Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Lévén elõbb kikerült a netre a Razoros warez verzió és raktáron volt az 576-nál és a CD Galaxisnál is a játék, így idõ elõtt kiküldték õket a legnagyobb örömömre. Szerencsére akkor még nem kellett Originnel b@szakodni, nem úgy mint most... Meg ez a dátumhoz kötött aktiválás is...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Vagy Talit csak a Suicide Mission után veszed fel, az is mûködik.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mirandáról még képeket!!! 😄
Amúgy a Gyûjtõi változat a legolcsóbban az IPON-nál szerezhetõ be: 14990 Ft és ingyenes a házhozszállítás. Az elõrendelõi DLC-ket is megkapni hozzá (mint máshol) illetve sietni kell, mert február 28.-án lezárják az elõrendelést! Utána már nem lehet tõlük beszerezni a Gyûjtõi változatot!
Illetve azt is mondták, hogy március 9.-én mindenki (aki megrendelte tõlük) kézhez kapja a játékot!
CD Galaxis és 576-nál is a megjelenés elõtt 1-2 nappal kézhez kapjátok a játékot, csak nem tudjátok majd aktiválni március 9.-ig!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
\"Egy gy?r? mind fölött\"
A képek minõségéért bocsi, hirtelenjében ilyet sikerült lefényképeznem. Sajna a vaku tükrözõdik itt-ott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Attól, hogy csinálnak egy filmet, az én szememben a játék semmivel sem lesz kevesebb. Mint ahogy az ultragagyi DooM film miatt sem ment el a kedvem a DooM sorozattól. És épp azt mondom, hogy nem hasonlíthatod össze ezt a projektet az eddig megjelent filmadaptációkkal, mivel ilyen háttérrel és irányítással egyik sem rendelkezhetett.
Igazából ez az egész vita értelmetlen, mivel nulla információnk van. Én csak azt neheztelem, hogy vannak páran, mint Te, akik ennek ellenére keltik a rossz hangulatot, hogy jaaaj ez csak szar lehet meg így meg úgy.
Még az sem biztos, hogy az ME trilógia történetét dolgozzák fel!
"Sosem fogod megerteni, mindaddig, amig mindent megeszel, amit eled raknak. Sot, sokan orulnek az ilyen hozzaallasnak, mint a tied, mert ez hozza szamukra a penzt, es nem a magam fajta morgo idiota, aki felti, azt a keves erteket, ami maradt. Hiaba, szeretem ezt a tortenetet, a vilagot, es feltem. Ennyi."
Ezt meg kikérem magamnak. Szeretem a Mass Effect-et legalább annyira, mint Te. És nem nyelek le bármit amit elém tesznek, kérlek fejtsd ki bõvebben, hogy az ilyen személyeskedõ minõsítéseket honnan veszed. Nevetséges, hogy milyen ügyet csinálsz az egészbõl. Úgy állítod be a még el sem készült filmadaptációt, mint aminek minõsége bármi módon döntõen meghatározza az akkor már rég befejezett trilógiát. Egyszerûen nevetséges és szánalmas.
"En leszek az elso, aki nyilvanosan bocsanatot fog kerni es megkovetni a studiot, ha nem csinal belole egy vergagyi jatekfeldolgozast, de sajnos az elmult evekben latott termes pesszimizmusra ad okot."
Na persze. Legyen bármilyen is a film, Te meg a hozzád hasonlók akkor is találnak benne kivetni valót, és fognak jajveszélkelni továbbra is. Csak azért, mert Te úgy gondolod, hogy kivételes vagy és nem vagy birka, mert minden szart kritizálsz, ez attól még nem igaz. Pont ellenkezõleg.
en nem nem pocsoltem mar utana mentunk a crewert, kesz votl a tobbiek kuldije
anti hero
iff-küldi--->collectorok elviszik a népet--->dönthetsz, hogy utánuk mész(azaz elkezded a suicide mission-t), vagy "keep building the team" ami a te esetetben Tali "megszerzõs küldijé"-t jelenti. (bár sztem ez inkább me2 topicba caló kérdés ;-) )
Két eshetõség van:
- Egy trilógiában feldolgozzák a játék mindhárom részét, amivel semmi újat nem kapunk, hiszen már magunk is végigjátszottuk a játékot, sõt, valószínûleg még hiányérzetünk is lesz, mert sok mindent ki fognak hagyni a sztoriból. Emiatt itt a rajongók "szívják meg", akik nem játszottak a játékkal azoknak lehet, hogy jobban bejön, ha a film nem túl vontatott vagy összecsapott.
- Egy az ME univerzumban játszódó független történet egy közepes történettel és rengeteg utalással a játékokra. Itt pedig az lehet a buktató mint ami az ME könyveknél és a képregényeknél, ha nem ismered a játékot nem fog átjönni.
Természetesen ez csak saját elképzelés, nem lehet tudni, hogy mi lesz vagy mi lenne, csak túl sokszor láttam már, hogy a tehetség és a pénz ellenére elszúrták a dolgot.
En leszek az elso, aki nyilvanosan bocsanatot fog kerni es megkovetni a studiot, ha nem csinal belole egy vergagyi jatekfeldolgozast, de sajnos az elmult evekben latott termes pesszimizmusra ad okot.
Mutassak be, hogy mit csinalt Vega a csatlakozas elott. Mit csinalt Ashley/Kaiden abban a 2 evben, amig Shepet osszeraktak es kimaradt. Vagy barki mas, ismeretlen katona sztorijat az univerzumban. De ne az elso resz tortenetet vegyek elo, es probaljak uj kontosbe csomagolva lenyomni a torkunkon.
Sosem fogod megerteni, mindaddig, amig mindent megeszel, amit eled raknak. Sot, sokan orulnek az ilyen hozzaallasnak, mint a tied, mert ez hozza szamukra a penzt, es nem a magam fajta morgo idiota, aki felti, azt a keves erteket, ami maradt. Hiaba, szeretem ezt a tortenetet, a vilagot, es feltem. Ennyi.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ez a film téma már 2008 óta a levegõben van, mint minden sikeres játékól, filmet akarnak. BioShock, Mass Effect, Halo, stb. De ... az ME témája túl fix karakterek szempontjából. Más kéne, más idõ, hely, téma, hõs. A DS rajzfilm nekem bejött, sok helyen már vicces, mint horror, de élvezhetõ darab. Filmbõl, ami játék után készült, amit láttam ás amit ismerek játék után is: Mortal Kombat. Pergõs, vicces, látványos és szórakoztató. A Doom meg még nálam elmegy The Rock 'kõagy õrnyaga' miatt. A Resident Evil filmeket meg megnézzem, amíg Milla feszít bennük. De egyébként fogalmam sincs az RE világáról.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
egyszeri, megismetelhetetlen trukk, mero onzesbol tamasztottak fel shepardot. se eroforrasuk se okuk nincs masra.
mondjuk kirrahe eseteben erdekelne, hogy milyen a futocipoje :d
anti hero
Komoly lenne ha a Cerberus visszahozná azt aki meghalt az 1-ben. Bár sztem egy atomrobbanás után lényegesen nehezebb összeszedni a maradványokat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Már felvettem kapcsolatot a jogvédõkkel és az etikai biztossággal.
Amúgy volt bárki aki nem Kaidannnal pukkantota el a nuket?
Persze lehet csak én vagyok pesszimista.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Nekik csinaljanak tortenetet, mas foszereplovel a triologiat megelozo vagy koveto esemenyekrol. Nekik tokmindegy, ki lovoldozik es hogy hivjak a hajot, ellenfelet, stb, csak egy ujabb sci-fi lesz szamukra.
anti hero
sot nem fogok ragelni sem, ha kulonbozik az enyemtol ;d
anti hero