéséhez. Csakhogy sikerült befejezniük megjelenés előtt. Ezért lesz Day 1 DLC. -
Pares #7305 De pontosan ezt hajtogatod, körbe-körbe futkosol mint egy mókus, és azt hajtogatod, hogy jajjj ilyen fontos tartalmat kivágtak jajjj Istenem, mintha nem lehetne mindenkinek beszerezni... -
Pares #7304 Ja, persze. ME3 még meg se jelent, de már most meg mondják a nagy okosok, hogy rosszabb, mint az elődök. Ez kész bazmeg. SG fórum rulz. -
Nekem az NV driverrel fagyogat a demó :S -
ZSOOLT2 #7302 CDG-nél van egy előjegyzésem, 576-nál meg előrendeltem január elején (mostmár CE-t csak PCre lehet tőlük előrendelni, minden más elfogyott).
Mivel nem BP-n lakom, futárral meg nem akarok kergetőzni (nem vagyok mindig otthon), csak az 576, vagy a CDG jön szóba. CDGnél van "Pikkpakk pontos" kiszállítás, amikor egy újságoshoz szállítanak ki, és csak be kell ugranom érte, 576 meg viszonylag közel van.
576-al kapcsolatban milyenek a tapasztalatok? Párszor vásároltam tőlük, de a 2-4000 közötti árkategóriában pár éves játékokat. -
adam0615 #7301 Én is a CDG-ban fogom megvenni. Igaz kb. ott a legdrágább, de én már rendeltem tőlük és megbízhatóak. Meg általában ha jön valami nagy játék akkor hozzá szoktak csapni mellé valami ajándékot (poszter, teljes játék). -
amit előrendeltél, azaz le is adtad a rendelést, azt meg is kell kapd! más ha megrendeled, és más, ha csak értesítést kérsz a megjelenésről...
ha elfogy, azt előre lehet tudni, és eleve megrendelni sem lehetne már! -
Ettöl nem kell félned ez nem egy dio kaliberü játék a CDG-ban még van böven CE. -
Sok helyen elfogyott a dobozos CE? Remélem MO-ra jut annyi amennyit előrendeltek, többek közt én is. Digitálisat, többért kizárt... Ne az legyen hogy megjelenés előtt vissza írnak boltból, h upsz neked már nem jutott
-
Cef #7297 Már ha igazak a napok óta keringő hírek, a leniti leírásban nem volt szó róla, hogy megvehető, de arról sem, hogy ingyen jár. -
Cef #7296 Nem, az elérhetővé teszik az azt jelenti, hogy megveheted, eredetileg nem lehetett volna megvenni (legalább is nem egyből), csak a CE-hez járt volna. Nem lesz free, 10 dollár lesz az ára, ha hihetünk a híreknek. -
Már nem azért, de mintha 50 hsz-szel ezelőtt írták volna, hogy a sima kiadást megvevők is megkaphatják a DLC-t. Plusz a sok rívás után tuti, hogy ugyan úgy free lesz, mint pl. a 2-nél Zaeed vagy a BDtS az 1-nél.
Attól, mert Prothean még nem biztos, hogy mindent vagy valamit is tudni fog. Mint az 1-ben Noveria-n az Asari tudóst faggatva Benezia-ról: miért nem kérdem a társam, mert őt se tud semmit, és miért tudna ő bármit is Benerzia-ról. :) -
richard45 #7294 Komolyan egy ilyen baromság miatt ilyen hisztériát csinálni, tudjátok nagyon egyszerű a dolog, nem kell megvenni, senki sem kötelez, hogy megvedd. Ha pedig nem tetszik, hogy kivágták ezt a részt a játékból akkor probáljátok túl tenni magatokat rajta, vagy akkor ne vegyétek meg a játékot és akkor megkimélitek magatokat egy csomó felesleges bosszúságtól. -
Nem is neked keszult a jatek, hanem a munkaval es fizetessel rendelkezo, "nem balkani orszagok" lakoinak, akiknek egy DLC megvetele nem kerult tobbe, mint egy laza borravalo a benzinkuton, vagy ket kifli reggelire. Ne magadhoz hasonlitsd, az EA szarik a csoro emberekre itt a vadkeleten, az a par ezer magyar aki megveszi, szinte meg sem jelenik a kimutatasok szamaiban.
Ertheto, hogy nincs penzed es emiatt rosszul esik, ha valami nem ingyen van. De errol, hogy nem dolgozol es nincs penzed, vagy ha dolgozol, kurva keveset keresel, legkevesbe sem az EA se a BioWare tehet. Lehetsz merges, de ne oket szidd, hanem keress munkat, vagy ha van, keress jobban fizeto allast. Vagy ne jatssz, a szamitogepes jatekok tovabbra is luxuscikknek szamitanak, ahogy a hawaii nyaralas, a legujabb ferrari extrakkal, vagy evadberlet az operaba. -
Belkar #7292 Már bocs de te nagyon nem vágod miről is van itt szó...
"egy tetves dolog nem lesz benne" egy nagyon fontos karakterről van szó már az ME 1 óta csepegtetik az információkat a protheánokról és most végre felfednék az igazságot...
"akkor már egy üres, tartalmatlan, 3 órás szar lesz az egész" ilyet ki mondott?
"hy...world, i present hungary to you..." ha kicsit utánanéznél tudnád hogy az ME rajongók világszerte háborognak emiatt az undorító húzás miatt.
"olyan, mint amikor valaki gazdag, és a pór nép ócsárolja, hogy bizzztos szemét módon szerezte" hát ez elég béna egy hasonlat... inkább ez olyan hogy veszel a boltban egy kosárra való élelmiszert aztán az ajtóban a boltos kiveszi a kenyeret a kosárból és azt mondja hogy ezt csak akkor kapod meg ha fizetsz még 200 forintot... -
Ha majd sikerül feltörni az origines védelmet, egyenlöre a syndicatel is szivnak. -
B.zzzzz.... egy tetves dolog nem lesz benne, akkor már egy üres, tartalmatlan, 3 órás szar lesz az egész...igen, valóban...."hy...world, i present hungary to you..." -
Én az alapot akartam megvenni, de csak egy kiherélt játékot kapnék. Inkább letöltöm azt végigtolom a teljeset. Majd megveszem, ha lemegye 5euróra ez is. -
Ez viszont már tényleg szőrszálhasogatás, és teljesen lényegtelen... elhiszem, hogy nem vehet mindenki CE-t, én sem vagyok túlzottan elkapatva, saját keresetből élek, de erre a játékra régóta számítok, ezért engedhetem meg a gyűjtői megvételét, viszont ez az idegeskedés, hogy kivágták a sima játékot megvevőktől a tartalmat, kicsit olyan, mint amikor valaki gazdag, és a pór nép ócsárolja, hogy bizzztos szemét módon szerezte... -
cdr74 #7287 Hidat alkot, vagy mégsem? Fel van robbantva és kész, elmondják majd a 3 elején, ennyi. Le van tudva a probléma. -
Arrival jóval a játék megjelenése után jött ki. Nem pedig már készen volt megjelenéskor csak kivágták. Legalább is nem tudjuk bizonyítani az ellenkezőjét. Nem úgy mint a mostani esetben. -
Erre az egész hisztériára annyit mondanék, hogy az arrival DLC ugyanúgy veséjét képezte a játéknak, közvetlen összekötő hidat alkotva a két játék között, mégis meg kellett venni külön, és nem volt beépítve!!! -
Csokis #7284 Mass Effect 2 Save Game Reader -
Belkar #7283 Onnan tudom hogy egy protheánról van szó... És még a legutolsó párbeszéd is lényeges információkat árulhat el a történelmükről és a végnapjaikról ami engem személy szerint nagyon is érdekel mivel az ME 1 óta számomra a legérdekesebbnek tartott faj (persze reaperek után).
És igen a CE-hez alapból jár de a simához nem ez pedig számomra igenis egy undorító húzás. Megveszek egy "teljes" játékot de csak akkor kapom meg a teljes tartalmat ha még fizetek pluszban
Ha várnak ezzel a DLC-vel egy hónapot akkor azt mondom oké mert a játék kiadása után kezdték el készíteni de így hogy a játék kiadásakor már kész van és mégse kapjuk meg ez tipikusan a köcsög pénzéhes EA-ra vall.