2398
Resident Evil 6

• Prince23
    A logo ötlete:

• Seth
    Ez nyilván félre van értelmezve. 70k zombi bődületesen sok, Dead Rising-ban 10k -ért jár az acsi, és már azt is megcsinálni eszméletlen nehéz és fárasztó
    Ennyi zombi lehet összesen a városokban,lévén egy járvány(nak álcázott biofegyver) de ennek mi majd csak töredékét fogjuk látni, harcolni velük.
  • DarkSector
  • grebber
    Több, mint 70.000 zombi lesz a Resident Evil 6-ban
  • grebber
    6 fős coop?
  • Fpocok
    Jaja. Borzalmas. Filmeknél is.
  • vk90
    Ezt hogy tudom rühellni, ha egy új rész egy előzmény. Miért nem tudnak folytatást csinálni?
  • Prince23
    Nem
  • Muttley

te csináltad?
  • Seth
    Elvileg az 5 előtti időszakban játszódik, szóval esély van rá, hogy felbukkan
  • wedge31
    De jó, lesz benne Redfield, már megéri várni rá, nekem már csak Wesker hiányzik.
  • Prince23
    Igazi Gameplay jelentek (kivágva, ügyesen megszerkesztve)

• DarkSector
    Van még több rész ami a RE4-5 elé sorolható.

RE Outbreak 1-2, RE CVX
  • Hoz_Hun
    Igaz. A 2. rész az én kedvencem is. Aztán a RE1 felújított változat, aztán RE0. Ezután RE4 és RE5 következik.
  • DarkSector
    2. rész a favorit ahogy írod.
  • Prince23
  • Prince23

Resident Evil 6 is heading to the Xbox 360 and PlayStation 3 on November 20, 2012, with a PC release to follow, says Capcom.

by Joystiq
  • vk90
    Leon minha kicsit félénkebb lenne mint régebben. Egy szaros zombitól reszket a videóban, az RE 4-ben meg a legnagyobb mutánstól meg sem rezdült (majdnem hogy Dante stílusban kezelte őket XD).
  • Prince23
    Ójrópa, íme:

• Rayden02
    Nekem is ez járt a fejemben elég sokáig!
  • Shep
    Egyébként a minap a végére értem a Resi0-nak és továbbra is tartom ,hogy a 2. a legjobb rész. Azt kellene felújítani, milyen ütős lenne már.
  • Shep
    A PC-s verzió mennyire biztos, a video végén ugye azt írja ,hogy későbbi időpontban.
  • DarkSector
    Az akciót reméltem az ORC-ben megkaptuk és nem erőltetik többet de tévedtem.
  • Shep
    Hát az nem lenne rossz, mert Leon a kedvenc karakterem na meg ha ilyen vegyített játékmenet lenne az azért már dobna a dolgon, mert ez a sima GoW akció nem rossz csak éppen nem Resihez való szerintem.
  • DarkSector
    Majd lehet olvasgatni a kommenteket szépen a youtube-on, nem csak én mondom ezt hogy ez gáz.
  • DarkSector
    Elbaszták a DMC 5-öt utána jöttek a RE ORC-vel most meg ez. hát OMG.
  • Seth
    "Csak ezt az 1 élvezetet hagyták volna meg más játék nem érdekel."

Látod? Magadról beszélsz. Egy vagy azok közül akinek nem tetszik a játék, a "nem lehet mindenki igényét kielégíteni" kategóriába estél. Deal with it
  • Prince23
    Infomorzsák
  • DarkSector
    Én még 1 esélyt adok a demo-nak és ennyi ha az nem győz meg akkor ennyi volt.
  • Prince23
    Sokan mondják hogy a Leon küldik lesznek lesz az igazi resi hangulatú részek
  • DarkSector
    Szerintem meg Leon story-ja egy Resi 4 szerű lesz a Chris meg ROC modjára kommandózik majd...figyeld csak meg. ezért van 2 főkarakter.
  • DarkSector
    kb 5000 vagy 10000 játék van és kb több 1000000 játékos.
    Ez csak 1 játék, és én 1 játékos, nem is kértem hogy minden kinek igényét.
    Csak ezt az 1 élvezetet hagyták volna meg más játék nem érdekel.
  • Shep
    Hát hangulatos meg minden, de ugyanaz lesz, mint az 5. Rohadt jó átvezetők nulla játék.
  • Fpocok
    Hmm.
    Akkor én már nem is mondom, de nekem tetszett. Jó kis RE hangulata volt végre. Persze úgy is a sztori lesz majd a bukó, de ahogy látom több részre lesz felosztva a játék? Az hogy fog működni? Coop? PC?
  • Seth
    Én meg már alig várom, ez van, nem lehet mindenki igényét kielégíteni
  • DarkSector
    Persze bárcsak dícsérhetném a játékot. Meg akartam venni de így elég bizonytalan lettem.
  • Seth
    Jáj,megint kezdődik a rinya
  • Prince23
    Az van, hogy a Capcom a casual gamereket, a mostani pistikéket nézi. ez van

de am ha nem lenne a címe RESi, akkor tökk korrekt bejelentő trailer lenne.
  • DarkSector
    MI EZ A FOS? Úristen mi a fasz van mostanában a Capcom-mal?
    Az eleje még oké de az 1/3-ántól egy d kategóriás akctió tps...bazzeg.

Beszark ha ezt is elkúrják.
  • Prince23
    Húú apám tiszta rainbow six kommandós feeling

am ez még a RE 5-től is akciósabbnak tűnik :S