5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#5083 Hicks -
Ironman2 #5082 Megöregedett rendesen az ürge.A Bolygó neve:Halál egyik főszereplője volt. -
#5081 Mivel ellenfélnek az egyedüli TAW klán műve tekinthető és igen-igen fej fej mellett van az állás, így ismételten megkérnénk minden Uplay-en beregisztráltat (még akkor is, ha virágboltival tolja), hogy szavazzon a hazai versenyzőnk alkotására, hogy ebben is jelen lehessen egy magyar! Köszönöm :)
Szavazz Te is a hazai pályaszerkesztőre, hogy bekerüljön műve a hivatalosan is legjobb, ARANY pályák közé! -
#5080 Ez pedig most lett kesz :) -
#5079 Baszusz ezt elkurtam bocses -
#5077 A pályáról hogy néz kis stb. Mert így mire szavazzak? -
#5076 Infó miről?
Link van. Rálépsz és egyből látsz 7 opciót a szavazáshoz. Kiválasztod azt, ami a lenti képen is szereplő pályanév + készítő páros (Call of Duty's Favela - Imre Zoltan).
Ebben mi a vaktában?! -
#5075 Ha esetleg lenne róla valami info mi is ez könnyebb lenne mint így vaktába! -
Szavazz Te is a hazai pályaszerkesztőre, hogy bekerüljön műve a hivatalosan is legjobb, ARANY pályák közé! -
www.FarCryHC.hu -
#5072 pm pls -
maross #5071 reklam: van folos blood dragonom 800-ert, ha erdekel valakit (uplayes). -
#5070 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1282310773&no=4631]#4631[/URL] -
Bachelor #5069 Az Infiltrate the Nostalgia pályán van kis gondom. Már menekülök a süllyedő hajóról, szemben úszik egy menekülő kalóz, nem tudom megölni, ha valaki leirná a módját! Előre is kösz -
#5068 Blood Dragon értékelések:
Official Xbox Magazine (OPM) – 7
Worth Playing – 8.5
GameFront – 68/100
Computer and Videogames (CVG) – 8.1
Polygon – 8
God is a Geek – 8
Destructoid – 7
Eurogamer – 9
Strategy Informer – 8
Lazygamer – 8.5
Game Informer – 8.5
Guardian – 3/5
Joystiq – 4.5/5
IGN – 8
Edge – 7
Xboxygen – 4/5 (France)
OPM – 7
VideoGamer – 7
MondoXbox – 9
Gamespot – 8.5
TSA – 7
Spong – 7
Digital Spy – 3/5 -
#5067 A Far Cry 3 volt a főszereplő a Canadian Videogame Awards-on
A 4. résznek valami oltárit kell alkotni ha ezt überelni akarják! -
#5066 A warez topikban próbálkozz. -
dregnarr1 #5065 Üdvözlet!
Alapból úgy kezdtem a játékot, hogy feltettem a Rebalanced modot.
Nem tudom, hogy alapból is ilyen-e, de a minimap-en egyből látom a ládikák helyét. Nem lehet valahogy kinyomni ezeket? Teljesen elveszítem így a felfedezés örömét.
Előre is köszönöm a segítséget! -
simonl #5064 Szia, korábban nekem eztaz oldalt ajánlották.
Olvasgasd figyelmesen:) -
WinStar #5063 Sziasztok. Hol tudom bővíteni a táskámat? (több fegyverhez) -
#5062 Lenne egy Far Cry: Blood Dragon kódom, amit elcserélnék egy The Amazing Adventures of Van Helsing előrendelésre (15 dolcsi itt: Link) -
#5061 Hatalmas.. Halál lazán veszi mindenki :D -
#5060 -
#5059 Megdöglött a coop, a hivatalos Ubi fórum tele van hozzám hasonló emberekkel, akiknél csak végtelenül tölt a coop. -
#5058 -
#5057 Mi a szöszmöte van most a Cooppal? Tölt, tölt, de istennek se tölti be a pályát. -
mester1987 #5056 Amúgy jó nehéz rész ahol tartasz, én emlékszem használtam mindent, ami durrant és robbant :D -
Ironman2 #5055 Még nem volt rá időm,de pár nap még aztán végigviszem. -
mester1987 #5054 Azt hittem már te is végigvitted? :P -
Ironman2 #5053 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vaas halála meg egyenesen nevetséges volt.Mint egy régi kvarcjátékban olyan érzésem támadt miközben mentem előre a monitoros úton -
Ironman2 #5052 Irtó nehéz megvédeni azt a marha Williams-et amikor megjavítja a repülőt,mielött még átmennénk a másik szigetre.Mindenhonnan jönnek az ellenfelek,ez meg 2 lövéstől már kifexik.Valakinek taktikai ötlete??? Legalább használhatná a gépágyút,én meg addig mögötte irtanék,de a saját fegyverével kinlódik -
#5051 igen jó lett ez a blood dragon, igazi retro bomba -
#5050 OFF
ez a TDU2 motors DLC hogy is volt?
-
#5049 Zsírkaraj! -
Newfronter #5048 Aki AMD Never Settle-es, az ingyen megkapja visszamenőleg is az új FC3 Blood Dragont!! -
#5047 hatalmas -
mester1987 #5046 -
#5045 És télleg Michael Biehn a főszereplő :D -
#5044 -
#5043 Standalone, nem szükséges!