Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez ugye nem komoly? Ez csak valami fan made lehet?

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ez így gagyi. Nagyon gagyi.
nagyon ronda arca van :S

#3539 liara fején az az izé nagyon gagyi szerintem, samaranak volt valami ilyesmi, a páncélja színe se illik hozzá nagyon szerintem. ashley és kaidan páncélja viszont bejövõs. meg jó a frizujuk <#idiota>
Sir Quno Jedi
Bezony és láttuk Samara-nál, hogy meeeekkora dinnyéket tudnak ezek a fránya asarik növeszteni párszáz éves korukra... Mmmmm... Képzeljétek el, hogy Liarának mekkora lesz idõvel...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ebben van valami hogy támaszkodhatna rá shep de kinézetre szerintem baromira nem illik bele a játékba.Tipikus izompacsirta mintha csak a cod-ból vették volna át, olyan természet ellenesen néz ki szerintem.

Vegával és a csökkentett létszámú, lélekbúvárkodós összeállítással lehetõség nyílna egy olyan karakter behozni, ami levesz Shep válláról egy csomó dolgot, és új távlatokat\dimenziókat megnyitni sztori szempontjából.

Shep nem tudhat\érthet\csinálhat meg mindent, márpedig jelenleg ez van. Shep-nek rá kéne támaszkodnia bizonyos helyzetekben, egyes oldalait\rétegeit az ME világnak rajta keresztül kéne megismerni, õ vezetne be minket\Shep-et oda, így ekkor nem Shep lenne közvetlenül a középpontban, de a végsõ döntéseket természetesen õ hozná meg. Persze így a kiszolgáltatottság érzése és az árulás lehetõsége is rögtön felmerülhetne a sztoriban, ami tovább növelné a minõséget.
Nó problémó.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Van,
de nem ma! 😊

Benéztem a 45-öst nem 40-re hanem 42-re írtad, bár nemtom mi alapján, de mind1😊 A lényeg, hogy elbeszéltünk egymás mellett. szal sry
Egyedül a névválasztás basszaa csõröm... Vega? Az Volta volt. Mármint a Dzsontra.

http://www.youtube.com/watch?v=TPd4ZpzIFtk
Mit nem értesz ezen, te jó ég. Liara nem golyófogó, nem az elsõ vonalban harcol, nem is igazi katona, ezért van könnyebb védõruhában, meg aztán sokat is hadonászik.

Vega golyófogó, kömínyfiú, katona, túlélõ típus, nehéz páncél.

Kérdés?

Most akkor döntsd már el, hogy szerinted golyófogó vagy nem?😊
Liaráról írtam. Vega meg golyófogó. Szerintem ez egyértelmû. Õ a kömíny harcos.

Még csak 107 (108?) éves, még nõhet neki plasztika nélkül is 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Ha Vega-ról írsz, akkor nézd már meg a surranóját, abba te nem futsz sehova.

Mellesleg a nanoszút "kicsit" más..
Kopiati
Mondom az elsõ részhez képest lett nagyobb mellbõsége. A páncélok szebbek, ezt nem is vitattam😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Krájzisz Nanoszút valakinek mond valamit? Maximum armor? Az animációt láttátok róla?

Az elsõ rész jellegtelen páncéljai után elmentek abba az irányba, hogy minden csapattársnak legyen egy sajátos kinézete, ez mellett pedig úgy gondolták, hogy egy Adept, aki sokat hadonászik, meg amúgy sem golyófogó tank, aki a frontvonal elsõ sorában rohan elõre az ellenséges tûzbe, annak jó egy olyan védõöltözet, ami látszólag nagyobb mozgékonyságot biztosít. Na már most így kábé nulla információnk van ezeknek a könnyebb páncélzatoknak a tulajdonságairõl, csak ránézésre lehet akár mit is írni. Ránézésre meg nem biztos, hogy átjön az, hogy ez egy 23. századbeli nanotechnológiával készült csúcsmodern ûrruci.

Kopiati
Az elsõ részhez képest.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

ne lol
Nekem speciel így ránézésre abszolút semmi bajom nincs Liarával külsõleg. Szerintem a mellbõsége se természetellenes.

?

Persze, különben nem lenne vihetõ szál a 3-ban, kb. mint a 2-ben a tanács meg ezek, fix és kész.
Kopiati
Liarán átskinnelték a Shadowbrokeres ruciját, plusz extra sallang, plusz szilikon (miéééértttt?????, ((dragon age 2-ben is hányadékul néztek ki a DD mellmérettel)))
Kaiden viszont marha jól el van találva, aki rajzolta az zseni.

Hogyne lenne már golyófogó, úgy van "reklámozva", hogy beeszi mindazt a találatot, amit te nem akarnál bekapni.
Hát Garrus és Tali is visszajön mint full-time csapattárs, szóval még bármi lehet.

Nem golyófogó... Különben is, szerintem ha már szájfáj, akkor könnyen elképzelhetõ, hogy akár nanotechnológiával vagy mittudomén mivel gyártották ezeket...

Nekem is Wrex, de inkább Grunt az, aki hiteles erre a posztra, de azzal, hogy bki meghalhatott, maguk alatt vágták a fát a 3-ra.
Kopiati
Gruntra mondtam volna, hogy tank, mert ha berongyol valahova ott nem marad semmi, de eddig ez a csóka nekem nem nyerõ😊 (az nem probléma ha nem dugható karakter, a 2. részben szinte mindenki az volt...ebbõl visszavehetnének...) Hátha jóféle személyiséget kap😄

Az Liara...ehh...
Persze ez még mindig nem ME1 féle mûanyag doboz, de szerintem kinetikus védõpajzsok vagy mi a fenék korában megfelelnek a célnak, bár ez csak személyes vélemény.

Biztos beerõltetik Grunt\Wrex helyére, mint golyófogót, de ez akkor is láma verzio sztem.

Hát szerintem a soldier kategória + páncél + túlélõ típus az igenis megfelel a Tank definíciójának, fõleg ha egy géppityut vagy sörétest is nyomnak a kezébe. Liara is bekeményített, nézd meg jobban. Meg Ashley is.

Kopiati
Csak állítólag, pont, hogy nem tank, hanem túlélõ típus, aki nem a tûzerejérõl híres, karakterinfó alapján, lehet bennem van a hiba, hogy a túlélõ típust a fürgeséggel azonosítom, nem a lassúsággal+nehéz páncélzattal😊 Sajnos Liara még pizsamában futkározik 😞

Én annak örülök legjobban, hogy végre igazi "páncélruhát" kapott Vega, na meg a többiek is leváltották a pizsamákat végre. Vega így elsõ ránézésre Tank típus, a személyiségérõl, meg arról, hogy szimpatikus-e, majd akkor érdemes nyilatkozni, ha végre megszólal, és egy Zaeed-féle seggbelövõs jelenettel üdvözöl minket elsõ találkozásunk alkalmából.

A brit faszival a toronyban mi lett? Fényévekkel jobb, mint ez a Majmok Bolygója arc. Nem attól lesz valaki kemény katona, mert 120 kg és <1% zsír + "sármos" arc.

Nagy gondban van a BW, mert kb. az összes klasszik karaktertípust ellõtték már, fõleg a 2-ben (akikhez értenek, tudják õket kezelni). Most rebootolják a régi arcokat, felfújják izomba, szájba, csöcsbe stb.. Erre most ez is itt van..

Közben még folynak az anime,film,könyvek,képregények stb. vetületei az univerzumnak, amiket próbál(nak) kézben tartani, a játékot is 100 felé akarják bõvíteni. Az idõ meg szalad.

Úgy csinál a BW, minhta CSAK az ME3-on és a hype-on múlna, hogy marad-e munkájuk...

Fejetlenség nem hiszem hogy lesz, csak a végén nehogy egyre több szarra bólintsanak rá, mert a kulcs embereknek nincs idejük rendszeresen csekkolni és pozitív irányba tolni a dolgokat\fejlesztõket. Ezzel az új arccal sincs semmi minõségbeli probléma, bárhova jó lenne, csak már tudjuk, hogy a BW mire képes, ezért lóg ki a lóláb.

Jah, eléggé metroszexuális. <#idiota>
koschwarz
bevallom ez az elsõ karakter így a csapattársak közül, aki abszolute nem szimpatikus így külsõre...mint egy igazi nyálas majom, akit tucatjával látni az utcákon.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Kopiati
A terminátor

Kopiati
Õ csak tejeskávé😊

Hû, jó nagy darab a faszi, a BioTest teambe beférne, bár a nadrág miatt nem kaptunk teljes képet a futómûrõl, mert lehet, Tom Platzot alázná oda-vissza.

De lehet bármekkora badass, esélye se lenne a Black lagoon Revyje ellen. Ezt csak azért írom, mert az AIMP3 pont a Red Fractiont játsza mostanság.

Mindegy, megpróbálok keveset gondolni az ME3-ra, annál nagyobbat fog ütni jövõre, ha a BW nem cseszi el...
SZEG007
Anderson

Kopiati
Facebookon kibuktak az emberek, hogy a Jersey Shoreból importálták a karaktert, mert olyan "értelmes" arca van. Mondjuk katonás, de Shep fel ilyen izmos, mégis el lehet hinni, hogy kõkemény arc. Most az elsõ résszel játszom, és azért maradandóak az akkori csapattagok, mert olyan elcseszetten ronda az arcuk (ashley, kaiden), hogy teljesen hihetõ karakterek, nem tökéletesek, míg Vega arca ki van dolgozva, emiatt "tucat" kategória. Mondjuk várom a karaktert, remélem Zaeedhez fel fog tudni nõni😄
A poló amit visel az pedig igazi lenne venném😄

Renjike
nálam halott 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

visszatér jacob ::::::😄DDDDDDDDDDD
Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e a csapatban Kötelezõ Néger.

Reméljük badass lesz! 😮

Kopiati
Itt egy kép a Vega csapattagról, facebook offciel forrásból.

barokkos túlzással. xD
Mondjuk a játékban kicsit mintha jobban kiemelték volna egyes tulajdonságait😊