22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Egyértelműen nullázódni fognak az eredmények, ahogy mindig szokott lenni demó - teljes játék esetében. Ez nem is kérdés szerintem! -
Hoz_Hun #7441 A demo muti eredményei továbmennek a kiadott játékba, vagy nullázódnak megjelenéskor? -
Na, mondtam én... -
Ha gőzöd nincs a collectorok eredetéről, legalább ne értetlenkedj. Nézz utána pl a kódexben.
Az h játszottál a 2vel az neked is szól. Génmódosított protheanok, klónozással állították elő őket. Elég nagy egy reaper, biztos van benn gyártó részleg. -
Hány olyan játékot ismersz ami nem került fel netre megjelenés előtt. :D Na de no warez itt. :) -
Tényleg husk volt. -
Hogy legyen idejük megirni a 9 pontos tesztet...
-
Hoz_Hun #7435 Husk? Nekem collector rémlett, de lehet husk volt. -
Hoz_Hun #7434 Jövő héten már le is lopják? A Gamestarosok miért kapták meg korábban? -
Mocskos német gamestarosok. Ők már bezzek végigjátszották a játékot. :) Jövő héten úgyis fennt lesz neten, rohadt nagy a kísértés hogy nekiálljak én is. -
Gondolj bele, azért ekkora logikai bakit csak nem követnének el, majd ez is kifog derülni a 3. részben. -
Collectorok ott??
Abban a trailerben lelő egy Husk-ot, meg reaper hajók vannak semmi más. -
Senkire nem mondom azt hogy hülye. :) Ez egy fórum csak beszélgetünk.
Annak szerintem sok értelme nem nagyon lenne, hogy ha a mélyűrből, (ott ahol nincs semmi, még csillagok sem) ahol pihennek a reaperek, jönnek még collectorok is. Ők csak csicskák itt a galaxisban. -
Hoz_Hun #7429 Már a legelső ME3 videóban is ott vannak, mikor a Big Ben-ből lődöz a faszi. -
He?
Miről beszélsz? Reaperek nem egyenlők Collectorokkal.
Collectoroknak egy bázisuk volt az Omega 4 relén túl. Oda mentünk a végjátékban. Vagy felrobbantottad őket, vagy a reaktor sugárzása ölte meg őket és akkor átadtad a bázist a cerberusnak. -
Mielőtt azt mondanád, hogy hülye vagyok, tudom, hogy a reapereké, de esélyes, hogy volt rajtuk még pár begyűjtő, bőven... -
Ember, szerinted a 2. rész végén az kibaszott sok hajó mégis kiké volt? -
Na ennyit a spoilerről.
Játszottál 2-vel? Vagy felrobbantod a bázist, vagy átadod a cerberusnak, de akkor is megöli őket a sugárzás.
Akkor mégis hogyan maradtak többen életben? -
Mit hogyan? Tudtommal ezek a begyűjtők... -
Na ez talán még nem volt:
Kép a prothean tagról.
SPOILERES
katt
Látjátok kikre lövöldöz??? WTF? Mégis hogyan? OMG. -
"Ez a jovo, torodj bele."
Hidd el: ÉN NAGYON ÖRÜLNÉK ENNEK!!! Csak még nem hallottam erről. Úgy tudtam, hogy csinálnak egy másik trilógiát, ahol nem a sepörd lesz. MMO... jöhet. -
Ez a jovo, torodj bele. Egy korszak veger hamarosan, es par ev mulva hal'istennek egy uj era kezdodik a ME mmo kepeben. Fallout, Elder Scrolls, Mass Effect, csak gyozze az ember eldonteni, melyik mmoval akar jatszani. -
Erröl már a hivatalos fórumon is volt szó de egyenlőre csak pletyka. -
Kindred Blades #7419 Kijelentették, hogy kacérkodnak az MMO ötletével.
De azt is, hogy töprengenek az előzmények feldolgozásán, vagy más stílusú spin-offokon, nincs még annyi információ, hogy egyértelműen lehessen következtetni. -
Ezt meg melyik ujjadból szoptad? :D -
A köv ME-hez nem kell majd konzol mert nagy valószinüségel MMO lesz. -
Egy új karakterre nem gondoltál?
Főleg a köv generációs konzolokra tekintve akár egy új főhőssel is indulhatna a ME -
Az érkező DLC-kre való tekintettel:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard minden bizonnyal túl fogja élni ezt a küldetést is - mondjuk hülyén is nézne ki, ha kinyírnák, mert a következő DLC-ket nem lehetne kivel végignyomni. Bicebóca Joker-rel nehézkes lenne! -
RamsayBolton #7414 Meg már azelőtt is. :) -
Már volt pár kommenttel alább -
Hivatalos kép az új DLC-s társról
[URL=http://www.kephost.com/images4/2012/2/25/uw9dnpgdlbltt19r3xcn.jpg]ArtBook kép az "új" Jack-ről (Subject Zero)[/URL] -
Új gameplay videók (Az új térképről és az egyik küldetésről):
http://gamers.hu/mass-effect-3-gameplay-videok -
RamsayBolton #7410 Vagdosom is ki belőle a különböző hangeffekteket windows theme hangoknak. -
Azt azért remélem levágtátok, hogy a srác csak parodizál, alapjáraton elég értelmes, lealábbis a többi videója alapján. -
Hoz_Hun #7408 Jah tényleg. :DD
"I NEED ANSHERS!!!!" Hahaha, ahogy pöszézik. Tudom nem kéne, de én nagyon jót röhögtem. :D -
Cef #7407 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez az új minijáték így első ránézésre nem túl szimpatikus, össze-vissza szkennelni 1-2 fegyverért furának tűnik. A nyersanyag összeszedése még oké volt a 2-ben, de nekem fegyverek és üzemanyag megtalálása kicsit komolytalannak tűnik, egyedül a leletek hírszerzési információk lehetősége húzza fel. A reaper üldözés jó ötlet, biztos össze lehet majd hozni pár érdekes helyzetet.
A marsos küldi jól néz ki, telhetnének már gyorsabban a napok. -
RamsayBolton #7406 Inkább egy volus a szkafandere nélkül. :D -
Azért nem láttál mert marhára nem is volt de a fullba ez persze változhat. -
Hoz_Hun #7404 Szóval így néz ki egy krogan berzerker páncél nélkül. :D
Komám, nem úgy néz ki ez a csávó, mint akinek ne lenne "fucking" 10 dollárja. -
RamsayBolton #7403 A demóban én sem éreztem ezt. De ezt a német újságíró írta a végigjátszás után. Szóval nem tudom, mennyire van igaza. Majd kiderül, mindenesetre a figyelmem azt felkeltette.