RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha a következő patch-be benne lesz a dedicated szerver opció, akkor tudnál majd ide is kreálni egy ilyen fun futamra hívásos bannert/esetleg szerverfigyelőt készíteni majd?
De ennyi, attól még a többiben megvannak ezek a jó dolgok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Na hogy Te ezért mit fogsz kapni 1-2 embertől <#idiota>#idiota>
Viccet félretéve, egyetértek veletek abban, hogy bár lehet az R3E fizikája egyszerűbb valamivel, mint az AC és rF2, ugyanakkor számomra - rF2 mellett - ennél van meg egyedül az a bizonyos "csak még egy versenyt" érzet. R3E-nél van meg nekem is az az érzés, hogy na csak visszaülök és kiszenvedek magamból még 1 tized másodpercet; talán ez az az érzés, amit AC-nél én személy szerint hiányolok, és már lassan fél éve próbálom megfogalmazni, hogy mi is lehet, ami hiányzik...
Hiába jobb grafika a Pcars, mégis ez az élettel telibb, hiába szenzációs az AC irányítása, ha nincs meg a sebességérzet, számomra legalábbis lassabbnak hat, és ugye a hangok! Egyszerűen nem értem, hogy egy autós játéknál miért kell ezt ötödrangú problémaként kezelni. AC a tartalom mellett itt vérzik a legjobban, jellegtelen motorhang, a váltó olyan mind ha automata lenne, nem hallom a kasznit, a csúszás effektek sem az igaziak, ez nagyon sokat ront a verseny élményen.
Szóval nálam egyenlőre az R3E a befutó, csak jönne már a dedi szerver! 😊
Ma már én sem bírom 10 percnél tovább, nem olyan rég még jó volt az ffb, most tényleg ilyen egyen vacak ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Még Mastersen írtam róla pár gondolatot, tudom hogy van saját topikja, de ha már szóba került!
"A PCars már 2012 óta megvan (Full Member), amikor még 5 pálya, meg talán 10 autó volt. Folyamatosan figyeltem, teszteltem a változtatásokat, de valahogy sose tudtam mi a terv. Mi a fő irányvonal? Kiknek készül ez a játék? Szimulátort készítenek, vagy csak valamilyen autós játékot? Míg az elején szerintem ők se tudták (fórumon rendre eltérő infók jöttek), addig mostanra egyre jobban látszik a cél.
Mire is gondolok:
Grafika: Az érezhető hogy nagyon sok energiát fektetnek a látványra, utolsó csavarig lemodellezett autók, végletekig csiszolt részletek, realisztikus környezet, dinamikus napszak, stb, ...szóval pazar, főleg ha van hozzá vasad, mivel a játék egyenlőre nagyon optimalizálatlan, még alacsony grafikai beállításon is (pozitívum, hogy a játék még így is jól néz ki!) nagy az FPS ingadozás, de ettől függetlenül a grafikai részére nem lehet panasz.
Hang: Illetve zaj! Sokáig nem tudtam eldönteni hogy az irányítás, vagy az audiovizuális élmény zavar jobban. Egy 10 perces verseny után már fáj a fejem, rendkívül kellemetlen búgó szélzaj az autóban, ehhez jön a karcos motor hang, és a minden realitást nélkülöző váltás effekt, ráadásul nagyon állítgatni sem lehet, viszont SMS-ék megvannak győződve, hogy valami nagyot alkottak!
Fizika: Az elején még érezhető volt hogy ezzel kezdeni akarnak valamit. Az autók jól elkülöníthető tulajdonságokkal rendelkeztek, volt egy használható FFB, ami egyes autóknál kifejezetten jól működött, pl. DTM Audi-t nagyon élvezetes volt terelgetni. Azt reméltem hogy a látvánnyal együtt ez is fejlődni fog, viszont ez mostanra eltűnt, helyette van egy egyen valami, mert fizikának, FFB-nek nem nevezném. Nem kapsz szinte semmiről visszajelzést, minden csak úgy megtörténik, nem ráz a kerékvető, nem érzed mikor blokkolnak a kereket, hogy mikor csúszik meg az autó segge, csak azért reagálsz ezekre mert vizuálisan látod.
Sokáig nem értettem hogy ez miért jó, miért kell a "jót" szándékosan elrontani. Aztán kb. 2 hónapja rádugtam egy Xbox controllert és minden a helyére került, mert egy szimulátort (Race07-től, AC-ig) se lehet ilyen jól gamepaddal irányítani mint ezt.
Szóval ez nem egy kőkemény szimulátor, hanem egy multiplatform játék, amit jórészt PS4-el, Xbox One-al, WiiU-val fognak játszani, és ebben a megvilágításban a játékkal már nincs is olyan nagy gond, csak összehasonlításoknál az AC - R3E - Iracing-et le kell cserélni a Forza - GT - F1 trióra."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.14. 21:53:13
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
https://www.youtube.com/watch?v=KihpZWRqtkI
(bocsi, de linkbe még nem engedi!)
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2014.12.14. 21:37:56
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
De ha megnezted a videot, akkor lathattad, hogy a semmibol megy sehova, csak practice, teszt😊
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.13. 15:24:46
A driverben 100%, 900 fok, kamu cuccok OFF. A jatekban fizikalisan szoktam levenni a kormanyt 720 fokra (ket kozepso piros gomb + jobb oldali fekete😛), mivel az autok nagyresze amugy is csak annyit hasznal, igy kozvetlenebb, az animacio meg nem erdekel😊 Lehet allitani azokat is, plusz autonkent a kormanyt plusz attetelt, de annyira nem jo, hogy azokat piszkaljam😊
De azert a tartalma, az osszeszedettsege es a szolgaltatasai azert kompenzalnak valamit.
Az AC-nek is valami hasnlo modon kellett volna mukodnie, de ok nagyon biztak a kinezetben es latvanyban, azt hittek a PC-s Forza/GT-style majd jol eladja "dobozosnak" es "DLC-kittnek". De attol meg nagyon messze vannak, szolgaltatasra es mukodesre is, es a modding is elegge kerdeses ilyenkor. Ha nem tudnak valtoztatni a rendszeren, nem sok ertelme lesz kitolni az "ingyenes" gyari DLC-ket.
Rengetegen amugy is csak az akcios "Ukran" tizen-husz Euro-s csomagot vettek meg, aztan arra epitkeznek😊
Omlik hozza szazszamra a mindenfele konvert, es az "egyszeruseg" es a render miatt, eleve latvanyos minosegben.
De ha nem nezem a ceges dolgokat, nekunk igazabol igy jo😉
Az R3E levaltotta az SRW-t, de legalabb ezt fejlesztik; az AC valtotta az rF1 mod-kaosz rendszeret; az rF2 meg eltolta magat a kicsit fapados de HC-szim jellegnel.
Es persze ott az iR is, egy valag penzert, ami kigyomozgast vegez a HC-szim, a szolgaltatas, a kinezet, a tartalmak es a celkozonseg uvesztojeben😊
Meg persz a CARS, ami sose lesz kesz😛
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2014.12.13. 14:38:33
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
- ADAC GT Masters 2014
- Sachsenring, Silverstone, Nordschleife, Macau, Shanghai, Spa-Francorchamps
- DTM 1992 Experience (most Karacsony elott!)
- WTCC 2014 (2015-ben)
- Dedikalt szerver
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
FFB-n miket állítasz a játékon belül?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Annyit hasznal a progi, amennyi az eredeti autoe (ha lehuzod, akkor valszeg meg azt is csokkenti). Allitgatni az auto setupjanal lehet (kormanyszog es attetel).
Driverben 540 fok, de a játékban csak 180 múkodj, beállítást meg nem találok... Ilyenkor mizu? 😊
www.smart-bus.hu
De a korites miatt (latvany, tartalom, eleg jo AI es offline versenyek) hasznalhato.
Régóta nem próbáltam a játékot, hogy áll most? Milyen a vezetési élmény ( Fizika, FFB ) AC-hoz képest? Érdemes letölteni?
www.smart-bus.hu
Ez a teljes DTM 2013 csomagot jelenti, pályákkal, autófestésekkel, mindennel együtt. Az ajánlat december 2-ig érvényes, és ha van már RaceRoom-os accountod, akkor indításkor majd össze fogja kötni a Steam a DTM-el.
szal törlés.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Igaz ezt éreztem korábban is a 2013-as DTM-nél is.
A RR.-nál jobb és élvezetesebb a FFB,mint a DTM.ben.
DE mondom lehet csak nekem tűnik másnak,nem tudom<#nemtudom>#nemtudom>
Eleg kellemesen raz es ut, termeszetesen minden kamu effektet ki kell kapcsolni, hogy rendesen erezni lehessen.
Viszont arra figyeljetek, hogy aki anno a 2013-at nem a 2014-es Season Pass-al vette meg, annak nem fog járni ingyen a DTM Experience 14! Akik korábban vették meg, vagy az akció után (mely március 31-ig volt érvényben), azok 83%-os kedvezményt kapnak rá.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2014.11.22. 17:59:19