Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
highon dx11 be 20fps, nem kéne az aláirásomba lévõ géppen jobban futnia?
honnan tudod hogy mind a 4 magot használja e a játék?
Végig toltam Kalasnyikovval az egész játékot, a fejlövés az fejlövés. <#gun>#gun>
Akkor Én is béna vagyok..? <#awink>#awink>
Next PC upgrade: 2022
Hogyan lehet törölni az összes mentett játékot?Hol tárolja a játék a mentéseket?Köszi a választ!<#nemtudom>#nemtudom>
Ezt pedig most keszitjuk egy sraccal kozosen
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
- SMAA Anti-aliasing : Smoothens jagged lines.
- TECHNICOLOR : Attempts to mimic the look of an old movie using the Technicolor three-strip color process
- Cineon DPX : Should make the image look like it's been converted
- Lift Gamma Gain : Adjust brightness and color of shadows, midtones and highlights (avoids clipping)
- Vibrance : Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation
- Curves : Contrast adjustments using S-curves
- Sepia : Sepia tones the image.
- Vignette : Darkens the edges of the image to make it look more like it was shot with a camera lens. May cause banding artifacts.
- Dither : Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts (mostly caused by Vignette)
Persze ezeket te is tudod, hiszen kipróbáltad, utánanéztél mi is az a SweetFX, milyen shader-eket használ és azoknak milyen hatásai vannak. Köszönjük.
Amit állóképen látsz, az max a Vibrance és a Curves. És igen, a SweetFX lényege a fény is színvilág manipulációja (+ SMAA). Nem tudom mire számítottál..
teljes méret
másik
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
Elõre kösz!
---------------------------- :-/
The Fantastic Oceanstõl a Movin' Cruisin' (Kincs ami nincs theme song) szeretném hallgatni kocsikázás közben 😊 Az pont illik a játékhoz.
Elõre köszönöm a választ!
Meglátod egyszer még megköszönöd nekem....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Én is megkaptam az Uplayben a High Tides DLC, letöltöttem és nem tudom feltelepíteni. Ezt a hibát írja ki. An error (-5001 : 0x800700002) has a occurred while running the setup. Please make sure you have finished any previous setup and closed other applications. If the error still occurs, please contact your vendor:.
És még valami, az 1.04 patch van feltelepítve.
Valaki segítsen!
Elõre köszönöm a választ!
elértem odáig hogy Sam ad egy küldetést ezekkel a mondatokkal : "access to the island, quests and activities will be restricted past this point. you can continue once your journey is complete"
magyarul ez azt jelenti hogy a mellék küldetések meg a trial of rakyatos dolgok nem lesznek többé elérhetöek számomra???azaz nemtudom öket befejezni már amiket nem csináltam meg ????
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Csak ilyen menny ide menny oda troloknak való szar!!!!
Blizzard Entertainment [email protected]