2398
Resident Evil 6
-
#277 -
#276 :) -
#275 Hát én már vadászom a Capcom Youtubes csatiját :D -
#274 Lesz valami live közvetítés? vagy csak majd dobnak egy kis bejegyzést egy trailer-rel? -
#273 Hozzám eljöhettek majd játszani ha nem lesz pc-re. -
#272 Hát eléggé. De kell lennie, max 6 hónapot csúszik, dx11 featuressel :( -
#271 Az bebaszna, ha nem lenne... -
#270 Viszont akkor nem lesz PC gondolom a plakát szerint. Nem? -
#269 11kor. a cikkben le van írva -
#268 Mikó? -
#267 Nah hány órakkor? -
#266 Ó jeee, Életjelek, késő este nézzétek az IGN-t. bejelentik végre -
#265 Már megint Gamestar. Milyen meglepő :D -
#264 Szeretem ezeket a híreket, mikor nem tudják mit írnak, hanem lényegében egy kérdés a hír...:D -
#263 Jövőre tuti bejelentik, mosmár :P -
#262 Resident Evil 6: nyugati csapat fejleszti?
Még mindig semmi hivatalos bejelentés, csupán találgatások: lehetséges, hogy a Capcom a Spark Unlimited segítségét veszi igénybe a Resident Evil új részéhez?
Sokrétű és összetett pletyka, de a Capcom tehet róla, amiért nem rántja már le a leplet a Resident Evil új részéről. Egyes híresztelések szerint a kaliforniai Spark Unlimited egy "felső kategóriás, akció-horror TPS sorozat új részén" dolgozik serényen, amelyet még nem jelentettek be hivatalosan.
Miután azt lehet tudni, hogy a Hoshiko Oyamatsu, a Capcom exdizájnere a Spark Unlimited köreiben tengeti napjait, máris szorosabbra szövődnek a szálak, de ez persze még mindig nem bizonyíték semmire. Az Unreal Engine 3 is felmerült egyébként a Spark Unlimited weboldalán a titokzatos fejlesztés kapcsán, ez mindenképpen érdekes újítás lenne a Resident Evil 5 egészen más (MT Framework Engine) motorja után. De persze mindez csak pletyka, szombat van, ilyenkor többet enged meg magának az ember...
info: Gamestar -
#261 öhöm...:D -
#260 Olyan izgi... -
#259 Hája...RE2 Remake-et a népnek! :) -
#258 Olyan izgi... vajon lesz e hatodik rész vagy sem.
Én egy rebootnak örülnék a harmadik rész utánról. -
#257 http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/ujabb_utalas_a_resident_evil_6_re -
#256 Ajánlom neki. -
#255 Viszont még egy évet nem várhatnak, év végén vagy tavasszal biztos bejelentik -
#254 Hát igen itt lett volna a helye. -
#253 Mivel a Resi 5-ről elmondható a "nyugatosiadás", elképzelhető lenne, hogy pont ott jelentenék be :D -
#252 Év végenként szokott lenni, decemberben.
Resident Evil meg úgy általában japán fejlesztésű játék aligha lesz bemutatva egy amcsi showműsorban :) -
#251 Az mikor lesz? -
#250 Majd a VGA-n bejelentik. -
#249 Nem mutatták be sajnos, de nagyon bízom benne, hogy létezik. Már kezdem azt hinni, hogy a Capcom már csak verekedős játékokat fog csinálni. -
#248 "Most akkor be sem mutatták a Resi6-ot? Nem is létezik? :)"
Talán jobb lenne... -
#247 Ez nagyon lehangoló :(. Nagyon bíztam bennt, hogy lesz valami jó kis trailer, erre meg csak egy fake teaser :(. Azért abban bízom, hogy félelmetes lesz. -
#246 Nem volt semmiféle Resi 6 infó a TGS-en, mint később kiderült -
#245 Szerintem ez az egész félelmetesen szánalmas. Csak húzzák a fanokat teljesen értelmetlenül.
-
#244 "Resident Evil 6: Biohazard 6 Tízer Hamisítvány!
Állítólag a Tokyo Game Show alkalmával volt látható ez a tízer a Capcom zártajtós bemutatóján. Ám több Capcom-bennfentes jelezte, hogy ez nem igaz. Ugyanez a helyzet a hamisított logóval, amely a Comic-Con környékén került napvilágra."
Most akkor be sem mutatták a Resi6-ot? Nem is létezik? :)
Az sem igaz hogy félelmetes lesz? :S -
#243 Az odabasz! :)
Fake vagy nem fake? -
#242 Láttam én már ennél semmitmondóbb teasert is. Ennek ez a lényege. Nem tudsz semmit, csak hogy lesz valami. -
#241 De ilyen Teaser-t se láttam még, tudom hogy a Teaser egy semmitmondó videó, de ebben van egy-két szöveg és ennyi, ez vicc. -
#240 Ezért hívják teasernek. Húzzák az ember agyát -
#239 Uristen ennél semmitmondóbb videót, remélem valóban lesz egy normális trailer mert ez lószar. -
#238 Resident Evil 6 - Teaser Trailer Reveal
"Megtörtént a várva várt RE6 hivatalos bejelentése, amit egy teaser trailer-el (kamerás, youtube) öblítettek le. A teaser utolsó képsorain egy számsor látható -48.415802,-89.2673.- a google maps-be beírva a térkép a kanadai Thunder Bay-re mutat. Pletykák szerint brutális és über betojatós lesz az új epizód. Állítólag ma be is mutatnak valamennyit a játékból."
info: HW