2398
Resident Evil 6
-
#317 A logo ötlete:
-
#316 Ez nyilván félre van értelmezve. 70k zombi bődületesen sok, Dead Rising-ban 10k -ért jár az acsi, és már azt is megcsinálni eszméletlen nehéz és fárasztó
Ennyi zombi lehet összesen a városokban,lévén egy járvány(nak álcázott biofegyver) de ennek mi majd csak töredékét fogjuk látni, harcolni velük. -
#315 -
#314 Több, mint 70.000 zombi lesz a Resident Evil 6-ban -
#313 6 fős coop? -
#312 Jaja. Borzalmas. Filmeknél is. -
#311 Ezt hogy tudom rühellni, ha egy új rész egy előzmény. Miért nem tudnak folytatást csinálni? -
#310 Nem -
te csináltad? -
#308 Elvileg az 5 előtti időszakban játszódik, szóval esély van rá, hogy felbukkan -
#307 De jó, lesz benne Redfield, már megéri várni rá, nekem már csak Wesker hiányzik. -
#306 Igazi Gameplay jelentek (kivágva, ügyesen megszerkesztve)
-
#305 Van még több rész ami a RE4-5 elé sorolható.
RE Outbreak 1-2, RE CVX -
Hoz_Hun #304 Igaz. A 2. rész az én kedvencem is. Aztán a RE1 felújított változat, aztán RE0. Ezután RE4 és RE5 következik. -
#303 2. rész a favorit ahogy írod. -
#302 -
Resident Evil 6 is heading to the Xbox 360 and PlayStation 3 on November 20, 2012, with a PC release to follow, says Capcom.
by Joystiq -
#300 Leon minha kicsit félénkebb lenne mint régebben. Egy szaros zombitól reszket a videóban, az RE 4-ben meg a legnagyobb mutánstól meg sem rezdült (majdnem hogy Dante stílusban kezelte őket XD). -
#299 Ójrópa, íme:
-
#298 Nekem is ez járt a fejemben elég sokáig! -
#297 Egyébként a minap a végére értem a Resi0-nak és továbbra is tartom ,hogy a 2. a legjobb rész. Azt kellene felújítani, milyen ütős lenne már. -
#296 A PC-s verzió mennyire biztos, a video végén ugye azt írja ,hogy későbbi időpontban. -
#295 Az akciót reméltem az ORC-ben megkaptuk és nem erőltetik többet de tévedtem. -
#294 Hát az nem lenne rossz, mert Leon a kedvenc karakterem na meg ha ilyen vegyített játékmenet lenne az azért már dobna a dolgon, mert ez a sima GoW akció nem rossz csak éppen nem Resihez való szerintem. -
#293 Majd lehet olvasgatni a kommenteket szépen a youtube-on, nem csak én mondom ezt hogy ez gáz. -
#292 Elbaszták a DMC 5-öt utána jöttek a RE ORC-vel most meg ez. hát OMG. -
#291 "Csak ezt az 1 élvezetet hagyták volna meg más játék nem érdekel."
Látod? Magadról beszélsz. Egy vagy azok közül akinek nem tetszik a játék, a "nem lehet mindenki igényét kielégíteni" kategóriába estél. Deal with it -
#290 Infomorzsák -
#289 Én még 1 esélyt adok a demo-nak és ennyi ha az nem győz meg akkor ennyi volt. -
#288 Sokan mondják hogy a Leon küldik lesznek lesz az igazi resi hangulatú részek -
#287 Szerintem meg Leon story-ja egy Resi 4 szerű lesz a Chris meg ROC modjára kommandózik majd...figyeld csak meg. ezért van 2 főkarakter. -
#286 kb 5000 vagy 10000 játék van és kb több 1000000 játékos.
Ez csak 1 játék, és én 1 játékos, nem is kértem hogy minden kinek igényét.
Csak ezt az 1 élvezetet hagyták volna meg más játék nem érdekel. -
#285 Hát hangulatos meg minden, de ugyanaz lesz, mint az 5. Rohadt jó átvezetők nulla játék. -
#284 Hmm.
Akkor én már nem is mondom, de nekem tetszett. Jó kis RE hangulata volt végre. Persze úgy is a sztori lesz majd a bukó, de ahogy látom több részre lesz felosztva a játék? Az hogy fog működni? Coop? PC? -
#283 Én meg már alig várom, ez van, nem lehet mindenki igényét kielégíteni -
#282 Persze bárcsak dícsérhetném a játékot. Meg akartam venni de így elég bizonytalan lettem. -
#281 Jáj,megint kezdődik a rinya -
#280 Az van, hogy a Capcom a casual gamereket, a mostani pistikéket nézi. ez van
de am ha nem lenne a címe RESi, akkor tökk korrekt bejelentő trailer lenne. -
#279 MI EZ A FOS? Úristen mi a fasz van mostanában a Capcom-mal?
Az eleje még oké de az 1/3-ántól egy d kategóriás akctió tps...bazzeg.
Beszark ha ezt is elkúrják. -
#278 Húú apám tiszta rainbow six kommandós feeling
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!wtf? :O
am ez még a RE 5-től is akciósabbnak tűnik :S