5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#356 most kezdődik mym vs m5 -
Nekrofil #355 10re volt kiírva az első meccs, ott volt egy jó fél órás csúszás. a második meccset 11:15re írták, de olyan fél 2 táján indulhatott el körülbelül. -
Nekrofil #354 Minden Valve játék steam only? steam 2003ban indult, half-life 1999es, tehát hogy a faszba lenne steam only?
2. Team Fortress 2, L4D sorozat nem tartalmaz LAN módot. az más kérdés, hogy a source motor hibájából adódóan megkerülhető /CS : Source meg CZt nemtudom / -
#353 Bocsi, lehet volt már kérdés, most több mint 1 órás stream csúsztatás van? Vagy csúsztak, vagy alapból időzónát nem veszem figyelembe? :D -
#352 mivan?
az összes valve játék steam only és mindegyikban van lan, de akkor tessék:
1999 - Half-Life: Opposing Force
1999 - Counter Strike
1999 - Team Fortress Classic
2004 - Counter-Strike: Condition Zero
2004 - Counter-Strike: Source
2007 - Team Fortress 2
2008 - Left 4 Dead
2009 - Left 4 Dead 2
2010 - Alien Swarm
-
#351 remélem mym meccset végig nyomják...
eurpának eddig nem sok babér terem :( -
petecz #350 "GosuGamersDotA GosuGamers DotA
MYM vs. M5 will be streamed next. Stay tuned. GGnet vs Na'vi about to start."
A lanos dolgot meg szerintem fejezzétek be hisz felesleges vita. Time will tell. -
#349 Még jó, hogy te itt vagy és megmondod a tutit és a sziporkáiddal szórakoztatsz minket:
"most komolyan azt hiszik itt néhányan, h a meccs ilyen?
egyedül a stream szarakodik a meccsek gond nélkül mennek lanon a háttérben..." -
Nekrofil #348 értelemzési -
Nekrofil #347 te meg ércelemzési problémákkal úgy néz ki.
mondj egy steam only valve játékot, ami tartalmaz LAN multiplayer módot. -
#346 komolyan itt mindenki olvasási problémákkal küzd?
"az össze valve játék megy lanon" -
petecz #345 Twitteren azt írják hogy vége. :) -
#344 70k elég sok föleg, h HD-ben megy a stream :) -
Nekrofil #343 megint pause/ közvetítés off, a mecsnek nincs vége -
petecz #342 GG.net fórumon azt írják a kínaiak feladták. -
Nekrofil #341 no, mutass egy olyan stema only gamet, amiben van beépített LAN -
#340 én tudom nem azért mondtam :D nem kevés ez a 70k
idrát csak 10kn lesték mikor játszott :D -
Santata #339 Vége lett a meccsnek, vagy megint pause? -
petecz #338 Tocsek azért az elég sok ha úgy nézed hogy azért itt millió más dolog is folyik még a kiállitáson. Ez nem egy dreamhack ahol direkt erre készülnek és van mondjuk 3-4 játék. -
#337 az össze valve játék megy lanon :D
Fpocok: akkor tanulj meg olvasni...irtam már, h valszeg a gamescon hálozata nem birja szusszal... -
#336 Arra leszek kivancsi mennyibe fog kerulni a jatek.Ugy voltam vele,hogy ezt ahogy kijon megveszem,remelem nem vmi emberfeletti ara lesz. -
Nekrofil #335 gyanítom, hogy nem lesz LAN része a játéknak, főleg hogy steam only lesz -
#334 kb 70-80k ember nézi összesen :O
megint leállt :D -
#333 1. Hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
2. Két hónapja nem lolozom, mert RIOT nem ért hozz.
3. Még mindig nem mondtad el, hogy akkor mi a baj... és a szar stream hogy jön ahhoz, hogy laggol a játék lanban. -
Fallingstar #332 megy megint:) -
#331 megy
-
#330 jo akkor menj vissza a drága lolodhoz...
senki nem kiváncsi itt a trollkodásodra -
#329 De mi köze a streamnek ahhoz, hogy szaggat a játék? Streamet spectatorból nyomják, egy másik gépről. Stream a neten megy, ők meg akkor lanban nyomják... -
#328 egyrészt a közvetités online zajlik, nem kapcsolodik a lanhoz, másrészt nem kevés ember nézi folyamatosan és gondolom a gamescon nem igazán tudja kiszolgálni az igényeket...nem sürün néznek élöben ennyien egy meccset... -
#327 Ja... biztos azért álltak meg a minionok meg azért írták a játékosok, hogy LAGG... mert a streammel van baj. -
#326 most komolyan azt hiszik itt néhányan, h a meccs ilyen?
egyedül a stream szarakodik a meccsek gond nélkül mennek lanon a háttérben... -
#325 Tessék, bizonyítsd be, hogy más a gond. -
Fallingstar #324 igen, remélem lesznek látványos varázslatok nem csak kis csip-csupok -
petecz #323 A meccs közbe megy, a stream állt le. -
#322 pause de már vagy 10perce :S
-
#321 néha akkora marhaságokat irsz, h az már fáj :( -
#320 A varázslatok annyira viszont nem tetszenek. Nem nagyon lehet megkülönböztetni őket egymástól, hogy most kinek a milye. -
#319 NA most vége van a meccsnek, vagy pause? -
#318 +1
Minimappal semmi baj sincs, csak kis felbontású a kép. Látszik azon minden, ami kell. -
petecz #317 Erre gondolok én is.
#315 Minek kéne még lennie azon a minimapon?