2424
  • lac coo
    Spa ?
    Most mar tetszik nekem, vagy meg mindig nem...?:))
  • Alexease
  • Alexease
    Az R3E palyak teljesen jok. Korrekten osszerakjak oket, es mar a renderrel sincs gond.
    Az rF2 mod, nem tudom honnan van.
    A CARS sem rossz, de kicsit fantasy, itt-ott a latvanyra mennek, ertheto kokbol;)
    Az iR meg alapbol jo, csak hat mar eleg regi (5-6 eves?!).
  • Szabi #1341
    meglepően jó lett az RR pálya a többihez képest :D
  • Szabi #1340
    remélem hamarosan kap egy kis akciót ez az Audi is

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.02.26. 14:30:58
  • arty
    nekem diszkontálás előtt PONT ennyibe fájt pl a wtcc pakk :)
    az összevissza kalkulálgatás miatt nehéz kivenni, mikor van, ami tényleg megéri...
  • Alexease
    30–69% akcio.

http://game.raceroom.com/store/discounted/
  • Solt
    No ezek nekem új infók voltak, köszi! :)
  • Adam Jonas
    Pl. most fennáll az a hülye helyzet, a GTR3-as géposztályba lévő McLaren nem teljesen viselkedik ugyanúgy, mint az ADAC GT Masters 2014 csomagban lévő. A GT Masters tartalmazza a frissebbet, szóval az az aktuális. (A miértjét ne kérdezzétek, hogy miért nem frissítették a sima GTR3-as McLaren-t is egyúttal, ezt nekem Geggo mondta, hogy próbáljam ki a legújabb McLaren-t, mert másabban viselkedik.)

De hogy pontosabb legyen a magyarázat: nagyon leegyszerűsítve olyan, mint amikor pl. VGA-t teszel a gépedbe. :D Ugye megfelelően csak akkor fog működni az is, ha hozzáigazítottad a rendszered (=magyarul feltetted a megfelelő driver-t hozzá). Sector3 most teszi bele az alapokat a játékba (R3E-be, tehát az alapprogramba), aztán később meg hozzáigazítja a tartalmat a megváltozott dolgokhoz. (Talán így egyértelműbb, mire akartam kilyukadni, és nem olyan rémisztő. :D )
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.02.19. 22:55:51
  • Adam Jonas
    Ugye az alapprogram az csak egy amolyan keretprogram, amibe pakolják bele folyamatosan a tartalmat.

Most azért van ez a hülye állapot, hogy az egyik kocsi még a régi fizika szerint működik, a másik meg az új szerint, mert ahhoz már elég sok autó van, és sok időbe telik átírni mindet. Ezért van ez a lépcsőről lépcsőre dolog - de nem kell megijedni, folyamatosan fejlesztenek minden.

Az új váltómodellt passzolom, hogy mikor fog bekerülni, szerintem nemsokára. :D

(Dedicated szeró opció pl. 2 update múlva jön, szóval ha jól számolom, akkor olyan április környékén legkésőbb. Ha szerencsénk van, akkor a váltó is ekörül jön majd.)
  • Solt
    Engem is, szerintem rosszul fogalmazott Adam... :) Vagy én ittam már túl sokat... :)

Nem tudom, szerintem erről még nincs infó.
  • Thread
    >>>A friss dolgok meg belekerülnek az alapjátékba, pontosabban a tartalmakba - csak szépen sorba frissítenek fel mindent.<<<
    Megijesztett ez a mondat. Akkor jol van, szoval az alapvaltozat is frissul, koszi.
    A new transmission model vajon mikor kerul bele?
  • Solt
    Szerinted az ezeréves verzióval akarnak rávenni, hogy vásárolj?
  • Thread
    Most akkor ha csak az ingyenest szedem le akkor az az ősrégi?
  • Adam Jonas
    A 2013. február 12. a játék megjelenési dátuma.

A friss dolgok meg belekerülnek az alapjátékba, pontosabban a tartalmakba - csak szépen sorba frissítenek fel mindent. Pl. az ADAC GT Masters 2014 csomagnak van frissített fizikája, illetve ha jól tudom, most a GT2-es gépeket frissítgetik.

Amint belépsz amúgy a játékba, a betöltőképernyőn írja a verziószámot...
  • Thread
    A Steamen az RRRE datuma 2013 febr.12. A DTM az 2014 november. A friss dolgok, fizika, hangmodell hogy kerulnek bele? Az alapjátékba pl. sehogy? Gondolom patchelik, csak tudnam azt a 2013 februart miert irtak ki, miert nem azt hogy hanyas patchnel tart.
    Utoljára szerkesztette: Thread, 2015.02.19. 20:42:09
  • Solt
    Én ingázok, nekem az lesz a következő! :))
  • Adam Jonas
    Az szuper lesz...válthatok akkor vissza megint AMD-re?!
  • Solt
    Persze, hogy van... én ahhoz mértem, amit először tapasztaltam! :)

Nekem 780-m van, és nálam meg az AC akad... sőt, sok minden más is, de az RR nem. :)) Nem lepne meg, ha ez valami NV driver nyűg lenne...
  • Adam Jonas
    Még azért van hova fejlődni, de tény, hogy elég nagyot léptek előre.

Nekem jelenlegi legnagyobb problémám a játékkal, hogy GTX 660-nal sem bírom úgy beállítani, hogy ne kezdjen el akadozni időnként a játék. :( Már a low-medium-high beállítások mindegyikét végigjátszottam, különböző kombinációban, de semmi - írtam az S3S fórumra is, és kiderült, hogy nem egyedüli a probléma (egyeseknek szintén GTX 660-nal jön elő a probléma, másoknak meg 660 Ti-vel).
  • lac coo
    En most kaptam ajandekba csaladtol egy fabatec valtot, tiszta luxus....:-)
    Probaltam monitort kerni jnkabb, de azt mondtak az van,minek meg egy :-)
  • Alexease
    Igen, az a poen, hogyigy normalisan kozel van a TV-hez, nem 3 meterrol bamulja, plusz meg a "monitortol" 2 meterre a virtualis kormany (ahogy a legtobben toljak):D Mivel – renezesre - mar ez a cucc is 2 evnyi komplett fizetesem, igy lazan beleferne meg ket ilyen TV/monitor ketoldalra;) Hetfon veszek is egy lottot:D
  • Alexease
    OK, en is szeretem elvezni, de ha nincs mas, akkor nem sok valasztas van;)
    Persze, nekem az rF2 "tokeletes", en foleg azzal szoktam "gyors" versenyeket tolni, a szokasos beallitasokkal (dinamikus 24 oras, 60-szoros idogyorsitas, 24 perc race).
  • lac coo
    Akkor csak a videon nez ki olyan jol, semmi extra, kellene meg ketto tv akkor lenne igazi:-)
  • lac coo
    Na jo de en gyoker vagyok, ha sokan megyunk akkor is szeretem ha elvezet vezetni :-)
  • Alexease
    Ha jol latom, egy bazinagy TV (ott van a link a video alatt):)
  • Alexease
    Amig nem cserelik le a teljes FFB es egyeb modellt alatta, addig neked sose fog bejonni;) Sajnos ez meg mindig rF1-style, csak sok-sok piszkalassal.

Ne akarj vele egyedul elvezet-autozni, hanem menj azonnal AI-val versenyt. Ugy azert hasznalhato. Sajnos az AC ebbol a szempontbol hasznalhatatlan, az rF2 eleg jo (foleg a full dinamika miatt), de ott meg erosen fugg az auto/palya minosegetol es hangolasatol.
    Itt ossze van love minden, es a adaptive AI is eleg jo. Persze, kell nekik nehany kor vagy verseny, amig jol belojjek a te tempodat, de utana eleg tuti.

Egyedul autozni en sem szoktam vele, mert sajnos arra nem az igazi. Ha itt gyorsabban akarok menni, tobbet hasznal az auto megeroszakolasa (pedal, kormany) mint barmilyen autoallitgatas;)
  • lac coo
    Igen, igy a jo muszerfalig tolva, vagy ha van valamikijelzo akkor azon tul.
    Lehet ez egy egyszeru nagyobb tv is akar.
  • lac coo
    En most megint elinditottam, nekem meg mindig nem jon be :-)
  • Solt
    Igen, én is így látom... nagyobb a potenciál benne mint amit gondoltam. Szeretem a kellemes meglepetéseket... :)
  • Alexease
    Az egyszeru bug volt, elofordul;)
    Elvileg meg mindig v0.3 es Beta a cucc, de ez manapsag nem jelent semmit;) Ma mar mindenki a kiadott programot folyamataban fejleszti. Jobb esetben. Rosszabb esetben elore beszedik a penzt, aztan nem lesz belole semmi...

Itt legalabb, meg ha eleg lassan, de lathatoan es erezhetoen fejlodnek a dolgok, es azert van benne tartalom rendesen (~60 auto, ~20 palyta), normalis sorozatokkal egyutt (ADAC, WTCC, DTM).
  • Solt
    Nekem az a múltkori levágásos "okosság" picit rombolta a bizalmamat... :) Még anno kipróbáltam, aztán töröltem is... most 1-2 hónapja megint kipróbáltam, és rengeteget fejlődött... ha így megy tovább, nagyon jó lesz az összkép. FFB-n és a gumin tényleg gyúrnának még, akkor feladná a leckét az AC-nek... :)
  • Alexease
    Valszeg online sem lenne rossz. Eddig csak a korai online megjelenessel mentem nehanyszor (DTM), full pulic cuccon, technikailag nem volt gond, es meg elvezetes is volt. Persze nehany public-ember betegseggel, de az mindenhol megvan;)
    Hasonlo mint az AC (hasznalatra! :P): (NEKEM!) egyedul korozgetni, tesztelni, allitgatni es hotlapozni nem jo (arra inkabb iR es rF2), de AI-hoz es online-ra (elvileg) hasznalhato cucc.
    Az iR meg AI-ra nem jo, mert nincs (:D), az rF2 meg mindenre a "legjobb" lenne, csak erosen korlatozott a letszam. Most az rF2 tartamlakon es kinezeten ne ruganyozzunk:D
  • Solt
    Úgy-úgy... egyre jobb ez a cucc... :)
  • Alexease
    Most mar csak uj FFB es Tyre model kellene;)
    De AI-val meg is "tokeletes", most az rF2 mellett a legjobb.
  • Alexease
    Ez a kedvenc nezetem:) Nem tudom mekkora monitor (vagy mi ez?!), de igy eleg jol nez ki!:P
  • Solt
    Hmmm... nem rossz! :)
  • lac coo
  • lac coo
  • Onikaan #1305
    Itt van felvételről, ebbe beletekergethetsz! :)