5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
Nekrofil #316 nemhinném hogy a netkóddal lenne, ha minden igaz 7 hónapja megy a belső tesztelés, és a legelső dolgok között volt a netkód optimalizálás.
leginkább arra gondolok, szét van terhelve az egész gamescom -
#315 Minimapon nem látszik semmi... azon még dolgozzanak. -
#314 Nekem nagyon bejön az interface. Végre nem az a csicsás, ratyi köves cucc. Minden játékba erőltetik... -
petecz #313 Passz. De azért az ciki lenne a Valvetól hogy ennyi idő alatt nem tanult meg rendes netkódot írni. -
#312 Szerintem a netkóddal van a baj.
Amúgy van benne lan? -
petecz #311 Nem hinném hogy a hang közvetítése a játékba lenne beépítve és ha a játék laggol az is. Tehát valószínű a game show nem bírj a sávszél igényt és a nem a játék hibája ez a jelenség. De ez csak egy hipotézis. -
Santata #310 Nagy a lag. Ezen még rengeteget fognak dolgozni. -
Fallingstar #309 év vége, ennyit tudni, de béta közeli állapotban jár, mert a nagy gameshowok utánra ígérték, hogy a játékosok hozzányúlhatnak -
Nekrofil #308 még nem tudni, év vége felé -
#307 Vannak még gondok rendesen... mikor is jelenik meg? -
#306 Huu venge de szarul nez ki :-S -
#305 kezdődik -
Fallingstar #304 könnyen átlátható formában itt van amúgy a mai verseny screenekkel meg mindennel -
petecz #303 0-11 Mirana. :( -
petecz #302 Nyugi én full lowon honoztam mindig is, nagy gammaval. :D
Gépem se jó meg így jobban átláttam a dolgokat. De tudom hogy maxon annyira villogós hogy nehéz átlátni, persze ez is tud szubjektív lenni. -
petecz #301 Ellenben a venge debuffja nagyon szép effekt. Szerintem. :)
-
#300 jah bocsi,sosem jutottam el addig h full grafon toljam:D úgy lehet tényleg átláthatatlan,sc2t se véletlenül tolják a prok lowon:D -
#299 -
#298 ez mi,nem lehet cc-zni group stage-ben??? -
Santata #297 Nem a grafikával van bajom, az animációkkal. Mirana Leapje valami istentelenül csúnya. Ahogy a legtöbb kari animációja, ahogy mozognak az se túl szép. -
petecz #296 "Hat jah nekem ez pont jonak tunik...a lol az tul cartoonos a hon tul csicsa."
+1. Csicsa nem a legjobb szó. Full grafikán túl csillogó. -
Fallingstar #295 a lol egyszerűbb grafika, könnyen átlátható, a hon szép de nagyon nem látni át. szerintem:) -
#294 Így van. Ráadásul a kívülálló azt sem tudja, melyik hős melyik csapatba tartozik.
Itt viszont nagyon rendben van. -
#293 Hat jah nekem ez pont jonak tunik...a lol az tul cartoonos a hon tul csicsa.
Rex-nek a malaca miert nyergel ugy mint egy lo?D: -
Santata #292 Kinek a pap, kinek a papné, de nekem a LOLtól folyik ki a szemem, ez még épphogy tűrhető, de nem tetszik. -
#291 *szivárvány hosszú í-vel au... -
#290 hát ízlések és pofonok,én konkrétan ebből a szívárvány cuccból nem veszek ki sok mindent...lesrac 2.skillje mint vmi pónis cucc:D -
#289 De nezzetek mar meg egy hon-t,kifolyik a szemed mire eszre veszed mi tortenik,meg szep,hogy nem olyat akarnak. -
petecz #288 Szerintem ez a stílus pont a két klón között van félúton. Így a jó. -
#287 javulni biztos fog,de nem fogják a stílust már megváltoztatni,sztem egyértelmű h ezzel a designal a lolosok felé nyitottak ami teljesen érthető -
Fallingstar #286 lesz benne MI, de ő single playert kérdezett, nem igazán tudja szerintem mik ezek a dota-s gamek:)
Az MI azt jelenti majd, hogy a hősök akikkel vagy akik ellen játszol majd gép által lesznek irányítva ha úgy akarod, tehát játszhatsz csak gépekkel is -
#285 de az nem arra van h szinglizz,hanem hogy gyakorolj:) akkor ennyi erővel UT is single:D -
Nekrofil #284 ha minden igaz lesz benne MI -
Fallingstar #283 szebbek mint lol-ban úgy értettem:) hon-t csak kipróbáltam, nincs időm sajnos sokat játszani vele, nem tudom melyiknek szebb a frag, de még béta sincs a dota2, lehet még javul:P -
#282 multi -
#281 Nem ismerem az első részt sem abban volt vagy a 2ben lesz valami singel rész vagy ez only multi? -
#280 szebbek az effektek?nézz már meg egy hont,pedig 2 éves játék -
Fallingstar #279 sokkal szebb a grafikája és az effektek, az meg, hogy vannak hasonlságok természetes, mivel ugyanaz a műfaj. ami igazából az állítások szerint újítás azok ezek: Miben más Első hírek -
#278 hát ez eléggé lolos lett főleg a skillek,elég gagyinak hatnak -
#277 Vagy mint egy festett buzi,de mira tetszetos