Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cs1rk3
de imádom hogy kilép az origin

Optimus Prime
Ez valami bug, nálam is volt. Lépj ki, indítsd újra, akár az Origint is. Nekem megoldotta hogy kiléptem a játékból és vissza. Bár közben a Steamet is kilõttem.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

BoneDragon
Multiba hogyan lehet action barra kirakni a képességeket? Van mikor nem rakja ki és shiftet kell nyomogatnom :/

nyirog
ajjj istenem de jó lesz, csak jöjjön mááááár.... 19 nap még T_T

cs1rk3
jeee megvan a lvl 8 as katana 😄 bayonettel 😛

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A videó negyedik részében benne van a proteán fegyver:

A neve Crucible és a relék technológiáján alapul. Gyakorlatilag egy óriási reléágyú, ami bármilyen célpontot el tud pusztítani akárhol is legyen a galaxisban.

Proteán barátunknak meg elég erõs német akcentusa van 😄
Optimus Prime
LOL, nagyon jó. Egy hangot hiányolok, amit Miranda a harc közben mond, mikor leöl valaki "Oh, yes!" XD
Az Miranda-s kép olyan háttérkép jellegû... hol lehet megtalálni?

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Én is bejelentkeztem a demo fordító csapatba is.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Én jeleztem a masseffect.hu fórumán, hogy fordítható, és azt a képet linkelte be az elõbb említett személy. Pár sort le is fordítottam, de nem kezdtem szervezkedni/keresztbeszervezni a hivatalos fordítócsapatnak.

Marci0115
srácok hogy lehet megszerezni az m98-window fegyvert?

orichalcos
Plusz ha meghallgatjátok a codexet, elmondják benne hogy 4 típusú Reaper létezik... Ezzel le is lehet zárni a reaperek kinézetérõl a vitát.

My streams: https://beam.pro/oriic

orichalcos
Lesz codex rész megint, fel is került pár "beszédes" a youtubera.

SPOILER veszély:

"Harbringer a legöregebb és legnagyobb reaper az egész flottában.és õ vezeti a támadást a Föld ellen."

Plusz a demo fájljai között úgy néz ki hogy ott van az új csapattársunk hangja is.

Hát wow, fõleg az elsõ dolog...

http://www.youtube.com/watch?v=Sf9Xzu3bIv4&feature=related

😄😄😄

en meg egy medal of honor-t kaptam, pedig mar megvolt. most konkretan ketszer szerepel az origin konyvtaramban...

Üdv, a magyar nyelvre váróknak jelezném, hogy a Mass Effect.hu fórum szervezés alatt van a magyarítás készítése.
Valamint addig is a Demo magyarítása is készül a Közösségi fordító oldalak ME3 aloldalán. Az oldalon zárt fordítás zajlik. Fordítónak a fórumon lehet jelentkezni.
Egyébként nem tudom, ti hogy vagytok vele, de gyakorlatilag az egyetlen fegyver, amit használok, az a Mantis. Sorozatban osztogatom a headshotokat, az ellen csak úgy hullik. Mantis + Concussive Shot + Frag Grenade = TOTAL PWNAGE.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Optimus Prime
Ha akarja beteheti. Én pl. így tettem be a Steames Crysis kulcsommal. Szóval észrevétel vagy különösebb kódok nélkül is betudnak avatkozni. 😊

orichalcos
AZ ilyen kinegesztelõ játékokat meg bár szokott adni az ea,de nem úgy hogy beteszi egyszerre az accodhoz. A legutóbbi nagy leállás miatt jópár ember kapott egy kódot amivel egy 1hónapnál régebbi játékot ingyen megkaphatott. Tehát van olyan hogy a kellemetlenségért kapsz valamit, de azt csak kód formályában.

off vége:

orichalcos
Tuti biztos hogy nem a demó nyúzásáért kaptad. Valszeg csak ajándékba kaptad valakitõl aki tudta a mail címedet.

Prince23
Az Origin kellemetlenségeiért kaptam egy Dead Space 2-t a fiókba 😄 gondolom emiatt kaphattam vagy csak úgy nyertem? eh ... pedig steamen meg van a ds 2

ész szerû magyarázatot probálok keresni h miért kaptam: én csak arra tudom fogni, hogy me 3 demót nyüstölöm már kedd óta, lvl 40+ vagyok, közel az 50-hez.

orichalcos
TBlinT volt az az illetõ, csak jelezte hogy fordítható a demo.

nyirog
sztem pares arra gondol amit itt valaki régebben linkelt a fórumon; pár kép volt a játék szövegeirõl\dialógusairól amiket lefordított az illetõ

Én csak a fõcím szöveg fordítását láttam, mást nem és a magyaritashu-n sincs semmi.

Mintha már láttam volna magyar feliratot hozzá...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

PiszkosFred
Mert a viragbolti House tele van am reklamokkal 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Bemelegítésnek lefordítom a demót, pár nap alatt megvan. Csak szólok, hogyha valaki elkezdte, egyeztessünk, senki nem szeret feleslegesen dolgozni.

Ez nem igaz! House és Mass effect rajongó vagyok egyszerre. A született feleségeket pedig rühellem.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PiszkosFred
Az egyik legnezettebb kabeles sorozat, gondolom a celkozonseg is nagyjabol lefedi egymast, es promozzak egymast picit. Egy Szuletett felesegek vagy House nezokozonsege nem biztos, hogy sokat Mass Effectezik, ellenben a zombikkal kuzdoket nezo, az orszagosnal kevesebb, de meg igy is 8 millio nezovel szemben.

PiszkosFred
Hat, nem lesz. Mashol kell boldogulnod.

Fpocok
Én valami coop sztorit szerettem volna.
Kár érte...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szerintem teljesen rendben van a multi.

orichalcos
Igen, csak ez lesz, és igen direkt. Nem akarták elrontani az egészet egy kompetitív móddal, nem is tartozik ehhez a világhoz.

Fpocok
Ebben a játékban csak ez a horda mode lesz... mint "multi"?

Parasite Eve 2, best game EVER!

cs1rk3
le van halva az origin

BoneDragon
Öhm, csak nekem nem tud az origin kapcsolódni a szerverhez?

Marci0115
srácok vegyetek fel pls, marci911

Renjike
holnap teljes trailer FUCK YeAh

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
ennyi köze van és kész.... poén kép ..

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

orichalcos
KÉP

Tetszik, de nem nagyon vágom hogy jön a Walking Dead a játékhoz. (aki nem tudná az új WD rész mellé jön az új teljes trailer.)

Optimus Prime

SZEG007
Origin meghalt

Gabor77
Nem akar beengedi az origin...másnál is fenn áll ez a probléma? Kiírja, hogy offline módban kapcsolódtam, mert a hitelesítõ szerverek leálltak...

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

JethroHUN
Jah azzal, de teljesen véletlen mikor dobja.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince23
Veterán packkal?

dan5445
a packokkal lehet unlockolni?

cs1rk3
én most unlockoltam egy krogan solidert 😊

cataflam02
Gyertek multizni 😄

One more story

PiszkosFred
Sot, biztos, holnap este lesz a TWD209, annak a szuneteben lesz leadva, gondolom ra par percre mar elerheto lesz hivatalosan es nem hivatalosan is.

PiszkosFred
En 19-re emlekszem.

A szupertrailer ma jön ki? Valahol olvastam.