Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jarlaxxe
Volt de lecseréltem fosps3-ra.

nyirog
hát azért nem is akkora csoda h isteníteni(védeni) keljen.

Hú, látom ez a readeres dolog másoknak is piszkálja a csõrét, am nincs valami jobb biowares mentés olvasó cucc? akár még wordpad nézetben is jó lenne, már azon belül is ki tudnánk olvasni h mi lett megcsinálva és mi nem, aztán meg lehetne nyugodni h nem a mentés a szar 😄

Marci0115
azért ne ócsárold mert nem telik rá...

jarlaxxe
Fosboxon egész biztosan igy lesz.

penge96
Köszönöm szépen, hogy megnézted!

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Egyébként valaki nem tudna linkelni egy listát, az összes Mass Effect 2-es DLC-rõl? De nem úgy, hogy a nevüket, hanem hogy a Mass Effect mappa DLC almappájában miknek kell szerepelni. Tudtommal nekem az összes DLC megvan, de azért jobb biztosra menni.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Hát most megnéztem úgyis, hogy módosítottam rajta a save editorral (megöltem Talit, és átneveztem a karakterem) és így is jó. Akkor megeshet, hogy a mentéssel van baj. Bár nem tudom miért lenne. Azért ne dobd el ezt a mentést, még fenntartom azt a kijelentésemet, hogy a program bugos. Lehet hogy más rendszeren más bug jön elõ.
Jó lenne, mert a megjelenés hetén pont nem tudok vele játszani! <#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

penge96
Az a baj, hogy másnál meg jól írja ki, akkor nem biztos, hogy a programban van a hiba. :/ De a BioWare csak komolyabb programmal dolgozik, mint ez. Gondolom. Egyébként Gibbed save game editorától lehet, hogy nem ismer fel egyes mentéseket?

orichalcos
Hm, mibe fogadjunk hogy jövõ héten a neten a játék?

My streams: https://beam.pro/oriic

Nálam 1-2 karakternél kiírta, hogy nem telepítettem a LOTSB DLCt, de a többségnél jól írta ki.

0.12 a program verziószáma, szóval még nem tökéletes.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Igen, kijött a demó 😄
Palinko
nah kijött valami pre release vagy mi ez az 500 program? 😄
Nekem 2010 áprilisi a legrégebbi mentésem és mindent felismert. Hogy mitõl lehet, hogy egyeseknél nem mûködik megfelelõen, nem tudom.
De mivel ez a programkészítõjének elsõ C# programja, így nem hiszem hogy rögtön a mentésünkben kell a problémát keresni.
penge96
Nekem ez az olvasó pl. a legrégebbi (2 éve) karakteremet nem is látja. Na ez mitõl lehet? Talán anno. egy save game editorral átírtam a karakter nevét, ez lehet az oka?

És Ti nem jöttetek rá, hogy talán mivel függhet össze, hogy valakinek felismeri a DLC-ket, valakinek pedig nem?

Nekem a wirágbolti Arrivallal készített mentésemmel semmi gond nincs. Igaz én mindent angolul játszom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem tudom miért kell aggódni a mentések miatt. Menni fog minden, nyugi. Ha kicsit utánaolvastok, akkor írja hogy nem tökéletes a program, lehetnek bugok.
Nekem pl. tökéletesen felismert mindent. Úgy, hogy a dlc-k sajnos nem eredetiek. Mivel alapból nem vagyok hajlandó ilyenekért fizetni. (Tudom, nem jó felfogás, de ez van.)
Ha mégse lenne igazam, és ME 3 hibásan olvassa be a mentéseket, akkor is rövid idõn belül lesz hozzá Save editor. Ott pedig azt állítasz be, amit akarsz.
Tatyla
most teszem felfelé én is és végigtolom a dlc-ket újból hátha benne lesz akkor....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

penge96
Nálam is ez a helyzet. Most akkor szarul fog importálni a 3-ba?:/

Mondjuk most wirágbolti AIO-val csináltam,nem telepítettel.Lehet,hogy az a baja?Felrakom õket,mentek és megnézem,hogy kiírja-e,hogy fel van installálva.Ha igen,akkor lejátszom újra.😊

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Mimasz
Nálam is ez a helyzet... :/

Itt meglesheted.

egyébként ez a reader vagy mi hol található? megnézném elfogadja-e az angol mentésemmel.

Picsába...most fejeztem be,és nekem is ez van:
Arrival: Arrival not installed.
Overlord: David Archer was taken to the Grissom Academy.
Shadow Broker: Lair of the Shadow Broker not installed.

Pedig megcsináltam mindkettõt..

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

Bizonyos mértékben igaza van a brit uriembernek, viszont azzal nem értek egyet, hogy a BioWare-t hibáztatja, köztudott hogy EA akar mindenbõl pénzt csinálni. Annyit viszont hozzáfûznék, hogy ezzel a fajta kiadási rendszerrel amit ténylegesen elérnek az az, hogy aki megveszi az elégedetlen lesz egy bizonyos szinten (hiszen gyakorlatilag egy nem teljes játékot vesz meg 50 EUR-ért) ami pont ahhoz vezet amiért minden kiadó huzza a száját, a virágbolthoz...

TDC Geronimo
Cserélhetõ dobozkép fasza 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
HOPP.
Most nem tudom megnézni, de késõbb megteszem. Addig igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Vraaanyek
szerintem én írtam, de nincs rá megoldás egyelõre... amit neten találtam rá, az nekem nem vált be. remélem legalább a mentések importálására lesz más megoldás

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Spoleres (!!!) hands-on preview annak, aki tud angolul:

http://www.guardian.co.uk/technology/gamesblog/2012/feb/21/mass-effect-3-preview
Fpocok
Valaki mondta pár napja, hogy neki mindig kifagy a configurator... na most nekem is kifagy. Van rá megoldás?

penge96
Ehh... he's back!

bár 5 napos, de lessétek meg a gameplayem

http://www.youtube.com/watch?v=IVzmrp8hqM8

és az oldalamon számtalan végigjátszást találtok
www.tirexi.hu

Fpocok
Jó tudni. De szerintem SENKI NEM AGGÓDOTT EMIATT. Az aggodalom amiatt volt, hogy vajon fel fogja-e ismerni pár ember mentését 😄

Nemrég a BSN spoielres szekciójába valaki feltette a demóban maradt War Assets nevû txt-t. Ez azt írja le, hogy mennyi minden számít majd a végkimenetelben: több ezer bejegyzés van benne, az elsõ és a második részbõl, sõt az összes dlc-bõl is mindegyikbõl több bejegyzés különbözõ értékekkel. Szóval meg lehet nyugodni, csomó minden fog számítani, és csomó minden visszatér, legalábbis a nyers adatok szerint.

Vraaanyek
én közvetlen mass effect.hu-n, ott pedig pletykaként emlitik, de hogy konkrétan honnan szedik, azt nem tudom!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

ki tudja, lehet lesznek meg bioware pontok amit meg lehet venni es azzal megvenni a dlc-t. de lehet h nem

anti hero

penge96
Hát akkor buktam...

Fpocok
Nyilván.

penge96
És bankkártyával, vagy hogy? (Kiskorú vagyok, soha nem próbáltam ezeket...)

Fpocok
Most originen lesz. Szerintem tuti meg lehet venni itthon is az összes DLC-t.

penge96
De én nem fogom tudni majd megvenni a késõbbi DLC-ket, akkor mi az istent csináljak?

orichalcos
A mentéseknek semmi köze ahhoz hogy eredeti vagy warezzal játszol.

Viszont a multi csak eredetivel megy.

penge96
Mi? Most lehet, hogy nem fogja látni a ME3 a mentéseket? És ha pl. jön egy 3. DLC a játékhoz, és csak wirágboltból tudom megvenni, akkor baszhatom a multit? Ugyanis a gyûjtõi változatot elõrendeltem.

Meglehet szerezni a dlc-ket hivatalosan is csak angolul kell telepiteni a játékot és már jó is.

nyirog
megnyugodtam 😊, most már csak abban kell bízni h ne ez alapján a program alapján olvassa be a mass effect 3 is :SSS

orichalcos
Na ezt hol olvastad. Elég wtf lenne.

Risu Führer
nekem is szarul olvassa be a dlc-ket 😊

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

nyirog
hát én félek, mert ha ez alapján a program alapján fogja a ME3 beolvasni a mentést akkor baszhatom h én mit látok játékközben ha a progi nem úgy látja; amúgy az utolsó 2 nagyobb dlc sztem mindekinek feketén van meg mert máshogy nem is nagyon lehetett hozzájutni, mondjon már valaki valamit h neki is szarul olvass e be a dlc-t, köszipuszi 😄

Fpocok
Lehet az a gond. Nekem nem eredeti a mentésem. Mármint a mentéskor még nem volt meg a kettõ. Lehet az a baj, hogy ilyen keverve van neked. De mondjuk ha be tudod tölteni, és te látod, akkor szerintem nincs gond.

nyirog
és tököm el fog durranni az idegtõl ha rosszúl lesznek majd beolvasva a mentéseim meg döntéseim és erre még rá a dlc-s dolgokat is ki fogja hagyni 😄

nyirog
dlck nagy részét leszámítva pedig midnen eredeti