Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szomferi
ez jó <#vigyor> <#vigyor>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Egy kis spekuláció, hogy milyen idegenekkel lehet majd kapcsolatot létesíteni az ME 3-ban. Nem spoileres csak kicsit beteg kicsit beteg 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Rayden02
<#wow1><#csodalk><#taps>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Akkor holnap jön a teljes trailer? Kíváncsi leszek milyen hosszú lesz.
Én mindig sétáltam, illúzió romboló mindenhová sprintelni, legalábbis számomra.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Optimus Prime
Én is! 😄 Az illúzió.
Egyébként most viszem FemSheppel, Hardcore szinte. Az tényleg nehéz vagy én vagyok béna?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

SgtMathias
Tudtam! Ettõl függetlenül mindig sprintelve mászkáltam én is a nagyobb helyeken. 😊

Steam: SgtMathias Origin: SgtMathias89

Rage47
akkor jól éreztem😄

"The Art of the Mass Effect Universe". Ami a linkben van az a BioWare gyûjtõi változata ugyanennek a könyvnek, az csak tõlük lehet megvenni limitált példányban. kb 17 oldallal hosszabb és van hozzá egy papirtok is. A plusz oldalakon csak képregény skiccek vannak. Szerintem nem éri meg. Nekem a sima változat van meg, azaz nincsenek benne képregény skiccek és nincs külön papirtokja sem.
Én az Amazonon vettem meg.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

basszus a hideg futkározott a hátamon ebben a 20 percben :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

orichalcos
Igen azaz. De figyelni kell mert ezt külön lehet kapni, a Collectors Edition-höz nem ez jár hanem egy rövidebb változat.

My streams: https://beam.pro/oriic

PiszkosFred
Igen, tobb mint valoszinu.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

orichalcos
Art of Mass Effect a címe. Amazonon lehet megvenni.

TBTPumpa
Amúgy ennek az ArtBook-nak mi a neve és hol vetted?
Nem igazán találom a neten!

orichalcos
Ó, pls spoiler fóbiás vagyok, ha nem ide akkor dobj a mail címemre kérlek pár képet.

Van sok. Rengeteg helyszín, Föld, Mars, az Asari, Quarian, stb home world-ök. A Reaper változatok, indoktrínált lények, szereplõk, Cerberus katonák, ügynökök, stb. Meg egy-két nagyon spoileres kép.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Összesen? Nos, Az ME1 gyûjtõihez adtak egy nagyon vékonyat. Aztán az ME1 Game Guide-al egybe (fizikálisan külön vannak) exkluzivan meg lehetett venn a "The Art of Mass Effect"-et (ez van a linkelt torrenten). Aztán az ME2 gyûjtõiben van az a kis keményfedeles Art Book, ami szerintem sokunknak megvan. Az ME2 Game Guide-hoz ezuttal beleaplikálták (tehát egybe van, egy könyv) az ME2 Art Book-ot, meg a képregény elsõ részét is. Aztán van ez az új összesített, amibe ME3 is benne van (The Art of the Mass Effect Universe).

orichalcos
Esetleg van valami új kép amit nem láttunk még neten a 3. részrõl? 😊

Most nézem én is. Végül is nem baj, hogy leszedtem, úgysem láttam még egészében.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

"This is the full 'The Art of Mass Effect' artbook that came with the Mass Effect 1 prima strategy guide, it is extremely hard to find and expensive if you do find it on ebay."

Jah ez az ME1 Art Bookja nem az új.
Szóval ilyen ritka? Szerencse, hogy még akkor megvettem. 😊

Tényleg. De most akkor ebbõl mennyi verzió van?

Ja nekem is fura, meg is lepõdtem a képeken.

Háát, ez számomra kb. olyan fura, mintha Fekete Pákó megtanult volna tökéletesen magyarul beszélni 😛

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Akkor ez nálam kimarad. 😊

Azért ez érdekes: Feltöltve: 2011-05-02 12:36:27 <#vigyor2>
Ez valószínüleg nem az új Art Book (The Art of the Mass Effect Universe).

Fán nõnek.

VÓTMÁN! <#idiota> Amúgy <#eljen>

IJIazz
utóbbi

JethroHUN
Ezeket vajon kézzel rajzolják? Vagy gépen digitális rajzpadon?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kicsi spoiler az egyik szereplõrõl. Bár lehet hogy ez már korábban kiderül, csak én nem figyeltem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jacknek haja lesz, és elképzelhetõ, hogy a Grissom Academy egyik tanára lett. 😊

Kai Leng TIM "jobbkeze", meg a piszkos munkát elvégzõ embere. Õ fogta el Paul Graysont az Omegán, meg még sok egyéb dolgot is csinált. Most elvileg õ lesz az egyik fõellenség, aki meg akarja ölni shepet. ha így marad õ lesz az egyik legkirályabb karakter a Mass Effect univerzumban 😊 (szerintem)
Sajna nincs benne maszk nélküli Tali kép. 😞

Kai Leng a Mass Effect második és harmadik regényének egyik fõgonosza. Top Cerberus assassin. Ezeddig képen nem láthatuk.

scomcomputers
Én csak örölök neki,legalább normális produkció lesz(ha igaz),mert bennük még nem csalódtunk ,szerintem!
<#eljen><#hehe>

* Scomcomputers the future of computing!*

orichalcos
Inkább pár képet a 3. részrõl, amit még senki nem látott a neten. 😄 Pls...

PiszkosFred
Talirol maszk nelkul nyomhatnal - szigoruan spoilerben - egy fotot 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

JethroHUN
@Hoz_HUN: nagy szép könyvecske!
Amúgy ez a Kai Leng ez ki vagy mi a manó<#confused> Metal Gear Solidból vagy Deus Exbõl szalajtották?<#idiota>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

orichalcos
Nem.

http://www.gamestar.hu/ujabb-kinos-pletyka-spielberg-karolja-fel-a-halo-filmet.html

De ha gondolod linkelek külföldi oldalakat is. Kéretik úgy venni hogy ez csak pletyka persze.

Garrus milyen badass már. 😊

Egy ME filmben a történet fõgerince adott. Ha megszakadsz se tudod megakadályozni hogy eljuss a Vimire, meg a többi fõ helyre, vagy hogy betámadd a Collector Base-t.

I'm Commander Shepard, and these are my favourite videos on Youtube!

cs1rk3
áháhá random team-el Gold-on elbírtuk vinni a 3. körig senkinek se volt raksija csak nekem 😄

TBTPumpa
Nem hinném, hogy Spielberg. Ha még is, akkor így képzelem el az elõzményfilmet: Egy kisfiú (fiatalkori Shepard) az egyik napon találkozik egy ûrlénnyel, akinek ET a neve és mindig haza akar telefonálni... <#idiota>

Spielberg manapság csak lovas filmeket és történelmi filmeket rendez - illetve már csak ilyenek következnek tõle - Indiana Jones 4-et is csak Harrison Ford és George Lucas nyomására vállalta el, de meg is lett az eredménye...

ProGabe
ez blikk információ? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

orichalcos
De készül, most perpill Spielberg van állítólag rákattanva, de õ meg nem a videójátékokat akarja feldolgozni hanem elõzményt akar csinálni.

Csak nehogy az történjen a Mass Effcect filmmel, mint ami a Halo filmadaptációjával is (ami végülis nem készült el).

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Nem válaszoltál a kérdésemre, de nem is kell most már... <#szomoru2>

Mondjuk a demo elsõ 10 perce, (a Mass Effect 3 címfeliratig) bármilyen film becsületére válna.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB