22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Ha ezt sértésnek vetted, grat.
mellesleg, te meg egy ádázul egy témához ragaszkodó majom vagy, mindet megteszel azért, hogy neked legyen igazad :) amit kiszarnak a fejlesztők, te azt is megeszed nyugodt szívvel. (na most nem a me3-ot ócsárolom neked)
tessék -
"mert mi magyarok olyan búvalbaszott, kesergő nép vagyunk, hogy nekünk a történetekben is az kell hogy dráma legyen."
Szerintem ez intelligencia kérdése. A hülye amerikai nem érti a drámát, csak a tűzijátékot. -
most kérdeztem öreganyámat. tudja! :D
én jelenleg 12 órányit játszottam (plusz multi, tudta ez az influenza, mikor támadjon meg :D), 3 társat gyűjtöttem be, még sehol sem vagyok. ráadásul nem tudom azt sem elmondani, hogy "benézek minden kavics alá". szóval van itt tartalom kérem szépen
a spoilereket meg úgy kerülgetem, mint a bójákat. hihetetlen, hogy mindenhol ez van a neten. szerintem ha cordon bleu receptet keresnék, még ott is ME-be futnék -
Hoz_Hun #10255 Nem vagyok meglepve, hogy arányaiban itt nálunk magyaroknál vannak a legtöbben elégedettek a befejezéssel. Megmondom miért: mert mi magyarok olyan búvalbaszott, kesergő nép vagyunk, hogy nekünk a történetekben is az kell hogy dráma legyen. Szerencsére azért még itt nálunk is nagyobb arányban látni a felháborodott írásokat. Külföldön, - és nem csak az amcsiknál - ez az arány jóval nagyobb.
Én is jó véget vártam, ahol a döntésem számít. Legalább is vártam volna egy ilyen véget is.
Nem is akarok ezen vitatkozni. Ha valaki ezt nem látja, kár a szóért. Ha neked EZ bejön, akkor tök jó neked. Örülj, és legyél elégedett.
Amúgy: "értelmi sérült idióták a BSN-en" én nem szóllak le téged, mert sötét, drámai véget szereted. Te se tedd légyszíves. Én egyike vagyok a BSN-es idiótáknak. Nem érzem magam értelmi sérültnek, csak csalódottnak. -
cooll #10254 Minndenki tudja a végét csak én nem?:D -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akinek esetleg még a befejezés sztori részével nincs is gondja, azoknak is szemet szúrnak olyan hibák, mint pl elviszed EDI-t a földi küldetésre, aztán az utolsó bejátszásban valahogy már a Normandyra teleportált. És ez nem egy karakterrel van csak így. (Egyébként én 9.9/10-et adnék rá, mert az utolsó 10 percig letehetetlen volt, de nem mondhatom őszintén, hogy ne lett volna számomra keserédes a vége.) -
Pares #10252 Különben meg a végével kapcsolatban: szerintem nem az számít, hogy milyen lett a leges legvégső átvezető videó, hanem az, hogy milyen volt mindez a végéig, hogy hogyan jutottál el idáig. -
Pares #10251 Miért lenne gond? Te mennyit adnál rá? Lefogadom, hogy rengeteg hibát találtál, csomó minden nem tetszett, stb. Meglepődnék, ha nem... -
Pares #10250 Mindig is húgyagyú voltál... -
cooll #10249 Eltalálták -
Pares #10248 Még pár kiegészítő mondat:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azok után, hogy megsemmisültek a relék, teljesen új irányba fejlődhet az élet. Én simán el tudok képzelni egy folytatást, ami a jövőben játszódik majd. Azzal is kíváncsi vagyok, hogy mit kezdenek, hogy a Normandy "hajótörést" szenvedett azon a bolygón... -
Szerintem nincs azzal gond ha egy fan 10/10 ad rá a gond az, hogy az állitólag objektiv de valójában jól lefizetett tesztelök is sok helyen ennyit adtak. -
Hülyeség:) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mordint (ha átvered a kroganokat), Mirandát (ha találkozol vele mindig mikor hív), Legion-t (magas reputáció + paragon ha élve szeretnéd Talit) meg lehet , Thane-t nem
-
Pares #10244 Kit érdekelnek azok az értelmi sérült idióták a BSN-en? A Bioware is tudja, hogy nem lehet komolyan venni őket. Szerintem nagyon jó befejezés volt, megnéztem a többit is, kíváncsiságból.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Külön tetszik az az ötlet, hogy megsemmisülnek a Relék, és az a bejátszás a legvégén, amikor az öregember meséli a gyereknek Shepard történetét, meg hogy milyen régen volt, nagyon elgondolkoztatott, és nagyon erősen alátámasztja azt az elképzelésem, hogy lehet következni fog még Mass Effect játék... ami mondjuk pár száz/ezer évvel a jövőben fog játszódni...
Én speciel mindennel maximálisan meg vagyok elégedve. Természetesen találkoztam néhány buggal, amit kötve hiszek, hogy ne javítanának majd ki, de ezek messze nem érték el az ingerküszöböm, hogy észrevegyem őket. Összességében a trilógia legjobb játéka lett, ez nem kérdéses. -
cooll #10243 Nagyon jó amugy
-
sanya200 #10242 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mirandát meg lehet, mordint,legiont,thane-t nem. -
cooll #10241 és ?tetdzett?
-
Corten #10240 Ilyet nem olvastam, de előfordulhat. Bár ezt így elég nehezen oldották volna meg egy háború közepén. Lehet az álmokat annak szánták hogy kicsit belemásszunk Shepard fejébe hogy mi is történik vele. -
Nah, végigjátszottam, Most még meg kell emésztenem, hogy miért is választottam azt amit tettem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pár ME2 karakter meghalt a játék közben nálam: Mordin, Miranda, Thane, Legion. Őket meg lehet valahogyan menteni? Anderson is meghalt a végén. -
RAMyMamy #10238 ha jól emlékszem, olyanokról volt szó még hónapokkal ezelőtt, hogy Shepard magánéletére kicsit jobban rágyúrnak, de hát ebből szerintem nem igazán sok minden valósult meg -
Corten #10237 Néztem azt a petíciót ami a BW forumon volt kb 18ezeren szavaztak arra hogy más legyen a befejezés meg DLC meg... L***szt. Csak 18 ezer a majdnem 1 Millióból!!!! és ez a szám csak nőni fog. Érdekes a többségnek nincs baja vele, mint ahogy nekem se. Annyi hogy a lyukakat betömhetnék pl hogy kerül a Normandy oda ahova de ettől függetlenül nálam az év játéka, kétségtelenül. Amit meg ígértek betartották Shepard történetét lezárták. Ha ki is adnak egy DLC-t nálam nem írja felül a mostani befejezést. Plusz pont hogy a gépemen rohadt jól futott pedig nem egy mai darab.
10/10 -
Pares #10236 Miért szitkozódtam volna? Elképesztően jó finálé volt. Nem is értem, mi a faszért nyivákolnak itt egyesek a vége miatt. Valószínűleg tök mindegy, hogy végződik, úgy is rinyáltak volna egyesek. De leszarom. Nekem nagyon tetszett, és számomra ez a lényeg!
10/10 -
Neki DA 2 is zseniális 11/10-re sikerült. szal mit vársz :D
Egyébként az epilógust leszámítva én 10/10-et adnék rá, de nem tetszett a vége, meg a londoni küldik. ezért 9.5/10
-
én kidobtam a sunyiba... -
RAMyMamy #10233 :DD -
Atilorn #10232 Szóval nem szitkozódtál a végén? Pedig benned még bíztam.
-
Pares #10231 Vége lett... Eszméletlen jó játék volt! -
A Mass Effect 1 origin verzióját, hogyan lehetne honosítani?
-
Belkar #10229 Ezen jót röhögtem 
(18+)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Eléggé... újabb fail
Azt a kis játék élményt mint a multi jelentene azt is totál le 0ázza.
-
még annyi kérdés multihoz,hogy a fegyverek tök random jönnek gondolom ládából -
http://www.youtube.com/watch?v=aYOeaV0Daic -
mkfdd #10225 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én úgy gondolkodtam, hogy a rachni megállítható az újra ereje teljében lévő kroganokkal ha netán elszabadulnának, a kroganok meg megállíthatóak egy újabb génfalóval. Így leglább kaptak esélyt a bizonyításra :D -
RAMyMamy #10224 erről nekem valamiért mindig hl2 alyx-e jut eszembe -
Hiába mosták teljesen el, nagyon látszik h ugyan az a kép. Ez még én is megtudnám csinálni PS-sel. Ez eszméletlenül amatőr, te jó ég. Nagyon elfogyhatott a pénz... ennél még az a fan art, rajz is sokkal jobb volt! Erre gondolok, nem ez az eredeti asszem, de csak ezt találtam
MerlinW a #10202ben a link csak fagyott béka, rakd már megint. -
Tudod hogy értettem.. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nincs flottájuk, csak szárazföldi erejük -
Atilorn #10220 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Soha nem tudtam volna elárulni Wrex havert. -
Igen