Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kevés a géped. grafon vegyél vissza. Ez van nekem is olya 50FPS a átlag jóval erõssebb gépen.

kill3r21
Srácok, most vettem új konfigot, és elég ramatyul megy a játék...
highon dx11 be 20fps, nem kéne az aláirásomba lévõ géppen jobban futnia?
honnan tudod hogy mind a 4 magot használja e a játék?
tomsolo
futni

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sziasztok!Nekem ez a 'gatyafékkel' lecsúszós skill nem akar menni.Sima gyaloglással is mûködik vagy futni kell hozzá?<#email>
Herold
Ha azt nézem, hogy az elején a szádba rágják a kraftolást, akkor te is.

pityu0718
A craftolásra Én is az utolsó pálya elõtt jöttem rá, már ki sem használtam.. 😊
Végig toltam Kalasnyikovval az egész játékot, a fejlövés az fejlövés. <#gun>
Akkor Én is béna vagyok..? <#awink>

Herold
A doppelgangernél tartasz és még mindig 1 fegyvered van? Te nagyon béna lehetsz... <#mf1>

grebber
Craftoljál nagyobb táskát.Szerezzél hozzá állat bõröket! A game az elején mutatja is hogy kell!

Next PC upgrade: 2022

Empty
Hogyan nyithatóak meg a fegyver slotok? Úgyértem nálam csak egy lehet a másikakon lakat van és ez így cumi! Kösz!

1-2 helyen kaviccsal kell elterelni a zsoldosok figyelmét és simán el tudsz osoni mögöttük. Mondjuk a "gugolás" (C gombos) mûvelet alapelvárás. Meg használjad a fényképezõt arra, hogy megfesd az ellent! Így látod hol van és merre fordul. Pár ponton van mentési pont is ebben a questben, tehát ha a vége elõtt vesznek észre, akkor nem kell a legelején kezdeni. Vszett egyszerû quest.
Mész a picsába 😄DD
Empty
Itt a DoppelGanger-nél hogyan lehet átmenni? Nincs mentésetek? Lehetetlen, hogy ne vegyenek észre! Lehet abba kell hagyni emiatt? Miért kell ilyen hülyeség bele?

Köszi szépen,teljesen új játékot akartam kezdeni üres mentési slotokkal de akkor ezek szerint nem tudom õket letakarítani.<#falbav>
kill3r21
betegek
A savegame mappában a gépeden. Mondjuk megvan a szerveren is, így nagyon törölni nem lehet szerintem. Max felülírni.
Sziasztok!
Hogyan lehet törölni az összes mentett játékot?Hol tárolja a játék a mentéseket?Köszi a választ!<#nemtudom>
Herold
Nagyon gyorsan.

Empty
Mikor ez a köcsög téglával a lábamon belök a vízbe akkor milyen gyorsan kell a space-t nyomkodni? Mert mindig megfullad! Mit csinálok rosszul? Kösz!

zooleeh

Ezt pedig most keszitjuk egy sraccal kozosen

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

zooleeh
Hi Call Of Duty MW2-Favela nevu MP palya remake

Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit

tomsolo
poor

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tib

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Shep
Semmire nem számított csak szarkazmus volt az eredeti topicos eszmecserére, ott próbálták ezt a hülyeséget eladni, hiába mondtuk ,hogy nem úgy van.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Nos, a legutóbbi patch óta abban sem tudom elindítani. 😞

A medve nem játék.

MerlinW
Persze. Értelemszerûen csak DX9-ben.

[merlinw.org]

a.carkey
Megy a SweetFX?

A medve nem játék.

MerlinW
Amit a lenti preset ad a játékhoz (értelemszerûen 90%-a mozgásban figyelhetõ meg):

- SMAA Anti-aliasing : Smoothens jagged lines.
- TECHNICOLOR : Attempts to mimic the look of an old movie using the Technicolor three-strip color process
- Cineon DPX : Should make the image look like it's been converted
- Lift Gamma Gain : Adjust brightness and color of shadows, midtones and highlights (avoids clipping)
- Vibrance : Intelligently saturates (or desaturates if you use negative values) the pixels depending on their original saturation
- Curves : Contrast adjustments using S-curves
- Sepia : Sepia tones the image.
- Vignette : Darkens the edges of the image to make it look more like it was shot with a camera lens. May cause banding artifacts.
- Dither : Applies dithering to simulate more colors than your monitor can display. This lessens banding artifacts (mostly caused by Vignette)

Persze ezeket te is tudod, hiszen kipróbáltad, utánanéztél mi is az a SweetFX, milyen shader-eket használ és azoknak milyen hatásai vannak. Köszönjük.

Amit állóképen látsz, az max a Vibrance és a Curves. És igen, a SweetFX lényege a fény is színvilág manipulációja (+ SMAA). Nem tudom mire számítottál..

teljes méret

másik

[merlinw.org]

Shep
Én ezzel nyomtam végig, ez sikerült szerintem a legjobban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Gyenge megint csak a fényerõt állították<#banplz><#idiota><#nyes>

MerlinW

[merlinw.org]

És legalább ennyien válaszoltak is rá...
grebber
Olvass vissza ,ezerszer kérdezték már!

Marci0115
srácok valaki segítsen, befejeztem a küldetéseket, és elkezdtem gyüjtögetni a relic-eket, és 119 megvan, csak 1 hiányzik ami ott van a barlangban ahol a társaim voltak a hajóval, de most nemtudok bemenni mert sziklák vannak a bejáratnál, valahogy belehet oda jutni?

avagy warrior fokozaton nem jár nekem fegyvercsere lehetõség,hiába villog?😊na erre rákeresek,hátha és akkor megnyugodok😊
ezt a következetlenséget vagy mit...cseszik felvenni a fegyvert a földrõl,de halálozásom után már az van a kezemben,az én kis hangtompítósom sehol..nagyon tud bosszantani ez a random baromkodás...
Herold
Nézz körül az Ubisoft FC3 fórumban.

Legyen szíves valaki válaszoljon a kérdésemre! #4703
Elõre kösz!
Vadássz,fejlessz/crafting/kapcsolgasd be a rádiótornyokat.<#wave>
MuchACHO79
Hi! Végignyomtam az összes küldetést a fõ szálon és az ellenséges táborok is mind fel vannak szabaditva. A térképen látok ilyen "illegális" küldetéseket ám némelyiknél csak egy felkiáltójel van a térképen. Az egyénhez nem lehet szólni, lelõni - felrobbantani - felgyújtani sem lehet. Mi a teendõ?

---------------------------- :-/

Van a játékhoz olyan mod amivel a kocsiba custom zenét lehet rakni?
The Fantastic Oceanstõl a Movin' Cruisin' (Kincs ami nincs theme song) szeretném hallgatni kocsikázás közben 😊 Az pont illik a játékhoz.

najó...mondjátok,hogy csak a virágbolti örökös bug-ja,hogy most már a 2.fõküldetés során cseszik felvenni a halottaktól a villogó fegyvert és megyek megvenni eredetiben,mert a tököm kivan az egytáras lõszerrel a bázisokon😊
Valaki legyen szíves segíteni!! #4703

Elõre köszönöm a választ!
Danecay
Az UBI-s fórumot én is ismerem, inkább valamilyen konkrétumra lettem volna kíváncsi, mondjuk azért mert a MOD nevébõl esetleg számomra nem derült ki, hogy éppen az amit keresek.

Inkább ezt az oldalt olvasgasd szabadidõdben.
Meglátod egyszer még megköszönöd nekem....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Sziasztok!

Én is megkaptam az Uplayben a High Tides DLC, letöltöttem és nem tudom feltelepíteni. Ezt a hibát írja ki. An error (-5001 : 0x800700002) has a occurred while running the setup. Please make sure you have finished any previous setup and closed other applications. If the error still occurs, please contact your vendor:.

És még valami, az 1.04 patch van feltelepítve.

Valaki segítsen!
Elõre köszönöm a választ!
Herold
Danecay
Olyan MOD nincs, ami azt módosítja, hogy a rádiótornyok elfoglalásával ne váljanak elérhetõvé a fegyverek? Sajnos így értelmét veszíti a pénzgyûjtögetés és a wallet craftingolás.

Herold
De, a végigjátszás után is elérhetõ lesz a Trialok és a rádiótornyos mellékküldetések is. A többi mellékküldetéssel nem tudom mi lesz.

Balazs15
császtok

elértem odáig hogy Sam ad egy küldetést ezekkel a mondatokkal : "access to the island, quests and activities will be restricted past this point. you can continue once your journey is complete"

magyarul ez azt jelenti hogy a mellék küldetések meg a trial of rakyatos dolgok nem lesznek többé elérhetöek számomra???azaz nemtudom öket befejezni már amiket nem csináltam meg ????

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

Húú ez milyen szar egy game a BF3 után!!!
Csak ilyen menny ide menny oda troloknak való szar!!!!

Blizzard Entertainment [email protected]