2398
Resident Evil 6

• Seth
    Már megint lepasszoltak egy címet nyugatra. Remek, szarják el az összes frenchiseukat
  • wedge31
    Pletykák már vannak.
  • DarkSector
    ááááááááááááá
  • Prince23
    Inafune kilépett a Capcomtól. Ennyit tudni.
    lehet mégis törlik a resi 6-ot emiatt. Ő volt az egyik legnagyobb húzóembere a projektnek.
  • DarkSector
    még semmi hír a játékról?
  • DarkSector
    kurva annyukat a capcomnak is, a retek szar buzis dmc5-öt bezzeg a pofánkba tólták. grat ekkora egy fasz team. mekkorát csalódtam.
  • Seth

megmondtam :D
  • wedge31
    Nagyon ugy néz ki hogy ebböl egyenlöre nem lesz semmi, vége a TGS-nek és nem volt bejelentés...
  • Muttley
    Detto.
    Nekem eleve nem jön be ez a répafrizkós Milla Jov., de a 3D miatt kíváncsi vagyok az akció jelenetekre.

• DarkSector
    Én a Resi 0-ból elővenném Billy Coen-t, aki még elvinné a resi-t a hátán.
    És remélem megtartják ezt a tradiciót, hogy legalább 2 karakter lesz.

És amit én a helyükben tennék, hogy visszatérnék a resi 2-höz, és 2 külön story-t csinálnék amit 2 karakterrel végig lehetne nyomni, ugyanúgy A-B story-t, és kereszteznék egymás útjait, mégis csak kevés hasonló terület lenne, és sok titokkal titkos szobákkal helyekkel.

vagyis majdnem hogy egy resident evil 2-őt, de nem egészen Remake-t, vagyis lehetne, csak a rejtvényeket kellene lecserélni.
    és ne legyenek Chapterek. minden tiszteletem a resi 5-é, de ez a világ legundorítobb dolga, mikor egy story közben kibassza a képernyőre, hogy chapter 1-1 complete, és osztályozgat.
    oks később a menüben lehetnek chapterek, de végigjátszáa alatt ultragáz.
  • wedge31
    Jó szinész, a predatorban szedett egy minimális izmot magára.
  • DarkSector
    jah csak mellékessen írtam. :)
    brodynak picit fiatalabb arca van.
  • DarkSector
    gyerekek, igazi különlegesség:

(valaki ha tud valamit enek a residentes southpark-nak a létezéséről, hogy meik epizódban van, kérem jelezze privátba...)

• Prince23
    csak nem értem, hogy jön oda, amikor Brody-t hoztam fel :)
  • DarkSector
    jah tuom, a kép a sorvadj el-ből van. :)
  • Prince23
    Én róla beszélek

• DarkSector
    jah csak az fiatabb pár évvel, de ha itt lecseréled a sérót, elég zsír lesz a hasonlóság. :)
  • DarkSector
    és nő ne legyen, a filmekben is meg a játékokban is, nem azert mert buzi vagyok, és férfi főszereplő tetszik, de könyörgöm egy ien durva játékban ne legyenek nők, filmebn sem.

soha, se a texasi láncfűrészesben se, meg a hasonló klónokban sem, és lehetne hasomló témában 300 címet írni.

oké a játékban még nem volt akkora trauma, de ott legalább lehetett választani karaktert, ha nem is minnyár az elején.

amúgy kössz hogy nem írtál a d betű helyett r betűt. :)
  • Prince23
    Fúúú erről a kariról Adrian Brody jutott eszembe rögtön :)
  • wedge31
    Ezt mondom én is és akkor szétrughatnád Leon buzis seggét...
  • DarkSector
    jah de kezd a Leon-ról belinkelt képem emlékeztetni a Sorvadj el! című filmre. :)

szerintem egyszerűbb lenne, ha Wesker lenne a főszereplő.
    1x kipróbálnám a szuper képességeit, és ugy ölni a zombikat, meg kicsit lepofozni a STARS-os kommandósokat.
    mekkora lene, nem kell mindig a jó oldal.

a Star Wars-ban is király Dart Vader-el.
  • wedge31
    Ha ö lesz a hatban biztos másképp fog kinézni valszeg mint Chris pakolnak rá 20kg izmot...a fizuja meg tényleg béna.
  • DarkSector
    ellenben Chris papával:
  • DarkSector
    mintha egy kibaszott felmosó lenne a fején vazze
  • DarkSector
    jah most nem az 5.részre értem, amiben egy felpumpált gorillát öltöztettek be, hanem a régi részekben, csak nekem unszimpatikus leon buzis haja, de lehet csak részemről gáz, amúgy a Degenerationban nem túl zavaró.

de pl a Resi4-ben...uh.
  • wedge31
    Hát Chris aztán tényleg egy tesztoszteron bomba lett az ötödikre néha a bicepsze kitakarja a fél képernyöt, ö minden csak nem buzis...
  • DarkSector
  • DarkSector
    chris is nagyon el van találva, csak leon buzis kicsit. :)
  • wedge31
    Tudom midegyiket végigtoltam egy párszor...

Wesker egy nagyon jól eltalált figurája a resi univerzumnak.

Mi volna ha a hatodik részt az ö szemszögéböl mutatnák, magyarul öt irányithatnánk ?
  • wesker24
    Calire kimaradt !
  • wesker24
    Viszont ahogy elnéztem a Wesker Report DVD cimű kisfilmet mindent ö irányitott a háttérből !

Már csak egy dologra lennék kiváncsi mi lett a Kis SHerry-vel aki Resi 2-ben volt még kislány !

Őt is szivesen látnám felnöttként az egyik resi játékban !

Állitolag a Resi CVX utána keresésére indult hogy megtalálja de többet nem tudni róla !
  • wesker24
    Volt olyan rész amiben abszolut nem volt benne !

Egyedül csak a Resi 2-ben és a Resi 3-ban nem volt benne !

Lényeges szerep viszont a resi 0-ban az 1-ben az 5-ben a Resi CVX-ben és az Umbrella Chronichlesben volt !

Resi 4-ben csak mint Ada fönöke volt jelen!
  • DarkSector
  • Prince23
    megérzés amúgy*
  • wedge31
    Nekem hiányozna, fura lenne egy epizod nélküle.
  • Prince23
    Most biztos nem lesz benne Wesker, majd a 7. részben viszontláthatjuk őt. Csak egy erős tipp/megőrzés.

és végre már nem offolunk, hanem találgatunk a resi 6 játékot illetően
  • DarkSector
    én meg felakasztom magam.
    Wesker nélkül nincs Resident Evil !!! :)
  • wesker24
    Nah majd kiderül ha kijöna resi 6 ha nem lesz benne wesker uj nevet csinálok magamnak ! xD
  • DarkSector
    méghogy Wesker meghalt volna? Láttad a holtestet? :)
    ha igaz, akkor új nevet kell majd csinálnod. :)
  • DarkSector
    jah szegény már robot is volt, meg szörny is, már csak isten nem.