5763
Defense of The Ancients 2 a Valve-tól
Dota2.com | Playdota.com | Dota2.hu | Dota2.rts.hu | StreamDota2.com | Changelog
-
#396 Ja ok, Hero.
Csak ugye én akikkel Lolozok, azok többnyire elég kemény Dotások voltak, de nekem az valahogy kimaradt, ezért ha ugyanazok lesznek a herok akkor eléggé hátrányban leszek :( -
#395 Chen? -
#394 mirana az egyetlen emberi fajhoz tartozó hero? -
#393 és ezzel most mit kéne kezdenem? -
#392 Nem championnek hívják dotában hanem heronak (warcraft 3 örökség).
Elvileg az összes hős egy az egyben másolva lesz, eddig mind 100%-ban megegyezik a régivel. Elvileg sokkal könnyebben tanulható lesz mint a régi, meg a matchmaking miatt nem fognak az új játékosok a jobbakkal egyből összekerülni mint a régi dotában.
A játék jobb volt eddig is mint a LoL, csak most könnyebben hozzáférhetővé teszik. -
#391 ő a nagy hon acc seller :D -
Fallingstar #390 te konkrétan ki a . vagy, hogy megmondod mit-hogy kell csinálni?:) -
#389 chen benne van..:D -
#388 adj már meccs számot, ám átnéztem 1-16ig azokban nem volt :S -
#387 -
#386 Tényleg 100+ championnel fog megjelenni? Baszki én nem dotáztam soha, mire ezeket mind megtanulom.. amúgy ugyanazok lesznek mint a dotában? Vagy újak / mixeltek? -
#385 Veno tiszteletbeli zerg -
#384 Mehet furi is meg chen is :D. -
#383 "senki nem fog vibrátort venni"
ugye tudod hogy működnek a google hirdetések? :DDDDD -
#382 +2
-
#381 Meg ott oldalt is van valami. -
#380 Azt a google hirdetést meg vedd le a hírek tetejéről, mert eléggé bénán nézz ki. Tudom, hogy pénzt szeretnél keresni, de talán előbb várd meg, míg kijön a játék és jobban fellendül az oldalad, mert senki nem fog vibrátort venni jelenleg. -
petecz #379 Tyloo vs. ok.Nirvana.cn
-
ratgab #378 Nem csoda! Oroszoknál olyan hideg van, hogy a kezükbe fagy az egér és bill... Mit tudnak mást csinálni gémelnek.... -
#377 nah ja :)
-
#376 nem is kicsit :) -
Nekrofil #375 yeyeye -
#374 oroszok szétcsapják dánokat :O -
#373 szerintem hagyd rá :D -
donatus13 #372 *knight -
donatus13 #371 csak dragon night és morphling legyen mááár. -
#370 Amúgy én el nem hiszem, hogy ez alatt a játék alatt Source motor fut. -
#369 Az szép szám! -
#368 ezt irta valaki:
"russian commentator just said that first game(iG vs EHOME) was watched by 2.8millions people" -
#367 nah ezen már tényleg rajta van mind :D
-
Fallingstar #366 ügyi, kitettem dota2.hu-ra:) -
petecz #365 Ja de amúgy jó kis kép. :) -
#364 + még egy rakatot mindjrát frissítem :P -
Nekrofil #363 nagyon szép munka ;) -
#362 hm nem csak az :D lehagytam stormot is doomot is shit :D -
petecz #361 Hiányzik róla Razor. Ő is volt már pick. -
#360 huuu megszültem :D eddig pickelt hero
k:
-
#359 /sigh
Írtam, hogy nem nézem kommentátorral, mert szar a hang.
-
#358 Ha kicsit is értenél hozzá, és nem csak a hülyeségeidet böfögnéd ide, feltűnhetne, hogy amikor a játék elkezd laggolni, akkor a kommentátorok hangja is ugyanúgy szaggat. Szóval hacsak nem a dota 2 netkódjával megy a stream is, akkor elég nyílvánvaló hogy az internet kapcsolat szarakodik gamescomon. -
petecz #357 Kezdődik ja és twitteren meg:
"The Dota 2 lag and streaming issues are currently being worked on by @Steam_Support. #Dota2 #Gamescom"
Reménykedjünk sikeresen.