Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült végigtolnom teljesen a játékot. Megvan a full tetkó, de sajnos 1 fegyver még hiányzik. Mi lehet ez? Bug?
egyébként ez a játék nagyon jó lett! nagy lendülettel berepülök egy quaddal a "gandzsa" ültetvényre, a quad azonnal robbant, közben 2en lõnek rám, rohanok fedezékbe, de "q"val oltom magam, mert lángolok, mire becsúszok a fedezék mögé, már tombol a skrillex, de idõm nincs beinjekciózni magam, mert 2 kutya már rágna szét...! régen szórakoztam így egy játékkal! tényleg megéri megvenni 😊
. : Z E L L E R : .
directX9 -en játszom high beállításokkal, nem értem.
Köszönöm a válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Mit jelent a beállításoknál: GPU max Buffered Frames? Mekkora értékre praktikus állítani?
SSAO Method: HDAO, HBAO, és SSAO na ezek mik?😊
Köszönöm a türelmes válaszokat.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
. : Z E L L E R : .
Csak azok a borok/belsosegek jok valamire amik krafthoz kellenek.
Minden mas csak eladasra jo, nem lehet veluk semmit csinalni.
Battletag: coolpet#2467
Vissza kellett toltenem egy regebbi mentest, mert a spoiler megjelolt helyen megtelt a buxa es nem lehet travellerelni 😊
Itt tartasz és már ennyi sok suska van, hogy mindent kivásároltál és a 10000 dolláros pénztárca is szûkös? Nem semmi. Bár warrioron egy kis zajt csapsz és befut 2-3 autó kapásból. Az meg sok suska ha mindet semlegesíted ls kifosztod... <#nevetes1>#nevetes1>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mar majdnem megvan az egesz skilltree is, csak az hianyzik, ami meg nem elerheto.
Akkor szorok granatokat, mert ez igy nem buli, hogy nem tudom osszeszedni a ladakat 😊
Hogy sikerült ezt összehoznod amúgy? Kezdõ nehézség? Bár szerintem a suska nem nehézségi szint függõ, így nem épp lényegi kérdés...
Osszes signature weapon is meg van veve
Mar a syrenge kiteket is vasarlom, de igy is gyosan elerem a 10k limitet es nem tudom mire elcseszni...
Pokeren sem tudom elveszteni, tobbnyire nyerek...
Mit csinaltok akkor ha tele a wallet, es nem tudjatok osszegyujteni a ladakat?
Minden fegyver es attachment, festes megveve, minden upgrade maxon.
Pokeren meg soka tudok elvesszteni 3-4k lovet 😊
Mapot meg nem tudok venni.
Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community
Azért jellemzõ, hogy milyen mappa struktúrát használ az elsõ pár bejegyzésben a legelsõ pár hozzászóló. <#vigyor5>#vigyor5>
Amit HeadHunter ír az is teljesen helyes. A szerveren van mentés az állásaidról. Azt hiszem, hogy ha felülírod a gépen a mentést, akkor azt használja. Vagy a szerverre mentett verzió az "erõsebb"?
Ezért jó a Cloud. Legtöbb játék támogatja manapság már (STEAM-ek fõleg). De ha jól tudom Uplay-en az összes játék ilyen.
off
off
Ha nem ez a gond, akkor ez nem a Te napod és keresgélj a neten! Ha megoldja, akkor legközelebb ne legyél lusta és keress rá a neten! 😊
(ez volt az elsõ videotalálat. Utána meglett fórumon is)
Ez a progi néha rakoncátlankodik. Lehet megfertõzte valam vírus. Kell neked minden csúnya warez helyen kotorászni letolt tûzfallal... <#vigyor5>#vigyor5>
ugyan az -> ugyanaz
<#falbav>#falbav>
A teljes hozzászólásodat pedig szerinted ki érti ha egyszer warez miatt törölték azt amire vonatkozott? <#eplus2>#eplus2> (vagyis ahol leírtad a gondod)
Röviden: Mihez?
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
[merlinw.org]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
off
Hol lehet 3500-ért megvenni?
Köszi