2424
  • Alexease
    Ha meg korabban lett volna a kozvetetis , tobbet sporolnak a kodokkal, mert senki nem tudja beirni:D
    Amugy ez a Twitch ultra-szar, k*rv* lassu, nem tudom vegignezni (igaz, kicsit beletekergetnek, annyira azert nem erek ra, de a lenyegi info ugy is kint van az oldalon:P).
  • Onikaan #1303
  • Onikaan #1302
    meg se próbáltam! :)
  • Szabi #1301
    neked nem sikerült időben beírni ? :-/
  • Onikaan #1300
    grat!
  • Szabi #1299
    a közvetítés alatt beléptem az oldalukra elkezdeni nézegetni a pályákat.. hát jól tettem, a közvetítés végén az egyik kódot sikerült beírnom időben :D

kaptam érte 350 zsetont :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 16:53:11
  • Onikaan #1298
    hohoh DEDI!!!!!!! ...új futó, mi kell még! :)
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 16:34:21
  • Szabi #1297
    attól még örülök neki, főleg hogy sok festés lesz :D
  • Onikaan #1296
    arról már tudtunk!

úgy néz ki előszőr a 2014 WTCC pályákat csinálják meg! Autókból csak a Chey, Lada páros van meg!
  • Szabi #1295
    Cady CTSV :)
  • Onikaan #1294
    Makao, Pol R., SPA, Sanghai
  • Szabi #1293
    remélem megcsinálták az új festést Coronel autójára.. :D

a pályalista jól hangzik és a kidolgozás is szép.. de ha olyan random mint a Hungaroring...... :)
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.12. 16:18:35
  • Onikaan #1292
    KEZDŐDIK!!!!
  • Szabi #1291
    mai frissítés

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Game
    - Removed forced camera in pits.

- Fixed AI overtaking during rolling start.

- Fixed an issue with Italian FFB descriptions getting cut.

- Optimized graphical performance.

- Fixed an issue where the final standings screen would show the same number for two cars.

- Fixed an issue where force feedback and rumble was still sending data when quitting or getting disqualified.

- Fixed an issue with end results screen.

- Fixed an issue where the amount of fuel in cars differed between game modes.

- Fixed an issue where the last race results overlay showed all entries as “28”.

- Fixed an issue where the default steering lock would change to the wrong default locks.

- Fixed an issue where player would end up in garage menu with DRIVE option with no function, when getting disqualified during qualifying session.

- We now save after each session (practice, qualify, race) instead of after an event (race) in championships.

- Fixed an issue with AI pitting on last lap.

- Fixed an issue with AI being shown as “+1 lap” in results if player wins the race.

- Fixed the squashed red “Quit” button in old menu dialogue box.

- Fixed an issue where the scrollbar was not uniform across all the Controller settings pages.

- Fixed an issue with wheel range and steering lock randomly getting reset.

- Fixed an issue where user was unable to load into a track with AI if the user didn’t own the AI car.

- Fixed lap counter in pause menu not always matching with the real lap counter.

- Fixed an issue where some users were unable to join competitions.

- Fixed an issue where users could get “Invalid game or game settings” error message while going from an experience menu back to the old green orb menus.

Multiplayer
    - Fixed a memory leak on dedicated server.

- Fixed an issue with rolling start for Multiplayer Qualify and Race.

- Changed so the default race end time is 60 in case it’s not set on server end to avoid players getting kicked out.

- Added additional logging functionalities to catch the issue where player clicks on the livery repeatedly but nothing happens. Please make sure you have ping to the server before entering.

- Fixed an issue in race results when two players cross the finish line very close to each other.

AI & Physics & Sound
    - Revised Aquila Physics.

- Revised Daytona Prototype Physics.

- Adjusted BMW M3 E30 Gr.A sounds.

Art
    - Mid Ohio - Various art fixes.

- Slovakiaring – Various bug fixes and updates.

- Hungaroring – Various bug fixes and performance improvements.

- Suzuka – Various bug fixes and improvements.

Portal:
    - Optimized images overall. We now use Webp instead of PNG in game themes to improve menu loading.

- Added test drive to purchase item prompt in RR experience.

- Changed the support links to direct to our new forums forum.sector3studios.com

- Added additional login options in various prompts if user is not logged in.

- Fixed an issue where VIP profile backgrounds would take over the Experience style in non RR experience portal pages.

- We now show which packs an item is available in individual item pages rather than in checkout only.

- MP Browser – Changed so that we only show – on servers with no ping for the first time to avoid flickering by repeating.

- Fixed DTM 2014 default leaderboard page showing DTM 2013 car class by default.

- Fixed an issue where users could not load into certain tracks such as purchased via European Track Pack, before the pack was updated with more tracks.
  • Onikaan #1290
    Dev Stream starting at 16.00 CET, be there!

http://www.twitch.tv/raceroomracingexperience/

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.02.12. 13:09:57
  • leho94
    Áh, köszönöm jó is lett :D
  • Alexease
    Az FFB allitasoknal invertald;)
    A forgasi szog valszeg autonknet valtozhat, lehet allitgatni, de az animacioban nem mutatja, kivulrol nezegesd, hogy mi tortenik.
  • leho94
    sziasztok, Logitech DFGT-t próbálom beállítani raceroomban, néztem már videókat is mindent de valahogy nem akarja az igazságot, a játékban szinte önálló életet él a kormány, általában a kanyar íve felé húz elég erősen , csak nagy küzdelem árán tudom egyenesben tartani, és a teljes forgási szöget se nagyon érzékeli.

valakinek valami tippje?
  • djuliann
    valaki jön játszani ?...lehetne dumálni is közben..djuliann_zsolt a skype nevem..aki nyomja felvehet.
    Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.02.03. 17:53:07
  • Adam Jonas
    Hosszú idő után elővettem a játékot.

A WTCC baromira tetszik, múltkor valahogy az FWD nem jött, most imádtam!

A DTM tapad, mint az atom, itt igazából setupolni kéne jócskán, no meg gyakorolni, de most egyikhez se nagyon volt kedvem. :)

Viszont a GT3....háthát. Lehet, hogy csak azért furcsa, mert rég mentem vele, de mintha nekem lenne egy ilyen hinta-feelingem 1-2 pályán vele. Mondjuk csak a McLaren van meg nekem, de a Red Bull Ringen piszok nehezen kanyarodott, és néha olyan érzésem volt, mintha 4 kerékkel sodródtam volna 1-2 kanyarban. :/

Összességében elég faszán áll a program, így gyors szórakozásként most nagyon tetszett. :)
  • Debilon
    nem :) átlagos (szerintem)
  • djuliann
    köszi..58-as ping akkor nagynak számít a játékban ? :D
  • Alexease
    https://forum.sector3studios.com/index.php
  • Alexease
    Milyen forgalom lett hirtelen;)

Amugy igen, az eltunes az "szolgaltatas", a nagy pinges embereket hivatott kidobalni. Ez free public online, enyhen arkad stilussal, itt tomegesen fordulnak elo problemak (nem csak ping problema, hanem massziv idiotizmus is), le kell vedeni a dolgokat.

• djuliann
    melyik a hivatalos fórum ?
  • Debilon
    érdekes, hivatalos fórumon, google-ban rákerestél?

amúgy flash kell neki, java-ra nincs szüksége

• djuliann
    javát is bekapcsoltam az sem segít..senkit nem látok a pályán se a térképen de versenyezni tudok velük lol :D
  • djuliann
    pingtest....47ms jitter 2ms..packet loss..az meg nem sikerült mert a java nem volt bekapcsolva a gépen...csak nehogy azt mondjátok java kell a játékhoz ?
    speedtest-net..32ms ping / 9,89Mbps le/ 1Mbps fel
    Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.01.30. 19:30:15
  • Adam Jonas
    Nyomj már rá egy speedtest-et meg pingtest-et, az eredményt pedig légy szíves tedd be ide.

speedtest.net
    pingtest.net
  • djuliann
    úgy értem tűzfal ki van kapcsolva..akkor csak is a játék hibája lehet hogy eltűnik mindenki
  • Debilon
    steamen belül csak a letöltési limitet lehet állítani (az előbb néztem)

@djuliann: az a pinges dolog a steamban csak a szerverkeresőre vonatkozik, hogy milyen érték felett ne listázzon
    windowsban van tűzfal (talán már az XP óta)
  • djuliann
    Tűzfal nincs...kapcsolat típusát hol lehet beállítani ? sehol nem találom...amúgy játékon belül 58ms a pingem majdnem mindegyik szerverhez ..írja is !
  • Debilon
    windows tűzfalon ki van engedve a játék?
  • Adam Jonas
    Steam-en belül is lehet állítani a kapcsolat típusát (DSL < 1 Mbit, stb.). Próbálj meg ezen állítani, hátha...

Meg amit Debilon is írt, minden letöltő programot állíts le.
  • djuliann
    nem megy semmi..és más multis játékba semmi gond 20-60ms pingem van ált..
  • Debilon
    akkor ez lesz a baj, nagy ping

torrent meg egyéb háttérben futó vackokat ki kell kapcsolni amik letöltenek, vagy adatforgalmat bonyolítanak
  • djuliann
    kaptam olyan tippet hogy valami pinget kell átállítani mert steam-en 1500 alapból vagy mi.....?
  • djuliann
    na ezt nem értem ..mindenki eltűnik start után..megy a kamera szemből utána megfordul a kamera és eltűnik mindenki
    Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.01.30. 18:51:57
  • Debilon
    én voltam, de nem láttalak, rajtnál ott voltál, de aztán ghost car szerűvé vált a kocsid
  • djuliann
    raceroom raceway/gtr1 és az 5m/5m -ba mentem ahol Radics István is van