Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
köszi 😊
am jó a játék.... 😉
De egyet értek ZoliJ-vel, ezeken a bolygókon alig laknak. Gyakorlatilag 1 falu/bolygó. Meg ha jól emlékszem az Alliance területeinek többsége épphogy a Council ûr határára esik, amit a többi faj túl rizikósnak tart benépesíteni. Mintha lett is volna szó róla az ME 2-ben, mikor sorra tûtnek el a kolóniák, a tanács felhánytorgatja, hogy õk szóltak, hogy oda nem kellene települni.
Azt vettem észre, ha többet mozgok kisebb az esélye hogy hátba támadjon. De pl. egy ninja és egy auto-turret halálos. Nálam a ninják ellen a nova-shotgun-biotic charge kombó vált be. Persze ez Bronze fokozaton, OK utána már...
Amúgy a galaxy map végleges? Mert valahogy paradox, hogy az Alliance ûr akkor, mint a két részre bontott Council ûr, ami ugye nem kevés fajból áll.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De rendben, felveszlek én havernak, meglátjuk ki a jobb.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én már csak amulti miatt is megvenném a játékot. Nagyon jó. A pályák ugyan kicsik, de jól van belõve és a panoráma tágas. Az effektek meg minden sokkal szebb, mint a single rész, de talán azért mert lehet tényleg a nyári build ez meg ugye új cucc.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
YIMIR Mech sztem sokkal erõsebb ellenfél volt a 2ben. Na az kéne <#eplus2>#eplus2>
Phantom nem a földre küld, azonnal meg is halsz tõle.
Nem tudom, milyen ellenfelek lesznek majd a multiba, de egy Bloodpack & Bluesuns és Eclipse zsoldos kombó, az kemény ellenfél lenne. Vagy gethek. Remélem nem csak cerberus és azok a reaper huskok, mert már elegem van az cerberus összes egységébõl. Vagy ebbõl a két, mappból, mindig ugyan oda spawnolnak, és kb már is egy frag gránát várja õket <#nevetes1>#nevetes1>
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Két krogan harcossal egyszer párosban elvittük a tizedik hullámig, de abban a gondviselés keze volt. De nem is baj ez, ha már van co-op, legalább úgy oldották meg, hogy tényleg szükség legyen a csapatra.
Egy dolog nem tetszik ez a random vásárlás. Már nem tudom hanyadik veterán pakkot veszem, de még mindig nem kaptam új fajt. Csak emberrel tudok menni. Bezzeg haverom rögtön kifogta a kedvenc Drell harcosát 😄.
Egy kérdés: Turián megszerezhetõ a demóban, vagy csak a Krogan?
Még esetleg annyi jegyeznék meg, hogy a fokozatok közötti nehézség igen durván változik 😄 Bronz fokozatot ketten 10. hullámig simán meglehet oldani. Viszont silveren, ha nincs meg a 4 ember 3 perc után elvéreztünk 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
I am the vanguard of their destructions! XD
Nagyon jó lesz ez a játék, ú de várom már.
Mikor már 3-4 Atlas jön, meg tele van a map Nemesisel és Phantomal..
Gold végére kiváncsi vagyok milyen lehet.
One more story
Elején egyébként gondoltam nekivágok egyedül mert nem akart elõször bedobni a meccsekbe és embereket se akart bedobálni hozzám, kb örültem h 2 ellenfelet meg tudtam ölni egymagam és ordítoztam h ez picsa nehéz
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
My streams: https://beam.pro/oriic
My streams: https://beam.pro/oriic
Ha még nincs meg a 4 ember, akkor én 2 taggal kitudom pótolni 😄 Én jelenleg egy 16-os katona, illetve haverom 14-es vanguard.
Bronz fokozatot kezdjük kicsit unni, de silverhez nem találtunk még embereket 😊
Originen Milkoma névvel találtok meg.