22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért
WIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
WIRÁGBOLTFOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!
-
Hoz_Hun #9938 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én aludhatok amennyit akarok. Borzasztó vége lett. Ami dühít, hogy ez egy RPG, aminek több fajta befejezése lehetne (kéne lennie), a döntéseink, a játékunk, a kialakított Shepardunk függvényében. Tehát kéne lennie olyannak is, ami "Disney" fanokat is kielégíti, sőt olyannak is, ami full "Dark" embereket is, (azaz mindennek vége Shepard elbukik a kör nem törik meg). Ez nincs meg. Akarjuk, nem akarjuk ezt a befejezést kapjuk. Ennek szerintem semmi értelme. Ha késöbbi ME történetek miatt csinálták azt sem értem, hisz van egy hivatalos "cannon történet" amit ők választanak és a szerint folytatják. Ez ME1, ME2, is így volt. -
Hoz_Hun #9937 Én 576-ból rendeltem a ME3 CE-t. Nem kaptam még e-mailt. -
-
Sziasztok!
A dobozban lévő reckoninges armort hogy lehet aktiválni a játékban? -
SaGa Jr #9934 Így igaz.
Magyarítást idővel (ne napokban, hetekben tessék gondolkodni, inkább kicsit hosszabb időtartamban) úgyis készít majd pár fan idővel a kényelmesebb (esetleg nyelvileg képzetlenebb vagy képződni nem akaró) játékosok igényeit kielégítendő. -
jawohl, majd pár hónap és lesz hozzá -
SaGa Jr #9932 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért jobban belegondolva a relay hálózat vége nem jelenti a teljes szeparációt míg nem siekrül pótolni azt.
Az FTL meghajtás ismert és a hajókon van (azzal közlekednek a hajók egyik rendszerből a másikba egy cluster-en belül) szóval vissza lehet térni a saját világokra, csak hosszú lesz az út hazáig.
Sokkal hosszabb, mint a relay hálózattal (amire nagy valószínűséggel a hajók nincsenek felkészítve hiszen nem volt rá szükségük, hogy nagy mennyiségű készletet, kényelmes szálláshelyeket és kellő teret biztosítsanak a legénységnek a hosszú utakhoz), de ha nagyon akarnak végülis haza tudnak térni a népek, még ha a megszokott napok/hetek helyett hónapokat vagy éveket vesz is igénybe a dolog.
Az biztos, hogy ez megsemmisíti a galaktikus civilizációt az általunk megismert formájában és egy jó időre elszeparálódnak egymástól a felek de legalábbis a kommunikáció és a kereskedelem igen masszívan visszaesik.
A leendő gyerkőc(legyen bár asari, ember avagy quarian keverék) miatt meg ne aggódj, akár már ott is növekedhet Liara (Ashley/Tali) testében Shep leszármazottja, elvégre alkalom már volt az egyesülésre nem is egyszer a három rész során (hogy a szóba jöhető másik két hölgyeményről, a kommunikációs tisztről és a riporter csajról már ne is beszéljünk).
A Tali és Garrus páros alakítására és boldogulására azonban én is kíváncsi lettem volna, ha már egyszer sikeresen rájuk nyitottam és meghallgathattam mit alakítanak a kamuzás terén... -
Sziasztok meg akarom venni a jatékot de azt hallotam nincs benne magyar felirat ez igaz? -
Pedig a legjobb esély a túlélésre, a szintézis. Shepard a példa, delibe kapja a piros sugár. Megy tovább, no problem
-
Aki 576-tól rendelt CE-t, annak küldtek már E-mailt a DLC-vel? Vagy az csak később jön? -
SaGa Jr #9928 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az irányítós befejezés, ahogy írtad a paragon, szerintem nem szakítja meg pár 10K évre a ciklust hanem a szerepét változtatja meg inkább úgy, hogy mivel már Shepard a főnök, majd másra lesznek használva a reaper hajók.
Ha netán tényleg komoly gond lesz AI téren (ahogy a catalyst jósolja), akkor Shepard előhívja őket azt bedarálják a gépeket, hogy ne fordulhassanak teremtőik ellen (esetleg begyűjtve az alkotóikat is ha azok nem hajlandóak lemondani az újabbak kreálásáról meg a velük való kísérletezésről). Már szerintem... :) -
SaGa Jr #9927 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mit értesz társ alatt? Olyan egyén aki aktívan választható csapattag vagy olyat, aki a korábbi részekben az volt de itt már nem?
Például Mordin mindenképp meghal. Vagy te nyírod ki hogy megakadályozd a gyógyítást vagy ő áldozza fel magát. A racnhi-s küldetésben hozott döntésedtől függően akár Grunt is a fűbe haraphat ténylegesen.
Thane is mindenképp lapátra kerül (és a neve felkerül a Normandy-n lévő elesettek nevét felsoroló táblára) a sztori során.
Ashley-t érdemes látogatni a gyenguszon és küld levelet is ha dumálni akar. Egy esetben, mikor már saját lábán mászkál és már ki van nevezve Spectre-nek, beszélgetés közben dönthetsz arról, hogy magadhoz veszed vissza a hajóra, ez majd egy bizonyos esemény után kerül elő a sztoriban, vagy hagyod, hogy elmenjen szolgálni Hacket mellé (ez esetben nem lesz választható csapattag).
Miranda esetében is az a helyzet, hogy attól függően, hogy miket válaszolsz neki a társalgásaitok alatt, segíted vagy sem, elpatkolhat a lányzó. Csapattagként nem fog előkerülni.
-
Atilorn #9926 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én pedig, hogy aludtam rá egyet még szarabbul érzem magam, még dühösebb vagyok, hogy így kellett ennek végződnie. Úgy érzem, hogy rengeteg mindenért fölöslegesen törtük magunkat. Tali soha nem látja újra az anyabolygóját, kibékítettem a quarianokat és a getheket, akik segítettek az immunrendszerük megerősítésében erre elpuszulnak ők is, ha a reaperek elpusztítását választjuk, meg persze EDI is aki végre igazi személyiség lett. Persze választhatjuk, hogy egyesülnek a szintetikus és az organikus életforma, persze ekkor egymásra talál Joker és EDI, na de ne már, hogy valamilyen hibridek legyünk, persze Shepi is kampec, nem házasodhat össze Liarával és nem lesz egy rakás kék gyereke. Na meg választhatunk,hogy irányítjuk a reapereket, ami ellen küzdötttünk végig a Cerberussal. Na, ne már. Szóval mindegyik szar befejezés. Meg végre össze jött Tali és Garrus, amiből megint nem látunk semmit a végén. Szóval nagyon csalódott vagyok. Ja, Wrex se fogyja újra látni Thuchankát. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A teljes krogan faj árán. -
vg #9924 Életben marad. Itt van. -
Nem mind1? Mindenkinek áldozatokat kell hozni, az úgy érdekében. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De ha a harmadik részbe "áthozom", akkor itt mindenképp elhalálozik? -
Van amit nem lehet meg akadályozni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De nálam Miranda nem halt meg. Paragon válasz használata az apján. A játék végén Londonban a táborban, fel is lehetett hívni, hogy elköszönjünk, mint a többieket is, pl Kasumit is. -
vg #9920 Persze meg lehet, ha eleve a második részben meghal. -
Az még jó... Rosszabbra számítottam.
Én is a második rész mentését töltöttem be (Shadow Broker és Arrival DLC is végig lett játszva) és a Normandy-n Liara mondta is nekem, hogy köszöni, hogy segítettem neki "hatalomra juttatni", Anderson meg lecseszett a játék elején, hogy kinyírtuk azt a sok batáriait és, hogy elpusztítottuk ott a tömegrelét (Arrival DLC), szóval a játék ezeket is felismerte.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De Mordin mindenképp meghal - vagy ezt is meg lehet akadályozni valahogy?
Illetve az mennyire okés, hogy 11 óra játék után már zöld a War Assets csík - pedig még csak most voltam a Thuchanka-n. -
Ezzel egyet értek én is. Semmi értelme ezt a játékot, egy hülye MMO-val elbaszni. Inkább legyen új szereplőkkel, egy új történet. Elég az SWTOR biowarenek... már az is egy rossz húzás volt. -
Remélem azt csinálnak. És fizetőset. -
CamelX #9916 Remélem remélhető egy más főszereplővel történő folytatás, csak nehogy MMORPG-t csináljanak, mert akkor falnak megyek :) -
vg #9915 Nekem senki nem halt meg(társ). Talán az utolsó kettő, de arról nincs infó. -
Most hogy aludtam rá egyet, teljesen máshogy látom a befejezéseket. Teljesen jók, egy ilyen mérvű történetet, szériát egy ilyen epic befejezéssel kell lezárni. Mert a lényeg a lezáráson van, nem olyan mint az AC Rev. le is van zárva meg nem is. Egy korszak lezárásól van szó, a galaxis megváltozott ennyi.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bármennyire érdekes, az Illusive Man, megoldása a paragon (jó) befejezés, hiszen azzal érünk el mindent: megmentjük az összes fajt, még a getheket is. Sőt a régi fajokból is marad valami, reaper formában, de már nem jelentenek veszélyt. A ciklus, jó pár 10k évre biztos megszakad. De egyszer biztos megint neki állnak pára reapert gyártani. Ami miatt nekem a középső megoldás tűnik a legjobbnak, az hogy az tényleg végleg, lezárja az ME univerzum történetét, mert egy teljesen új faj, civilizáció születik, és szinte 0áról indul. Meg amúgy is az mostaniak mind a mass relay techenk alapulnak, anélkül annyi. A földi csata után maradtak még életben, de senki nem tud haza menni, mindenki ott marad a Földön? Turian, quarian, geth, korgan, asari?
Ez elmúlt pár év legjobb története és játéka
Valaki multi?
-
kérdés
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tali megmenekül ha nem engedem be légióval a kódot? -
Kérdéseim azokhoz, akik már végigjátszották:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Minden társunk meghal?
Nálam már Mordin elesett, de azt nem is lehetett megakadályozni.
Drámai jelenet volt, amikor Grunt feláldozta magát értünk a Rachni-s küldetésben. Baromira örültem, amikor a küldetés végén életben maradt!
Illetve olvastam, hogy Mirandát meg lehet síratni és, hogy ő is meghal.
Nem lehet valahogy megakadályozni eme tragédiákat (valahogy úgy, mint a második részben)?
Illetve Ashley mikor fog visszatérni a hajóra (mert már eltűnt a kórházból)?
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
érdekesség:
When Shepard and Morinth do meet up again, Morinth appears during the assault on Earth as a Banshee, an Ardat-Yakshi that has been re-purposed by the Reapers. In combat Morinth behaves like any other Banshee, without special properties not available to other Banshees, and must be killed the same way.
-
Origin-en keresztül kell! És azután jobb klikk a Mass Effect 3 képére az Origin-en belül és ott Frissítések keresése. Ekkor fogja letölteni az aktivált DLC-ket a játékhoz - különben pedig nem!
Az M55-ös fegyver nem nagy szám, de az N7 Warfare Gear már sokkalta jobb! -
vg #9909 Sajnos ebben igazad van. -
Prof William #9908 Végülis...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem haltunk kis és a galaxis fajai talán egy nap elérik ugyanazt a tech fejeltséget amit egykor. Shep még a legelején mondta hogy ez csak a túléléseől szól. Lehet hogy több milliárdan halnak meg egy csomó világon de TÚLÉLTÜK és talán egy nap visszajutunk a csillagok közé de most már a saját erőnkből. Ez persze a többi fajra is igaz. -
Nem tudja valaki, hogy a CD Galaxisban kapott DLC kódokat hol kell beaktiválni, vagy az alapból letöltődik? (N7 Warfare Gear, M55 Argus Rifle) -
Atilorn #9906 Ennél jobb befejezézt? Olyan szájba b*szott befejezés, hogy ilyet még nem láttam. Hatalmasat csalódtam. Olyan k*rva nehéz lett volna egy happy end befejezést is csinálni neki? Úgy érzem több millió embert szemen köptek és elárultak ezzel. Tudod vannak emberek akik a jó befejezéseket szeretik. -
SaGa Jr #9905 Lezárást ígértek, Shepard történetének teljes és végleges lezárását. Legalább ezt betartották. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként a linkelt videóból nekem speciel nem az jön le, hogy Shepard él, hiszen csak egy eléggé viseltes páncél látható egy medállal, nem maga a híró. Bármely másik összeégett N7-es baka maradványa lehet ami megmozdul. A lezárásokhoz egyszerűen nem illenék egy ilyenfajta befejezés, hiszen akkor pont szembemenne a BW kinyilatkoztatással, miszerint végleges lezárása ez Shepard történetének.
-
Corten #9904 DLC-k ígyis-úgyis lesznek, max nem az lesz a főszereplő aki eddig. Bár nem nagyon tudok elképzelni semmi eget rengetőt kiegészítőbe. Én személy szerint örülök hogy lezárták és méltó vége lett, sejtettem valami ilyesmi lesz 2 részen+dlc-ken keresztül építették fel a hangulatot a legutolsó részhez. Már az elején éreztem hogy nem lesz ez olyan könnyű, amikor komplett fajok fennmaradásáról kell dönteni nincs az az isten hogy Shepardnek ne kéne áldozatot hoznia. Ennél jobb befejezést nem lehetett volna összerakni, meghazudtolták volna a saját magukat. Romokba az egész galaxis aztán meg happy end? Összességébe nálam GOTY kár hogy Protheanos DLC nincs meg pedig még az is rátett volna egy lapáttal. -
vg #9903 Miközben nyomtam a játékot, állandóan mondtam magamnak, hogy úgysem merik meglépni a fejlesztők, kockáztatva egy milliós eladású sorozatnál a folytatás lehetőségét, talán gondolnak a következő részre. Hát ezek tényleg ennyire hülyék? -
Prof William #9902 Tudta hogy a játék elején járunk szóval sejtette hogy még nem írhatják ki a sztoriból. :)
A sztori végével kapcsolatban meg ajánlom Dan Simmons: Hiperion c könyvét. Ott a végén szintén közel ez van.
NEM JÁTÉK SPOLIER, hanem a HYPERION KÖNYVÉ.
A könyvben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az emberiség megkapja évszázadokkal ezelőtt a Térkapu techet egy fejlettebb fajtól (MI), ami aztán azt használva akarja kiirtani őket. Az emberiség végül elpusztítja a térkapu techet, ami miatt a birodalmuk azonnal megbukik és a gazdaság, társadalom összeomlik és milliárdok halnak meg de legalább megmarad az esély hogy egynap majd maguktól is felfejlődnek erre a szintre. -
SaGa Jr #9901 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha megkaptad a lehetőséget arra, hogy egyenesen menj bele a fénybe, akkor ott bizony a másik két lehetőség is elérhető volt.
Ahogy mész előre lesz egy-egy rámpa ami jobbra illetve balra vezet felfelé a jól látható kék és vörös "konzolokhoz" amiket a kis bejátszásban a dumálgatás közben a catalist mutatott.
A kék színű, balra eső a reaper irányításos véghez vezet amikor Shep irányítja majd őket és lelépnek, a másik a vörös színű "konzolokhoz" vezet jobbra és ott meg minden AI kipurcan, mind a reaperek mind a geth, mind pedig Shep mert ő már félig gép. Függetlenül attól mit választasz a kapuk durrannak, csak kék, vörös vagy zöld fénnyel, illetve kék esetében a Citadel nem robban fel. -
Corten #9900 Szerintem a credits utáni rész arra vonatozik hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!megtalálták azt a gépet amit Liara csinált arra az esetre ha kihalnak a reaperek miatt, és megtalálták, Mass Relay nélkül nincs esélyük kommunikálni és csak enneyi maradt meg nekik. Én csak erre tudok gondolni és ráadásul fogalmunk sincs hány évvel később meséli el. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szerintem is nagyon rosszak a végek. Viszont nem magukkal a megoldásokkal,sztorival van bajom, hanem baromi gyorsan lerendezik. Én vártam volna vmi beszélgetést a csapattársak között, megnézni hogyan alakul a sorsuk, még ha szomorú is,vagy valami. Így nagyon karcsú