Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fegyverekhez csóhosszabbító modokat melyik csomag szokta dobni?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Prince23
Akkor is ott az ugrándozás. és közbe nyomod a killstreaket rájuk. Egyébként rám max 2 ninja jött... nem jött 4. és úgy is megoldható, menekülni , mozogni kell folyamatosan ha meglátsz egy vagy több ninját. Stasis a gyengéjük!! na meg soldierben a concushion shot (nem tudom már hogy írják pontosan)

nem tudjátok hogy lehet krogan-nel vagy turian-nal lenni?

köszi 😊

am jó a játék.... 😉
Ezt minden hasonló sci-fi megjátssza. Az emberiség mindig a legfiatalabb és a legfejletlenebb faj, de mégis õ a legerõsebb és nagyobb területeket ural mint az õsi civilizációk.

De egyet értek ZoliJ-vel, ezeken a bolygókon alig laknak. Gyakorlatilag 1 falu/bolygó. Meg ha jól emlékszem az Alliance területeinek többsége épphogy a Council ûr határára esik, amit a többi faj túl rizikósnak tart benépesíteni. Mintha lett is volna szó róla az ME 2-ben, mikor sorra tûtnek el a kolóniák, a tanács felhánytorgatja, hogy õk szóltak, hogy oda nem kellene települni.
szerintem lehet akkora, mert az emberek minden bolygót kolonizálnak ami kicsit is alkalmas az életre. Népsûrûségben gondolom jóval nagyobb a Council ûr

Optimus Prime
Az új TRON játékba Insane fokozaton és ugye egyedül jobban állom a sarat 2-4 ilyen cyber ninja ellem, mint itt. 😄
Azt vettem észre, ha többet mozgok kisebb az esélye hogy hátba támadjon. De pl. egy ninja és egy auto-turret halálos. Nálam a ninják ellen a nova-shotgun-biotic charge kombó vált be. Persze ez Bronze fokozaton, OK utána már...

Amúgy a galaxy map végleges? Mert valahogy paradox, hogy az Alliance ûr akkor, mint a két részre bontott Council ûr, ami ugye nem kevés fajból áll.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Egy ninja nem ninja. Viszont ha 3-4 jön egyszerre, na akkor bebaszik.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
Ninja ellen használjatok Concuishon shotot vagy stázist. vagy hasonló killperket.

JethroHUN
Mindjárt gondoltam, koráj7 meg virít a gépben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Palinko
mer' Tirexi mindenkire hatással volt <#idiota><#idiota><#idiota>
Gabor77
2 fõs csapattal sikerült eljutni Silveren 9-ik wave-ig...ott behaltunk...és az a poén, hogy nem egy Phantom ölt meg, hanem landing padrõl jött hátulról egy Assault Trooper és levágott...😄 Amúgy láttam már Turiant...sok sok Veteran Pack kell hozzá.

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

nyirog
amúgy azt a 150 oldalas art bookot amirõl itt valaki hadovált h amazon már fel is adta neki, majd lehet nálunk is kapni valamilyen formában ? csak mert érdekelne, akár virágbolti verzió is digitálisan, ugyanakkor nem vagyok az amazonon vásárlás híve (meg úgy alles egész neten vásárlásé se).

Rage47
meg lett hozzá net, hogy fél nap alatt fel tudjunk tölteni 5 percet 😊
Kissé le vagyok maradva, valaki elmondaná hogyan lehet már multizni? Vagy ez is csak ilyen demo verzió? Láttam a videóban, hogy nincs feloldva minden karakter. Ezeket szintlépéssel lehet elérni vagy majd ha kijön a teljes játék?

PiszkosFred
Nem divat, egyszeruen csak itt a csoro balkanon lett mostanra mindenkinek van olyan gepe, ami elbirja a felvetelt jatek kozben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BoneDragon
Fel kell venni, hogy meg merte ölni valaki.

JethroHUN
Mi ez az új divat hogy mindenki minden vesz fraps-sel és teszi fel youtubera?

nyirog
ismerõs....

Diktator74
Én is ugyanígy jártam a 10.-hullámban!A videó végén engem is egy ninja gyilkol le! Gameplay:
Egy kis bénázós gameplay!!😄

nyirog
😄DDD jó kis vita; na mindjárt megyek én is aztán felügyelem én is az erõ fitogtatást 😊.

Nem szenvedek bazmeg. Az atlasszal nekem sincs gondom, csak amikor a 10-edik hullám környékén 25 ellenség lõ rám 4 irányból, erre fõ meg megjelenik a hátam mögött egy ilyen ninjás, aki két ütéssel a másvilágra küld, na ezért írtam, hogy gusztustalan tud lenni.

De rendben, felveszlek én havernak, meglátjuk ki a jobb.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Optimus Prime
Igen, a YIMIR meg durva. Az ráadásul flankel, szóval nincs az, mint itt hogy keresel egy jó spotot és onnan lövöd. Plusz annak van ugye shield-armor-health, itt meg csak shield-armor.
Én már csak amulti miatt is megvenném a játékot. Nagyon jó. A pályák ugyan kicsik, de jól van belõve és a panoráma tágas. Az effektek meg minden sokkal szebb, mint a single rész, de talán azért mert lehet tényleg a nyári build ez meg ugye új cucc.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

JethroHUN
Atlas egyáltalán nem erõs, gyenge. Ha nem állasz az orra elé és nem veszed le mellel a rakétáját, akkor semmit nem tud csinálni. Az MI ami irányítja az nagyon béna, ott ökörködik a lépcsõkön, sõt még a szûk épületekben is a másik mapon (nem a firebase)
YIMIR Mech sztem sokkal erõsebb ellenfél volt a 2ben. Na az kéne <#eplus2>
Phantom nem a földre küld, azonnal meg is halsz tõle.
Nem tudom, milyen ellenfelek lesznek majd a multiba, de egy Bloodpack & Bluesuns és Eclipse zsoldos kombó, az kemény ellenfél lenne. Vagy gethek. Remélem nem csak cerberus és azok a reaper huskok, mert már elegem van az cerberus összes egységébõl. Vagy ebbõl a két, mappból, mindig ugyan oda spawnolnak, és kb már is egy frag gránát várja õket <#nevetes1>

Vraaanyek
Hihetetlen jó lett a multi, én alapból nem vagyok túlzottan multiplayer párti, és még ennek tetejében a mass effect-et tudtam volna utoljára elképzelni, mint élvezetes, pörgõs shooter multi, de ennyire jó AI-t és kiváló taktikázást kívánó, jól belõtt nehézségû harcokat rég nem láttam, még direkt multira fejlesztett játékoknál sem!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Az biztos. Asari Adepttel (más szóval phantom-vadász, egy stasis, és felfalom õket reggelire) minden különösebb macera nélkül megoldható a bronz fokozat egyedül, az ezüstöt talán hatodik hullámig, ha bírtam.
Két krogan harcossal egyszer párosban elvittük a tizedik hullámig, de abban a gondviselés keze volt. De nem is baj ez, ha már van co-op, legalább úgy oldották meg, hogy tényleg szükség legyen a csapatra.
Hát nem csoda, hogy ilyen népszerû, hisz JÓ! 😄 Bár tény a multi kicsit egyhangú tud lenni nagyobb szinten, de ekkor el kell kezdeni egy új kasztot és kész. Megjegyzem, hogy a demóra vonatkozik a kijelentésem, mivel jelenleg csak cerberus katonákkal és két pályán küzdhetünk meg.
Egy dolog nem tetszik ez a random vásárlás. Már nem tudom hanyadik veterán pakkot veszem, de még mindig nem kaptam új fajt. Csak emberrel tudok menni. Bezzeg haverom rögtön kifogta a kedvenc Drell harcosát 😄.
Egy kérdés: Turián megszerezhetõ a demóban, vagy csak a Krogan?
Még esetleg annyi jegyeznék meg, hogy a fokozatok közötti nehézség igen durván változik 😄 Bronz fokozatot ketten 10. hullámig simán meglehet oldani. Viszont silveren, ha nincs meg a 4 ember 3 perc után elvéreztünk 😊
koschwarz
E z az evtized megjelenese lesz...

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

(csak halkan jegyzem meg hogy a igaz kijött a demo de a megjelenésig van még pár nap a topic mégis a top 10 be van napok óta 😊 )

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Optimus Prime
Nekem még az atlasszal sincs gondom, a cyber ninják meg pláne nem ellenfél. Akinek gond vagy szenved vegyen fel. Elég jó Vanguard vagyok, de megyek esztelenül shotgunnal a tömege és omni-bladezem õket halálra, meg persze a biotic erõimmel is adok nekik. Az atlast meg aspéci stukker egy lövésével leszedem, vagy flankelek és shotgunnal meg a biotic erõimmel gyengítem, ha lent van a pajzsa akár halálra is omin-bladezem.<#hehe>
I am the vanguard of their destructions! XD

Gabor77
Gusztustalan tud lenni az a phantom...1 ütés..pajzsodnak lõttek, utána meg homlokodra puszi, aztán fekszel is.

Azok a Katanás ninja szerûségek nagyon gusztustalanok tudnak lenni. Pfuj.

Nagyon jó lesz ez a játék, ú de várom már.

cataflam02
Én nemrég toltam 2 silvert végig, hát elég kemény az utolsó pár wave 😄
Mikor már 3-4 Atlas jön, meg tele van a map Nemesisel és Phantomal..
Gold végére kiváncsi vagyok milyen lehet.

One more story

nyirog
eddig 2x tudtam nyerni 4 fõs csapatban, amiket utálok az az atlas (nem mindig de elég sokszor megkeseríti az életet, fõleg ha kifogy a gránát), de a lista élén a beszivárgó cerberusos áll meg a sniperes kivitele, utána jön az engineer ha sikerült turretet telepítenie, lista legvégén meg a pajzsos van (de csak úgy mikor egymás mögött jön 2, vagy 3, egyre még azt mondja az ember h oké, de 2-vel már meggyûlik a baja).

Elején egyébként gondoltam nekivágok egyedül mert nem akart elõször bedobni a meccsekbe és embereket se akart bedobálni hozzám, kb örültem h 2 ellenfelet meg tudtam ölni egymagam és ordítoztam h ez picsa nehéz

Nekem eddig egyszer sikerült megnyerni, és vagy 6 vagy 7-szer is a 10 hullám végén haltunk meg mind... Elég nehéz azért.

nyirog
Egyetértek, szerintem azért kihívás is van benne bõven 😄, nem az a fajta agyatlan lövölde. Jó, miután már skillezõdtél könnyebb, de ha nincs meg a 4 squad member akkor eléggé vért izzadós tud lenni még az elején 😄 (bronz fokozaton, többin még nem próbáltam ki 😄).

Melyik barlangban bujkáltál eddig? Igen, március 6/9-én jön ki. <#puszis>

Na, végre én is kipróbáltam a Multit... Nem értem, egyesek miért nyivákoltak, számomra ezzel a két pályával is kb. 23,45x nagyobb élvezetett nyújtott, mint bármelyik CoD vagy BF multi, amivel eddig játszottam.

Wow ez lesz a launch trailer? Mikor jön ki? A játék indulásakor?
penge96
MIVAMIVMAIVAIVAMVIAV???? Március?😮OOOOOOOO Hogy fogok így vizsgázni?😄

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

orichalcos

My streams: https://beam.pro/oriic

Optimus Prime
Újraindítottam a játékot, közbe meg kilõttem a Steam-et, így jó lett. De kösz.

cataflam02
Jaja jó volt 😄 Valaki tolta már végig goldon ? 😄

One more story

nyirog
Jót toltunk 😄DD

orichalcos
Azt fogom csinálni mint bf3 megjelenésekor. Külföldi megjelenéskor beállítok egy külföldi proxy, addig amíg aktiválás megtörténik, utána meg kikapcsolom proxy-t és már játszhatok is. BF-nél sem volt gond, itt sem lesz. 😄 Nem akarok még 3 napot várni rá. XD

Vraaanyek
március 6 a tengeren túli megjelenés, nálunk 9-én jön a boltokba sajnos! de ha valaki warezolni akar, annak meglehet 6-án is...én mindenesetre kivárom a 9-én átveendõ gyûjtõimet! 😛

SZEG007
bug ami kasztváltásnál jön elö. origint ujrainditod és megjavul

orichalcos
Inkább úgy értitek hogy március 6. 😄

Vraaanyek
Úgy érted március 9.??? Ha augusztusban jelenne meg, eret is vágnék itt helyben azt hiszem 😄 😄 😄

Gabor77
Silveren játszok én is...GaborIkTCM...vegyetek fel Originen 😊

Üdv!

Ha még nincs meg a 4 ember, akkor én 2 taggal kitudom pótolni 😄 Én jelenleg egy 16-os katona, illetve haverom 14-es vanguard.
Bronz fokozatot kezdjük kicsit unni, de silverhez nem találtunk még embereket 😊
Originen Milkoma névvel találtok meg.