2398
Resident Evil 6

• Fpocok
    Meg a kiscsaj. Eszem faszom megáll ezeken. Lassan olyan lesz, mint egy brazil szappanopera.
  • wedge31
    Ilyen spoileres trailert még nem is nagyon láttam, Wesker jr...wtf
  • Seth
    Új trailer

• Fpocok
    Mire gondolsz?
  • mester1987
    Szeptember 1. az eddig ismert megjelenés (multiplatform) róla. Remélem azért több fizikát kap, mint a Resident Evil 5.
  • vk90
    A lényeg az, hogy a Cod eladásai brutálisak, azért van a cod hasonlítgatás a cikkben is.
    Itt meg lehet nézni, mennyit eladtak a codokból.
    Nem érdemli meg pár játék, hogy kevesebb eladást produkáljon, közben sokkal jobb, ötletesebb, mint egy uncsi, mindenrészemajdnemugyanaz cod. Ha már ennyire cod témánál vagyunk akkor a véleményem a codról: eddig 3 darab Call of Duty játék létezik. A Call of Duty 1, a Call of Duty 2 és a Call of Duty 4: Modern Warefare. A többi csak kiegészítő. Ez a három cod még jónak nevezhető, tartalmaztak újdonságokat. Ha ez a három cod jelent volna meg nem is lenne gond. Minek minden évben kiadni egyet (persze kell nekik a many). Igazából nincs bajom a coddal, de ekkora eladásokat nem érdemel meg.
  • DarkSector
    Az alapkő nem ez volt, csak manapság többen játszanak, de régen régi viszonylatba a CS pl talán emlékeim szerint az alap.
  • vk90
    A Cod-nak van több 10 milliós eladása. Ez épp elég alapkő szerintem.
  • DarkSector
    ez meg a másik, csak a sok berögzött duma elterjedt a neten és ezt veszik alapul.
  • grebber
    Nem értem ezt a nagy cod hasonlítgatást! Úgy ajnározzátok mintha a cod tette volna le az akciójátékok alapkövét!
  • DarkSector
    Nincs baj a cod-al.

KELL cod is, sőtt kell cod stílusú tps is!

De az a baj hogy MINDEN ezt az akció stílust akarja meglovagolni, meg L4D.

Ez a baj, nem a COD a gond, hanem hogy mellette a többi stílus nem marad meg.
  • vk90
    De most komolyan nincs elég cod, és cod utánzat? Most még az egyik legjobb játékból is Cod lesz :((
  • vk90
    ÓÓÓÓ hogy utállom én a Cod-ot :)
  • grebber
    Resident Evil - marad az akció-orientált irány
  • vk90
    Nah utánanéztem a Turokot a Touchstone Games adta ki 360-ra, és PS3-ra, csak a pc verziót adták ki, tehát nincs sok köze a Capcomhoz.
    Lényeg, hogy a Capcom nagyon jó játékokat tud csinálni, ha akar. MvC3, SF4, DMC4, RE5, LP, DR, MH. És ez csak a jelen generáció játékai. Régebben is rengeteg jó címet adott ki.
  • wedge31
    Turoknak is a capcom a kiadoja.
    A Lost Planet 2 csak az első rész fényében gagyi de sajnos egyébbként se üti meg még a középszerű mércét se szerintem.
  • Prince23
    LP 2 nem xar, max közepes.
  • vk90
    Turok az nem Capcom-os, Dark Void a kiadó a Capcom, de nem ők csinálták, tehát csak a Lost Planet 2 maradt, ami bár nem egy fényes alkotás, de azért szarnak nem mondható.
  • jarlaxxe
    Turok, Dark Void, Lost Planet 2, mind szar volt.
  • vk90
    A 6 már inkább lesz "Resis", mint az 5, elvégre lesznek benne zombik, meg félelmetes is lesz (persze lesz bőven akció is). Nem tudom mi kéne még egyeseknek. Talán a fix kamera?
    Mindenesetre én bízom a Capcomban, mert rossz játékot még nem csináltak.
  • Fpocok
    RE5 játék nem rossz. Csak RE játéknak rossz. Nem ugyanaz.
  • vk90
    Most úgy írod ezt, mintha valami szar játék lenne. Pedig messze többet ért még egy Resident Evil 5 is mint bármely más játék.
  • DarkSector
    Naná a mai fícsúroknak ez kell hogy boltba rohanjanak.
  • vk90
    Az biztos hiszen a ds-es Resit is viszik mint a cukrot.
    Főleg, hogy az irányításon is sokat javítanak, meg három különböző kampány lesz.
  • Fpocok
    Remélem jó lesz a GoW kulcsom. Ahogy az 5höz is :D
    Problem capcom?
  • Seth
    Pár milla azért elfogy az első 2 hétben,arra mérget vehetsz
  • Rayden02
    Hát mondjuk így sem fogják túl sokan szerintem!
  • vk90
    Ezt nem tehetik meg, mert nem vennék meg sokan.
  • Rayden02
    "a játékkal nem az a céljuk, hogy a sorozat visszatérjen a gyökerekhez."
    Ülj le Capcom,egyes!
  • vk90
    2013-ban játszódik :) Akkor mégsem előzmény :)
  • vk90
    Ezek a képek eléggé mosottak, de szerintem sem lesz szebb sokkal. Sajnos ez van ha egy játék 7 éves "dobozra" jelenik meg. Még a Capcom sem tud csodát művelni.
    Persze Pc-n biztos sokkal szebb lesz dx11-el.
  • Maxtreme
    Csak szerintem nem szebb mint az 5? (sőőt)
  • Ulthane
    RE 6 friss képek
  • vk90
    Lehet, hogy G-vírus.
  • Fpocok
    A játékban látható zombik nem a T-vírus következtében váltak azzá.

• vk90
    Új infók!
  • vk90
    ...akkor egész jó játék lesz ez :)
  • Fpocok
    Amúgy nézegettem a trailer és úgy látom, hogy nagyrészük itt már tényleg ZOMBI. Sajnos már nem lehet mit csinálni, elkúrták az egész franchiset... de ha végre elvetik a lasplagast és igazi zombikat raknak bele ezek után...
  • Fpocok
    lol
  • Prince23
    Dev Message trailer

:S