22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• TBTPumpa
    Egyértelműen nullázódni fognak az eredmények, ahogy mindig szokott lenni demó - teljes játék esetében. Ez nem is kérdés szerintem!
  • Hoz_Hun
    A demo muti eredményei továbmennek a kiadott játékba, vagy nullázódnak megjelenéskor?
  • penge96
    Na, mondtam én...
  • JethroHUN
    Ha gőzöd nincs a collectorok eredetéről, legalább ne értetlenkedj. Nézz utána pl a kódexben.
    Az h játszottál a 2vel az neked is szól. Génmódosított protheanok, klónozással állították elő őket. Elég nagy egy reaper, biztos van benn gyártó részleg.
  • orichalcos
    Hány olyan játékot ismersz ami nem került fel netre megjelenés előtt. :D Na de no warez itt. :)
  • penge96
    Tényleg husk volt.
  • jarlaxxe
    Hogy legyen idejük megirni a 9 pontos tesztet...
  • Hoz_Hun
    Husk? Nekem collector rémlett, de lehet husk volt.
  • Hoz_Hun
    Jövő héten már le is lopják? A Gamestarosok miért kapták meg korábban?
  • orichalcos
    Mocskos német gamestarosok. Ők már bezzek végigjátszották a játékot. :) Jövő héten úgyis fennt lesz neten, rohadt nagy a kísértés hogy nekiálljak én is.
  • penge96
    Gondolj bele, azért ekkora logikai bakit csak nem követnének el, majd ez is kifog derülni a 3. részben.
  • orichalcos
    Collectorok ott??

Abban a trailerben lelő egy Husk-ot, meg reaper hajók vannak semmi más.
  • orichalcos
    Senkire nem mondom azt hogy hülye. :) Ez egy fórum csak beszélgetünk.

Annak szerintem sok értelme nem nagyon lenne, hogy ha a mélyűrből, (ott ahol nincs semmi, még csillagok sem) ahol pihennek a reaperek, jönnek még collectorok is. Ők csak csicskák itt a galaxisban.
  • Hoz_Hun
    Már a legelső ME3 videóban is ott vannak, mikor a Big Ben-ből lődöz a faszi.
  • orichalcos
    He?

Miről beszélsz? Reaperek nem egyenlők Collectorokkal.

Collectoroknak egy bázisuk volt az Omega 4 relén túl. Oda mentünk a végjátékban. Vagy felrobbantottad őket, vagy a reaktor sugárzása ölte meg őket és akkor átadtad a bázist a cerberusnak.
  • penge96
    Mielőtt azt mondanád, hogy hülye vagyok, tudom, hogy a reapereké, de esélyes, hogy volt rajtuk még pár begyűjtő, bőven...
  • penge96
    Ember, szerinted a 2. rész végén az kibaszott sok hajó mégis kiké volt?
  • orichalcos
    Na ennyit a spoilerről.

Játszottál 2-vel? Vagy felrobbantod a bázist, vagy átadod a cerberusnak, de akkor is megöli őket a sugárzás.

Akkor mégis hogyan maradtak többen életben?
  • penge96
    Mit hogyan? Tudtommal ezek a begyűjtők...
  • orichalcos
    Na ez talán még nem volt:

Kép a prothean tagról.

SPOILERES

katt

Látjátok kikre lövöldöz??? WTF? Mégis hogyan? OMG.
  • Fpocok
    "Ez a jovo, torodj bele."

Hidd el: ÉN NAGYON ÖRÜLNÉK ENNEK!!! Csak még nem hallottam erről. Úgy tudtam, hogy csinálnak egy másik trilógiát, ahol nem a sepörd lesz. MMO... jöhet.
  • PiszkosFred
    Ez a jovo, torodj bele. Egy korszak veger hamarosan, es par ev mulva hal'istennek egy uj era kezdodik a ME mmo kepeben. Fallout, Elder Scrolls, Mass Effect, csak gyozze az ember eldonteni, melyik mmoval akar jatszani.
  • wedge31
    Erröl már a hivatalos fórumon is volt szó de egyenlőre csak pletyka.
  • Kindred Blades
    Kijelentették, hogy kacérkodnak az MMO ötletével.
    De azt is, hogy töprengenek az előzmények feldolgozásán, vagy más stílusú spin-offokon, nincs még annyi információ, hogy egyértelműen lehessen következtetni.
  • Fpocok
    Ezt meg melyik ujjadból szoptad? :D
  • jarlaxxe
    A köv ME-hez nem kell majd konzol mert nagy valószinüségel MMO lesz.
  • Prince23
    Egy új karakterre nem gondoltál?

Főleg a köv generációs konzolokra tekintve akár egy új főhőssel is indulhatna a ME
  • TBTPumpa
    Az érkező DLC-kre való tekintettel:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Shepard minden bizonnyal túl fogja élni ezt a küldetést is - mondjuk hülyén is nézne ki, ha kinyírnák, mert a következő DLC-ket nem lehetne kivel végignyomni. Bicebóca Joker-rel nehézkes lenne!
  • RamsayBolton
    Meg már azelőtt is. :)
  • Prince23
    Már volt pár kommenttel alább
  • TBTPumpa
    Hivatalos kép az új DLC-s társról

[URL=http://www.kephost.com/images4/2012/2/25/uw9dnpgdlbltt19r3xcn.jpg]ArtBook kép az "új" Jack-ről (Subject Zero)[/URL]
  • TBTPumpa
    Új gameplay videók (Az új térképről és az egyik küldetésről):
    http://gamers.hu/mass-effect-3-gameplay-videok
  • RamsayBolton
    Vagdosom is ki belőle a különböző hangeffekteket windows theme hangoknak.
  • penge96
    Azt azért remélem levágtátok, hogy a srác csak parodizál, alapjáraton elég értelmes, lealábbis a többi videója alapján.
  • Hoz_Hun
    Jah tényleg. :DD
    "I NEED ANSHERS!!!!" Hahaha, ahogy pöszézik. Tudom nem kéne, de én nagyon jót röhögtem. :D
  • Cef
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez az új minijáték így első ránézésre nem túl szimpatikus, össze-vissza szkennelni 1-2 fegyverért furának tűnik. A nyersanyag összeszedése még oké volt a 2-ben, de nekem fegyverek és üzemanyag megtalálása kicsit komolytalannak tűnik, egyedül a leletek hírszerzési információk lehetősége húzza fel. A reaper üldözés jó ötlet, biztos össze lehet majd hozni pár érdekes helyzetet.

A marsos küldi jól néz ki, telhetnének már gyorsabban a napok.
  • RamsayBolton
    Inkább egy volus a szkafandere nélkül. :D
  • wedge31
    Azért nem láttál mert marhára nem is volt de a fullba ez persze változhat.
  • Hoz_Hun
    Szóval így néz ki egy krogan berzerker páncél nélkül. :D
    Komám, nem úgy néz ki ez a csávó, mint akinek ne lenne "fucking" 10 dollárja.
  • RamsayBolton
    A demóban én sem éreztem ezt. De ezt a német újságíró írta a végigjátszás után. Szóval nem tudom, mennyire van igaza. Majd kiderül, mindenesetre a figyelmem azt felkeltette.