Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Berendeltem elõre a határidõs munkákat, hogy legyen két-három szabad hetem márciusban, így most reggeltõl estig.
Magyarok megint alkottak.
My streams: https://beam.pro/oriic
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
mindenesetre nagyon addiktnak tûnik a multi... és pont egy olyan játékhoz, amihez annyira nem is várt volna az ember multit, csinálnak egyet, amivel lehet hogy akár hosszabb ideig is el lehet majd lenni, és nem fulladt hamar közönybe, mint a többi "beleerõltetett" multiplayeres játéknál (lásd dead space 2, nem volt annyira rossz, de nálam legalábbis nem sokáig húzta...ami szó szerint csak pár napot jelentett, a ME3 multi meg rögtön beszippantott)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Why so serious?
Biztosan lesz rendes launch trailer is, de az 1 héttel a megjelenés elõtt szokott jönni.
Why so serious?
(hogy eddig fel sem figyeltem a grafikára...legyen olyan mint eddig, aztán úgy is jó lesz)
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
mert ez kezd kúrva jól kinézni.
minden este tolom a multit, várom már a gammat :o
akar vki este tarsulni egy kis henthez? kene 3 ember 😄
anti hero
Konzolrol lattam kepeket a demobol, ott sokkal csunyabbnak tunt.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
A durva az lenne ha ismered is ezeket az utalásokat, észre is veszed õket, aztán mikor lefordítod magadnak a jelentésüket teljesen más kép rajzolódik majd ki, na az kemény 😄
Azért az az ötlet, hogy kevesebb hype-pal - mert ez nem promó ,reklám ez hype, amit ma csinálnak - rosszat tennének egy ilyen címnek? Másnak igen, de az EA láthatóan visszafogta magát. A BF3-nál is vagy azóta? Az a cím totál nem érdekel, így... A Syndicate hype-ja is visszafogott. Voltak hírek Starbreeze, EA, Unreal3. De gyakorta a semmibõl jött és már ki is adták. Szerintem rájött az EA, hogy az agyon hype-olás nem jó business. Bár a COD-dal szemben itt nem lehet mondani, hogy minden rész ugyanaz, mert mindegyik más. Átdolgozott fegyverrendszer, harcrendszer és más alapvetõ játékelemek.
Egyébként eme CGI filmecske lesz a Launch Trailer is? Mert nem rossz, de én várok egy ütõs in-game verziót is, mint az 1-nél és a 2-nél.
És,amint már leírtam,ne ez szétcsapva.Itt csak a játékélmények legyenek.
Ez már bevált módszer.😊)
A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
szóval, amennyire féltem a multitól, annyira jó is lett. sikerült úgy 2,5 óra alatt (asszem) 15-ös szintet elérnem. egyes szintûként vicces volt, hogy sokszor kiléptek mellõlem a magasabb szintû játékosok 😄DDD késõbb meg persze már simán mindig megvolt a 4 fõs csapat. maga a játékmenet meg pörgõs, izgalmas, a plusz feladatokkal rákényszerítik a játékosokat az együttmûködésre. nagyon jól megcsinálták a bioware-nél. ráadásul ez idõ alatt csak egyetlenegy bosszantó hibát tapasztaltam, egyszer egy újraélesztés után "beragadt" a karakterem, nem tudtam semmit csinálni, csak forogni, de ezen az egy alkalmon kívül semmi szembeszökõ.
azért a gold küldetések---1 hullámban insta halál. oda asszem maxra fejlesztett karakterek kellenek, tényleges együttmûködésre és együttmozgásra képes játékosokkal.
mindenesetre ha a single-ben is ilyen nehézségû harcokra lehet számítani (pl. veterán fokozaton), akkor nagyon meg leszek elégedve a harc részével a játéknak.
Ketsegtelen, hogy kevesebb a reklam, viszont volt igy is minden, ami kellett ahhoz, hogy a ket resz kozotti egy ev alatt is fenntartsa a nevet a gamerek tudataban. Jottek idoben kepek, videok, sztori spoilerek, karaktereket bemutato videok (igaz inkabb a multit promozva), a kozosseg is gyartotta maganak az elmeleteket, ezzel is gerjesztve a jatek iranti erdeklodest, volt legkorbe bocsatott peldany, demo, stb.
Neha a kevesebb tobb. Jelen esetben szinte semmit sem tudsz, mi fog tortenni a harmadik reszben, mint - ahogy irtak is korabban - a ME2 eseteben szinte mar le volt love minden poen a premier elott. Persze maradt igy is elmeny boven, de most vigyaztak ra, hogy a jatekos a jatek kozben elje meg a dolgokat, ne tudja elore mi lesz. Csak azt, amit ok akarnak, hogy tudd.
Majd meglatjuk, mindent el lehet cseszni a mai vilagban, de kizartnak tartom, hogy direkt azert kevesebb a reklam es a hype, hogy a jatek ne legyen sikeres. Ilyen, hogy fordulhatna meg barmelyik studio fejeben? Meg viccnek is rossz a feltetelezes, mert ha igaz, akkor ott vege mindennek. Kizart.
voltak vidik, de valahogy nem voltak olyan kaliberuek, mint az ME2nel.
extended trailer, launch trailer, voice cast, grunt, tali, thane, ?
nekem meg a voice actoros vidibol is a ME2-s tetszik, az ME3 kicsit gyernek tunik. de azert nem rossz ; )
anti hero
Már megjelenés elõtt tudtam a teljes játék kb. 60%-át, igaz, a BSN olvasása is erõsen hozzájárult ehhez.
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Mondjuk remélem azért nem reklámozzák, spoilerezik teli a játékot, mert hát ez lesz az utolsó rész, amiben minden kis kirakós számít, tehát nem akarnak lelõni semmi fontosat. Remélem...
Lehet tudni mikor jön a trailer?
Wirágbolt
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB