Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
asszonytól ezt kértem szülinapomra....

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

penge96
Nekem is elég pontos, Pleomax gamer egér, lézeres, 1500 DPI-re van beállítva.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nekem is 1600dpi-s, Logitech lézeres egér, az egér érzékenységének beállításait alapon hagytam, és semmi gondom vele, nagyon pontos, stb.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Gondolom a demo szövegfájljaira gondol.Mondjuk nekem nem is kellett feljárkálni sûrûn Kelly átvette a feladatot 😄
nyirog
"A Mass Effect 3 szövegfájlok böngészése során találtam rá az "Aqarium VI"-re, ami távollétünkben eteti a halakat és foglalkozik velünk. Ez sokak számára örömhír lehet, végre nem kell mindig felmászkálnunk a kabinba kiszórni nekik a kaját. /Blasto voltam/"

Facebookon szúrt szemet, most akkor értsem úgy h elõre megtudták szerezni a szövegfájlokat a fordításhoz? 😄

JethroHUN
Ki hány dpi-s egérrel játssza az ME3 multiját, és hogy van neki ingame beállítva a sensitivity és mouse damping on/off? Nekem 1600dpi de meghülyülök annyira szar pontatlan a játékban... idegesítõ, túl megy a célponton vagy egyszerûen nagyon lassan mozog a célkereszt. Zoom közben még rosszabb.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Fasza volt! <#taps>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tudom nem itt kéne kérdeznem de más hely nem jutott az eszembe,most frissitettem a videokártya driverét és azóta nem megy egyik Mass Effect játék sem,hang van de kép nincs olyan mintha nem kapna jelet a videókártyától,legalábbis akkor csinál igy a monitor,de a többi játék megy.Viszaraktam a régi illesztõprogramot de ugyanaz.Valakinek van valami ötlete mielõtt szétverem a gépem.
BoneDragon
Na azt én is kipróbálnám, csak arra még nem talált csapatot a keresõ. 😊

SZEG007
Paresel most toltunk végig egy gold kört😊

BoneDragon
Csapattól függ. Oda már bõven kell a lvl12+.

penge96
Na, én minél többet játszok a multival, annál jobban tetszik. Bár silver fokozattól már szinte esélytelen volt 3 wavenél továbbmennünk, de ez lehet, hogy a csapat (és az én) bénaságából volt adódó.

(Megint leírom, de aki szeretne játszani, az vegyen fel originre: Blade468)

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Egy része használható a multiplayer demóban, kb. a harmada a fegyvereknek.
Kb. ugyanazok kerültek be, mint amiket az ME2-ben már láthattunk.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

orichalcos
Nincsenek.

My streams: https://beam.pro/oriic

JethroHUN
Gondlom ezek nincsenek benne a demoban.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

origin bHalage neven futok aki akar vegyen fel este tolni fogom :d
vagy ha van vmi csapat szivesen becsatlakozon X.ediknek

anti hero

johat en meg a kenyeret keresem. -.-

anti hero

Multiplayer fegyverek:

cs1rk3
gyere is 😄

A leírás szerint igen, szerintem még a hajót sem lehet majd körbejárni elõtte, egybõl az fog jönni.
Néhány nem spoileres töltõképernyõ:

Az elsõ link tartalma gondolom rögtön az intró után lesz.

Én most is megyek.

este jon vki cerBejust hentelni?

anti hero

csöcsben nem lesz hiány!

:o

várom már a gammát és fejezzétek be a spoilerezést már ettol is rosszul lettem hogy EDI, mint ...

update: erdekes nekem alapjaraton nyitva jonnek a spoilerek, nem kell rakattintani:o:o:o

anti hero

Már volt róla korábban kép. Google a barátod.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
EDI kinézetét vajon a szinkronhangjáról mintázzák?😊

Shep
Persze, hát nem a grafika az elsõ csak számomra elég nagy volt az eddig 2 részben a kontraszt a tök jól kidolgozott karakterek és a sok helyen baltával faragott ötlettelen helyszínek között. (voltak persze kivételek)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hackett admirális hívja a Normandy-t.

EDI dialógusok, úgy tûnik, hogy tényleg vihetõ csapattárs lesz.

Prothean dialógusok
Igazad van, sajnos 😊
Nos az elsõ rész ilyen "stílus" szempontjából nagyon keményen megbukott. A második rész meg véleményem szerint fényéveket javított rajta. Mondom, szerintem a kettes színvonala bõven elég, de véleményem szerint ilyen téren is biztos lesz még javulás. Mellesleg meg annak, hogy száz különféle doboz, meg minden helyszínen teljesen más díszítõelemek legyenek, kemény hardver korlátozásai vannak. Nyilván nem PC-n, de mint tudjuk, nem csak PC-re fejlesztik...

Chris Priestly wrote...

"While the Normandy will certainly be familiar in ME3, it is not the Normandy from ME2. The rooms are (basically) in the same position, but there are a number of changes you will see.

My favorite feature though is how your party members don't stay in one spot all the time. Definitely my favorite new Normandy feature."

Sejtettem, hogy a fejlesztõk nem elégednek meg egy új festéssel, de azért teljes átépítésre nem gondoltam. A kettõben Shepard azt mondta, hogy a következõ Normandy-ba építenek egy bárt, kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz-e.
Én sem hardverakasztós vizuált akarok, hanem stílust.
Nekem a legnagyobb bajom mindig az volt, hogy bárhová, bármilyen fajhoz utazol az univerzumban, mindenhol ugyanazokat a dobozokat és falakat találod. Legyen az lakóépület, külsõ fal, hajótér . . .

Egy kis stílust, egy kis kultúrát adhatnának hozzá.

A grafika szép, a motor sok mindent elbírna, de a design lapos.
Az új termekkel kapcsolatban ennyi van a kiszivárgott scriptben, ami akár teljességgel hiányozhat is a végleges játékból, vagy nem...

Kenneth, have you seen the new poker table up in the lounge? It's going to waste.
Commander, it seems Tali's taking what happened on Horizon hard. She's in the lounge, if you want to check on her.

Olvastad, amit alább írtam? <#szomoru2>

6876...

Optimus Prime
Nekem is, sõt az 1 is. De a demó után nem hozta azt a szintet, amit az 1-2. Érted már? Bár lehet gyenge art design, Alliance HQ pl. miatt érzem a grafikát gyengének.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Igen. Az Alliance a lore szerint szétszedte darabjaira a hajót, tanulmányozta, majd a saját igényei szerint átalakításokat csinált rajta. Ez azt jelenti, hogy egy ún. War Room és egy bár vagy valamilyen közösségi szoba is került bele, és bár errõl nincs infó, de mivel a fegyveres és páncélos cuccokat a hangárban lehet majd átalakítani az alábbi videó alapján, ezért gondolom Shepard külön luxus lakosztályát is valamilyen módon megváltoztatták.

A Mass Effect 2 az én grafikai igényeimet például minden téren maximálisan kielégítette. Nem tudom, nektek mi a normátok, de az ME-ben nem a grafika az elsõdleges húzó elem (bár szerintem az ME2 látványa összességében elképesztõ volt).

Jó hogy most már lehet majd a hangárban is mászkálni, ha jól látom két sikló is lesz. A kettõben hiányérzetem volt, hogy csak az ablakból bámulhattam. A konzolok alapján úgy tûnik, hogy a fegyver és páncél testreszabást a hangárban lehet majd csinálni.
Akkor abból már jut legalább kétféle ládára 😊
Shep
Most már 6 lesz. 😊 Mondjuk a demoban nem ájultam el a grafikától, ahogy az eddigi részekben sem. A játék grafikailag továbbra is a karakterek arckidolgozásában a legerõsebb, szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem akarok csodagrafikát, de azért remélem nem háromféle textúrával lesz megcsinálva az összes belsõ rész, mint az eddigiekben.

A kevesebb marketinggel kapcsolatban: Tényleg soha semmi nem jó. Az ME2 esetén túlzásba vitték, csomó spoiler volt a marketingjükben, ami sokaknak nem tetszett (nyilván joggal). Most megfogadták, hogy sokkal kevesebb spoilert szivárogtatnak ki, a demót is úgy megvágták, ahogy csak lehetett (a második küldetésnek nagyon nagy része teljesen hiányzik, nézzétek meg a kiszivárgott bétát...), most meg ez a baj. Muszáj mindig mindenért picsázni egyfolytában?

<#duhos2>

Az Istenit! Hagyjátok már a grafikát, az egyik fejlesztõ már letvítelte pár nappal ezelõtt, hogy a demós textúrák (legalábbis a pc-n) kisebb felbontásúak, mint ami a véglegesben van. Na és miért? Pont azért, amiért már rég írtam, nevezetesen hogy méret korlátozás volt az XBOX360-ok miatt. Ha megnézitek a ténylegesen végleges játékból készült in-game képeket... nos aki azokra panaszkodik, annak nem tudom, mi elégítené ki a grafikai igényeit...

Megoldottam!

akinek ilyen gondja lenne:

C:\Windows\System32\drivers\etc

itt van egy hosts file, onnan töröljetek ki minden ea-val kapcsolatos bejegyzést!

nekem ilyen meg nem volt es remelem nem is lesz mikor hazaerek este :d

anti hero

Sziasztok!

Valami ötlet esetleg, hogy miért nem tudok a multival játszani origines demo-n keresztül?

Azt írja, hogy nemtud csatlakozni az EA serverekhez.