RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott van a DCS: nem tudod kipróbálni a repülőket, de egyes gépeket 50 euróért árulják. Így meg elég nehezen veszed rá magad, hogy kiadja érte annyi pénzt, ha nem tudod, hogy mégis milyen. Mert lehet nem fog tetszeni, akkor pedig meg közel 15 ezer Ft-od a kukába.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.12.23. 15:23:05
Megveszed az uj cuccot, resztveszel az evnten ex hatha nyersz valamit...
Igy most akinek esze van, emiatt meg elinditani se fogja ! 😊)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem nyerni akarok, nem az a cel😊
Meg ha full extras HC szim lenne, gagyizas nelkul, akkor sem jutnek az elejebe. Csak hasznalni szeretnem, minimalis sikerelmennyel vagy annak a lehetosegevel.
Amikor az elso 100 kozott osztanak vPR-t (bar az elso 100 is necces, azt is az idulok aranyahoz kellene kotni azt is), ott szivesen indulok neha, meg ha csak 1vPR-t nyerhetek, akkor is. Az nem izgat, hogy az elso 100-at kap vagy 10000-et😊 De ma mar ez is necces, mert ma mar sok ezren indulnak az ilyeneken is.
De mi motival akkor, amikor csak az elso 3 kap valamit, es meg az elso 100-ba is irrealis/idetlen/gagyi bejutni?! Semmi😉
Foleg ilyen vezetesi elmennyel. Egyeduli, tet nelkuli korozgetessel inkabb megyek AC/iR/rF2-vel.
Ebben a progiban epen az (lenne) a jo, hogy bar a vezetesi elmeny "regi", de jo az AI es az offline, es lennenek hozza online/hotlap event-ek.
Az SRW ugyanigy gagyizza el. Bar az meg fapadosabb, de az auto valasztek miatt jo lenne, de ott meg csak az elso 10-et dijazzak. Mindig ugyanazt a 10-et😄 Dollar ezreket haracsolnak ossze, soha semmit nem vettek meg hozza, az emberek 98%-a meg fizessen ha hasznalni szeretne, aztan menjen tolteleknek a hotlap versenyekre, vagy arkadozni online. Kar erte:/
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Neha megprobaltam, de amikor 10sec hatranyom van, akkor vagyok gyors, elvezetes es autos erzes. Amikor mar csak 5sec hatranyom van, akkor mar kicsit elrugaszkodott, cseppett idetlen sinautos terelgetes van. Az ala altalaban nem jutottam, nem tudom mi lehet a kovetkezo szint;DD De az valszeg szamomra mar kezelesre ertelmetlen, vagyis nem is erdekel.
OK. a leggyorsabb nyer, de reklámértéke nulla !
miért nem sorsolják ? Vagy sorsolják ki a mezőny első 50 %-a között, hogy valami verseny azért csak legyen ...
Szal este valami fun? Adac2014? 😄
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
ez mitől lehet?
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Van European Track Pack, amiben van olyan uj palya, ami az ADAC 2014-ben is uj (talan Sachsenring). Ha egyszerre jeloltem ki a ket csomagot, valamiert nem vonogatta le. De ha elotte megvettem a palya cuccot, utana mar nem 85% kedvezmeny volt az ADAC-ra, hanem 90% 😊
Valszeg/remelhetoleg/logikusan az egyszerre vasarlaskor is kiszura, de nem probalkoztam vele😊
Meg 10 eve, szept. 30-an irtam ala a hitel papairokat, masnap vontak volna le az elso reszletet. De elotte leszedtek valami bonuszt, amirol nem tajekoztattak, igy a hitelore masnap nem maradt, mar kuldtek a fizetesi felszolitast SMS-ben😄DDD Jol indult a dolog;D
Ha valaki lenne oly kedves és leírná.....
Köszi.<#worship>#worship>
Lehet hog nem ulra fizika, inkabb csak RACE bunusz-plusz, de osszessegeben nekik sikerult szep kerek hasznalhatot faragni belole.
Multi szempontból sokkal előrehaladottabb állapotban van az R3E, főleg hogy van mivel versenyezni, több osztályhoz is komplett gyári géppark áll rendelkezésre. Nem kell módolni, játék indít-csatlakozol-mész, ehhez jön még majd az egyedi skin és kész, mi kell még?
"So that means there will be an upcoming patch for the R3E this month as well....?"
R3E válasz:
"more like this week ! 😉"
Gyanús nekem, hogy még idén megkapjuk azt a dedicated szervert is tartalmazó patch-et.
Csak sajnos az utóbbi időben mindenki annyira az eredményre megy, hogy elfelejti, miről is kellene szólnia az egésznek. Nos, szerény véleményem szerint pont nem az elért helyezésekről kellene szólnia ennek az egésznek...de cáfoljatok meg, ha igen.
Én eddig abban a hitben éltem, hogy az SG ezen topikjainak az a lényege, hogy az adott játékot használókat gyűjtse össze, nem az, hogy minden 5. poszt arról szól, hogy itt most ilyen tesztfutam lesz, majd utána gyere ekkor meg ekkor ligafutamra...
Végül is ezért fizetem a nagy netet, csak ezért kértem azt ! 😛 Ha csak öt ember lesz akkor öt, nem a létszám a lényeg, én nem vagyok liga 😊)
Mindegy mikor ersz haza, ha inditasz szolsz, en meg kiteszem😉 Valszeg kesobb irok hozza form reszt, ahova beirod az IP-t, aztan annyi😉
De nagyon kéne, mert publikszerver totál káosz, sok külföldi agyatlan megszállta , nem is értem ....
szabadott szólni, de hatalmas botrány lett belőle, mert senkinek nem kellett a mittudoménmár melyik autó 😊)
amúgy érdekes lesz, kétheti futam mellett azért én csak funoznék közben a helyükben 😊))
De holnap, ha indithatsz valamit, kint lehet a bannerben😉 (Ha megcsinalom addig a progit😛)
Persze behalt, mert szólni sem szabadott mit szeretnénk a funversenyre 😄DD
bullshit !!!!
Oda nem írom be, mert az is udvariaskodó topik, így is feketebárány vagyok már 😄DD
Az AC-ban egy massziv probalkozas volt, hogy beinduljon valami szervezettebb online kozosseg, azert nez ki ugy a fejlec mint a karacsonyfa😉
Amugy a napi fun futam resz elegge behalt, ahogy varhato volt. Napi szinten nem lehet normalis mennyisegu embert lekotni. Kikerul onnan az a resz es/vagy valami egyszerubb, szolidabb megoldasra valtozik😊
Persze az mas kerdes, mit enged majd a SimBin. Lehet hogy semmit😄