2398
Resident Evil 6

• wesker24
    Hát jah már azon se lepödnék meg !

Habár nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a Resi 6 story-ja ?

Mivel Wesker elvileg Dead igy kiváncsi vagyok mit hoznak össze !

Hiszen benne volt a Resi 0-1-4-5-ben a Resi CVX-ben és a Resi Umbrella Chronichlesben is !

• DarkSector
    fenetudja szerintem is a filmek nem annyira jók, de soha nem is lesznek hiszen ezt a resi légkört nem fogják tudni visszaadni filmben, amíg női főszereplő lesz, és a melleiről meg a seggéről szól a film.

ott van a Resident Evil Degeneration nah az igen.

amíg a filmes szakma arról szól hogy tegyünk bele egy dögös mila-t, addig itt nem lesz szuper mozi.

ahhoz képest okés, bár a 2.rész inkább volt jó, legalább a nemesis végett az első részben a nyalóka, a 3.ban az a szörny a végén, ami a profból lett
    itt meg a baltás faszi, meg veszker.
    de inkább mila-t beöltöztetik latexbe, hogy gömböjűbb legyen minthogy egy hiteles mozit csináljanak, sebaj majd a 3d eladja. :)

ha nme resident evil lenne, megse néném, de legalább van benne 1-2 fesorolt ütős karakter, amit akit megnéznék szívesen.
  • Prince23
    Remélem is:)
  • wedge31
    Weskert felfog támadni egy vulkán kitörés keretében...
  • wesker24
    Hacsak nem rögtön az első részben ellönék azt mint a Resi 5 final harcnál ! xD
  • wedge31
  • wesker24
    Ha Wesker lenne a föszereplö tuti lenne egy pár rész mert ugye Wesker halhatatlan ! :D
  • wedge31
    Fene tudja én resi fan vagyok de ez csak a játékokra vonatkozik.

Nálam a jó film ott kezdödne hogy mondjuk Chris vagy Wesker a föszereplö...
  • DarkSector
    az már a fanoknak elég is.
  • Murder3
    benne a baltás kivégző az elejéről a játéknak meg a szétváltfejű kutyák.
    Chris is keveset szerepel benne...
    Wesker se sokkal többet.

szokásos kaptár stílus.
    semmivel se rosszabb mint az eddigiek.
  • grebber
    Nem lett nagy durranás.A jeleneteket elnézve 3D-ben sem lehetett valami hüde nagy eresztés.
    De mellette szól a Resi 5-ből voltak benne mozzanatok.
  • Seth
    Éppen tegnap. Igaz, hogy letöltöttem, kamerás gagyi,de nézhető minőségben. Csak annyit mondok, hogy a dvd-bd rip már nem érdekel :)
  • Muttley
    Na, megnézte-e már vki a filmet?
    Milyen lett?
  • Murder3
    első 3 jöhet:D
  • DarkSector
  • wedge31
    Csak az elsö rész miatt várós, de nekem a resi 6 a lényeg az jöjjön minél elöbb.
  • grebber
    Lost Planet 3 jöhet ha lesz benne normális single kampány!
  • DarkSector
    jah én is szeretem Lost Planet-et, de pc-re ahogy kinéz a 2 inkáb egy DMC5 :)
  • wedge31
    Az elsö kettö jöhet.
  • DarkSector
    amúgy én tudom mi az a 4 új játékuk:

Resident Evil 6
    Lost Planet 3
    Devil May Cry 5
    Street Fighter 5

ennyi. :) Legalábbis egy újabb DMC-nek nagyon örülnék!
  • DarkSector
    legelső hozzászólásból idézve:

"A szeptemberi tokiói expón lelepleződik!

A Capcom egyik embere, Keiji Inafune egy spanyolországi interjúban kijelentette, hogy sokkal hamarabb fog megjelenni a Resident Evil 6. Hónapokkal ezelőtt a fejlesztők pontosan az ellenkezőjét állították, mely szerint nagyon sokat (kb 8-10 évet) kell majd várnunk a folytatásra. Keiji megnyugtatta az Resi fanokat, hogy nem kell aggódni, további információkat majd a hamarosan megrendezendő tokiói bemutatókról várhatunk tőlük. Érthető is, hiszen ez az a város, ahol a Capcom otthonosabban mozog.

Az úriember a játék hamarabbi megjelenését a Resident Evil 5 sikerére fogta rá, ezért a lehető legrövidebb időn belül akarják a piacra dobni a Resident Evil 6 termékét, amely először PS3-on és Xbox360-on lesz elérhető, később pedig természetesen PC-n is kapható lesz. Remélhetőleg.

A játékról sajnos még semmit sem tudunk hivatalosan, de annyi kiderült, hogy Takeuchi már nem vesz rész a sikerjáték folytatásán a gyors átépítés miatt többek között.

A legutóbbi Resident Evil egyébként 2009 márciusában jelent meg konzolokra, s azóta több, mint 5.3 millió eladott példányszámot értékesítettek a kiskereskedők."

• Seth
    Nem hiszem én azt. Majd köv e3-mon vagy 1 év múlva tgs-en talán lesz vmi.
  • DarkSector
    no egyik a Resi 6 lesz a 4-ből.
  • DarkSector
    jah de nem 3d élményeket mondok majd, hanem simát oks? :)
  • IXEMGabeo
    4. része nagyon bejött igaz nem nyomtam végig, csak a kastélyig toltam, a falu igencsak jó volt benne:D kastély már nehezebb eresztés volt ameddig vittem...
  • Muttley
    Ha a héten megnézted, megkérlek írd le az összefoglalt véleményed a látottakról.
    A múlt heti Predators élményei miatt asszem hallgatok az előzetes véleményekre :)
  • DarkSector
    én megnézem de ezért nem utazok be Pestre, mert 3d-ben lenne az igazi, csak lehetőségen nincs hogy így lássam. :S
  • DarkSector
    jah tisztelem a multadat, és okés így ahogy most leírtad, a pénz beszél (sokszor sajnos)
    de a régi street fighter-ben, valamint a Golden Axe-ban emlékeim szerint verekedni kellett, de nem verekedős vagyis nem VS játékok voltak, mint a Mortal Kombat-Tekken-DoA-Soul Calibur-Bloody Roar...stb :)
  • Muttley
    Fogja-e nézni vki a filmet 3D-ben
    még ezen a héten?
  • Amiga
    Figyelj, nem vagyunk ellentmondásban, én csak arról beszélek, hogy mivel a PC a teljes játékpiac alig néhány százaléka, és a MicroSoft, a Sony, a Nintendo érdekeltek a konzol-exkluzív játékok megjelentetésében, ezért semmi csodálkoznivaló nincs abban, ha a PC-sek sok esetben portot, vagy párhuzamosan fejlesztett játékot kapnak.

Nekem közel 30 éves játéktapasztalatom van, még ZX Spectrumon kezdtem, végigjártam a C-64, Amiga, Pc szamárlétrát és természetesen láttam, hogy mindig arra fejlesztenek, amiben a nagy pénz van. A kilencvenes évek elején még futottak háziszámítógépen is a verekedős játékok, akár a Renegade-szériára gondolok (ez a Golden Axe-vonal), akár a Body Blows-ra (Street Fighter klónok). Akkoriban a tágabb értelemben vett PC "riválisa" a játéktermi automata volt. A játékipart azonban néhány cím valóban jelentősen befolyásolta, elég, ha csak a DOOM-ra gondolunk, vagy a Dune II - C&C - WarCraft vonalra gondolunk. Arra megy a fejlesztés, ahol a kereslet van, így egy-egy sztárjáték meghatározó a játékpiac fejlődése szempontjából.

De amíg pl. egy Tekken vagy DoA konzol-exkluzív, addig hiába várjuk, hogy valaki csak azért óriási piaci kockázatot vállal és beleöl egy csomó pénzt, hogy ilyen a PC-seknek is legyen. Ebből a szempontból a port sokkal biztonságosabb, hiszen jelentősen olcsóbb.
  • DarkSector
    nemigaz.
    lehet rosszul szürtem le a gyenge 13-15éves játékos multamból, de nem ment el más irányba egyikse.
    kijött ez-az amaz, ide vagy oda, de nem befolyásolták egymást, a konzolra sincs extra stratégiai cucc, vagy rpg.
    pc-re se bodultak meg ezek a tps-ek, meg platformjátékok, próbálkoznak mindkét oldalon, de én úgy látom mindenhol a saját stílus a mérvadó még mindig.

jó most a sok warez miatt nehezebb eldönteni, mert monnyák valóban hogy x-re is van warez, viszont ott nagyobb veszteség, mint pc-n, míg pc--n nem veszít semmit az ember x-en még mindig sokaknak visszatartó a bannolás.

pc-re nem tudsz felsorolni verekedős játékot, csak portokat sajna (legalábbis nem emlékszem verekedősből pc-re, portot is csak a Street Fighter-t tudnám hirtelen megemlíteni), x-re stratégia ellenben van, csak a hozáértők szerint valszeg nem olyan mélységű, mint egy Starcraft.
    gondolok itt a Halo-ból készült stratégiai cucc-ra, a Halo Wars-ra.

:)
  • Amiga
    Hát, tény, hogy a játékok fejlődése más-más irányba ment el PC-n és konzolon. De nincs is értelme ilyesmin rágódni, mert ugyanígy lehetne felsorolást kérni PC-n a jó verekedős játékokról, amik mostanában jelentek meg, vagy a konzolra fejlesztett jó körökre osztott stratégiákról. :-D
  • DarkSector
    lófaszt. ne kombinálj, ha tps-nek indul valami akkor tps lesz, ha rpg-nek akkor rpg.
    az rpg legfőbb jellegzetessége hogy lehet fejlődni szinteket, és képességpontok vannak, valamint HP MP ienek.
    és van ahol ötvözik a 2 dolgot, azok se véletlen lesznek azok amik, ezt előre eldöntik a fejlesztől.

amúgy a resident evil-ből indult ki a DMC sorozat. de az megint más dolog.

amúgy énis ezt mondom, fps meg stratéga a pc-n inkább, a tps meg konzolon, csak sokan nem hiszik el.
    ezt jól irtad le. fps-t könnyebb bill+egérrel.

van konzolhoz is bill+egér meg pc-re is joy, mégis a játékonál megjelenés meg fejlesztés alapján más a tendencia.
  • Amiga
    Hagyományos TPS-nek PC-n azért kisebb a létjogosultsága szerintem (ha már a Tomb Raider- és társai vonalat nem erőltetjük), mert FPS nézetben egyszerűen sokkal nagyobb a beleélés. Márpedig FPS-re a PC nagyon jó, a billentyűzet/egér kombó miatt. A konzolos középkoros fantasy TPS hack & slash- nek is megvan a maga helye, de PC-n arra már csak kicsit kell tenni, hogy RPG legyen belőle. Ugyanakkor pl. a Mass Effect (és főleg a II.) nem RPG, bárki bármit mond, hanem egy rendkívül ügyesen felépített akciójáték.

Szóval PC-n, ha fantasy TPS-nek indul egy játék, akkor tuti, hogy egy Spellforce lesz végül belőle.
  • DarkSector
    így hirtelen:

Tomb kihúzva
    POP kihúzva
    Overlord is konzolról ment pc-re, kihúzva...talán az első része jött előbb pc-re
    Dead Space naná hogy konzolra jött előbb, kihúzva

GTA:
    az monnyuk megint egy cseppet másabb, mint amire én gondolok stílus, de ám legyen viszont konzolra jött először az is. KIHÚZVA

maffia 1-2:
    ebben nem vagyok otthon nem tudom mien kategória ez meg a GTA de nem ien stílusra gondoltam, lehet PC-re jött ez a 2 játék elsőnek.

Harry Potter is tudtommal konzolos, de ha pc-s is, írtam a jobb kategóriából írjatok, ne ien silány gyerekeknek készült szart, énse jöttem a Crash-el, a Ratchet és Jak játékokkal...meg stb.

Hidden & Dangerius:
    te kapcsolhatsz, de az nem TPS, de mivel eddig max a Maffia 1-2 ami nem egészen szokványos TPS hanem egy sandbox játék, egye fene akkor max eddig 3 amit írtál, és abból a mafia 1-2 még függőben van. nem néztem utánuk.

eddig nem volt meggyőző. :)
  • Amiga
    Bocsi, hogy beleszólok... néhány TPS a közelmúltból:

Tomb Raider összes része
    Prince of Persia összes része
    Overlord I-II
    Dead Space
    GTA 3 és összes folytatása
    Mafia I-II
    Harry Potter összes része
    Hidden & Dangerous részek (átkapcsolható FPS/TPS)

Így hirtelen...
  • DarkSector
    minden rajongónak látnia kell ezt: Resident Evil Retrospective 1-6
  • DarkSector
    megnéztem Kane and Lynch első része x360-ra az internet adatai szerint 7 nappal korábban kijött, ez kihúzva...:S
  • DarkSector
    Heavy Metal: FAKK-t nem ismerem majd utána nézek, de a címe alapján c kategória rémlik, de oké belefér.
    Max Payne 1-2 oké....
    Jedi Knight...oké
    Kane and Lynch 1 az meg nemtuom biztosra, de szerintem az is konzolos volt először, de ha nem akkor oks.
    bár ezek azért tegyük hozzá jó öreg játékok, sőt vannak amik még a konzolok előtti időkből vannak...:)

sorolhatod tovább mert ez picurkát nyúlfarknyi. de majd egy összefoglalt privát üziben lennék esetleg rá kíváncsi, lehetőleg ne 1996 (1994-1996 ps1 megjelenése) előtti játékokat írj majd. :)
    meg 1-2 5 évesnél nem öregebbre is kíváncsi lennék azért. :) ha majd küldesz címeket.
  • Calver
    Oni, Heavy Metal: F.A.K.K.², Max Payne 1-2, Jedi Knight sorozat, Kane & Lynch: Dead Men... soroljam még?