22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Valaki nem tud olyan helyet, ahol olcsón lehet Bioware pontokat szerezni? 4000 Ft elég sok érte, aztán 3 sztorihoz kapcsolódó DLC-re nem futja belőle. -
DLC-vel együtt hét
meglehet, h spoileres lesz ha még nincs meg a nagy része. amikor megkapod a hetediket, "hátrébb" helyeződnek a karakterek. -
simon7108 #9976 hány csapattárs lehet a játékban akiket magammal vihetek?
mert ha megnézem a csapattagokat akkor ott a választoképernyon max csak 6 fér el.
vagy majd lehet menni oldalra?csak a számuk érdekel az nem,hogy kik lesznek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!most mentettem meg Jack-éket,de o sem lehet csapat tag,elotte meg Thane-el beszéltem,de o sem jon... -
Multira keresek teamet, aki szeretne multizni vegyen fel originen ,Norgii néven megtaláltok -
Kindred Blades #9974 Ha jól kevered a lapokat,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shepard életben marad.
A Normandy sorsa
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy fest, meg lett nyirbálva, én olyan befejezést kaptam, ahol olyan karakterek is felbukkantak a hajón, akik nem lehetettek ott, merthogy mellettem voltak a roham során, és vagy elporladtak, vagy sérülten feküdnek valahol. Nem hiszem, hogy öt perc alatt felvette volna őket a hajó, hogy aztán gyorsan egy mass relay felé vegyék az irányt, s megpróbáljának (egyáltalán, minek?) elmenni valhova... Gyanítom, ez meg lett nyirbálva, de annyra hisztizik miatt a játékostömeg, hogy legalább ezt lehet, hogy fixelik. -
Corten #9973 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Abból látszik ki milyen ember hogy tovább lát-e a befejezéseken. Látja-e az új lehetőségeket egy szebb korra a Reaperek fenyegetése nélkül esetleg segítségével. A népek meg nem szigetelődnek el teljesen mert a Földön ott ragadt majdnem minden fajból valaki. Sőt Citadel is ottmaradt az egyik lehetőségnél, szóval még lakni is van hol. Bár nem hiszem hogy a túlnépesedés gondot okozna. -
mkfdd #9972 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha egyszerű és unalmas happy endet raktak volna bele, úgyis arra törekedett volna mindenki értelmetlenné téve más befejezéseket. Így nincs "tökéletes" befejezés vagy épp legjobb döntés, mert mindegyik valamilyen módon áldozatokkal jár. Nekem pont hogy egy idétlen happy end nyírta volna ki a trilógiát. Én már nagyon belefáradtam a hollywoodi giccsparádéba, és örülök hogy Bioware tökös befejezést írt. -
itt az én videóm ellensúlyozva a tegnapi gay videót
-
Aspyrin #9970 Ja, remélem, őt is magamévá tehetem.
-
Atilorn #9969 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na jó ha tényleg meg kell halnia? De legalább legyen értelme, megérje, feláldoznia magát a GYŐZELEM érdekében. De mindhárom választás kretén. Elpusztítjuk a reaperek, hiszen ezért küzdöttünk végig, de ezzel eggyütt a getheket, meg EDI-t is.Ez milyen már a Bioware mégig vezetett minket a háborún a raperek ellen. Az elpusztításuk, és a túlélés volt a cél, erre gondolnak egyet és ezt teszik a legroszabb döntésnek.Ráadásul teljesen elszigetelődnek egymástól a fajok a relék nélkül. Az egyesülés megint kretén dolog, mivel nem biztos, hogy mindenki rajongana érte, hogy hibridként kellene tovább élni, na ne már Persze így Joker és EDI egymásra talál. Az irányítás talán a legjobb megoldás, ezzel talán később a reaperek újra építhetik a reléket, és talán Shepard is újra építheti a saját testét, mert miért ne? Szerintem akkor is lehetőséget kellett volna adni a happy endre, tehát magát a catalyst pusztítja el, a reaperek leállnának esetleg újra programoznánk a relék leállnának, de újra be lehetne indítani, Shepard életben maradna. Ezt, vagy ehhez hasonlót igazán beletehettek volna, hogy a GRIMM mesék kedvelői is megkaphassák a jó befejezést. -
cooll #9968 EDI dögös luvdnya lett xD -
Nem láttad a Star Wars-t, "te köcsög"? Téged sem az évek tesznek értelmessé... -
Ez sem volt semmi, Shepard arckifejezése mindent visz. :)
-
Spoilerről még nem hallottál, te köcsög? -
:D -
cooll #9963 Klassz game.igy a harmadik részére shepard megtanult gurulni...;)de még ugrani nem tud:D -
Ez hatalmas, nézzétek meg. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
1. Shep halála fél éve be lett harangozva ilyen-olyan formában
2. Ilyen játék esetében nem fórumozunk amíg a végére nem értünk. Én sem tettem.
A nem közismert infokat pedig többnyire spoiler-ben írjuk. -
SW egy Grimm mese az űrben. A királyfi, a hercegnő a a jó és a gonosz története. Nem passzolt bele a dráma. Ez pedig egy komorabb hangvételű konkrét háború, ami megköveteli a drámát és az áldozatokat. -
cooll #9959 Nem gong ha nem happy end a vége.csak jobb lett volna ha saját magam tudom meg.
-
Tényleg nem akarok flémelni, de ez nem olyan RPG, amire Te gondolsz. Ez egy hangoskönyv RPG elemekkel. Nem értem miért van mindenki a dráma ellen. Hatással van a játékosra és ez jó. Sokkal nagyobb hatással, mint a happy end - mint ahogy az tisztán látszik is a kommentekből. Ezzel el is érte a célját. -
Atilorn #9957 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én szeretem a "nyálas" befejezést. Most komolyan, a Jedi visszatér jobb lett volna ha Luke ott hal meg a Halálcsillagon? Most komolyan az miért jó, hogy a főhős miután megmeni a galaxist megkapja a "jól megérdemelt" halált és nem a békés, boldog életet Liara/Ashley mellett? -
az ending videónál fagy állandóan erre nincs még valami megoldás? -
cooll #9955 Ehh ez nekem új h meg hal,kössz:D
-
Rossing #9954 Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy a ps3-s originnál hol kell beírni a from ashes, illetve a páncél és fegyverek kódjait? Egyszerűen nem találom:( -
Nem tudom, nekem speciel tele van a tököm a sok sablon hálivúdi nyálas hepienddel... A háború és a hősiesség áldozatokkal, önfeláldozással jár. Személyből legenda pedig csak a halála után lesz. Shep pedig így az lett és ez így teljesen korrekt. Nekem tetszett a befejezés, azt kaptam amit vártam. Nekem spec akkor lett volna hányingerem, ha túléli. -
cooll #9952 Ok,bocs,csak még új vagyok itt.
-
Amit spoiler tagek közé kell írni. -
cooll #9950 Hello lenne 1 kérdésem. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mordin solus-t meg lehet menteni? -
kr1szmester #9949 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!http://www.justpushstart.com/2012/03/mass-effect-3-endings-guide/
most megnéztem mondjuk, de hiába volt 5000+ a ratingem, (itt nem EMS-t ír) és hagytam lelövetni Andersont, a végén csak nem lélegzett fel Shepard. nem értem... -
Te miről beszél? EMS-nek mi köze van ehhez? -
Corten #9947 Már bocs de ez baromság.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ezt magyarázza mindenki hogy teljesen ellentétes lenne a játék hangulatával ha mindenki táncikálva röhögne bele a Reaperek pofájába. Ez egy háború és a háború áldozatokat követel, egy technológiailag sokkal fejlettebb fajjal harcoltak, örülnek hogy túlélték és mindenki azt mondta hogy esélyük sincs mert senki nem tudta legyőzni őket, még a Prothean VI is ezt hangoztatta hogy inkább tárolják el a tudásukat hogy az elkövetkező fajok feltudják használni. A Crucible is legalább 1 millió éves volt, még a jóval a Protheanok előtt kezdték el tervezni és mindeki adott bele egy kicsit, de senki se járt sikerrel és hogy majd pont ők, elég csekély rá az esély, de mégis ez a befejezés jóval szebb mint amit remélni lehetett volna, szerintem. A logikus befejezés így nézett volna ki hogy a Reaprek győznek, mindenki elpusztul, ending scene meg arról szól hogy egy háborítatlan bolygón fejlődik egy új életforma. -
kr1szmester #9946 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát, meg fog halni, dee az elől megmenteni, hogy az illusive man lelője. szóval ha 4-5k között van az érték, és lelövöd illusive mant mielőtt ő lőné le andersont, és elpusztítjuk a reapereket akkor élhet Shep.
ha fölötte van, akkor viszont hagyni kell, hogy lelője, és elpusztítani a reapereket, hogy fellélegezzen shep...
nincs sok logika benne szerintem, hogy a flották miylen erősek, és andersont hagyjuk meghalni vagy sem, aztán ebből következik valahogy shepard túlélése... háát necces -
AXX #9945 Lenne egy kérdésem,én megszeretném várni a magyaritást viszont a multival addig játszanék,de szeretném tudni ,hogy nem derül ki semmi a sztoriból,ellenségekről vagy helyszinekről,mert úgy hallottam kapcsolódik egymáshoz. -
kr1szmester #9944 ja és még hozzátenném
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hogy ha nincs meg az összes küldetés kb. akkor nincs elég reputációd, hogy a legutolsó lehetőségnél paragon illetve renegade választ is adj illusive-nek, ebből viszont az következik, hogy a readiness felkúszik 6-7 ezer közé(ha csak nem akarja az ember kinyírni a kroganokat, geth/quariánokat, de akkor is kérdéses szerintem meg mi az már...) hogy választhass. és ezáltal nem lehet megcsinálni, úgy hogy 4-5 ezer között legyen az érték, és megmensük andersont is, és éljen shepard.
valamit nagyon eltoltak a végén. -
Corten #9943 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Képzeld magad Shepard helyébe, ezért küzdött az első rész óta, tudta hogy elfog jönni a pillanat. Ő se így akarta befejezni, de nem volt más választása. Nem tudták pontosan hogyan működik a Crucible, mindenki azt hitte hogy egy fegyver ami elpusztítja a fegyvereket, semmi más. Erre tessék egy egész galaxist lehet megváltoztatni vele. Éld bele megad te milyen döntést hoztál volna?
A végén Illusive Man-nek volt igaza, szerintem, másik kettő befejezés nem tetszik vagy elpusztítasz minden szintetikus életformát, és akkor a Quarianok halál értelmetelen volt - az én esetembe - vagy pedig "cyborg" lesz belőlük, ezt a döntést meg nem hozhatod meg helyettük mert nem biztos hogy akarják.
Az meg hogy irányítod őket, igaz hogy meghaltál, de a maradék tovább élhet a Reaperek fenyegetése nélkül. Nekem már csak 1 kérdésem maradt. Ki építette a Catalystot? Mert ők hozták létre a Reapereket is hogy fenntartsák a ciklust amibe -annak ellenére hogy kiírtják majdnem az egész galxist- látok rációt mert más fajok is feltudnak emelkedni, viszont elég brutális módon oldják meg. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Andersont nem lehet megmenteni, nem?
Más, bioforumon vannak elég vad teóriák.
*Shepard wakes up in a dumpster after a trip on Red Sand. He is a homeless veteran who was honorably discharged after Akuze/Elysium/Torfan*
Lehet van benne valami
-
kr1szmester #9941 aki végigvitte
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem értem a logikát, miszerint úgy van besorolva, hogy 4000-4999 között a readiness rating, akkor ha megmentem andersont és elpusztítom a reapereket akkor él shepard, de ha a sereg nagyobb és 5000 fölött van, akkor hagynom kell lelövetni andersont, és elpusztítani a reapereket, hogy shepard élhessen. ezt szerintem fordítva keleltt volna. áááh... -
Hoz_Hun #9940 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért az már nem semmi, hogy Amerikában pár napja jelent meg és a "So we can't get the ending we want after all?" topikban már közel 16000 hozzászólás van és majdnem mind feldühödött és csalódott ember. EU-ban hivatalosan csak tegnap jelent meg, és a játék maga is 25-30 óra minimum. A fő felzúdulás még csak most jön majd. -
Atilorn #9939 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Wrexről, még elképzelhető, hogy hazajut, elvileg hosszú életű, ráadásul a Thuchanka sins messze a Földtől. De Tali már más kérdés, mivel a Rannoch a galaxis másik végén van. Idegesít, hogy bármilyen döntést is hozunk, eltervezünk valami, harcolunk érte a Bioware szarik rá és valamilyen módon beleköp a levesünkbe. Remélem elegen fognak zúgolódni, tüntetni,és a Bioware kiad egy ending DLC-t, ahhol minden szuper, a relék nem pusztulnak el, a győzelem után, meg folyik minden tovább megszokott mederben. De jó is lenne.Úgy tényleg az év játéka lenne, így viszont a vége teljesen gajra vágta azt a 40 akárhány órát amit az elmúlt héten átéltem, és küzdöttem a győzelemért.