2398
Resident Evil 6

• vk90
    Am valóban ég és föld a különbség ez és a mostani (4-5) között. Kíváncsi lennék, hogy mennyien vennék meg, ha a 6 is ilyen "régifajta" resi lenne.
  • DarkSector
    Arra gondolok hogy ez a régi játék hogy néz ki, ahhoz képest hogy régi.
    De inkább a képi világa a régi SURVIVAL horror feeling, főleg azoknak mutatóba akik a 4-5 részen nőttek fel.

Nekem ugyanez kéne csak új helyszínek story-val...és annyi hogy hd felbontással...ennyit szeretnék nem túl sok kérés ez szerintem.
  • vk90
    Most arra célzol, hogy a Resi 6 sokkal jobban néz ki? Gondolom nem :D
  • DarkSector
    Érdekesség:

Tudom és mindenki tudja ez a játék miért tud így kinézni, de akkor is nézzük már össze a Resi 6-al? :D

• DarkSector
    Jaja, most nem tudom kik voltak akik anno panaszkodtak, csak általánosságban irtam, nem rád célozgatva...:D
  • grebber
    Nekem semmi bajom nem volt azzal, simán jó volt úgy is!
  • Shep
    Az igen, lépcsőn felfele csúszni, ez már valami :) A Leonos akció milyen gagyi már.
  • DarkSector
    Sirtak hogy lassú a mozgás nem lehet futva lőni...hát most ittvan.
  • mester1987
    Fasza lesz ez, csak ne olyan rövid legyen 1 karakter küldetése, mint a Black Ops-ban...:O
  • grebber
    Resident Evil 6 3*20 percben
  • DarkSector
    Hát ja mondjuk RE1 pc-s változat sokszor a mai csúcs oprendszerekkel nem tud megbirkózni...:D
  • DarkSector
    Végülis nem gáz, az igazság az hogy ha brutálmód kéne már megvettem volna vagy majd megveszem live-ról és az tuti menni fog...de csak RE4-et vettem eddig. Hogy kimaxoljam. :)

3x-ra is...(PS2-PC után...:D )
  • Fpocok
    Mondjuk én... amikor rámjön, akkor én az 1-2-3 ból is a PSes verziót tolom emulatorral. :D
  • Fpocok
    Szomorúan hallom, hogy nem ment nálad...
  • DarkSector
    Oks, végigtóltad, de vegyük azt hogy RE1-2-3 nem emulátoros pc-n míg a CVX emulátoros van csak...:D
    Vagyis az nem annyira fut mindenkinél tutira...
  • DarkSector
    Jah de nálam nem igazán pedig 1000 féle dolgot próbáltam, valami mindig rossz volt, vagy textúra vagy késett a hang, vagy megakadt 1-2 helyen...:S
  • Fpocok
    ÉS emlékszem, hogy végig is toltam mindenféle bug nélkül. Mondjuk én a gamecubeos verziót toltam... a két mini disceset.
  • Fpocok
    Nekem tökéletesen ment a RECVX a Pcn a delfinnel...
  • DarkSector
    Jah de én ha úgy nézem hogy PC-m van mellette, akkor nekem a RE CVX HD kellene mert az PC-n emulátorral bugos, míg az 1-2-3 simán futtatható egy gagyi PC-n is.

Ha viszont abszolute nincs valakinek PC-je akkor ja a PS3-as mert a Resident Evil 2 a legjobb rész.

Kár hogy Xboxon nem volt régen RE1-2-3 mert ugye ezért nincs arra.
    Viszont a PS3-ból hogy a CV X HD miért hiányzik azt nem értem...
  • Fpocok
    Egyértelműen a PS3as jobb. RE4 helyett kéne RECV és akkor TÖ KÉ LE TES LENNE.
  • DarkSector
    Valamivel el kell adni a semmit. :)

"A Resident Evil 6 2012. október másodikára várható PC, PS3 és X360 platformokon, a két utóbbira pedig beszerezhetjük az alant felvázolt Anthology és Archives gyűjtői változatokat. A csomagok a teljes játékkal egy időben jelennek meg, de sajnálatos módon egyelőre csak Amerikában. Az áruk 89.99 dollárra rúg.

Resident Evil 6 Anthology (PS3)

Resident Evil 6
    Resident Evil 5 Gold Edition
    Resident Evil 4 HD
    Resident Evil 3: Nemesis
    Resident Evil 2
    Resident Evil: Director’s Cut

Resident Evil 6 Archives (Xbox 360)

Resident Evil 6
    Resident Evil 5 Gold Edition
    Resident Evil 4 HD
    Resident Evil Code: Veronica X HD
    Resident Evil Degeneration (DVD film)"

Háát nemtudom melyik a jobb, de én azt venném meg amiben az összes rész benne lenne....:D
    De azt sem a Resi 6 miatt. :)
  • mester1987
  • DarkSector
    Oks a 4-5 között, de az igazi Resident nem a 4-5 rész.
  • mester1987
    Végülis ezt egyén dönti el, szerintem az 5 is jó volt még. De a 4-et nem übereli, csak technikai téren, de helyette ott a multiplayer, ami még most is jó kikapcsolódás :P
  • DarkSector
    Mivan? :D
    Melyik az uccsó igazi Resident?
    Mert amúgy a Code Veronica volt az...
  • mester1987
    A linkre kattintsatok felül, mert időre ugrik.
  • mester1987
    E3 (az utolsó igazi Resodent Evil -pletykák szerint-, mert szerintem azért az 5 azért nem volt annyira messze a Resident Eviltől)

• DarkSector
    Hát majd kiderül.
    De szerintem kevesebben fogják...sokan tuti csalodnak és warezolnak majd...
    szerintem.
  • Shep
    Tudom azért írtam amit írtam de abban szerintem tévedsz, hogy nem fogják venni.
  • mester1987
    Én úgy látom, hogy lassan tudsz mozogni befogás közben, ha jobban megfigyeled. Ez is jobb már.
  • DarkSector
    Én pont ironikussan értettem annyira idétlen hogy pont hogy nem fog senkit érdekelni a lövés mert maga a gameplay egy nagy gáz!....:D
    ezt nem fogják venni annyian...max kis ujonc játékosok...
  • Shep
    Lényegében nem, úgyis megveszik majd a népek és jöhet a következő ugyanilyen rész :)
  • DarkSector
    Számít ez? :D
  • Shep
    Ja jó ok, itt majd lehet fekve is, hú de jó lesz :) Mindenesetre a videoban az összes lövöldözős rész totál gagyin nézett ki. Tényleg ráférne a szériára egy pár éves pihenő és újragondolás.
  • Fpocok
    Nem csak rögzített helyzetből tudunk majd lőni.
  • Seth
    Van benne run&gun, talán ez volt az első lényeges infó ami kiderült róla 1 éve vagy mikor is volt bejelentve :D
  • Shep
    Nem hiszem el, hogy ez a szar csak rögzített helyzetben tudunk lőni dolog még mindig benne lesz, legalábbis a video alapján nekem nagyon ez jött le, ráadásul a fél képernyőt kitakaró karakterek sem könnyítik majd meg a célzást. Pedig amúgy jónak tűnne.
  • Fpocok
    Szerintem mindenki tudja, mi a véleményem a mostani RE játékokról... de szerintem jól néz ki.
  • DarkSector
    Totti ahogy írta a másik fórumban:

mi ez a wtf?....?

ez felejtős egy játék.
  • grebber
    Hát valahogy ez nagyon kilógott a többi game közül.Szerintem ennél az 5 is jobb.