22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
cdr74 #7282 Én semmi ilyet nem írtam, de mind1 is. Most én is írjam, hogy mit nem értesz...???!!
Hát az alapjáték teljes - bármit is jelentsen ez -, de annak aki az 1. óta játszik, annak nem teljes ezen fizetős DLC nélkül. Így ha már a fősztori alakulásában nem kap szerepet, - mivel másra van kihegyezve a történet - sajnos? - (ami már a 2. rész eleje óta sejthető) ÉS ez egy DLC- , akkor legalább kapja meg mindenki a lemezen, vagy ingyen lehessen letölteni. -
Remélem, hogy csak esetleg játékélményben lesz jobb a ME2 mert ha storyban is jobb lesz mint a harmadik rész akkor a BW eláshatja magát.
Jó lenne ha hoznák az első rész epic storyját ugy illene befejezni shepard történetét. -
Az biztos, hogy amit az ME1->ME2-nél műveltek, az eszméletlen volt. Ilyen nagy ugrás nem hiszem, hogy most is lesz.
Na mindegy. Jó, hogy kikerült ez a hír(kiszivárgott), így legalább megtudom venni a régen várt vinyómat előbb. -
mike01010101 #7279 Nekem is az ME2 a csúcs eddig, de az ME3 méltó lesz hozzá ebben biztos vagy, sőt.
-
Én úgy vagyok vele nekem a me3 kötelező darab, de az azért már látszik hogy me2 volt a csúcs, és a me3 már olyan játék lesz ahol kötelező jellegel elindul a mass effect franchise a lejtőn.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy inkább a me1 ből meg a me2 ből importált dolgok végkifejletek lesznek inkább fontosabbak, nem pedig az hogy milyen dlc-ket töltök hozzá, és hogy ezek milyen plussz tartalmakat jelentenek. -
Pares #7277 Mit nem értesz azon, hogy a játék teljes a Prothean DLC nélkül is? Erre majd még térjünk vissza akkor, amikor már tudni is fogjuk, hogy mi van az alapjátékban és a DLC-ben. -
Pares #7276 Hát épp ez az. Protheanokról a DLC nélkül is van elég szó az alapjátékban. A DLC csak csapattárssá teszi egyikőjüket, akivel tudsz majd beszélgetni. Ő katona, nem világmegváltó tudós. -
cdr74 #7275 Pont egy ilyen karaktert fizetőssé tenni, pont a "fanok" arcon..., és igen is korlátoz/kényszerít, hogy fizess, vagy nem lesz meg a teljes játék, amiért egyébként már fizettél... Szóval ez így helytelen. De mondtam már, hogy a videóban a koma elmondta ezt rendesen. -
Ha internetes fizetéssel lehet csak, akkor korlátozva vagyok, ugyanis nekem nincs önálló keresetem, ebből adódóan utalni sem tudok, nem mintha lenne mit. De amúgy jogos amit mondasz. -
cdr74 #7273 "Hogy érted azt, hogy nem lehet hatása?" Hát a történet gerincére, a főszálra nem lehet hatással, mivel nem is lehet vele tervezni, több játékot meg nem gyártanak le egy DLC miatt :)
Az, hogy kisebb dolgokban eltérés van, vagy esetleg a vége valamilyen formában még eltérhet az a döntések és a DLC-k mozágástere. Nem járhatsz be más utat, mint a DLC vagy a döntések nélkül. Egy-két helyen rugalmas a történet, a vége meg ugye a vége, ott bármit lehet csinálni.
Ezek alapján tehát nem lehet érdemi hatással az alapjátékra a prot. DLC. Mellesleg ki mást érdekelne ez a része a dolognak, vagy ki más lenne érte oda, ha a főszál része lenne a prot., mint az, aki játszott az 1.-vel. -
Pares #7272 Ez már nem az én bajom. Lehetőség a beszerzésére van akár mennyi, korlátozva nem vagy, csak saját magad által. -
Pares #7271 Ez az, hogy honnan veszed azt, hogy nagyban meghatározza. Másrészt előbb meg azt mondtad, hogy egy DLC érdemlegesen nem befolyásolhatja az alapjátékot. Ellentmondás?
A brit komával kapcsolatban a 7233. hozzászólásomba másolt szövegre gondolsz? Nos ő pont az e miatt sírókon szórakozott jól... -
Köszöntem szépen. :) -
cdr74 #7269 És? Ez irreleváns a dolgok szempontjából. Azzal, hogy korlátozod a rendes fogyasztókat azzal, hogy külön pénzt kérsz olyanért, ami az alapjátékot nagyban meghatározza az nem helyes. Az ilyet a rendes piac kiöli. Most erre van ráálva az EA. Amúgy a korábban linkelt brit koma rendesen kifejti a véleményét. -
Pares, mi értjük mint mondasz, de szerintem sokan szeretnék megőrizni a játék eredetiségét, mint pl. én, viszont megvenni meg ilyen tartalmakat, ami véleményem szerint is alapból benne kéne lenniük a játékban... hát... -
Pares #7267 Fizetős, fizetős... wirágbolt mond neked valamit? -
cdr74 #7266 Hát a magyar verziókkal nincsenek problémák pl.? Elérhető-e (térben, időben), megvehető-e, telepíthető-e, stb. az adott nyelven, országban... Ez is csak egy szempont, de messze nem olyan fontos, mint az, hogy fizetős. -
Pares #7265 És mi az hogy "elérhetőségi problémák"? -
Pares #7264 Hogy érted azt, hogy nem lehet hatása? Alapból az, hogy kapunk egy csapattársat, már "hatással" van az alapjátékra. Mellesleg a demó fájljaiból kiderül, hogy az eddig megjelent DLC-k mindegyikének (na jó talán kivéve a Pinnacle Station-t) lesz hatása a végjátékra. -
cdr74 #7263 Liara az nekem nem DLC, mivel az alapjatek resze volt, es egy fontos alapkarakteré. Anélkül egy csonka szar az a része a játéknak. Mellesleg igen is egy következetes DLC-nek nem lehet hatása - legalábbis érdemi - az alapjátékra, mivel alapból fizetős, de ha az sem lenne, akkor is elérhetőségi problémák lehetnek. -
Pares #7262 Nem lehet érdemi hatása. Khm. Lair of the Shadow Broker. Mellesleg épp ez az, hogy feltételezik, hogy semmi Protheanokkal kapcsolatos dolog nem lesz benne, amikor a történet mivoltából adódik, hogy ez alapvetően nem igaz... -
Sprotnik? az mi tököm? -
cdr74 #7260 Arról van szó, hogy egy ilyen szálnak, ami az 1. játék óta érik, igen is részét kéne képeznie az alapsztorinak. Most ettől a katonától függetlenül lehetnek benne sprotnik, de mi van, ha egy árva velük kapcsolatos sor sincs benne, miközben Ilos-on azért csak volt még vmi használható élőlény, vagy vmi hasonló cucc.
A lényeg, hogy attól félnek, hogy ez a kapcsolat kimarad, és vmi buta DLC-t kapnak helyette, aminek a DLC mivolta miatt nem lehet érdemi hatása, ergo kapsz egy random arcot, akire rahúztak egy sprotni skin-t. -
Szerintem már most ki lehet zárni, hogy a multi műkődni fog eredetivel. Kizárt. -
Szerinted össze lehetne hozni crackelt játékkal?:/ Én tényle nagyon fosok ettől, mert én minden kis szar kiegészítőt szeretnék, viszont megvenni meg nem tudom megvenni őket... -
Bhalage #7257 aha akkor en ertelmeztem felre, rendben. nos akkor ennyi -
Bhalage #7256 egyertelmu, h nem hulyek a BWnel es SEMMILYEN FO karakterrol nincs szo ami a jatekot barmilyen formaban befolyasolna, ezert dlc. egyertelmu, hogy a fanoknak csinaltak.
azt nem ertem, h ez a sok siros buzi tenyleg ennyire gyoker agyilag, hogy azt kepzeli, hogy egy main dolgot kihagynanak, hogy dlckeent "kelljen" megvenni, ez komoly hogy itt tart az intelligencia (hianya?)
EA siras ide oda, ilyen vajon miert csinalnanak? geez get a f grip mates -
Gondolom, úgy, mint a 2-nél a Cerberus kóddal Zaeed meg a többi DLC-t. -
Pares #7254 SE: Standard Edition. És nem megkapják, hanem elérhetővé teszik számukra is. -
Bhalage #7253 mi? azt irjak, (nem tudom miaz SE ) hogy SEsek is megkapjak.
ez persze lehet meg nem a legalapabb verzio -
Pares #7252 Te vagy a troll. Itt sírdogálsz már napok óta. Kurva unalmas, amit csinálsz. -
Pares #7251 Nem biztos, hogy nem fog működni a multi. -
Hát trollkodásnak nem mondanám, amit írt a mike.
De hát mit mondhatott volna... -
Pares #7249 Troll. -
Pares #7248 Röviden:
A DLC tartalmazza a Prothean csapattársat, egy küldetést Eden Prime-on, egy új fegyvert és egy alternatív öltözéket minden csapattársnak.
A gyűjtői változatot elejétől fogva úgy reklámozták, mint ami a többi kiadáshoz képest egy extra csapattársat és küldetést tartalmaz, ez lenne ez a Protheanos DLC. A Protheanos tartalmat a régi rajongókra gondolva készítették, ezért volt benne eredetileg csak a CE-ben. De a Mass Effect 3 ez nélkül is teljes és hatalmas játék.
Ezt a DLC-t egy külön csapat készítette (miután az alapjátékot elkészítették), és csak jóval az alapjáték certifikálása után fejezték be.
Mivel a gyűjtői kiadás sok helyen elfogyott és nagyon nehezen lehet már csak találni, ezért úgy döntöttek, hogy a standard változatot vásárlóknak is elérhetővé teszik a Protheant.
Az elkövetkezendő napokban képeket és videókat fognak róla bemutatni.
Ennyi. -
Nem lesz ingyen elérhető, én tévedtem. -
Bhalage #7246 uristen a sok siroszaju pubi miatt ingyen elerhetove teszik :d lol
na mindegy nem kerdes h CEt veszek ezutan sem -
Az oké, de gondolom aki megveszi csak az alapot (én szerencsére még elcsíptem egy CE rendelést), az multizni is szeretne, és a wirágbolti verzióval cseszheti. -
Magyarázkodás.txt -
ipon-on hogy van a CE?aki ott le adta a rendelését az amint elérhető lesz megkapja ugye?