2398
Resident Evil 6
-
#197 Akkor az amire énis gondoltam. :) -
#196 Mert ő először csak a 4el játszott, amit már... hmm... minden, csak nem Resident Evil. Max a nevében. -
#195 Azért sírsz mert neki a 4 tetszett, vagy azért mert az 5 nem? Vagy mert az ORC nem is érdekli? :)
...vagy az miatt amire én gondolok? -
#194 Ne vedd magadra, de én egy kicsit mindig sírok belül, ha ilyeneket olvasok...
-
#193 Én a Resident Evil 4-el játszottam először és nekem az nagyon tetszett, még a szörnyű irányítás sem nagyon zavart, mert egyszerűen olyan hangulatot teremtett, mint szinte egyik játék sem. Az 5 is nagyon jó volt, de a 4 szintjét messze nem éri el. A grafikája hatalmas és az irányítás is jobb lett, de nem volt annyira félelmetes, hiányoltam a rejtvényeket, helyszínek egyhangúabbak, lineárisabb játékmenet volt benne. A 6-ra nagyon kíváncsi vagyok. ORC annyira nem érdekel. -
#192 a karakter mozgásán lenne jó
ha változtatnának
végre -
#191 én szóhoz sem jutok. -
#190 Nos... az az igazság, hogy amilyen rendszert a 4-5ben bevezettek, egy nagy rakás szar. Mármint magában jó, de sajnos nem a RE franchise-nak.
Most akkor más lesz. Sajnos így látatlanban megmondom, hogy még messzebb fognak menni az eredeti koncepciótól. Ne legyen igazam... -
#189 RE6 teljesen más lesz
szal a resi5-höz képest még akciódúsabb lesz XD -
#188 pontossan....:)
én váom mint a picsa...ezt lehet majd kihagyom ha elbasszák. -
#187 Nem kell átírni, nyitni kell neki egy újat. :D
Várjuk a bejelentését, még most is :) -
Amit írsz csak 1 baj van az nem a Resident Evil 6 lesz, hanem csak egy mellékvágány...de ha úgy nektebb jobb át lehet írni a topik nevét. -
#185 Jön pc-re is.
Át kéne nevezni a topicot... -
#184 Ez lett belöle. -
#183 Pletykák már vannak:
http://www.thesource.hu/hir/altalanos/a_francia_opm_leplezi_le_a_resident_evil_6_ot/12177 -
#182 a remény hal meg utoljára :) -
#181 Na hátha mosta héten lesz vmi -
#180 Újabb hír -
#179 Resi 6 a VGA-n? -
#178 Valami. Nem biztos hogy Resi -
#177 közeleg... -
#176 Na resi fanok!
December 12 nahy nap lesz! Ott fogják leleplezni az új Resit. -
#175 Jah sajnos . -
#174 csinálta. -
#173 Ne is monnd az új Dmc-t, az is hatalmas csalódás volt, hogy már más a főszereplő, de hogy még a RE-vel is ezt csinálják azt nem goldoltam volna.
Pedig szerintem a Capcom csinálja a legjobb játékokat (Dmc 3-4, Onimusha 3-4, RE 4-5 nálam mind felejthetetlen játékélményt nyújtottak) nem úgy mint a sok mai gyenge Ubisoft, EA Games stb. alkotások. Capcom a legjobb! -
#172 Next gen. és ez mindenre értendő ám:) -
#171 mert hülyék ez van a dmc5-el is. -
#170 Miért kell egy ilyen címet csak úgy átdobni másnak, hiszen az 5 is milyen nagy siker volt (több mint 5 millió folyott el belőle). Mit akarnak ezek még? -
#169 biztos hogy nem. -
#168 Vagy ez is csak egy mellékág lesz, és a Capcom készítí a Resident Evil 6-ot? Legalábbis reménykedjünk. -
#167 majd kiderül. -
k2isz #166 nagyon köszönöm szépen ez nekem egy áldás ugyanis resident evil és star wars rajongó vagyok és megrémültem hogy hogy nem lessz -
#165 lesz! -
k2isz #164 heló valaki megtudja mondani nekem hogy lessze resident evil 6?
-
#163 jah inkább nem idegesitem magam tovább. -
#162 Készit még a capcom egyáltalán maga játékot vagy mindent lepasszol nyugatra...
De ha már leadnak egy cimet adhatnák valami nagyobb fejlesztöcsapatnak akik tudnak is mit kezdeni vele ez a csapatalapu felállás már eleve rosszul hangzik... -
#161 "Mindezek alapján az is sejthető, s így a mostani pletykának is lehet valóságalapja, miszerint az új Resident Evilt szintén a keleti szigetországon kívül készíttetik el. Márpedig a Kotaku információi szerint ez így lesz: a Capcom a PS3-exkluzív SOCOM: Confrontationt is jegyző Slant Sixre bízta a Resident Evil: Racoon City munkálatait, amely állítólag a sorozat legújabb, csapatlapú akcióra építő epizódja lesz. Persze ez csak pletyka, a Capcom még nem erősítette meg az információkat.
Bár kétségtelenül jól hangzik az ex-Capcomos Keiji Inafune azon véleménye, hogy a japánok már csak akkor fogják utolérni a nyugati fejlesztőket, ha együttműködnek velük, ugyanakkor az is biztos, hogy ez az új szemléletmód remek spórolási lehetőséget nyújt az egyébként újabban nem túl jó pénzügyi eredményekkel záró Capcomnak; így például a kiadó a japán jen erősödése miatt olcsóbban jön ki, ha nyugatra szervezi ki a fejlesztési munkákat."
pár szó jut hirtelen eszembe:
egyszerűsítés, causalosítás, butítás.....pénz pénz pénz a nagy címekből kifacsarni..... -
#160 az lesz.
DMC RIP. után. -
#159 resident Evil RIP.
már a 4 meg 5 eléggé nyugatias volt mi a faszt akarnak még lebutitani rajta? -
#158 Akkor ez a Resi 5-től is könynebb lesz.