RaceRoom - The Game
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Elvileg/allitolag van mar valami kozvetlen megoldas is, de azt meg sose probaltam, en meg a regi csomagombol gazdalkodom😉
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2014.12.26. 15:06:05
"Nulla tenaci invia est via"
\"If in doubt, flat out!\"
Amiket enged azok mind szarok, bár 1 % esélye van, hogy nem törlöm le , AC után ez még mindig elég gagyi 😞
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BMW M3 Sport Evolution
Ford Mustang GT DTM
Mercedes 190E Evo II DTM
Opel Omega 3000 Evo500
Audi V8 DTM
ez ilyen , nincs ezzel baj 😊
De az R3E-nel azert megmarad a fizetos resz, ami eleg nepszerutlen (meg ha a boven megfizetheto kategorian belul van). Az AC-nal minden ingyen van, es roskadasig modolhato, piszkalhato igeny szerint. Es ha nem valtoztatnak a rendszeren, akkor meg a fizetos DLC-k is ingyen lesznek...
Es persze, valszeg Kunosek sem ulnek majd a baberjaikon, es a kovetkzo ev, a nepszerusito csicsak es tartalmak mellett, a program renberakasarol fog szolni. Mert akarhogy nezzuk, jo az a program, de minden kicsit barkacs, felkesz, eppen csak benne van es mukodik.
Van egy érzésem, hogy 2015. a Sector3 és R3E nagy éve lehet...
Leegyszerusitve, technikailag ez azert volt, mert :nem lehetett" kozevetlenul piszklani a kormanyok meghajtasat/vezerleset, csak a DInput-on keresztul kuldek ki az elore "legyartott" effekteket, olyan sebesseggel es rendszeresseggel, amit a rendszer es a kormany tudott.
A legnagobb oskovulet es a legnagyobb effekt-kiraly a Codies (F1, GRID, DIRT) 😊 Ott lenyegeben minden effekt-patternezve van, meg a kormanyzas is. Eppen az extra szeles es valtozatos eszkozok miatt.
Ma mar kozvetlen kapcsolattal probaljak megoldani, amibol mar a legegyszerubb is jobb/termeszetesebb erzest ad mint a korabbiak. Sokat szamit, hogy nem csak a fizikai szamitas van fix frissitessel (300–600Hz), hanem azzal szinkronban toljak ki az adatokat a kormanyoknak.
A SimBin-nek ujra kellene irnia, vagy atvennie az ujat az ISI-tol😉 De mar az is elorelepes lenne, ha mar csak valamilyen FFB-plugint hasznalnanak (ami a felfuggesztest kozvetlenul tolja, de a tobbi meg effektezett).
Regebben meg tudtak trukkozni, allitgatni, voltak jobbak-rosszabbak (GTR, GTR2, GTL, RACE, SHIFT). De most mar ezzel, lenyegeben mindegy mit trukkoznek, a mostaniakhoz (AC, iR, rF2) kepest mindig "szar" lesz😉
Ehhez kell egy adag kompromisszum. Itt a rosszabb/regebbi autokezelest kompenzalja a kulturaltan osszerakott kinezet, a boseges tartalom, a "komplett" sorozatok (csapatok, pilotak, festesek), a jo offline, AI es hotlapozas, a normalis futam es bajnoksag lehetosege, es az atgondolt rendszer.
A tobbieknek (AC, iR, rF2) addig jo, amig a SimBin (vagy S3S, lassan meg kell szokni😛), nem tud felmutatni egy hozzajuk hasonlo FFB/kormanyzas/gumi rendszert😉 Mert ha belegondolsz, hogy ez is tudna az AC auto/kormany/FFB kezeleset, az itteni rendszerrel, tartalommal es lehetosegekkel... 😛
FFB sokat javult mióta néztem de még mindig vicces.
Mintha megcsúszáskor a jelzés valami effekt lenne csak, semmi köze mi-hogy-mennyire csúszik egy állandó erővel tekeri a kormányt egészen addig amíg csúszik az autó, aztán ennyi. Gagyi .
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Erről beszéltem, vsz élőben ilyen gyepálást nem bírna ki az autó. <#idiota>#idiota>
De sikerült megint a spagetti zabálót megelőznöm.<#idiota>#idiota>
Majdnem szétvet a tesztoszteron, mert rajtam vonaglik Charlize Theron.
Ha. A jatek kormanya gyorsabb mint az enyem akkor valamit rosszul csinaltam?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Eddig gyűlöltem a front hajtású autókat, de ez a WTCC ebben a formában nagyon ütős.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hogy hogy mit, az a lényeg benne 😊
www.smart-bus.hu
Köszönöm az infókat Urak, akkor nem szarakodok a WTTC-vel, nincs kedvem setupolgatni, anélkül meg már kiautóztam belőle ami benne van nekem... 😊
www.smart-bus.hu
Időnként előfordul, hogy meghosszabbítják az event-et, szóval az azért lehetett.
Egyébként igen, ha nincs meg a csomag, és úgy futod az event-et, akkor is kapsz vRP-t (ennek értékét, hogy mely helyezés esetén mennyit kapsz, a jobb oldali infósávban írja ki, miután rákattintottál az event-re). vRP-t vagy vásárlással, vagy így event-en tudsz szerezni (vagy havonta egyszer a dev stream alkalmával szoktak promó kódokat osztogatni, de ott nagyon gyorsan kell lenni - 1x nekem sikerült elcsenni egy ilyen kódot 😛 ).
www.smart-bus.hu
Igen, az ingyenes event-ek is adnak vPR-t (ha eppen ollyan).
Ha csak az ingyenest játszom akkor is kaphatok vRP-t? Egyáltalán, hogy lehet vRP-hez jutni a vásárláson kívül?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu