2424
  • b-type
    Amióta letöröltem kegyetlen belehúztak :D
  • lac coo
    Látványra tényleg szuper, simán veri a ma legszebbnek mondott CARS-t is, még ha technikailag nem is egy súlycsoport, de az elég mesevilág ehhez képest ...
    Csak ugye a többi része, az is rohanhatna így előre :))
  • maffioso
    Be kell vallanom, hogy összképet tekintve rohan előre a játék.
  • lac coo
    Széééép! :)
  • Alexease
    Sok-sok jo kep: https://www.facebook.com/RaceRoomRacingExperience/photos/pcb.840346116021904/840344232688759/?type=1&theater
  • Alexease
    Sonoma

• Alexease
    Ferrari mellenyben?:)
  • maffioso
    Na ezt remélem hamar kiszórják.
  • Szabi #1176
    jóféle, csak kár hogy nem AC vagy rf2 :D
  • Adam Jonas
  • Ingy2
    Ferka után megtekertem a Zondát, kemény cucc

• Ingy2
    Na ahogy nézem ez bug, most költöztetik a céget utána javítják.
  • arty
    :)))

(ez mennyire jogos egyébként!)
  • Onikaan #1171
    Egy kis szerda esti online móka!

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.01.02. 21:53:57
  • Alexease
    Igen, mert szar arkad:DDDD

De azert nem biztos;) A videoban azert csaloka a latoszog, es persze sok a 160-200km/h, de a latoszog miatt azert az ut is keskenyebbnek tunik es a kanyarok is durvabbnak. Atlag szimben itt 180-250km/h-val tepernenek, arkadosabb cucokkban 300-400km/h-val:D Fek nelkul:DDD

Ez is hasonlo, talan normalisabb latoszoggel. Valszeg ez sem lassabb cucc, de innen mar nemolyan veszes. Persze eloben nem mennek vegig, es meghalnek, de az mas kerdes:DD

• lac coo
    azt vágom, de őszintén, ha így tudnál menni vele valami játékban azonnal letörölnéd, nem ? :)
  • Alexease
    Az egy erre epitett speci auto, csak nagy sebessegnel tapad rendesen;)))
  • lac coo
    Az a jó, hogy írja a sebességet! Látvány alapján ok, hogy gyors a széles látószög miatt, de 160-200 -al azokban a kanyarokban ???
  • Ingy2
    Kemény :)
    Valahogy a Radicalt kéne belőni jól valahogy elől kevés a tapadás.
  • lac coo
    Neszek, árkád szupertapadós hillclimb ! :))

• Ingy2
    adaptívval is ezt csinálja
  • arty
    adaptiv AI-val mentem, de nem sikerült még elsőnek lennem, ezekszerint nem is nagy baj, legalább nem kell örlődnöm, h bugos a játék :D
  • Ingy2
    Nem ír ki semmit. Ezért nem értem.
  • lac coo
    Nincs valami utolagos idobuntetes?
  • Ingy2
    Nem vagyok egy mindenáron győzni akaró típus de amikor a 24. helyről verekedek a 100% A.I.-al és az utsó körben sikerül átvenni a vezetést és ezt a szart irja ki, nagyon bosszantó.
  • Ingy2
    Beléd is :)
  • Alexease
    Akkor nem tudom, valami bug lehet:) De ugy sem az szamit, amit kiir, hanem az erzes, hogy mindenki a "tukoben maradt":DDD
  • Alexease
    BUEK!
  • Ingy2
    Cut track stb kikapcsolva.
  • Ingy2
    Bármelyik sorozat, itt 1 pici vágás volt és egyszer posszantam bele az A.I-ban hátulról mert összeakadtak és nem volt hely hova menni. Itt is első lettem oszt besorol 5. nek

Ezmiez kép
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.01.01. 17:37:53
  • lac coo
    Hát én egy életre megutáltam az egész F1C, rF1 Simbin Race fizikát ! :))

Nagy választás nem volt akkoriban, de szörnyű volt ...!

Főleg mert leszarta már akkor is a simbin is és az ISI is, pedig azóta van két játék is ami, eszméletlen jó dolgot tudott kihozni abból a motorból !!
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 13:52:09
  • Alexease
    Hat ja;)
    Az S3S-nek az elsodleges "celja" az Experience, a SimCenter es a Home megoldasok, parhuzamosan a kulonfele verseny promos dolgokal (pl. sajat SimCenter kamion). Alapbol ehhez a kellett nekik teljesen sajat program es rendszer. Az hogy "megvasarolhato" programkent is mukodik, az csak hab a tortan:) Es mivel SimCenteres cucc, nem a HC szim jelleg az elsodleges, hanem a szeleskoru hasznalat.
    Ez is inkabb a versenyzesre koncentral, es nem az autokezeles reszleteire;P
  • Adam Jonas
    Meg nyilván nem az iR-típusú réteget célozták meg az R3E-vel, és szerintem ez így rendben is van. RACE 07 is picit egyszerűbb volt a sima rF-nél, ugyanakkor mégis élvezet volt az autókat vezetni.
  • Alexease
    Az ISI-nel az ABS es a TC jobb mint az atlag, vagyis szamolgat ezt-azt, de attol meg valoban segitseg jellegu a dolog, fleg hogy teljesen fuggetlen az autoktol, nincs autospecifikus onboard allitgatas es/vagy tiltas.

De azert egy jol mukodo ABS/TC, amit valoban szamol a progi, az hasznos, sokat szamit, erezheto, foleg ha a valodi autohoz van beallitva.
    Pl. iR, ahol ezekre rendes hajtaslanc modell van, es autonkent kulonbozik. Ott erezheto az elonye es hatranya, es a verseny kozbeni allitgatasnak is van ertelme. Szamit milyen a palya, mennyire terhelt/nehez az auto, milyen melegek es kopottak a gumik, vagy eppen milyen etapokat kell menni.
    Ott kulon feladat/elvezet, az atlag kormanytekergetes es pedalnyomogatason tul, hogy egy kozepes/hosszabb versenytavon, foleg ilyen komolyabb gepekkel (GP3 es afolott), valoban ertelmetnyer, hogy gumikopastol es versenyhelyzettol fuggoen, kozben allitgassa az amber a fekeroelosztast, es hozza az ABS/TC-t.

Persze ez mar tul mutat a fun versenyeken, mas hozzaallas kell hozza, nem eleg az altalanos "hibajavitas", hogy "ezzel kicsit driftelek, ezt meg jol tulkormanyzom, aztan jo lesz" ;)

Vagyis jo lenne ide is egy valoban jo ABS/TC, sokat hozza tud adni a komolyabb autokezeleshez es versenyekhez, de sajnos az S3S (:P) az eddigiek alapjan, az R3E-be (:P) ilyen szinten nem nagyon tud vagy akar belenyulni. Ha tudna/akarna, akkor eloszor a tizeneves FFB-stilustol kellene megszabadulniuk, mert ezzel amugy sem erne semmit az eghesz;)
  • lac coo
    Azt mondom, hogy nem 0-1 rendszerben dolgozik egy ilyen TC, figyelni kell rá, állítgatni, nyilván egy hátsó kerekesen kifejezetten bolondság 100 %-ra beállítani a TC-t, jól jön az lassú kanyarból kijövet, stb ...

így én inkább kikapcsolom, a bárhol telitalpas gázadás szerintem nagyon nem életszerű, vagyis inkább nem kell a tc :)
  • Adam Jonas
    Nem a TC más, ami miatt nem forognak meg (nyilván fejlettebb lett azért, mint amilyen 15 éve volt), hanem az aero csomag adja a tapadás döntő részét mostanság. Ha a 2014-es kocsikról levennénk az első és hátsó szárnyakat, valamint a hasmagasságot is kellően megemelnénk, akkor a botlábú fizetős pilóták ugyanúgy megpörögnének vele, mint ahogy a régi autókkal tették.

Btw a Blancpain sorozatban gazdagon pörögtek-forogtak még így, TC + ABS kombóval is.
  • lac coo
    Azért szerintem sajnos rohadtul nem ugyan az a TC ott mint nálunk a legtöbb játékban !
    Még régen az F1-ben is , mikor még volt TC simán megforgott vele a botlábú fizetős pilóta ....

szóval én inkább nem használom sehol, általában közelebb áll a valósághoz ha kikapcsolom mint ha bennhagyom és mindig mindenhol tövig lehet nyomni a gázt... SZVSZ ! :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.30. 22:38:00
  • Debilon
    igazából csak a legál elektronikus cuccok érdekeltek :)

fékerőelosztást tudom, hogy szinte mindenben van :)

DTM nincs meg, az már majdnem F1 szint nekem (nem is érdekel élőben sem az utóbbi időben)
  • Alexease
    Fekero elosztas van (szinte minden sorozatban, ha mas nem, az ules alatt a hatso kornek a szabalyzoja:D), de DRS az valoban nincs;) De DRS van a DTM-ben;)
  • Debilon
    köszi az infókat neked és Alex-nek is!

ilyesmit nem enged állítani, egyedül a brake balance-t engedi bekonfigolni, meg DRS-st, de ezekben nincs ilyesmi ha jól tudom
    Utoljára szerkesztette: Debilon, 2014.12.30. 21:53:56