22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Pares #9857 Arra nem gondoltok, hogy a "tökéletes" végkifejlethez az előző két részt is úgy kellett volna játszani, hogy tényleg "hibátlanok" legyenek? Én speciel nem lepődöm meg, ha nem sikerül összeszedni a max. pontszámot, mivel eleve úgy játszottam az előző részekben, hogy Shepardnak legyen valami személyisége, nem pedig aki az irreális tökéletes végkifejletre hajt. Ha belegondoltok ezerszer logikusabb, és sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy így is úgy is tragédiák történnek, mintha egy Reaper háborút röhögve megnyernénk... -
De, magas paragonnal. Ipadrol irok es bonyolult a spoiler tag ezert reszleteket nem irok. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én a getheket választottam magam mellé. Talit nem lehet amúgy megmenteni, Paragonnal? :D mer én benyomtam a jobb klikket, de nem sikerült. Levetette magát a szakadékról. tiszta Armagaeddon feeling volt előtte a csata, meg a vele járó bánat :D -
Ha tényleg 5000 ems kell a legjobb végigjátszáshoz, akkor az multi nélkül 10000 total, ami képtelenség, ezt én is meg tudom erősíteni, vagyok annyira előre. -
Az 5000 az effective-re értendő, tehát 10 000 total, ha nem multizol. Ez - bár a bioware mást állít - ELÉRHETETLEN csak szingliben eddig mindenki szerint, aki végigvitte. Pedig 100%-os végigjátszások vannak. Ha ez igaz, akkor a k...va anyjukat, hogy megint elb.sztak egy jó IP-t a DA után. Viszont azt is olvastam, hogy nincs különbség 3000 vagy 5000 ems között. Nem tudom, mi az igazság, de gyanús a nagy kuss és a thread törlési cunami a hivatalos fórumon.
Kezd elegem lenni a bioware-ből. -
Elvileg a maradékot kapod a multiban, de nemtom én is csak olvastam. -
RamsayBolton #9851 Hát feles skill pontokat biztos lehet rá áldozni, ha már minden más skill ki van maxolva.
Vanguard-al én se használom se a Schockwave-t, se a Nova-t. Szinte csak a Biotic Charge-ot és az Ammo powereket shotgunnal. -
RamsayBolton #9850 Hát a csík 50%-os readiness-el kb. 6000 pontnál (3000 effektív pont) telik be, szóval az 5000 vmi elírás lehet.
(Ezt már az elején is ki lehet logikázni, ezért nem gondolom spoiler-nek) -
de mire lehet jól használni? embereket összekapni egy kupacba ott van Singularity, kombózni emellé Warp és Throw... ezek mellé milyen extrát ad még Pull, pajzsok elrángatását leszámítva?
btw egy spontán okosság:
ha Kaidan-t használjátok, respeceljétek, ugyanis a kis aranyost nem nagyon zavarja, hogy squad power usage ki van nyomva, örömmel használja Barrier-jét... -
mike01010101 #9848 Igen eloszor pontot vettem és abból a dlct -
A Proteánok múltja, fajleírása, élete, pusztulása, videókkal, párbeszédekkel + egy kellemes csihipuhi a jó öreg Eden Prime-on. Emellett állandó társ is lesz és küldetések alatt is mesél néha. -
Pedig ME wiki szerint 5000 a max szingliben... -
nem keveset töröltem... -
Eclipse: beszélgess csak még az NPC-kkel
Eden Prime: hármat kellett volna találnod. Ha nincsenek meg, akkor majd a köv. végigjátszásban... -
na ezt így most olvasom először. inkább olyat hallani, hogy van benne egy kis lore, de semmi eget rengető :S -
rohadt Bioware! abbahagyhatatlan játékot csináltak! :D
nem részletezem miért tetszik, inkább sajnálom a fanyalgókat. ebben nem a hibákat kéne keresni, hanem kiélvezni minden másodpercét. ha egy bomba nőt kefélsz éppen, akkor azon jár az agyad, hogy nem tetszett a cipője, meg irritál a csengőhangja?! mert kb. ilyen szintű hibákat hoznak fel egyesek
amúgy van egy-két túlzás. pl. egyik mellékküldetés (salarian spectre vs. hanar diplomata, terminál-keresés)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egyetlen gombnyomáson múlott egy egész bolygó sorsa?!?! hábazmeg! ez szerintem szimplán trollkodás a készítők részéről :) egyetlen mondattal elintézik a szereplők is. "nem kellett volna megmentenie, a mai nap elpusztul a hanarok szülőhazája" Shepard: "mindig az adott harcot kell megvívni" lááál! -
"Plusz nem veszítesz sokat vele ha kihagyod a dlc-t."
Nem veszít?? Az ME univerzum legértékesebb információit adja a DLC... Hogy a fenébe ne veszítene. -
RamsayBolton #9840 Bocs félre értettem. Amúgy szerintem nagyon is van értelme a Pull-nak.
-
RamsayBolton #9839 Hát az érdekes. Én is 50+ vagyok, de még van hova pontot tenni... -
RamsayBolton #9838 Hát ja. Én getheket és quarianokat épphogy láttam, de a war asset csík
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Már bőven maximumon van (6000+) multizás nélkül is (50%-on) -
Pull ér szerintetek valamit? már lassan 50-es vagyok Adept-el... és már 10 szinttel ezelőtt eljutottam oda, hogy egyszerűen nincs mire pontokat költenem. egy pontot dobtam rá (pajzsokat elkapkodni), de van-e értelme többet?
Shockwave-en, Cluster Grenade-en és Pull-on kívül minden maxon, még Warp Ammo-t is kimaxoltam (pedig szinte nem is használom a fegyverem) és már tippem sincs mire kéne rakni
-
RamsayBolton #9836 Eclipse: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dumával meg kell győzni a helyettest, hogy vegye át az irányítást. Ekkora, ahogy mész a lifthez kapod az infót majd a fejleményekről.
Eden Prime:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megtaláltad az összes ilyen Intel-t (3 van), akkor megoldódik a küldi már ott Eden Prime-on. -
Igen. -
Evoluti0N #9834 A dlc-t ugye bioware pontokért is meg lehet venni? -
Evoluti0N #9833 A többi mentésemnél meg nem az. Most ezt magyarázza meg valaki :D -
Evoluti0N #9832 Beszarok. Üres nálam a face code sor :D. De azért kösz :) -
mike01010101 #9831 Én ma este az origin-en keresztül vettem meg a dlc-t, paypal-lel fizettem.
Sajnos 2 napja warezzal meg dlc unlockerrel elkezdtem a játékot és ma feltettem eredetibe de nem töltött be a mentett állás mert nem volt meg a dlc és mivel nem akartam újrakezdeni az egészet, inkább megvettem a dlc-t. Ma este még azt a vérszegény Kingdom of amalur demot is végigtoltam a bonusz cuccokért és megérte mert jó a fegyver amit adott, durva a hangja. -
Evoluti0N #9830 Két küldivel kapcsolatban lenne kérdésem:
Eclipse:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Beszéltem Bailey-vel, aztán az Eclipse bebörtönzött vezetőjével, megállapítottam, h nem nyomos, ezért inkább nem engedtem el és beszéltem a helyettesével. Csak most nem tudom, h ezek után mit kéne csinálnom. Ha beszélek Aria-val nem tudom mondani neki, h "hé nem lesz jó a másik csávó?", hanem csak ismét azt tudom kérdezni tőle, h hogyan tudnám az őrült vezetőt kiszabadítani a börtönből. Szal nem tudom hogyan tovább
Eden Prime:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Találtam Cerberus intelt a proteános dlc csinálása közben és van egy olyan küldi, h adjam oda az Eden Prime-os ellenállásnak, de nem tudom, h kinek kéne adni. Eden Prime-ra nem tudok megint leszállni -
Ahh :SS Elnézést!! nem figyeltem :( -
Pares #9828 15. hsz.-el lejjebb... -
VÓTMÁ!
Vagy két kommentel lejebb. -
Új Trailer
Spoileres !!!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Pares #9825 Nem tudom, Tatyla merre van, de ahogy végig olvasgattam a hozzászólásokat, csomó spoiler simán olvasható... Nem jó első benyomás... -
Mindenképpen az Origines aktivációt hozza elő telepítéskor is... -
Hol írod be amúgy? Installnál az ablakba, vagy origin megnyit és redeem code? Mert ott is próbálhatsz másik lehetőséget még esetleg, ha az se, akkor hívd a vonalukat amit szintén kiír vhol,hogy mi a magyar szám. -
Evoluti0N #9822 Lewarezolhatod, de akkor sztem crackelned kell a játékot és a multinak annyi. Plusz nem veszítesz sokat vele ha kihagyod a dlc-t. -
Viszont azt érzékeli, hogy helyes a kód, mert ha elütöm mást ír ki. Még egyéb ötlete van valakinek? -
Ugyanakkor steames ME1et nem tudtam originen sehogy aktiválni a kettőt meg simán, én meg ezt nem értem miért, de mindegy is mostmár. :) -
Nekem az első verzióra beintett origin a második verziót elfogadta. Kisbetűvel nem próbáltam. -
eN00 Begger #9818 Üdv! Megrendeltem az alapjátékot, amihez nem jár a Prothean csapattárs DLC. Ezt le tudom warezolni hozzá? Mert őszintén szólva szánalmasnak tartom, hogy az egész mass effect univerzum a protheanokról szól, erre a nagy végjátékból kimarad a lényeg, ha nem fizetsz több ezer forintot rá. Szóval le lehet warezolni mellé ezt a DLC unlockerrel, vagy látja az ilyen próbálkozást az origin? Kibannoltak már valakit ezért esetleg?