2424
-
#1184 Amióta letöröltem kegyetlen belehúztak :D -
#1183 Látványra tényleg szuper, simán veri a ma legszebbnek mondott CARS-t is, még ha technikailag nem is egy súlycsoport, de az elég mesevilág ehhez képest ...
Csak ugye a többi része, az is rohanhatna így előre :)) -
#1182 Be kell vallanom, hogy összképet tekintve rohan előre a játék. -
#1181 Széééép! :) -
#1180 Sok-sok jo kep: https://www.facebook.com/RaceRoomRacingExperience/photos/pcb.840346116021904/840344232688759/?type=1&theater -
#1179 Sonoma
-
#1178 Ferrari mellenyben?:) -
#1177 Na ezt remélem hamar kiszórják. -
#1176 jóféle, csak kár hogy nem AC vagy rf2 :D -
#1175 -
#1174 Ferka után megtekertem a Zondát, kemény cucc
-
#1173 Na ahogy nézem ez bug, most költöztetik a céget utána javítják. -
#1172 :)))
(ez mennyire jogos egyébként!) -
#1171 Egy kis szerda esti online móka!
Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.01.02. 21:53:57 -
#1170 Igen, mert szar arkad:DDDD
De azert nem biztos;) A videoban azert csaloka a latoszog, es persze sok a 160-200km/h, de a latoszog miatt azert az ut is keskenyebbnek tunik es a kanyarok is durvabbnak. Atlag szimben itt 180-250km/h-val tepernenek, arkadosabb cucokkban 300-400km/h-val:D Fek nelkul:DDD
Ez is hasonlo, talan normalisabb latoszoggel. Valszeg ez sem lassabb cucc, de innen mar nemolyan veszes. Persze eloben nem mennek vegig, es meghalnek, de az mas kerdes:DD
-
#1169 azt vágom, de őszintén, ha így tudnál menni vele valami játékban azonnal letörölnéd, nem ? :) -
#1168 Az egy erre epitett speci auto, csak nagy sebessegnel tapad rendesen;))) -
#1167 Az a jó, hogy írja a sebességet! Látvány alapján ok, hogy gyors a széles látószög miatt, de 160-200 -al azokban a kanyarokban ??? -
#1166 Kemény :)
Valahogy a Radicalt kéne belőni jól valahogy elől kevés a tapadás. -
#1165 Neszek, árkád szupertapadós hillclimb ! :))
-
#1164 adaptívval is ezt csinálja -
#1163 adaptiv AI-val mentem, de nem sikerült még elsőnek lennem, ezekszerint nem is nagy baj, legalább nem kell örlődnöm, h bugos a játék :D -
#1162 Nem ír ki semmit. Ezért nem értem. -
#1161 Nincs valami utolagos idobuntetes? -
#1160 Nem vagyok egy mindenáron győzni akaró típus de amikor a 24. helyről verekedek a 100% A.I.-al és az utsó körben sikerül átvenni a vezetést és ezt a szart irja ki, nagyon bosszantó. -
#1159 Beléd is :) -
#1158 Akkor nem tudom, valami bug lehet:) De ugy sem az szamit, amit kiir, hanem az erzes, hogy mindenki a "tukoben maradt":DDD -
#1157 BUEK! -
#1156 Cut track stb kikapcsolva. -
#1155 Bármelyik sorozat, itt 1 pici vágás volt és egyszer posszantam bele az A.I-ban hátulról mert összeakadtak és nem volt hely hova menni. Itt is első lettem oszt besorol 5. nek
Ezmiez kép
Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.01.01. 17:37:53 -
#1154 Hát én egy életre megutáltam az egész F1C, rF1 Simbin Race fizikát ! :))
Nagy választás nem volt akkoriban, de szörnyű volt ...!
Főleg mert leszarta már akkor is a simbin is és az ISI is, pedig azóta van két játék is ami, eszméletlen jó dolgot tudott kihozni abból a motorból !!
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.31. 13:52:09 -
#1153 Hat ja;)
Az S3S-nek az elsodleges "celja" az Experience, a SimCenter es a Home megoldasok, parhuzamosan a kulonfele verseny promos dolgokal (pl. sajat SimCenter kamion). Alapbol ehhez a kellett nekik teljesen sajat program es rendszer. Az hogy "megvasarolhato" programkent is mukodik, az csak hab a tortan:) Es mivel SimCenteres cucc, nem a HC szim jelleg az elsodleges, hanem a szeleskoru hasznalat.
Ez is inkabb a versenyzesre koncentral, es nem az autokezeles reszleteire;P -
#1152 Meg nyilván nem az iR-típusú réteget célozták meg az R3E-vel, és szerintem ez így rendben is van. RACE 07 is picit egyszerűbb volt a sima rF-nél, ugyanakkor mégis élvezet volt az autókat vezetni. -
#1151 Az ISI-nel az ABS es a TC jobb mint az atlag, vagyis szamolgat ezt-azt, de attol meg valoban segitseg jellegu a dolog, fleg hogy teljesen fuggetlen az autoktol, nincs autospecifikus onboard allitgatas es/vagy tiltas.
De azert egy jol mukodo ABS/TC, amit valoban szamol a progi, az hasznos, sokat szamit, erezheto, foleg ha a valodi autohoz van beallitva.
Pl. iR, ahol ezekre rendes hajtaslanc modell van, es autonkent kulonbozik. Ott erezheto az elonye es hatranya, es a verseny kozbeni allitgatasnak is van ertelme. Szamit milyen a palya, mennyire terhelt/nehez az auto, milyen melegek es kopottak a gumik, vagy eppen milyen etapokat kell menni.
Ott kulon feladat/elvezet, az atlag kormanytekergetes es pedalnyomogatason tul, hogy egy kozepes/hosszabb versenytavon, foleg ilyen komolyabb gepekkel (GP3 es afolott), valoban ertelmetnyer, hogy gumikopastol es versenyhelyzettol fuggoen, kozben allitgassa az amber a fekeroelosztast, es hozza az ABS/TC-t.
Persze ez mar tul mutat a fun versenyeken, mas hozzaallas kell hozza, nem eleg az altalanos "hibajavitas", hogy "ezzel kicsit driftelek, ezt meg jol tulkormanyzom, aztan jo lesz" ;)
Vagyis jo lenne ide is egy valoban jo ABS/TC, sokat hozza tud adni a komolyabb autokezeleshez es versenyekhez, de sajnos az S3S (:P) az eddigiek alapjan, az R3E-be (:P) ilyen szinten nem nagyon tud vagy akar belenyulni. Ha tudna/akarna, akkor eloszor a tizeneves FFB-stilustol kellene megszabadulniuk, mert ezzel amugy sem erne semmit az eghesz;) -
#1150 Azt mondom, hogy nem 0-1 rendszerben dolgozik egy ilyen TC, figyelni kell rá, állítgatni, nyilván egy hátsó kerekesen kifejezetten bolondság 100 %-ra beállítani a TC-t, jól jön az lassú kanyarból kijövet, stb ...
így én inkább kikapcsolom, a bárhol telitalpas gázadás szerintem nagyon nem életszerű, vagyis inkább nem kell a tc :) -
#1149 Nem a TC más, ami miatt nem forognak meg (nyilván fejlettebb lett azért, mint amilyen 15 éve volt), hanem az aero csomag adja a tapadás döntő részét mostanság. Ha a 2014-es kocsikról levennénk az első és hátsó szárnyakat, valamint a hasmagasságot is kellően megemelnénk, akkor a botlábú fizetős pilóták ugyanúgy megpörögnének vele, mint ahogy a régi autókkal tették.
Btw a Blancpain sorozatban gazdagon pörögtek-forogtak még így, TC + ABS kombóval is. -
#1148 Azért szerintem sajnos rohadtul nem ugyan az a TC ott mint nálunk a legtöbb játékban !
Még régen az F1-ben is , mikor még volt TC simán megforgott vele a botlábú fizetős pilóta ....
szóval én inkább nem használom sehol, általában közelebb áll a valósághoz ha kikapcsolom mint ha bennhagyom és mindig mindenhol tövig lehet nyomni a gázt... SZVSZ ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.12.30. 22:38:00 -
Debilon #1147 igazából csak a legál elektronikus cuccok érdekeltek :)
fékerőelosztást tudom, hogy szinte mindenben van :)
DTM nincs meg, az már majdnem F1 szint nekem (nem is érdekel élőben sem az utóbbi időben) -
#1146 Fekero elosztas van (szinte minden sorozatban, ha mas nem, az ules alatt a hatso kornek a szabalyzoja:D), de DRS az valoban nincs;) De DRS van a DTM-ben;) -
Debilon #1145 köszi az infókat neked és Alex-nek is!
ilyesmit nem enged állítani, egyedül a brake balance-t engedi bekonfigolni, meg DRS-st, de ezekben nincs ilyesmi ha jól tudom
Utoljára szerkesztette: Debilon, 2014.12.30. 21:53:56