2398
Resident Evil 6
-
#237 LOL. :D -
#236 Olyan félelmetes lesz a játék, hogy nem mernek live ot mutatni, nehogy minden stream néző befosson :D -
#235 Ahogy tud valaki live közvetitésről kérem jelezze nekünk is. :) -
#234 Nem akkora baj az, hogy TPS. Bár inkább nézném FPSbe vagy ilyenbe, mint itt.
Más, nagyobb gondok vannak az új részekkel.
Pl nincsenek benne zombik. Itt bukik az egész.
Fejtörők, kulcsozás.
Meg mondjuk az sem lenne baj, HA AZ EGÉSZ NEM EGY RAILSHOOTER lenne. -
#233 Nekem ennél azért már több kell. Reméljük tényleg forradalmasítanak megint. -
#232 Ez a változás és még kicsit megdobva szövevészes logikai feladványokkal, nekem maga a megváltás lenne. Amolyan RE1 lenne, hiszen itt is Chris meg Jill van. :))))
-
#231 Jah úgy érzed hogy ezekután csak szar játékok lehetnek?
Miből gondolod? Ez csakis a fejlesztőkön múlik.
Ha leszeded a Nightmare-es epizódot a resi5-höz, és neadjisten átváltasz fix kamerába vele a kastélyban már mindjárt látszik hogy egy kis változtatással miket lehetne csinálni. -
#230 Senkinek ne legyen kétsége. Ez sem lesz már RE... a 4, 5-ik rész után esély sincs rá. -
#229 Remény él még bennem, csak fura ez a marketing, ezelőtt nem találkoztam Capcom-nál ilyen nagy bezsaratós reklámszövegekkel.
Mintha a marketing kellene hogy megvegyék majd a következő részt.
Én többre értékelem ha a játék beszél magáért és nem kell mellé komment, de lehet új stratégia van mostanában a Capcom-nál. :) -
#228 Hát akkor meg a DA 2 sorsára jutnak a fejlesztők. -
#227 Amúgy a Brutálissan ijjesztő lesz az egy meglehetőssen pökhendi kijelentés, az ilyenektől előre félek már.
Ez kb olyan mint mikor a DMC5-nél írták hogy ez kurvakemény lesz, csak éppen kinek az? A végén kiderült hogy le is szarták a játékosok panaszait, a saját fejük után mennek.
Meg részemről több száz horrorfil után meg jópár horrorjáték után már mit tudnának mutatni ami brutális? -
#226 Tuti ma lesz, mert 15.-e volt a zárt körű vetítésen látható....de live link kéne
és időpont hogy mikor lesznek a capcom-ék??? :D -
#225 Lassan már a könyökünkön jön ki a sok Resident Evil 6 pletyka, de ezt az utolsót tényleg érdemes még meghallgatnotok.
Az EGM egy megbízható belső forrásra hivatkozva megtudta, hogy a Capcom hamarosan bejelenti a Resident Evil hatodik részét. Ennek helyszíne a Tokyo Game Show lesz, talán már ma…
Az illető azt is elcsicseregte, hogy a játék “brutálisan ijesztő” lesz, ráadásul a széria visszatér gyökereihez.
A Capcom tagadta a pletykákat, miszerint nem terveznek Resi 6 bejelentést.. De majd meglátjuk, volt már ilyenre példa a világtörténelemben.
DP -
#224 Holnap 15.-én úgyis kiderül, remélem leesik az állam majd a látottaktól.
Mert ezek nagy szavak csak kéne végre gyakorlatban is megidézni az elméletüket.
Remélem nem CGI videóval inditanak mert azokat utálom, és akkor feldughatják maguknak egy sötét helyre. -
#223 Isten meghalgatta imáinkat? :P -
#222 "Az EGM egyik - állítólag rendkívül megbízható - besúgója, aki a fáma szerint csak úgy dúskál a Capcom Resident Evil-jének infóiban, legutóbb az alábbi merész kijelentéssel élt:
"Ez lesz az eddigi leghátborzongatóbb Resident Evil játék" - állítja a meg nem nevezett forrás. - "Rendkívüli hangsúlyt fektetnek arra, hogy a játék brutálisan félelmetes legyen."
A Capcom eleddig semmilyen formában sem reagált az interneten keringő pletykák kavalkádjára, s egyre csak érik a perc, amikor a vállalat szót emel az ügyben. "
-
#221 Jaj de kíváncsi vagyok :). -
#220 szeptemberben valami lesz -
#219 Na úgy néz ki végre megjön Capcomnak az esze. -
#218 Ilyen hír is van-e.
2A Resident Evil 6 a horror felé hajt
A Resident Evil 5 esetén sokan panaszkodtak, hogy nincs elég horror, de ez most megváltozik.
A Capcom képviselője elmondta, hogy vették a jelzéseket, miszerint a játékosok szeretnék, hogy az akciójelenetekkel megtűzdelt Resident Evil 5 után a játék végre ismét visszatérne a horror kategóriához.
"Tudjuk, hogy a játékosok szeretnék, ha a Resident Evil visszatérne a korábbról ismert horror hangulathoz, és nem csupán akciójáték lenne, mint a a legutóbbi rész. Mivel számos kommentet, üzenőfalon hagyott bejegyzést és visszajelzést kaptunk, amiben ez a kritika érte a játékot, ezért eszerint fogunk eljárni. Úgy gondoljuk, hogy mindenkinek tetszeni fog az az irány, amit a következő rész fog képviselni."
Úgy legyen!" -
#217 A hivatalos formában még mindig nem bejelentett Resident Evil 6 továbbra is sűrű ködbe burkolózik, ám úgy tűnik, hogy a rajongók reménykedhetnek.
Nyílt titok, hogy a Capcom már dolgozik a franchise következő számozott felvonásán, és a korábbi apróbb megjegyzések alapján arra lehet számítani, hogy a negyedik rész után most ismételten egy komolyabb váltáshoz érkezik a széria.
Hogy ez pontosan miben nyilvánul majd meg? Nem kizárt, hogy abban, hogy a sorozat visszatér a gyökerekhez. A kiadó egyik képviselője az E3-on a következőket nyilatkozta a Rely on Horror weboldalnak.
"Tisztában vagyunk azzal, hogy rengeteg rajongó szeretne több horrort a következő részbe. A fejlesztőcsapat is tudja ezt, rengeteg kommentet és fórumot olvasnak, visszajelzéseket kérnek, és tudják, hogy sokat kritizálták a Resident Evil 5-öt az akcióközpontúsága miatt. Úgy gondolom, hogy tetszeni fog az irányvonal, amit a fejlesztők választottak a következő részhez."
Elképzelhető tehát, hogy teljesül sokak vágya, és az új Resident Evil ismételten a klasszikus túlélő-horror esszenciából fog meríteni.
Unatkozni minden esetre biztosan nem fognak a Resident Evil rajongók: a következő egy évben a franchise tizenötödik évfordulója alkalmából nem kevesebb, mint öt Resident Evil játék (RE Mercenaries 3D, RE4 HD, RE - Code: Veronica HD, RE: Operation Raccoon City, RE: Revelations) fog megjelen
gamer365 -
#216 Nah, letöltöttem a Remake-ot. Már csak az emut kell belőnöm és let's game. -
#215 2008 augusztus??? :S -
#214 Hallod. Akkor adj neki egy esélyt! -
#213 Közben ezt találtam.
RE 2 Remake készül WII-re
-
#212 Hol lehet 10000 Ft-ért Gamecube-ot szerezni? -
#211 Hmm... Emulálás nem okoz gondot (nes, snes, ps1, ps2, dolphin emulátort is használtam). Lehet ki fogom próbálni majd, mert érdekelnek az előzmények. -
#210 És ha valakinek van kis pénze, akkor a sok sok GC játékkal egy 10ezres GameCube-ot is megéri beszerválni. -
#209 Elnézést, azt hiszem GCre gondoltam, nem DCre. -
#208 DC emulátorral szépen végig lehet nyomni a remake-t. -
#207 Pc-n emulátorral tudod nyomni, a re2 és 3-at kiadták de változtatások nélkül sajnos, az olyan mint ps1 emulátoron a 2-3.
Vagy még ott van a 2 outbreak ami aránylag jó. -
#206 Pc-re kiadták? Mert azt tudom, hogy Gamecubra van még RE 2 is. -
#205 Hát ez elég szomorú dolog lenne. -
#204 Nem hiszem hogy lenne gyomra ahhoz a lassabb játékmenethez a 4-5 után :( -
#203 már rég van remake az elsőről a többit ne várd.
Resident Evil Remake. -
#202 Ha lenne valami remake, akkor biztos is hogy végigvinném. -
#201 Pontosan! -
#200 Kezdjük ott, hogy a 4-5ben nincsenek is zombik. Na most zombik nélkül nem lehet RE. -
#199 Ha most leülnél és lenyomnád valamelyik régit megváltozna a véleményed.
Még ha nem is elsőként nyomtad a régit. :) -
#198 Hát igen ezt már sokszor hallottam, hogy a 4-5 nem RE. Sajnálom is hogy a sors akkoriban nem hozott össze a régi RE-kel, mert most már valszeg nem is fogok játszani velük. Hiába már nekem ezek az "újgenerációs" RE-k az igazi RE-k, és azok is így vannak ezzel akik még nem ismerik a régieket mint én. Persze én is másképp gondolkodnék ha először játszom az 1,2,3-mal.
195: az 5 is tetszett (mint ahogy írtam is) csak nem annyira mint a 4. Erről jut eszembe a 4 nagyon jó kritikákat kapott annak idején (persze nem a pc-s változat). Ps2, Gamecube konzolok egyik legjobb játéka volt.