5604
  • kill3r21
    Egyébként nem értem hogy egy megjelenés előtt álló játék miért van "neten"
    Már eleve uplayen miért van fent....miért nem tárolják offline gépen
  • grebber
    Azért egy ekkora kiskaput egy ilyen kliensben!
    Most mondjam azt hogy meg is érdemlik? Nem mondom mert jó játékokat csinálnak!
  • mester1987
    Ezek szerint keveslik a DRM-védelmet!
  • Herold
    Szerencse kérdése. Néha beadja, hogy te leszel a host. Akkor is előfordul, ha 2-3 ember van a lobbyban, és a host kilép. Sokan csak azért várakoznak, ready nélkül, hogy ők legyenek a host. Ha te lettél a host, jobboldalt lehet pályát és nehézségi fokozatot választani.
  • Fpocok
    Jepp
    Akit nagyon érdekel, szerintem megtalálja.
  • kill3r21
    hát ezt csúnyán kilopták...
  • pcgammer
    Nagyon jó ez emberek :D Próbáljátok ki :)
  • kill3r21
    Éppenhogycsak a t800as endoskeletonok hiányoznak :D
  • kill3r21
    olyan mint egy total conversion....egész jó, vagy nemtom :d
  • Ironman2
    Benéztem egy kicsit
  • Shep
    Nem kék, hanem vér de mindegy :)
  • Ironman2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Már kint van a kéksárkány! Másik topik!
  • ratgab
    Akkor azt barátokkal vagy ismerősökkel kéne kivitelezni. Én pl. vevő lennék egy kis coopra.
  • lostprophet
    Egyébként másnál is sz*rakodik most a játék? Uplay-be be tudok lépni, de FC3-ban, amikor co-opoznék, kiírja, hogy nem tud kapcsolódni az Ubisoftos szerverekhez.
  • lostprophet
    Ezt így nem tudom, hogy gondolták, jó ideje próbálom végre megcsinálni az Overboardos acsit, de soha senki nem indít abból a fejezetből.
  • Shep
    Szerintem nem lehet állítani bedob valahova aztán annyi.
  • lostprophet
    Most vagy én vagyok hülye vagy totál nem értem a multiplayer koop működését. Tehát a Private coopban csak azokkal tudok játszani, akiket én hívok meg, a public coopban meg bárkivel, akinek épp kedve szottyan koopozni. De hogyan tudok én public koopban fejezetet és nehézséget beállítani? Eddig nekem annyi jött le, hogy public koopban automatikusan bedob valahova játszani, ha meg nincs egy szerver sem, akkor hozhatok létre sajátot. Vagy nem?
  • mester1987
    Oltári, a Hard Reset a zegekbe fogja verni, írom ezt úgy, hogy 1x próbáltam ki 10 percre meg a tesztjét megnéztem :)
  • Fpocok
    Köszi. Közben kiraktam újra a linkbe.
  • Shep
    Huj de borzalmas ez a futurisztikus világ, meg játékmenet.
  • Fpocok
    Én is lementettem. Mindjárt rakom fel valahova.
  • Csokis
    Mivel minden videómegosztó oldalról törölteti a Ubisoft, így innen tudjátok letölteni!
  • Fpocok
    FC3 Blood dragon leaked gameplay videó.
    Hát izé... már értem miért nem mutattak eddig belőle semmit. Értem én, hogy humoros, de annyira erőltetett, hogy átesik a ló másik oldalára.
    Lehet ezt én sem mutogattam volna... mint egy nagyon drága áprilisi tréfa.
  • ozimak
    Nnna én is megvettem a gamet! :) Most újra végigtolom a single-t, de már belekóstoltam a multiba is, és egész jól ment :)
    Játékosnevem: OzimakIstvan (Uplay-es)
    Bárki nyugodtan felvehet, szívesen játszok csapatban!
  • Omlás
    Hát ezzel a címmel így nem igazán tudom hova tenni az egészet O_o....
  • mester1987
    A hír nagyon azt a benyomást kelti, hogy itt a Terminátor film és a Hard Reset játék hangulatát akarják a Far Cry-ra húzni. Nem egyszerű.
  • giornalista
    így igaz, nem is tudom, miért nem erre gondoltam először
  • N3mus
  • giornalista
    na, befejeztem a story-t, azért picit többet vártam volna a végétől, de hangulatos volt... valaki elmeséli, hogy mi történik akkor, ha Citrát választom?
  • N3mus
    Szia

Menüben gameplay alatt reset outpost a legalján.
  • grebber
    Azt nem tudom én már nem játszok vele.
    Elvileg a menüben kéne lenni egy opciónak erre.Ha jól emlékszem ide is be volt rakva mi a neve.
  • simonl #4971
    Köszi Grebber, rád mindig lehet számítani:)
    Szóval végigjátszottam, és igen, vissza tudtam menni a szigetre, ám ezt az őrposzt reset -elős gombocskát nem találom.

Keresem...keresem....jól jönne egy kis segítség:)
  • grebber
    Igen lehet menni tovább gyűjtögetni!Az őrpostok resetelhetők szóval újból felszabadíthatók. Ezt egy patchel tették bele valahol ott lesz a menüben!
  • simonl #4969
    Sziasztok, biztosan van a topicban válasz a kérdésemre de nem szeretném a fél napomat visszaolvasással tölteni.
    Ha végigjátszottam a játékot (stáblista után) visszatérhetek a szigetre tovább keresgélni, kalandozni, szikláról ugrálni? Esetleg az őrposztok felszabadíthatóak újra?

Köszönöm a gyors és türelmes válaszokat.
  • mester1987
    Kb. egy shareware játéknak jó azt annyi.
  • Shep
    Hát remélem csak áprilisi tréfa de még annak is gyenge!
  • grebber
    Far Cry 3: Blood Dragon first screens appear

Hú mi ez a foshalmaz ez nagyon nem gyere be
  • Tib

A történet szerint 2007 évét írjuk. Ez a jövő. A Földet nukleáris háborúk sújtják... >> TOVÁBB
  • Kiriyama
    Sniper,hangtompítóval,és zoomos távcsővel.
  • giornalista
    mondjuk ez a sniperes ez jó tipp, köszi! ha kiszúrják a hullákat, az még undetected foglalás, erre nem is gondoltam! :)