Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha jól tudom ez egy krogan/turian hibrid. De a feje az biztos, hogy turian.
JethroHUN
Elcor? talán

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Ja még valami... Amikor a végén Shephard ráugrik a behemótra állítsátok meg a képet. A behemótok feje ismerõs. Úgy tûnik a Reaperek már bevásároltak pár világban idefele jövet. 😊
Na ez már sokkal összeszedettebb. Ez már egy jó kis trailer de még ez is lehetne hosszabb. 😊.
A játékban igen...
😊
Vraaanyek
csak nem kolléga vagy? 😄 (endzsiniõr)

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Nem csak te.
Berendeltem elõre a határidõs munkákat, hogy legyen két-három szabad hetem márciusban, így most reggeltõl estig.
Vraaanyek
Hova tûnt mindenki? mindenki ME3 multizik, csak én dolgozom? 😄 😄

orichalcos
Hát ez nagyon odavág. Úgy tudtam hogy a londoni jelenet is benne lesz...

Magyarok megint alkottak.

My streams: https://beam.pro/oriic

Én a demo-n belül is azt vettem észre, hogy van különbség grafikailag az elsõ és második misszió között.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Földrõl való meneküléssel kapcsolatban nekem is voltak grafikai fenntartásaim, de a Surkesh-i küldetés: az egész pálya + cutscene gyönyörûnek tûnt (gyönyörû az engine-hez és ME-hez mérten), szebbnek, mint ME2-ben.

Optimus Prime
Igen, hogy tolom az 1-et az arc mimika és az egész sokkal jobb, ez igaz. De olyan fakó és monoton minden. Persze az 1 és a 2 art designja, színkeverése is más-más volt. De ezzel kicsit úgy vagyok, mint a Dead Space-szel: jó-jó, de valahogy fakó és matt az egész.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Ja, úgy nagyon kafa lenne... 😛

Szerintem a végleges. Kb. 1,5 perccel hosszabb.

Pedig ez az, nézd meg mobilon... 😊
Vraaanyek
Ez végleges?? mert a bioware oldalán még nincs kint. Egyelõre nem tudom megnézni, mert melóhelyen vagyok

PiszkosFred
Osszekaptam a SShotok kozul parat, koztuk kettot Andersonrol (a pelda miatt), es egy-egy kozelit Ashleyrol es Shepardrol. Fene tudja, nem tunik csunyanak. Az ketsegtelen, hogy a highres textura pack egyes karakterek ruhazataira rafer, de nem veszes meg igy sem.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ebbõl még hosszabbat lehetne vágni, ha a londoni lövöldözõt teljesen végig belevágja valaki. <#eljen>
Vraaanyek
Errõl is volt már szó régebben, hogy külön csapat foglalkozott a multival! 😛 so don't aggódj 😄

koschwarz
hát ja, bár még nem derült ki, hogy az az energia, amit a multira fordítottak, mennyire befolyásolta esetleg a single készítését...remélhetõleg sehogy.

mindenesetre nagyon addiktnak tûnik a multi... és pont egy olyan játékhoz, amihez annyira nem is várt volna az ember multit, csinálnak egyet, amivel lehet hogy akár hosszabb ideig is el lehet majd lenni, és nem fulladt hamar közönybe, mint a többi "beleerõltetett" multiplayeres játéknál (lásd dead space 2, nem volt annyira rossz, de nálam legalábbis nem sokáig húzta...ami szó szerint csak pár napot jelentett, a ME3 multi meg rögtön beszippantott)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Azért ahhoz, hogy mennyien fanyalogtak a multi miatt, eddig szinte mindenkinek bejött. 😊 Szerintem is jól sikerült, el lehet vele majd szórakozni.

Why so serious?

Jobb is a kevesebb hype szerintem, ME 2rõl tényleg mindent lehetett elõre tudni és sokan panaszkodtak is akkor emiatt. EA meg tanult belõle, meglepõ ez tõlük. Meg úgy fest a Dragon Age 2 fiaskóból is sikerült nekik.

Biztosan lesz rendes launch trailer is, de az 1 héttel a megjelenés elõtt szokott jönni.

Why so serious?

koschwarz
tényleg, a fasza MI-t nem is említettem tegnapi demos élményeimbõl. meglepõen jó.

(hogy eddig fel sem figyeltem a grafikára...legyen olyan mint eddig, aztán úgy is jó lesz)

JethroHUN
Nálam elég sok helyen, az árnyékok, az emberek arcán átvezetõ közben szinte teljesen fekete volt. Biztos nem ilyen lesz.

Vraaanyek
Hát nem tudom, iszonyat jó a multi, elég izgalmas, pörgõs, és, mint azt már írtam korábban fergeteges az MI, de valószínûleg túl jó is, mert sosem voltam nagy multiplayer fazon, így csúnyán aláznak a cerberus szoldzserek 😄

szerintem nagyon rendben van a gfx és ne felejtsük el, ez még mindig egy "xbox konzolport". mégha a legkiválóbbak egyike is, az xbox hardvere eroteljesen korlatoz, sztem latszik, mennyire rámentek az idok folyaman a maximum kihozhato fele..
mert ez kezd kúrva jól kinézni.

minden este tolom a multit, várom már a gammat :o

akar vki este tarsulni egy kis henthez? kene 3 ember 😄

anti hero

PiszkosFred
Hat nem tudom, en fullra huzva jatszottam vegig a demot PC-n, 1920x1080-ban es gyonyoru volt. Az FPS sem esett 55-60 ala (annyi a max nalam). Nem ereztem rossz szajizt, sot, az elso "palyan" menekules kozben percekig neztem a kornyezetet, es hogy "mi tortenik" mellettem a varosban. Egyedul a futas volt mokas, de azt szinte senki sem tudja jol lemodellezni mar evtizedek ota, ezert nalam az nem gond, siman belefer.

Konzolrol lattam kepeket a demobol, ott sokkal csunyabbnak tunt.

Egyetértek veled, de szerintem ez nem nagy probléma. Elég jó volt az ME2 ahhoz "elbírja" még a harmad rész is ezt a technológiát és grafikai szintet.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Optimus Prime
Nem, amiatt de... Nézd, ha a demó nem hagyott volna ilyen keserû szájízt. Nem az abajom, hogy nem über, hanem hogy nem olyan, mint az elõzõek. Nézzétek meg ezt a képek és mondjátok meg melyikbõl van. Na jó, túl könnyû. De nézzétek meg Anderson demóbeli megjelenését.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

nyirog
Amúgy valaki beszélt még anno a trailerben látható kis fiúról, szerintem is erõs irodalmi jelei vannak ha már csak tényleg a fehér pulcsiját nézem aminek a színe az irodalombon a gyász toposza többek közt - személy szerinte nem tartom hülyeségnek a leírtakat, lehet több ilyen utalás is el lesz rejtve a játékban de nem úgy h egybõl szemet szúrjon hanem csak azok veszik majd észre akik ismerik is õket, pont mint egy novellában 😊

A durva az lenne ha ismered is ezeket az utalásokat, észre is veszed õket, aztán mikor lefordítod magadnak a jelentésüket teljesen más kép rajzolódik majd ki, na az kemény 😄

nyirog
Ezt régen mondták is h nem akarják marketing terén ellõni ugyanazt a hibát mint a második részénél h spoilereznek, ezért a felére vették a videók számát. Szerintem felesleges az aggodalom, a fejlesztõi videókat meg interjúkat megnézve pedig még inkább.

BoneDragon
Komolyan van aki a grafika miatt játszik me-vel? Ha 2d-s szar lenne akkor is imádnám, mert egyszerûen zseniális az egész.

Optimus Prime
Hát igen, 10k õszintén, ez röhejes ár még mindig. Más címek már kezdik ráérezni az alacsonyabb árfekvésre. Lásd SS3, KA2, stb. De minek sietni? Egy félek olyan randa lesz, mint a demó, kettõ az elsõ napok rázósak és a sok bug, na meg néha pár hónap múlva akár fél áron is hozzájutni.

Azért az az ötlet, hogy kevesebb hype-pal - mert ez nem promó ,reklám ez hype, amit ma csinálnak - rosszat tennének egy ilyen címnek? Másnak igen, de az EA láthatóan visszafogta magát. A BF3-nál is vagy azóta? Az a cím totál nem érdekel, így... A Syndicate hype-ja is visszafogott. Voltak hírek Starbreeze, EA, Unreal3. De gyakorta a semmibõl jött és már ki is adták. Szerintem rájött az EA, hogy az agyon hype-olás nem jó business. Bár a COD-dal szemben itt nem lehet mondani, hogy minden rész ugyanaz, mert mindegyik más. Átdolgozott fegyverrendszer, harcrendszer és más alapvetõ játékelemek.

Egyébként eme CGI filmecske lesz a Launch Trailer is? Mert nem rossz, de én várok egy ütõs in-game verziót is, mint az 1-nél és a 2-nél.

Maga a játék teljes mértékben megéri a vételt, fõleg, hogy van multi is, de hogy utána meg kelljen venni mind az 1001 DLC-t amit kiadnak hozzá, hogy meglegyen a teljes játékélmény az eléggé visszatartó. Persze meg lehet csinálni, hogy megveszed a játékot a DLC-ket meg máshonnan szerzed be, de akkor már mindegy ha meg se veszed, hiszen úgyse játszhatsz vele törvényesen. Majd ha kijön a teljes trilógia az összes letölthetõ tartalommal együtt akkor mélyen a zsebembe nyúlok, de addig nem éri meg jelzálogot venni a házra 😛 😄
Hátha valakinek nem telik rá.<#idiota>
És,amint már leírtam,ne ez szétcsapva.Itt csak a játékélmények legyenek.
Ez már bevált módszer.😊)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

JethroHUN
ME3nak minek kell warez topic? <#idiota>Van aki ezt nem veszi?!<#ijedt>

Az extended trailer eljövetelét lehet tudni?
koschwarz
na tegnap volt idõm végre kipróbálni a demót, persze csak a multit, a single-bõl semmit nem akarok elõre lelõni magamnak.

szóval, amennyire féltem a multitól, annyira jó is lett. sikerült úgy 2,5 óra alatt (asszem) 15-ös szintet elérnem. egyes szintûként vicces volt, hogy sokszor kiléptek mellõlem a magasabb szintû játékosok 😄DDD késõbb meg persze már simán mindig megvolt a 4 fõs csapat. maga a játékmenet meg pörgõs, izgalmas, a plusz feladatokkal rákényszerítik a játékosokat az együttmûködésre. nagyon jól megcsinálták a bioware-nél. ráadásul ez idõ alatt csak egyetlenegy bosszantó hibát tapasztaltam, egyszer egy újraélesztés után "beragadt" a karakterem, nem tudtam semmit csinálni, csak forogni, de ezen az egy alkalmon kívül semmi szembeszökõ.

azért a gold küldetések---1 hullámban insta halál. oda asszem maxra fejlesztett karakterek kellenek, tényleges együttmûködésre és együttmozgásra képes játékosokkal.

mindenesetre ha a single-ben is ilyen nehézségû harcokra lehet számítani (pl. veterán fokozaton), akkor nagyon meg leszek elégedve a harc részével a játéknak.

PiszkosFred
Egy sikeres franchise harmadik reszerol beszelunk, amely szinte azonnal kovette az elozo reszt lezaro, es a harmadik felvezeto Arrival DLC-t. A harmadik resszel - meg merem kockaztatni - nagyon keves uj jatekos fog megismerkedni a ME univerzummal, a jatekosok nagy resze mar tudja, mirol van szo es mikor erkezik a kovetkezo resz, a harmadik resz inkabb nekik szol elsosorban. Termeszetesen a friss husok is szamitanak, kaptak azert ok is kedvcsinalot az elmult hetekben.

Ketsegtelen, hogy kevesebb a reklam, viszont volt igy is minden, ami kellett ahhoz, hogy a ket resz kozotti egy ev alatt is fenntartsa a nevet a gamerek tudataban. Jottek idoben kepek, videok, sztori spoilerek, karaktereket bemutato videok (igaz inkabb a multit promozva), a kozosseg is gyartotta maganak az elmeleteket, ezzel is gerjesztve a jatek iranti erdeklodest, volt legkorbe bocsatott peldany, demo, stb.

Neha a kevesebb tobb. Jelen esetben szinte semmit sem tudsz, mi fog tortenni a harmadik reszben, mint - ahogy irtak is korabban - a ME2 eseteben szinte mar le volt love minden poen a premier elott. Persze maradt igy is elmeny boven, de most vigyaztak ra, hogy a jatekos a jatek kozben elje meg a dolgokat, ne tudja elore mi lesz. Csak azt, amit ok akarnak, hogy tudd.

Majd meglatjuk, mindent el lehet cseszni a mai vilagban, de kizartnak tartom, hogy direkt azert kevesebb a reklam es a hype, hogy a jatek ne legyen sikeres. Ilyen, hogy fordulhatna meg barmelyik studio fejeben? Meg viccnek is rossz a feltetelezes, mert ha igaz, akkor ott vege mindennek. Kizart.

sztem kurvra jo jatek lesz szamomra ez a demobol kiderult.
voltak vidik, de valahogy nem voltak olyan kaliberuek, mint az ME2nel.
extended trailer, launch trailer, voice cast, grunt, tali, thane, ?

nekem meg a voice actoros vidibol is a ME2-s tetszik, az ME3 kicsit gyernek tunik. de azert nem rossz ; )

anti hero

Én Mass effect és Mass effect 2 (és értelemszerûen a "részeit") ajánlom, bõvebb kicsit elsõ 4 második 7 részben meséli el a story-t.
Vagy csak nem akarnak annyit spoilerezni, mint az ME2 marketingjében.

Már megjelenés elõtt tudtam a teljes játék kb. 60%-át, igaz, a BSN olvasása is erõsen hozzájárult ehhez.

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Igen, sajnos ez aggodalomra ad okot számomra is. Remélem nincs semmi negatív dolog a háttérben.
Mondjuk remélem azért nem reklámozzák, spoilerezik teli a játékot, mert hát ez lesz az utolsó rész, amiben minden kis kirakós számít, tehát nem akarnak lelõni semmi fontosat. Remélem...

Azt azért nem hiszem hogy a sikeresség ellen dolgoznának.

Lehet tudni mikor jön a trailer?
Annyi biztosan nem lesz. Érezhetõen kevesebb a marketing az egész játéknak, mintha nem is akarnák, hogy igazán sikeres legyen. Meg a célközönség is furcsa, hogy egy horror sorozat közben reklámozzák, na meg ez a ûrbe fellõtt dolog is... A második résznél ilyenkor már jöttek a karakter bemutató filmecskék, a sci-fi dokumentum filmek, meg ilyesmik. Most gyakorlatilag semmi ilyesmi nincs.
Remélem inkább plusz 1-2 perc.
Ne ezt warezoljuk már tele,ha eljön az ideje.😊

Hali!Nyitottam egy Wirágboltos topikot,ha esetleg jönne a cucc.😊Igaz,még egy kicsit korán van,de sosem lehet tudni.😊
Wirágbolt

szomferi
ma jön az extended, gondolom olyan +15-30mp még

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

cataflam02
Most nem az a teljes trailer ami, este volt ? és amit már itt is linkeltek ?

One more story