2424
  • Onikaan #1224
    Ezt pedig még pár hónapja csináltam, 4 szim grafikai/hang összehasonlítás.
  • Onikaan #1223
    Két összeállítás tőlem.

• Adam Jonas
    "Én úgy mondanám hogy jelenleg a R3E egy korrekt fizikával bíró, a versenyzést előtérbe helyező (ezért nem bánom az egyszerűsített setupot is), élvezetes szimulátoros játék, az S3S-től elvárható tartalommal."

Köszönöm! Ez itt a lényeg, amit én is mondok már mióta :)
  • Adam Jonas
    Most őszintén, neked mi az, ami tetszeni szokott?
  • lac coo
    Ezert szoktam altalaban hozzatenni, hogy szerintem, vagy hogy velem baj , hogy nem tetszik :))
    Hangulatos szep , jok a hangok es szolgaltatasok, de nekem akkor se jott be :)
  • Ingy2
    Ott azért vitatkoznék, a GT6 utcai autó/utcai gumi fizikája jobb mint az AC-ben tapasztalt(ezerszer részleteztem), sőt jelen pillanatban nem ismerek jobbat. Azon még van mit reszelni Kunos-nak.

R3E-t fikázni meg lehet tény az rF2 fizikai motorjával sokkal jobb lenne, de sztem így is jópofa hangulatos játék.
    Utoljára szerkesztette: Ingy2, 2015.01.17. 15:43:18
  • endy papp
    2 év kedvezménnyel 99$ ,mínusz a 75$-ért 100 $ kapsz,így a végösszeg 2 év előfizu 75 $ 24 hónapra lebontva havi 3.125$, forintban a mindenkori árfolyamtól függően értendő.
    Én most újítottam megint ,igaz most csak 1 évet,de 2016 04.-ig jó vagyok.
    Utoljára szerkesztette: endy papp, 2015.01.17. 11:35:19
  • Onikaan #1217
    "Én úgy vagyok vele, hogy online játékra jelenleg legjobb az iR, az akciókkal (2 évet egyért, 75%) együtt pedig elviselhető az ára."

Ez pénzben mit jelent, mert kacérkodok a gondolattal hogy belekezdjek.
  • Timbu
    Én úgy vagyok vele, hogy online játékra jelenleg legjobb az iR, az akciókkal (2 évet egyért, 75%) együtt pedig elviselhető az ára.
    Így nekem még offline játékra kell valami. Itt számomra az MI a legfontosabb, így az AC (sajnos) ki is esett. A pC-t majd meglátjuk pár hónap múlva, így marad a R3E, ami az utóbbi időben rengeteget fejlődött. Ráadásul pl. a DTM 1992 egész élvezetesen vezethető kategória lett.
  • Solt
    Na ez korrekt... akkor az volt az a mini javítás... :)
  • lac coo
    Nem eleg ha csak a fizika a jo, de ha az rossz akkor nalam bukik az egesz :)
    Nem azert mert sznob vagyok, ezt is szamtalanszor felrakom, kiprobalaom, jo lenne ha elveznem, de nem megy :)
    AC vagy RF2 utan ebbe atulni eleg gaz, harom perc utan kikapcsolom, mert van mas jobb .
    Az meg nalam nem mukodik, hogy bar rossz vezetni de bamulom orak hosszat a gragikat, vagy hallgatom a hangot ....
    Es nem csak ffb gyenge, szerintem ugy kopletten minden .Talan mire kesz lesz ezekre a dolgokra is ragyuenak majd ..
  • Onikaan #1213
    ...persze hogy az, de azért ez mégse egy Cars! ;)

Nekem is fontos a fizika (...hu nagyon is), de nektek ez elég, ha ez a rész működik, akkor onnantól minden fasza?
    Tartalom, játszhatóság, külcsín, hangok, nem számítanak, mert R3E-t igazából csak az ffb-vel lehet megfogni.
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.01.17. 09:37:12
  • lac coo
    Ma mar a GTL meg a Race07 is gagyinak szamit :)
    Mondjuk, hogy gagyi azt talan nem mondtam, de a mai cimek utan nekem kb elvezhetetlen szint, az ffb meg az egesz fizika is ....
    De igazabol leginkabb bosszanto a dolog, ha mar nekifekudtek ezeket is ujragondolhattak volna .....
    Mondjuk nincs meg kesz, talan ... :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2015.01.17. 09:28:47
  • Onikaan #1211
    Nem értem ezt a folyamatos gagyizást, árkádozást!
    Azért mert van 2-3 játék ahol az fizika-ffb jobban ki van hegyezve, ettől ez már gagyi?
    Gondolom nem kell bemutatni az elődöket, a GT Legends-el még tavaly is indítottak bajnokságot, Race07 szinte minden magyar liga szerves része, immár több mint 10 éve. Pedig ha a valós fizikai tulajdonságokhoz akarunk hasonlítani egy játékot, akkor a Race bizony erősen vérzik, kezdjük ott hogy nincs alatta futómű (egyébként ez a legszembetűnőbb változás a R3E-ben), a blokkoló kerekekre csak hang alapján reagálunk, némely fwd-s autó fara kanyarban indokolatlanul könnyen kitör, meg úgy alapjában az autó viselkedése nincs összhangban az érzettel, csak vizuálisan látod mi történik és az alapján reagálsz!
    Ennek ellenére még is sokan imádják, Michelisz Norbi, Kiss Norbi, Wéber Gabi és több virtuális bajnok is ezzel tolta/tolja.
    Most egy új korszak kezdődik, valószínű ez az az év amikor végleges formájában több szimulátor is megjelenik (egyenlőre alfák-béták vannak, kiv. iR). Az AC-ról kezdetektől tudjuk hogy fizikában/ffb-ben nagyon erős lesz, iR egy kimondottan szimulátorosoknak készült online játék, ami jelen pillanatban tartalomban/szolgáltatásban meg esz mindenkit, cserébe nem olcsó, Cars-ról nem írok, mert a végén topik zárás lesz itt is.
    R3E nem ezt az utat választotta, valahol az AC és iR között van félúton. Fogta az őskövület motorját, reszelt egyet rajta, és ez lett belőle.
    Történt előrelépés? ..egyértelműen igen!
    GTR2-nél kicsit, Rcae07-nél fényévekkel jobb. Mondjuk ez is furcsa, mert az időrend miatt fordítva kellene legyen.
    Elérte az AC szintjét? ...egyértelműen nem!
    De ettől még nem gagyi, az F1, a Forza, vagy a GT fizika, na az gagyi, de ezek is csak az iR-AC-hez viszonyítva.
    Én úgy mondanám hogy jelenleg a R3E egy korrekt fizikával bíró, a versenyzést előtérbe helyező (ezért nem bánom az egyszerűsített setupot is), élvezetes szimulátoros játék, az S3S-től elvárható tartalommal.

...még egy gondolat:
    Ha lehet, két hetente ne csodálkozzunk rá a fizika/ffb-re, mert ez 1 update-t leszámítva a kezdetektől ilyen, és nagy valószínűséggel ilyen is marad!

Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.01.17. 09:27:58
  • lac coo
    Szerintem lehet jobbat ennel, GSC vagy a masik online moka is jobb fizikaban a Raceroomnal...
    De nyilvan nem ez a koncepcio, nem ezt tartjak a lenyegesnek .
  • endy papp
    Mondhatjuk úgy is hogy, ha az iRacinggel vetjük össze árkád a cucc.
    Nagyon "egyen" az autók fizikája,sok eltérés és különbség nincs köztük,a ffb is szinte ugyan úgy ráz,sokszor azt sem értem egyes szakaszokon minek?
    Persze ettől függetlenül ha helyén kezeljük a játékot nem rossz,leginkább ami tetszik benne az összes közül az AI,azt nagyon eltalálták ,de ugye ettől még nem lesz közelében sem pl.egy AC-nak.....fizikában, ffb-ben.
    De ahogy írtad korábban valószínű ezzel a fizikai motorral ami hajtja sokkal jobbat nem is tudnak,talán nem is akarnak csinálni.
    Az esetek túlnyomó többségében ha valaki nagyon nyerni akar megtalálja a kiskaput,főleg ha van benne és ha még keresi is.

• Alexease
    Ez egy dolog, mert valszeg/remelhetoleg, mielott barmilyen dijat kiosztanak, azert megenzik hogyan sikerult osszehozniuk. De sajnos az autokezelesben is van egy rakas gagyizas:/ Termeszetesen 100% fizikaval is megkapnak a masodperceimet, de azzl nincs is gond. De amikor mar en erzem a sajatomon, hogy gagyi es killepek, mar regen rossz;D
  • Adam Jonas
    Már 5 órával ezelőtt megtörtént. :)

Egy tuti: biztosan nem a Heinemann-Engelhardt és társai-féle ufók kezdték el vágni a pályát. Néztem párszor a leaderboard-ot, volt ott az elejébe 1-2 olyan név, akit még R3E-s körökben sem láttam más leaderboard-ok esetében.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    RaceRoom - Fanatec competition update:
    A previously unknown bug found in the cut track rules at Portimao has been brought to our attention. Some players chose to exploit this bug and shortcut a portion of course layout, resulting in unrealistic times being recorded on the leaderboard. This exploit has now been patched.
    We will relaunch the Fanatec competition with the updated cut rules and a new leaderboard, using the original competition terms and prize list. All players will need to submit a new lap time to be eligible to win. The competition will be launched anew at a later date.
    We remind everyone that according to paragraph 16 of the EULA, use of exploits is not allowed anywhere in the game. Winning laps are verified manually and we reserve the right to exclude any time deemed to breach the EULA or individual competition rules.
    We wish to thank the community members who reported the exploit, including some of the top competitors in the event. Thank you for your honesty!
    As RaceRoom is still in development, these things can happen. Thank you all for your patience and understanding.

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.01.16. 22:43:12
  • Solt
    Én a 3-4 másodpercekhez nem vagyok hozzászokva... a Hungaroringen is első 50-ben voltam a Hondával, pedig setuphoz sem nagyon nyúltam... Itt meg kezdtem már befeszülni, és a 200 alig volt meg! :D Gondoltam hagyom a francba, majd az utolsó héten nekiveselkedek, azért az 50-be jó lenne beférni, de így kihagyom... :))

Csak abban bízom, hogy ez eljut a fejlesztőkhöz, és törlik az eredményeket... :)
  • lac coo
    annyival simán mennek jobbat, azt mondjuk már megszoktam :)))
    egy rövid pályán ... Hosszabban mennek 10-zel is jobbat :))
  • Solt
    Rosszul fogalmaztam... :)) Ilyen díjakat adnak, és ilyen csalási lehetőséget benne hagynak... :S Én balfasz meg nem értettem, hogy mennek 3-4 másodpercekkel jobbat... :D
  • lac coo
    Hát azért már simán ! :DD
  • lac coo
  • Solt
    Pffffffffffff... és mindezt 1000+ ajrós cuccokért... :((
  • Norbi1990
    Van/volt ez a Fanateces hotlap verseny. Az elsők olyan időket mentek hogy meglehetősen irreális volt.
    Aztán valaki feltöltötte ezt a videót:

Már mindent értek

Valószínű újraindítják majd az egészet, minden idő törlésre fog kerülni.
  • Adam Jonas
    Ja, én valami normálisabbra gondoltam, pl. Toyota, Audi LMP1, esetleg a régi Bentley...
  • Alexease
    Van benne 4 prototype, Aquila, DMD es Mistral neveken:) De van benne 2 Radical SR9 is, eleg utosek.
  • Adam Jonas
    Kíváncsi vagyok, hogy mikor jön majd valamilyen prototípus a játékhoz, meg valamilyen formula autó. Egy biztos: a dedicated tényleg jöhetne már :D
  • Adam Jonas
    Azért írtam, hogy inkább RUF lesz, nem pedig Porsche, mert Porsche licenszet az EA miatt továbbra sem kap senki. De akkor ez a Fabcar olyasmi, mint a Scuderia Glickenhaus. :)
  • Alexease
    Egy S3S kaliberu cegnek lenyegeben annyi licensze van, amennyit csak akar;) Tobb van, mint amennyit meg tudnak vagy akarnak csinalni.
    Mar most van benne vagy 50-60 auto, lesz ez meg 3x ennyi is;) Az uzleti modell miatt megtehetik.

Az AC is jol tolja, ok valszeg az alapeladasbol valamennyit kiperkaltak licenszekre, de majd jonnek a DLC-k, azok ott is fiztosek. Az S3S "jol" (genyon:P) csinalta, mert az elejen az alapot kamu "szarokkal" adtak ki:D Lenyegeben csak a munkaidot kellett bealldozni;)

Raadasul az AC meg lazabban tolja. Ha egy jo modder csapat csinal valami minoseget, be is reklamozzak mod-nak, Kunosek licenszelik es kiadjak (ingyen vagy kesobb DLC-nek:P). Lenyegeben csak kulsos modder csapatok es emberek dolgoznak nekik;D Az S3S is moddereket szedett ossze (azert fogytak el mashonnan:P), de ok talan beultettek oket az irodaba es/vagy rendes fizetest kapnak.
  • Szabi #1194
    ott van az ablakban, hogy Fabcar.. akkor hogy lenne RUF ? :)

a Fabcar egy amerikai versenyautó gyártó cégecske, ahol főként ilyen prototípus járgányokat csinálnak, az ő 935-84-esük volt a leggyorsabb 935-ös Porsche :)

ha jó szerződést írtak velük, akkor még sok-sok szépség kerülhet be a játékba

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.13. 17:49:19
  • tutuhawer #1193
    megvan, igen. KÖszi
  • Adam Jonas
    Nem altattak, mert szeptember Jay Ekkel azt nyilatkozta, hogy 1 évre bőven elegendő tartalmat "vettek".
  • Adam Jonas
    a DRM Porsche lesz szerintem (vagyis, RUF).
  • tutuhawer #1190
    ez egy Porsche, nem? Valami moby dick-féle, nem?
  • Szabi #1189
    úgy tűnik eddig tényleg altattak és a háttérben szépen szerződgettek és modellezgettek

• Onikaan #1188
    köszönöm!
  • Alexease
    Elvileg igen.

Az Analog Sector-ok a gamepad-okhoz es billentyukhoz kellenek. Lehet nulla is 10 is, elvileg egyforma is lehet a harom, de kulonbozoek ne, es jobb ha 0 vay 10! :) Regen tteszteltem, talan mar azota javitottak (es nem mukodik kormanyon), de biztos ami biztos;)

Mukodese;)
    A 3 szektor 3 reszre osztja a kerekelfordulast. Ez a szektor allitas, azoknak a szektoroknak linearitasa/kesleltetese vagy akarmilye;) Ha csak az elsot elallitod pl. 5-re, es KIVULROL nezed az autot, akkor kormany elfordulasnal "hulyen" fog mozogni a kerek.

Az a biztos, ha kivulrol megnezed az autot, es akkor jo, ha a kormanyforgassal teljesen linearis a kerekelfordulas is.
    A sebessegfuggo kormenyzast is erdemes ellenorizni, mert korabban azt is elbaltazta, es csak INI-bol lehetett kikapcsolni (azert is linkelgettem mindig a beallitasaimat). Azt meg egy jo szeles palyan kell tesztelni, korbe-korbe, kormany csutkan elforgatva, gyorsitva lassitva, kivulrol nezve.

De valszeg ezeket mar orvosoltak?!

• Onikaan #1186
    Alexease!

...csak két kérdés:
    -Amit a #952-hsznél linkeltél, az ugyan az mint ami a #953, #954-es képeken van?

-A három Analog sector, és a Return Multiplier (ez valójában mi?), mit kellene éreznem? ...eddig ezek nálam 0-án voltak.
    Utoljára szerkesztette: Onikaan, 2015.01.11. 18:39:06
  • Ingy2
    Kerály, remélem egyszer Sebring is sorra kerül, Sonomát annyira nem csípem
    De Nordot várom a legjobban. Elvileg lázárszekkenlt lesz.