Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Nem hittem volna, hogy ilyen jó lesz a multi része. Durván rákattantam, már kb összes karakterem 13-15ös szintû. 😄

Prince23
Lesz itt szivárgás, nem kell aggódni 😄

Optimus Prime
Nyugalom, holnap ilyenkorra tuti lesz hivatalosan is neten. Én megvárom azt. Nem szeretem a vacak minõséget, fõleg ha kedvencrõl van szó.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ProGabe
ugyebár

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

PiszkosFred
Egy kultikus kepregeny, amibol nagyon jo sorozat keszult tavaly, es amely visszahozta a TV-be ismet a klasszikus tulelos zombi tortenetet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Mondjuk abszolút nincs kizárva igazad van.
Végülis a huskok valamilyen szinten élõholtnak számítanak...

Smúgy csak annyi lesz hogy WD szünetében adják le a ME3 rendertrailert.
Na, kicsit kipihentem magam, van valakinek kedve egy újabb Gold-os csatára? <#hehe><#violent><#gonosz1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Kedven sorozatom (igazából az egyetlen sorozat, amit valaha is követtem) a kedvenc játékommal vegyítve, Me Gusta.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
De lehet lesz egy DLC, amiben élõhalottak lesznek...

bár valamilyen "formában" találkoztunk már velük még az elsõ részben...

Renjike
igen egy zombis sorozat (szerintem elég fasza) és kicsit reklámozzák egymást . az a kép is eredetilek WD plakát , távolítsd el a Massos cuccokat és megkapod 😄DD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Igen egy sorozat,ilyen zombi-túlélõs szal sok köze nincs egymáshoz a kettõnek.
Jaja, jót szórakoztam, mondjuk a Widow az eléggé szétgyak mindent, ami elébe került, az volt a baj, hogy rohadt sokan jönnek már a 7-edik hullámban, minden irányból... De kétszer is kihúztuk a 7-edikig, szerintem ez elég jó eredmény.

JethroHUN
Mi ez a ME3/Walking Dead kapcsolat? A WD vmi sorozat vagy mi? Mert egyáltalán nem vagyok képben.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Hátha lessz valami hasonló a 3-ban. Hamarosan kiderül.
Szerintem igen

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

cs1rk3
mennyi a max lvl a fegyón 10? 😄

Csak a gépkarabélyra nem kaptam ilyen modot, szívózik velem a játék...

Amúgy kemény volt a Gold fokozat, sokkal komolyabb fegyverek kellenének oda, mint amik nekünk voltak.

Mármint az Avangeren.

H3LLBoY
Ezt láttátok már, szerintem nagyon király:

Gigabyte Z68P-DS3, Intel Core i5 2320, Gigabyte GTX560 SOC 1GB, GeIL 8GB DDR3 1600MHz EVO Corsa, Western Digital 2TB

Nekem már 3-as szintû van abból a Widowomon... <#hehe>

Assault Rifle-höz extended barrel mod-ot kapott már valaki? Már rengeteg veterán csomagot megvettem, AR-en kívül minden fegyvertípushoz adott csõhosszabbító modot.

Renjike
áá holnap az lesz az elsõ dolgom , hazajövök suliból , walking dead letölt ... és trailer keres.... 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Vraaanyek
Szerintem ma már nem lesz take earth back videó,legalábbis magyar idõ szerint nem...:S

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

TBTPumpa
Shep: Garrus! A little help over here!
Garrus: Can it wait for a bit? I'm in the middle of some calibrations <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

JethroHUN
Garrus!!! Óriási, nagyot nevettem.

Optimus Prime

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Optimus Prime
Az megint más, az egy gömb-szerûség. A Virmire ugye a létesítményen belül van és Beacon.

lehet rég volt, szerettem minden bolygón leszálni és ugrabugrálni a makoval és egy ilyen bolygón találtam meg

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Multiban megkaptam a Widow távcsöves kézi ágyút... Azokat a pajzsos Cerberus katonákat úgy átviszi, mint a szar, simán átlõ a pajzson. Az egyszerûbb Cerberus katonákat 1 lövéssel kinyírja, a Nemesis-re kettõ kell. Olyan erõs, hogy volt amikor elfelejtettem használni a spéci képességeket. Azt is észrevettem, hogy ha egymás mögött állnak a katonák, akkor simán átlövi, és egyszerre kettõt is leterít. Brutális egy fegyver, nem is viszek semmi mást a csatákba, csak azt, bõven elég.

Optimus Prime
Nem, igaz. A Virmire-beli Beacont kihagytam.

Szerintem erre gondolsz:
2. Az Asari Consort "kütyüje", ami egy õsember életét és "vízióit" adja neki

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

JethroHUN
Nem random, Virmire.

<#rinya>
az 1.-ben valamelyik random bolygón is van egy Beacon, amitõl szintén flashel

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Optimus Prime
Hasonló dologra én is gondoltam. Plusz, ha sorra vesszük mik történtek eddig Sheparddel nem lenne csoda az ilyen... "képzelõdés":

1. A Beacon üzenete, mely ugye 15 órára kiütötte. Ugye Liara is említi, hogy ebbe sokan belehaltak volna.

2. Az Asari Consort "kütyüje", ami egy õsember életét és "vízióit" adja neki

3. A Thorian asair és emlékei. Az se kis dolog.

4. Meghal. Ami nem semmi, fõleg ki tudja mivel és mikkel hozták vissza. Õszintén meglep, hogy Shepard még önmaga.

5. A 2-ben talál egy újabb Prothean beacont és ott is kap adagot, amiben már a Collectorok is ott vannak. Liara egyébként mondta, hogy egy nép emlékeit kapta meg!

6. Rövid ideig egy Reaper kütyü közelében van, ami hát... nem mellékelhetõ.

cataflam02
Kösz !!!

One more story

orichalcos
Ezt valaki nagyjából lefordítaná pls spoiler alatt?

My streams: https://beam.pro/oriic

SZEG007
hajnali 2-3 fele

JethroHUN
Csak ne Inception legyen, és ne úgy végzõdjön, h felébred a gyengélkedõben <#zavart1>

cataflam02
Magyar idõ szerint hány órakor vetítik az új trailert ?

One more story

Vraaanyek
Atyaég... ha ez igaz, és valóban ilyen elemekkel is tûzdelik a történetvezetést, márpedig teljesen egyértelmûen úgy tûnik, akkor még ütõsebb, még epikusabb finálét kapunk, mint azt egyáltalán el tudtuk képzelni!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

penge96
Ja, és ha valaki felvenne Origin-en, akkor Blade468 néven megtalál.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

penge96
Na, sikerült ma kipróbálnom a multit, és egész kellemesen meglepett. Szerintem így utólag bõven jó, hogy benne lesz a játékban. Mondjuk volt egy elég érdekes bug -legalábbis szerintem az volt- miszerint egy silver challenge alatt kb. a 7. hullámtól semmit nem tudtam csinálni, se újratölteni, se csapattársat feltámasztani, ellenfelet sebezni sem, de még meghalni se, mégis ott voltam a pályán, és a játék sem szakadt meg... szóval érdekes.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Az nekem is feltûnt, hogy senki sem tessékelte be a siklóba.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

JethroHUN
Van benne valami! Nekem az tûnt h s siklóbál is mennyire nem illik a képbe, mintha ki akarták volna emelni. Szinte hófehér pulcsi, virít, rá zoomoltak.

Optimus Prime
De kihalt a topic. Na, én közbe ások, mint Liara a romok között, remélve a demóból fakadó csalódottságomat valami enyhíti.

Egy érdekes teória a gyerekrõl

Optimus Prime
The Reapers!

Gabor77
Origin megint meghalt?

Origin: GaborIk_77 uplay: GaborIkHUN

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez nem német akcentus, hanem inkább jamaicai.