2398
Resident Evil 6
-
#437 Am valóban ég és föld a különbség ez és a mostani (4-5) között. Kíváncsi lennék, hogy mennyien vennék meg, ha a 6 is ilyen "régifajta" resi lenne. -
#436 Arra gondolok hogy ez a régi játék hogy néz ki, ahhoz képest hogy régi.
De inkább a képi világa a régi SURVIVAL horror feeling, főleg azoknak mutatóba akik a 4-5 részen nőttek fel.
Nekem ugyanez kéne csak új helyszínek story-val...és annyi hogy hd felbontással...ennyit szeretnék nem túl sok kérés ez szerintem. -
#435 Most arra célzol, hogy a Resi 6 sokkal jobban néz ki? Gondolom nem :D -
#434 Érdekesség:
Tudom és mindenki tudja ez a játék miért tud így kinézni, de akkor is nézzük már össze a Resi 6-al? :D
-
#433 Jaja, most nem tudom kik voltak akik anno panaszkodtak, csak általánosságban irtam, nem rád célozgatva...:D -
#432 Nekem semmi bajom nem volt azzal, simán jó volt úgy is! -
#431 Az igen, lépcsőn felfele csúszni, ez már valami :) A Leonos akció milyen gagyi már. -
#430 Sirtak hogy lassú a mozgás nem lehet futva lőni...hát most ittvan. -
mester1987 #429 Fasza lesz ez, csak ne olyan rövid legyen 1 karakter küldetése, mint a Black Ops-ban...:O -
#428 Resident Evil 6 3*20 percben -
#427 Hát ja mondjuk RE1 pc-s változat sokszor a mai csúcs oprendszerekkel nem tud megbirkózni...:D -
#426 Végülis nem gáz, az igazság az hogy ha brutálmód kéne már megvettem volna vagy majd megveszem live-ról és az tuti menni fog...de csak RE4-et vettem eddig. Hogy kimaxoljam. :)
3x-ra is...(PS2-PC után...:D ) -
#425 Mondjuk én... amikor rámjön, akkor én az 1-2-3 ból is a PSes verziót tolom emulatorral. :D -
#424 Szomorúan hallom, hogy nem ment nálad... -
#423 Oks, végigtóltad, de vegyük azt hogy RE1-2-3 nem emulátoros pc-n míg a CVX emulátoros van csak...:D
Vagyis az nem annyira fut mindenkinél tutira... -
#422 Jah de nálam nem igazán pedig 1000 féle dolgot próbáltam, valami mindig rossz volt, vagy textúra vagy késett a hang, vagy megakadt 1-2 helyen...:S -
#421 ÉS emlékszem, hogy végig is toltam mindenféle bug nélkül. Mondjuk én a gamecubeos verziót toltam... a két mini disceset. -
#420 Nekem tökéletesen ment a RECVX a Pcn a delfinnel... -
#419 Jah de én ha úgy nézem hogy PC-m van mellette, akkor nekem a RE CVX HD kellene mert az PC-n emulátorral bugos, míg az 1-2-3 simán futtatható egy gagyi PC-n is.
Ha viszont abszolute nincs valakinek PC-je akkor ja a PS3-as mert a Resident Evil 2 a legjobb rész.
Kár hogy Xboxon nem volt régen RE1-2-3 mert ugye ezért nincs arra.
Viszont a PS3-ból hogy a CV X HD miért hiányzik azt nem értem... -
#418 Egyértelműen a PS3as jobb. RE4 helyett kéne RECV és akkor TÖ KÉ LE TES LENNE. -
#417 Valamivel el kell adni a semmit. :)
"A Resident Evil 6 2012. október másodikára várható PC, PS3 és X360 platformokon, a két utóbbira pedig beszerezhetjük az alant felvázolt Anthology és Archives gyűjtői változatokat. A csomagok a teljes játékkal egy időben jelennek meg, de sajnálatos módon egyelőre csak Amerikában. Az áruk 89.99 dollárra rúg.
Resident Evil 6 Anthology (PS3)
Resident Evil 6
Resident Evil 5 Gold Edition
Resident Evil 4 HD
Resident Evil 3: Nemesis
Resident Evil 2
Resident Evil: Director’s Cut
Resident Evil 6 Archives (Xbox 360)
Resident Evil 6
Resident Evil 5 Gold Edition
Resident Evil 4 HD
Resident Evil Code: Veronica X HD
Resident Evil Degeneration (DVD film)"
Háát nemtudom melyik a jobb, de én azt venném meg amiben az összes rész benne lenne....:D
De azt sem a Resi 6 miatt. :) -
mester1987 #416 -
#415 Oks a 4-5 között, de az igazi Resident nem a 4-5 rész. -
mester1987 #414 Végülis ezt egyén dönti el, szerintem az 5 is jó volt még. De a 4-et nem übereli, csak technikai téren, de helyette ott a multiplayer, ami még most is jó kikapcsolódás :P -
#413 Mivan? :D
Melyik az uccsó igazi Resident?
Mert amúgy a Code Veronica volt az... -
mester1987 #412 A linkre kattintsatok felül, mert időre ugrik. -
mester1987 #411 E3 (az utolsó igazi Resodent Evil -pletykák szerint-, mert szerintem azért az 5 azért nem volt annyira messze a Resident Eviltől)
-
#410 Hát majd kiderül.
De szerintem kevesebben fogják...sokan tuti csalodnak és warezolnak majd...
szerintem. -
#409 Tudom azért írtam amit írtam de abban szerintem tévedsz, hogy nem fogják venni. -
mester1987 #408 Én úgy látom, hogy lassan tudsz mozogni befogás közben, ha jobban megfigyeled. Ez is jobb már. -
#407 Én pont ironikussan értettem annyira idétlen hogy pont hogy nem fog senkit érdekelni a lövés mert maga a gameplay egy nagy gáz!....:D
ezt nem fogják venni annyian...max kis ujonc játékosok... -
#406 Lényegében nem, úgyis megveszik majd a népek és jöhet a következő ugyanilyen rész :) -
#405 Számít ez? :D -
#404 Ja jó ok, itt majd lehet fekve is, hú de jó lesz :) Mindenesetre a videoban az összes lövöldözős rész totál gagyin nézett ki. Tényleg ráférne a szériára egy pár éves pihenő és újragondolás. -
#403 Nem csak rögzített helyzetből tudunk majd lőni. -
#402 Van benne run&gun, talán ez volt az első lényeges infó ami kiderült róla 1 éve vagy mikor is volt bejelentve :D -
#401 Nem hiszem el, hogy ez a szar csak rögzített helyzetben tudunk lőni dolog még mindig benne lesz, legalábbis a video alapján nekem nagyon ez jött le, ráadásul a fél képernyőt kitakaró karakterek sem könnyítik majd meg a célzást. Pedig amúgy jónak tűnne. -
#400 Szerintem mindenki tudja, mi a véleményem a mostani RE játékokról... de szerintem jól néz ki. -
#399 Totti ahogy írta a másik fórumban:
mi ez a wtf?....?
ez felejtős egy játék. -
#398 Hát valahogy ez nagyon kilógott a többi game közül.Szerintem ennél az 5 is jobb.