22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Voronyezs #10058 Egyébként srácok...valaki mondja már el hogy mit kéne tennem a 3. féle befejezéshez...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elvileg 3 féle szín van: zöld-piros-kék. na most vagy balra fel megyek és beleolvadok a gépbe/elégek, és akkor jön a kék robbanás,én uralom a Reapereket,stb; vagy jobbra megyek, szétlövöm a tartályt, felrobban minden a picsába, vörös robbanás... van valami zöld is, meg az is h Shepeard túl tudja élni... utána olvasgattam, ahhoz h túlélje az kell h 5000 legyen a harcérték, ami nekem vmi 5700 körül van...mégis csak ezt a két befejezést tudom kierőszakolni, és meghalok... hol rontom el?:D -
Azta, ez nem kutya, már a legelső is szöget üt az ember fejébe. Nagyon igaz. Mintha nem is ugyan azok írták voltak a játékot. -
Voronyezs #10056 Nyugodtan kijelenthetjük szerintem hogy a saga végére
1)beleuntak a készítők
2)ennyit jelent a szinte 100%-os írócsere
amennyire baromi jó játék volt a 3 rész, az utolsó küldetésnél sikerült annyira-ha nem is összecsapni- elkapkodni, hogy keserű szájízzel nézzem a végét... nyilván ettől mg újra fogom játszani, mertSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!. Remélem hogy jön még hozzá sok-sok dlc, vagy egyszerűen jön ME4...pl nekem Miranda,Thane meghalt, vmelyik tábornokot nem mentettem meg, meg a "From ashes" dlc is csak újrajátszással fog menni
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Srácok, Anderson mindenképpen meghal ugye? Vagy a kék szemű(mer én így hívom:D,természetesen Illusive manre gondolok) lövi hátba, vagy mi lőjük le... -
RamsayBolton #10055 libabőr.
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a baj a végével, hogy semmit nem tudunk meg a társaink további sorsáról. A fajok további sorsát sem részletezi semmilyen formában a vége. Az meg már csak hab a tortán, hogy a végén a lezuhant Normandyból olyan szereplők lépnek ki akik a Földön velem harcoltak. -
remek.... -
Corten #10052 Akiknek nem tetszik a befejezés, írják már le ők mire gondoltak. -
Sehogy. Csak ha nem combat területen vagy, vagy párbeszéd van, akkor teszi el magától. Igen, a 2-ben el lehetett tenni manuálisan is. Itt nem lehet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csak engem zavar, hogy amikor megérkezik a nagy flotta a földhöz, akkor a Gethek-et láthatjuk amint bejelentkeznek. Viszont, a végső rohamnál, az animációban egy darab Geth hajó sem tűnik fel ? Ennyire nehezére esett volna, az animátoroknak pár Geth hajót oda rajzolni ? -
Ha a gyenge befejezést a nevén nevezzük, az rinyálás? Miért? Ettől nem lett a játék rossz, de a végét elcseszték, ennél sokkal többet vártam a biotól. És nem csak én.
Igenis mondja el mindenki a véleményét, főleg a hivatalos fórumon, mert hallani fogják azt a fejlesztők és a legközelebbi játéknál jobban odafigyelnek. Ha mindennek örülünk, amit elénk tesznek, akkor a színvonal soha nem fog emelkedni. -
hali
hogy lehet az megoldani hogy ne állandóan combat módban szaladgáljon a fószer. azaz leengedje fegyvert és körbetudjam forgatni a kamerát shepard körül.
mert a második részben lehetett nem? -
Multi vagy megveszed az iphone/ipad játékot és az ott elért eredményeidet feltöltöd. -
Kindred Blades #10046 Multiplayer.
@ Belkar
Ja, a videó igencsak hasonló. Azt hittem, arra célzol, hogy a döntések végkimenetele ugyanaz. Mert az nem lenne teljesen helytálló kijelentés. -
Valaki elmagyarázná, hogy a Galaxy at war alatt a területek százaléket, meg ezt az egész rediness izét hogyan lehet befolyásolni? -
Belkar #10044 Igen elvileg különböznek de a gyakorlatban megnézhetjük ugyanazt a videót minimális különbségekkel. -
De a történet nem más és nem térnek el a megszokottól. És persze hogy sokan veszik mert a csapból is ez folyik. De igaz hogy attól még jó játék és jó történet. -
Van azért különbség azon kívül is. Nézd újra őket a Movies könyvtárban.
Más. Éppen az OST-t hallgatom, fenomenális:) -
Ez pusztán üzleti modell. Az alkotói modell pedig pont az, hogy készíts egyedit, térj el a megszokottól. ME3 pedig nem fog bukni emiatt, sőt a következő ME játékot is ugyanennyien meg fogják venni, ha nem többen. Mert van pár ezer ember aki rinyál és van több százezer aki teljes megelégedéssel csendben játszik és/vagy gondol a zseniális 30 órás kalandjára, mint pl én. -
mkfdd #10040 Csak annak ugyanaz a 3 vég aki nem értette mit beszél a Catalyst :D -
pries #10039 Tekintve, hogy semmire nincs hatással, nagyon is ugyanaz, csak más színű cutscene-t kapsz, yay. -
Kindred Blades #10038 Dehogy kapjuk ugyanazt!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A minden szintetikus életforma elpusztítása, a szintetikusok és organikusok egyesülése és a Reaperek fölötti hatalomátvétel korántsem ugyanaz. -
Egyébként elolvastam az sfportal tesztjét, és részben egyetértek vele. A döntések súlya több helyen egyáltalán nem befolyásol semmit. de ezek ellenére jó játék lett ez. nagyon leköt. és ott van a szeniális coop is még -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard meghalt, nagy árért: a Föld megmenekült. A N7 meg lezuhant, új főhős születik. Gondolom ezt jelképezték ezzel a kis momentummal a normandiával. -
Ajánlom figyelmetekbe Diodredai hozzászólásait, én is valahogy ezt érzem:
Masseffect.sfportal -
Ez van majd minden ilyen játéknál, a történet világ sorsa ugyan az lesz minden végigjátszásnál csak a szereplők története változik némiképpen.
"A jó bevált recepttől ne térj el" (mert benne van a bukás veszélye) -
janihunk #10033 Hát ez kár, -
Értem amit mondasz és osztom is, én amit szeretem volna az a választás lehetősége semmibe nem telet volna nekik még egy amolyan happy end amiben van értelme a sok munkánknak (nem kell mindenki életben maradjon és minden egyes lény megmeneküljön) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és egy the end ami valóban a ciklusok folytatása ha már Rpg.de miért kell hogy a relék megsemisüljenek vagy mindenki Reaper-é váljon?
És igen is adjanak egy kis utótörténetet is a megmaradt dolgokról. -
simon7108 #10031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az már meg van.azt hittem,hogy Jack is csapattárs lehet megint,de csak az egységét kaptam meg az ő vezetésével.Am még valami.Nekem az első részben Ashley-vel volt kapcsolatom a másodikban pedig Tali-val.Ugye nem muszáj megint Ashley-vel kapcsolatot csinálnom ahhoz,hogy csapattag legyen?Mert inkább maradnék Tali-nál:D -
Belkar #10030 Na most végeztem az első végigjátszásommal és hát elég vegyes érzéseim vannak :(
Először is dühös vagyok a Biowarre mert azt mondták hogy aki kijátsza a ME3-at az választ kap minden kérdésére... Csakhogy befejezés után majdnem több kérdésem van mint mikor elkezdtem
Másodszor a befejezés maga is szörnyen gagyi lett. Nem derül ki belőle semmi és mindegy hogy mit választunk majdnem ugyanazt kapjuk.
Ezen kívül a párbeszédek is sokat romlottak. Számtalanszor fordul elő hogy egyáltalán nincs választási lehetőségünk és Shepard mondja a magáét sokszor teljesen mást mint amit szeretnénk.
Összeségében a játék nagyon tetszett de a vége a legfontosabb rész pont az ami lehúzza az egészet. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tuchanka és az utána jövő Citadel-es küldetés után jön szerintem, legalábbis Kaidan-nál így volt.
protip: ha még nem toltad le Grissom Academy-t, csináld meg legkésőbb Tuchanka után. -
simon7108 #10028 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hová a nyavajába tűnt Ashley?Miután Spectre lett azt mondtam neki,hogy jöjjön vissza és ha jól emlékszem igennel válaszolt akkor meg hol van?a hajón nincs és a Fellegvárban sincs már... -
Ulthane #10027 A játék első kb. másfél órájában tényleg elég kevés a párbeszéd, de ne aggódj, később ez változik. Ebben is van bőven, ugyanúgy fogsz tudni hosszasan diskurálni karakterekkel, mint a második részben. -
Esélytelen. Több millió karakteres állományt senki sem fordít le egy hónap alatt. -
Akra #10025 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://yfrog.com/z/nvzxu5zj -
janihunk #10024 Azt írták a hónap végéig kész lesz:S -
Azt hogy kell kivitelezni? -
Gyere vissza decemberben:) -
janihunk #10021 Hun-osításról van infó? -
Így könnyű :)
A döntések súlya francokat sem ér így :( -
CamelX #10019 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én az 1-nek mind3 végigjátszásában azt választottam :D többnyire ember-centrikus marad a tanács, de minden részben pikkeltek rám emiatt. Elég okosan van megoldva, hogy a személyek nagyjából ugyanott maradjanak