22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• MerlinW
    Újat választottak.
  • Palinko
    köszi, próbálok nyitott szemmel járni
  • Prince23
    Egy érdekes kérdést teszek fel: ME 1 veteránok előnyben

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki végigvitte a ME1-et úgy, hogy a Tanácsot veszni hagyta, az hogy játszik a ME 3-mal???
  • Rohamsisak
    Értem! Köszönöm! Akkor csak én nem vettem észre hol lehet ezeket kiválasztani?
  • robotnyk
    ha úgy akarod játszani mint az 1-2t akkor RPG modeot kell választani
  • robotnyk
    még én sem fejeztem be, féltávnál tartok, viszont beleszámít a multis readiness a single playerbe, ha nem tévedek
  • Negritis
    én vehető vagyok a multira :D csak nem ma este, meg nem amíg nem élveztem ki a mission ágakat :D
  • Rohamsisak
    Sziasztok! Csak most kezdtem a játékot, nagyon teszik! Viszont lenne egy kérdésem: a második részből áthoztam a mentéseket, és azt vettem észre hogy így nem volt a játék elején választás a 3 mód közül, hogy az összes párbeszéddel és döntéssel együtt, vagy csak ilyen választható párbeszéd nélküli (átvezetős) módban akarok e játszani. Viszont nekem első pár mission után úgy tűnik, hogy elég kevés a párbeszéd. Ez alapból így van, a mentés miatt, vagy esetleg nem választottam ki a story módot? Köszönöm a válaszokat!
  • robotnyk
    érdeklődnék, hogy akiknek az origin név a logoja mellett látható, ők vevőek a multira? :)
  • Atilorn
    Egy főküldetés során találhatsz rá a citadellán.
  • Palinko
    M-76 Revenant merre találok?
  • Sir Quno Jedi
    Naugye. EDI mondja, hogy a felszíni támadó reaperek csak 160 méteresek, míg a Sovereign 2kilóméteres volt. Viszont vannak hasonlóságok... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    egy része átjön term. a többit meg itt kell hozzákeresni :D
  • Vraaanyek
    Ez is jelent valamit :P
  • mzprox
    Sziasztok!
    Válaszolna valaki egy kérdésre: (most kezdem el újra játszani az ME2-t, hogy wegy jó állást tudjak importálni ME3-ba) szóval a paragon/renegát pontok ugyanúgy áthozódnak a karakterrel mint az előző részben? Az én karakterem egyébként 50-50% ban lesz kb paragon/renegát (főleg azért mert fő kérdésekben, és amikor emberéletről van szó paragon vagyok, de szeretem, ha közben vörösen világít a szeme :). ) Csak szeretném tudni, hogy "megéri" e ezzel játszani vagy importnál nem igazán marad meg.
  • Sir Quno Jedi
    Nyomsz egy "m" bötűt terepen, akkor általában megjelenik a célpont, hogy hova is kéne menni és mi az.
  • Calver
    grat
    mármint a 10k-hoz
  • Drephis
    They Used to Eat Flies...

• Voltan
    Köszi, megtaláltam közben. Mit összerohangáltam basszus... :D
  • Sir Quno Jedi
    Öcsém, hozzátok össze Liarát a faterjával és hallgassátok ki a beszélgetésüket végig!!! :DDD Beszarás ez a játék, komolyan...
  • ProGabe #9998
    egyből balra átugorható a "fal"
  • Voltan
    Egy kis segítség kéne, elakadtam:

Azon a küldetésen, mikor a Krogan nőstényt kell megmenteni, mikor kitör az üveg mögül a szörny és eltör valamit, amitől egy lángcsóva csap ki, ott hogy kell továbbmenni? Körbejártam az egészet, de csak körbe futok :( Mit kell csinálni?

Köszönöm előre is!
  • oregon1987
    Eddig nagyon bejön és tetszik hogy jobban fut mint az előző részek! Egyáltalán nem kell neki nagy gép és közben meg marha jól néz ki! Viszont azt sajnálom hogy nem magyarul jelent meg! De ami késik nem múlik!

Csináltam pár képet:

• Seth
    Hát a spoileres idézetedhez nem kell más, csupán a józan ész, nem tudom miért pont ezt emelted ki :D
  • Mimasz
    Itt van egy két érdekeseeég a befejezéssel kapcsolatban, bár nemtudom honnan vette a cikk írója a következőket pl.:

"Shepard goes down in history and becomes legendary for many years to come, known as the hero who saved the entire galaxy. The Mass Relays may need rebuilt and all the species may be stranded around Earth for a while, but as long as they survived, they have some of the best scientists in the universe with them who can build something new to get home."
  • Calver
    én is fújtam csöppet journal-ra - egyáltalán nem részletes, és ha nem emlékszel arra, h NPC-k mit mondtak, sokszor bajban vagy.
    igazán leírhatták volna pár sorban, h mit-merre, és hogy hol tartasz az aktuális küldetésben - nem szájbarágósan "ide-menj-ezt-csináld-egydimenziós-józsika" stílusban, azzal én sem vagyok annyira kibékülve, de legalább olyan részletek rögzítve lehetnének, amit a küldi felvételekor hallasz.
  • MerlinW
    Nem rágják a szádba, ami jó. Felfedezés, logika, találékonyság. Egyébként vagy Citadellán kell dumálni - minden szintet meglátogatsz, majd nyomsz egy térképet és megnézed van-e új karakter megjelölve, vagy elmész a leírt szerktorba/megkeresed a bolygót, szkenneled, majd visszaviszed a zsákmányt a Citadellára. Semmi extra nincs bennük.

Egyébként úgy is lehet mellékküldetéseket szerezni, hogy meghallgatod az NPC-k párbeszédeit.
  • simon7108
    csak én nem boldogulok ezzel a kuldetés rendszerrel?
    valahogy nagyon kodosen fogalmaznak a mellékkuldetéseknél...
    az ott van,hogy mit kellene csinálni,de az már nincs,hogy-hogyan.
  • Kindred Blades
    Nem az a baja, hogy kusza. Hanem hogy előkerül például olyan karakter, aki vagy halott, vagy súlyosan sebesült, fizikailag nem lehet ott. Nem áll össze.
    A sötét tónusú befejezés teljesen jó szerintem, de van egy egy perces szegmens, aminek nincs sok értelme minden befejezés esetén.
  • MerlinW
    Ahogy érzed:)
  • 3Error #9988
    egyetértek, nekem megvan már, de megvárom a honosítást... fél év talán elég...
  • Renjike
    légyszives ne spoilerezzétek agyon a topikot én még sajna nem kaptam meg a kópiámat pénzhiány miatt :/
  • 3Error #9986
    hátha azért "értelmetlen" meg "kusza" a befejezés, mert már agyalnak a BioWare-nél, hogy trilógia? inkább nem. lesz még pár rész. :D
  • JethroHUN
    Én majdnem így volta először , aztán . Nekem nem is azzal van bajom, hogy mi történt, hanem ahogy közölték. Deux Ex: HR remek játék de baromi gyenge befejezéssel. Itt is, futotta cgi és élőszereplős trailerre, de egy rendes videóra nem? Semmit mondó, és alig van különbség a 3 között. Nem derül ki hogy még is mi lett a galaxis és a csapattársak sora. Csak pár emlékkép, az meg a sugár juhú, aztán normandy, kiszáll joker +2 random csapattárs. A credits utáni, beszélgetésnek végképp semmi értelme nem volt.
  • fodus
    Épp az a bajom, hogy hiába nyomogatom a jobb gombot az űrben, nem csinál semmit.
  • Mimasz
    Ez egy sötét sci-fi trilógia. Elsőre nekem se jött e a vége de így lenyugodva, elgondolkodva a történteken, annál inkább... :)
  • Negritis
    a 3ban nem :D ott nem a bolygókon kell scannelni hanem az űrben, csak vigyázz me jönnek a reaperek :D
    egy adott rendszerbe mikor bent vagy akkor tudsz scannelni és ha találsz vmit azon a bolygón kell a régi scannelést tolni

a 2be volt az a fajta amit mondtál
  • Negritis
    mikor?
    én február elején és már szerdán megkaptam a gamet, amúgy ha nincs email a rendelés elvileg nem sikerült
  • fodus
    Sziasztok! van egy hatalmas gondom! Tudna valaki segíteni Nem reagál a jobb gombra a mapnál. Semmiféle visszajelzést nem ad, hogy keresek, vagy sem. Nem mutat keresési rádiuszt sem, ill. a bolygókat sem tudom ezáltal átvizsgálni. Elvileg, ha megnyomom a jobb gombot, koncentrikus köröket kéne látnom, a keresés sávjában.
  • Negritis
    szintén multihoz keresek friendeket :D
    Negritis néven