RaceRoom - The Game

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Urak!

Tolja olyan valaki ezt a Fanatec eventet aki 1:40:xxx körüli időket megy? Kéne egy kis setup segítség... 😊

www.smart-bus.hu

Willi Betz
Részben kellemes csalódás ez a DTM 1992,ami engem izgatott benne és emiatt is vettem meg az a Merci,hogy sikerült-e végre valós hangot adniuk neki. Kipufogóhang és váltó hang tekintetében nagyon jó,viszont a jellegzetes motorhang az elmaradt. BMW-nek ellenben semmi köze hozzá...Omega az jó,még az Audi is,meg a Mustang is egész jól sikerült. Remélem a 93-as szezont is megcsinálják. 😊

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Adam Jonas
Öööö aha értem <#banplz>

Ingy2
Mondjuk elég betegesen nyomja mert majdnem minden pályán vezet majdnem minden autóval, van ideje az biztos <#idiota>

Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.

Alexease
<#wilting><#idiota>
Ingy2
Két üveg pezsgő után már javult a helyzet <#idiota> ha arra gondolok hogy tényleg élvezem a R3E-t akkor igaz, remélem a hegyi felfutásos pályákból lesz több is <#idiota>

U.I: Az a mocskos spagetti zabáló kecseg 52 ezred GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR)Ö+'(=!RÖ"+=!)("+=)("=+!('="😉(!="')(TR)"=! /R)=+'"TGVIZUO+G!H'FIUZOG"!'ÖF()=<#idiota>
r3e lb

nem vagy vele egyedül........<#fejvakaras>
Ingy2
Ezt most nem tudom összerakni <#idiota>

Onikaan
<#eljen> ...szívesen!
Willi Betz
Na,közben sikerült 😊 Csak az újbóli Pay Eur-ra nem mertem rányomni eddig. De most már fasza,megvan 😊 Köszi a segítséget.

Willi Betz
Azaz,purchase? Az angolom nem épp anyanyelvű 😄

Onikaan
"Most a kérdés az, hogy itt vajon a Steam pénztárcából ki lehet-e vajon fizetni?"

..csak abból lehet!
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2014.12.27. 18:26:20
Onikaan
Ott van az!
Te nem vrp-t vettél (ha minden igaz ez meg is fog szűnni), hanem közvetlen euróban fizetted ki, ez pedig csak steamen keresztül megy, a tranzakció meg is történt, már csak jóvá kell írnod, valószínű ez maradt ki.
Nyugodtan indítsd újra a vásárlást, és ha látod a " jóváírás" ikont akkor katt, és minden fasza lesz! 😉
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2014.12.27. 18:25:04
lac coo
De amúgy a BMW-t az kipróbálhatod ingyen is az eventben !
Amúgy jah, ne vedd meg ! 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
CRC istenkirály, szeretem. Sajnos nálam már jó pár éve bugos, nem szereti az újabb videókártyát ....

Willi Betz
Most nézegettem én is és jelenleg így néz ki a Steam-en
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval lehet náluk van gáz...mert én kifizettem. Csak a Failed dolgot sem értem....
A Store transaction-ban pedig szerepel a kifizetve.
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.27. 15:55:09

b-type
bizony 😞
A lemez nekem is megvan, bár azóta kétszer is költöztem szal valahol..
DVD le van húzva...meg minden más is hogy a buzi nagy VGA-t még stabilan vigye a táp....ez is bosszant karácsonyra kormányt szántam magamnak, de mikor már azt hiszed na egész kerek minden, akkor ősszakáll leken egy nyakast, esetemben egy hónap táppénzt, így se kormány, se i5, se ssd..na mindegy off vége.

szal várok akkor, majd megveszem máskor (mert hülye dolog, de pénz mégis van, annyira beszrtam hogy kegyetlen megfogtam a karácsonyt és szép kártyából megoldottam mindent...szal most a nagy pénztelenségben itt ülök 40rugó megtakarításon 😄..na mindegy van helye bőven)

Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.27. 15:17:57

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

arty
crc = cross racing championship? 😊
épp ma néztem a lemezét, dejó lenne vele pár kört menni, csak ugye nincs dvd meghajtóm, meg a starforce a windózom is kinyírná 😞

Forza.

Adam Jonas
Most nézem, hogy vRP-t itt tudsz venni elvileg:

http://www.raceroomstore.com/shop_en/vrp

Most a kérdés az, hogy itt vajon a Steam pénztárcából ki lehet-e vajon fizetni?

Egyébként meg elképzelhető, hogy valami marha nagy gebasz történt, mert valahol olvastam, hogy egy másik srácnak meg 2x vonták le a DTM '92-es pakk árát.

b-type
lehet, ezért is töröltem ki a steam-ből...de mittomén végül is én semmit nem költöttem erre, ingyen van, aztán meg az ajándék vRP-ből megvettem Volvo-t, meg két pályát..
Az nem tetszett.
De hát Ingy is csak izgat, hogy hogy élvezte, meg az a Merci....hmmm. nem tom. Lehet majd megveszem tényleg akkor ha lesz hazai szerver.

Ma kivettem a CRC-t a kedvencekből 😞
Utoljára szerkesztette: b type free, 2014.12.27. 14:12:27

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Szerintem felesleges megvenned, ugy sem fog tetszeni😉
lac coo
50 % megvan ....😄D

b-type
hazamentem, újra feltelepítem, megveszem ezt a dtm klasszikot egye rák, de ha sz@r lesz....
fúúú

lac coo
Aki ismer tudja, hogy nem szoktam ilyeneken rágódni, igazából soha érdekel, hogy ott van-e egy kis domb vagy nincs, vagy arrébb van-e 10 méterrel egy épület, de a célegyenesben áthaladva komolyan megdöbbentem, mi az isten ez ! 😊)

maffioso
Számomra a valós Hungaroring érzését ez a verzió adja vissza a legjobban.

\"If in doubt, flat out!\"

Willi Betz
Steam wallet-ban ott van az összeg,csak nem tudok vele semmit kezdeni. Beváltás szempontjából.

Régen mintha lett volna valamilyen "Buy vRP gomb is", ami a Steam Walletből vonta le a pénzt.

Willi Betz
Nekem továbbra is ez jelenik meg:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szóval nem tudom....a Show transaction history-ra pedig a felső piros mezőben lévő szöveg jelenik meg.
Utoljára szerkesztette: Willi Betz, 2014.12.27. 08:24:05

Willi Betz
Tegnap amikor rákattintottam szerver problémát írt ki és nem tudtam bele nézni.

Willi Betz
Tegnap -55% és vRP999 írt ki. Miután levették a pénzt. Ma még nem tudom,majd megnézem és megírom.

Négy kézzel lehet jobban menne a vezetés!😄<#idiota> Egyébként egy ideje Én is előrébb szoktam állítani az ülést.😉
Utoljára szerkesztette: hqx, 2014.12.26. 23:27:17
lac coo
Az a jó, van még hely a monitor és a kormánya között, úgy az igazi ! minek kell két kormány meg négy kéz ? 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.26. 23:15:48

Neked semmilyet!😄 Még előrébb? Akkor már az arcod a szélvédőn lesz!😄
Adam Jonas
Ha holnap se jelenne meg, akkor írj a support-nak, s hátha segítenek.

Ha nem sikerülne megoldani, akkor szólj, és írok Jay Ekkel-nek RaceDepartment-en ez ügyben.

Alexease
A vRP listazonal a "Show transaction history" menuben mit ir ki. Megvetted vagy ott sincs semmi?
Alexease
A portalon a Strore reszben mit ir ki a pack-nal? Owned vagy valami mast?

Willi Betz
Remélem holnapra helyre rázódik,mert jelenleg 3000ft-t kidobtam az ablakon,nem nagy összeg,nem ez a lényeg,hanem,hogy egy nagy semmit kaptam a pénzemért.

nekem nincs semmi sem véve, de nekem sem lehet kiválasztani hogy mennyi vRP-t szeretnék

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Adam Jonas
Nekem az ADAC GT Masters '14-gyel jött patch óta ilyen a vRP vásárolós ablak:

Eddig ott volt, hogy mennyi vRP-t akarok venni és milyen értékben, és eltűnt...
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.12.26. 19:44:58

Alexease
Milyen muszert kellene latnom?😊 Ennel a FOV-nal meg kicsit elorebb kellene tolni az ulest, hogy job legyen.
Ennél az autónál, ilyen kameranézetnél a műszerekből nem sokat látni.😊
Én múltkor a DTM 2013-at vettem meg Steamen, majd telepítettem a Raceroom Experience-t és ott a DLC-nél szerepelt a DTM 2013. Lehet, hogy nálad is ott jelzi, hogy megvetted, ha Steam-en vásároltad és nem vrp pontokból. Ha jól emlékszem nekem is eltelt egy kis idő, mire a Raceroom oldala mutatta.
😄D
Alexease
Haromkoros gyors teszt az AI-val😉 Igy hogy ma meg nem mentem semmivel, teljesen jo;D

Szabi
látványba sok köze nincs hozzá, az biztos 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Alexease
Igen, biztos😉 A hangosbemondo is magyarul beszel😊
Willi Betz
Most már meg tudnám nézni a tranzakció történetet Raceroom-ban,csak valami szerver problémája van és próbáljam meg később.

Willi Betz
Igen,0 vPR-t ír,hogy annyim van.

lac coo
Kipróbáltam a WTCC-t, ez biztos , hogy a Hunagroring ? 😊

Totti5
Hozzá kell adni a virtuális pénzt. Ott van az, menj rá amennyit vettél a raceroom storeban.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10