2424
  • Adam Jonas
    Úgy látszik, ma Sector3 jó kedvében van. :D

ADAC GT Masters 2014 csomag 20%, míg Bathurst 40% kedvezménnyel vásárolható meg 2015. február 8.-ig!
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.01.30. 18:42:28
  • djuliann
    Radics István az vagy te ?
  • Adam Jonas
    Ennek oka egyszerű: ott a legkevésbé zavaró. rFactor-ban sokakat zavart (köztük engem is), amikor a jobb alsó sarokban 5 mp-ként felvillant a chat ablak, gondolom ezt akarták áthidalni ezzel a megoldással.
  • djuliann
    nézem ..pill
  • Debilon
    de melyik szerver?

raceroom raceway/gtr1 és az 5m/5m időbeállításún vagyok
  • djuliann
    köszi Debilon !..most a raceroom raceway-be /GTR1 kipróbálhatjuk...de ha nem látlak esetleg ,akkor nem is foglalkozok a játékkal ..még a kormányt se ízzitottam be emiatt.."valaki vagyok" névvel vagyok fent
    Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.01.30. 18:26:59
  • Debilon
    nem chatelni jár az ember multiba :D a kevés közlendőre meg elég az a kevés is, de bevallom sosem használom a chatet, quick chat sincs beállítva R07-ben sem, RF-ben sem, és ebben sem lenne

de ha megmondod melyik szeróra, akkor felmegyek és megnézheted, hogy látsz-e engem
    adac14 és a sima raceroom van meg nekem, ha gondolod

stílus meg maga az ember
  • Solt
    Alex lassan itt is átvehetné a hatalmat! :)
  • djuliann
    jééézusom ti hány évesek vagytok ?gondolom munkanélküliek aki a gép előtt ülnek és az figyelik ki milyen stílusba ír?.."köszöntél" .."nem" ?? "anyúú ez a bácsi nem köszönt az sg. hu-n mi legyen most ? " tényleg mi a fasz bajotok van ? "1. Évek óta így van már a SimBin/Sector3-as játékoknál, hogy felül van a "chatablak"." amúgy látod ? tényleg idióták még azóta nem változtattak :D
  • Adam Jonas
    Szia!

1. Évek óta így van már a SimBin/Sector3-as játékoknál, hogy felül van a "chatablak".
    2. Örültünk, hogy jöttél, de még jobban, ha befejeznéd ezt a stílust. Ha nem tetszik, akkor jobb felül van a kis piros X, tessék megnyomni. :)
  • djuliann
    szerintem elég érthető voltam és semmi sértőt nem írtam rátok..csak a fejlesztőkre :D ..amúgy egy ilyen chat ami ebbe a játékba van az csak felbassza az embert.. IDIÓTÁK !!! FÉL SORT LEHET ÍRNI CSAK ..és a képernyő tetejére teszik..chat ablak nuku ÁÁÁÁÁ ..az hogy meg senkit nem látok multiba akkor meg bug lehet .
  • lac coo
    Próbáld utolérni a többieket ! :P
  • Solt
    1. Köszönsz, ha új vagy valahol.
    2. Tagoltan, érthetően megfogalmazva, a magyar nyelv helyesírási szabályait legalább nyomokban betartva leírod a problémádat.
    3. Stílus.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.01.30. 17:37:35
  • djuliann
    miért mert elmondom a saját véleményemet a játékról ? ..."Debilon"..vannak a pályán de mikor zöldre vált a lámpa mindenki eltünik..a verseny megy persze csak senkit nem látok a pályán..se a térképen ..gyakorlás közben szintén senkit nem látok :D kicsit szar így játszani..kérdezni nem lehet a nagyon szuper chat miatt..nem is használják...ezért gondoltam hogy valamit én nyomtam el és ezért tűntek el..de semmi ilyen bill parancs nincs
  • Adam Jonas
    Nyugi, én is éppen ezt akartam tőle kérdezni, hogy biztos vannak-e a szerveren rajta kívül. :D

Egyébként meg alig pár perce jelent meg egy kis teaser az új tartalmakról.

Cadillac CTS-V 1
    Cadillac CTS-V 2

Cadillac CTS-V @ Sonoma Raceway

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.01.30. 17:32:13
  • Solt
    Az ilyen szintű hozzászólásokra szerintem reagálni sem érdemes! :)
  • Debilon
    talán senki nincs a szerveren rajtad kívül?
  • djuliann
    miért nem látok senkit a pályán mikor multizok ? hogy kell bekapcsolni ??...más...miért ilyen szar a chat muiltiba ? hogy lehetnek ilyen idióták a fejlesztők ? egy pici sort lehet írni csak ??ááááá selejt eddig ez a játék..a multirésze nagyon rossz eddig ..nagy csalódás a játék !

Utoljára szerkesztette: djuliann, 2015.01.30. 17:04:48
  • Adam Jonas
    Elindult a hivatalos Sector3 fórum, tessék regisztrálni! :)

Sector3 fórum
  • Adam Jonas
    Jaja, elképzelhető. (És emiatt tűnt el szintén a RACE 07 szerintem a Steam-ről.)
  • Szabi #1244
    "Kiadó: Sector3 Studios, RaceRoom Entertainment AG "

szóval ezért volt az egész.. :)
  • Adam Jonas
    Az R3E újra elérhető bárki számára a Steam-en!

R3E Steam
  • Adam Jonas
  • lac coo
  • Onikaan #1240
    Nálam így néz ki, de én se látok Competitions mentéseket. A legegyszerűbb ha mész single-be, és megnézed hogy el e menti.

link

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.01.25. 00:13:15
  • Norbi1990
    Nekem a Media HUB-nál nincs semmi replayem. Lehet, hogy a Competitionsbe futott köröket nem menti?
  • Timbu
    Itt van a steam fórum róla.
    Ezt a linket említik: https://steamdb.info/app/211500/subs/, meg azt, hogy az összes SimBin játék eltűnt.
  • Onikaan #1237
    töltsd le innen: http://game.raceroom.com/
  • Onikaan #1236
    ...hát úgy tűnik, bár ezt most nemigazán értem!
  • arty
    steamről lekerült a játék? :O
  • Ingy2
    :)

Még egy fontos dolog hogy ha gyorsabb kört mész akkor automatikusan felül írja az All time bestet. Szal ha el akarja menteni az ember, át kell nevezni. Hillclimbozásnál jól megszopatott, azthittem nem mentette el.
  • Onikaan #1233
    Hát kellett vagy 10 perc mire leesett, hogy a videók között kell keresni, nem a szűrőknél! :)
  • Ingy2
    Media HUB-ban ott vannak a replayek és külön az all time best néven a hotlap.

Ja és van 20% angebót ha kaptatok kupon kódos levelet :)
  • Adam Jonas
    Daytona Prototype csomag január 29.-ig csak 195 vRP!
  • Onikaan #1230
    Alapból ment minden eseményt, legyen az futam, vagy hot lap, "Media Hub"-nál keresd.

Ha jól tudom, a leggyorsabb kört külön nem lehet állítani.
  • Norbi1990
    Hol kell beállítani, hogy mentse a replayeket (leggyorsabb köröket külön be lehet állítani?) a játék?
  • Adam Jonas
    Arról még semmi hír nincs, ha jól tudom.
  • Onikaan #1227
    Endurance futamra lesz lehetőség, van erről valami hír? ...esetleg váltott sofőrrel?
  • Onikaan #1226
  • Adam Jonas
    Imáim lehet meghallgattatásra kerülnek:

Egy WEC licensz azért odab*szna.