5604
  • priluki
    tényleg kiábrándító amúgy,de magyarországon egy örök érvényű szabály van jelen pillanatban.. ha becsületes vagy éhen maradsz! ja amúgy a farkasokat shotival lövöm :P
  • mikromanus
    Egyáltalán nem röhelyes, hanem kiábrándító. Ha egyszer lopásra adod a fejed legalább annyi "becsület" lehetne benned, hogy beírod a keresett egyszerű 2-3 szót a google keresőbe ahelyett, hogy ilyenekkel zaklatod a jogtiszta állományt. A helyedben én nem néznék bele a ProgramData könyvtárba se. Még megesznek a farkasok.
  • Ulthane
    Far Cry 4 bejelentés várható
  • priluki
    hm.. röhelyes amugy törtről van szó de olyan mappát se találok hogy orbit.. itt valami paradoxon van :D
  • mikromanus
    Lehet "normál" program files mappában van. Ha 32 bites oprendszered van esetleg, akkor nincs (x86) kiegészítés a mappanév végén. Végső esetben az Orbit mappában van, de ezt ne reklámozd, mert az a tört verziónál volt így!
  • priluki
    persze még a régi rendszeren van,játékba tudom is folytatni a mentéstől.
  • Herold
    Elindítottad már a játékot telepítés után?
  • priluki
    öö mégse jo ,nekem a program files x86-ba nincs ubisoft mappa ...
  • priluki
    kösz:)
  • mikromanus
    Azt hiszem felszinkronizálja felhőbe és csinál mentést a gépre is. újratelepítés után szerintem meglesz mindened. azért boztos ami biztos kimentheted pendrive-ra, vagy olyan vinyóra amit nem érint a telepítés.
    A játékmentések helye:
    C:\Program files(x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames
  • priluki
    üdv, megtudná valaki mondani hová teszi a játék a mentést? ujra kell raknom a wint... meg patchelésnél veszik a mentés vagy tudom ujra folytatni? thx
  • Reaper2104
    sztem neked is szar már az egered mint nekem :D
    Már csak az utolsó fejezet hiányzik, ha valakit érdekel, és jönne :D
  • HUNbuck
    Heló!
    Problémádra részben tudok megoldást. Készítek pályákat és azokat a MY MAPS-ből szoktam indítani. Ez így teszt játékként működik, és nincs idő és létszám korlátja. A pályáim 12-16 játékosra vannak beállítva, de játszottuk már ketten is, meg tizenhatan is. Az egyedüli hátránya, hogy pálya váltáshoz ki kell lépni, és másikat beindítani. De ezt nem tudom megbeszélni a bajtársakkal, mert többnyire angolul beszélnek. Ha jönnének többen magyar játékosok,mindent meg lehetne beszélni a cseten. Az elérési útvonal: multiplayer- maps editor archive, ahol a játékosok által készített pályák listája va, felettük egy filter (kereső) van, oda beírni hogy treasure,és a találatok között meg lehet találni, amelyiknek HUN-buck az author-ja azok az én pályáim. A barát listára jelentkezhet bárki, és azon keresztül könnyű komunikálni. Általában esti órákban indítani szoktam. Tehát ez a felhívás mindenkinek szól, gyertek, hátha érdemes! Üdv. HUN-buck
    helló,
    valakinek volna kedve jönni co-operative kampányt játszani?
    már csak 3 küldetés hiányzik.
  • Herold
    Uplay userek figyelmébe
  • Herold
    Multit sehogy sem érdemes játszani. Egy kalap szar.
  • GaBika6
    Hi!

Nálam multiban az a probléma, hogy nehéz játékban maradni, mert rengetegszer kilép azzal a hibaüzenettel, hogy nincs megfelelő létszám a játékra vagy valami hasonló. Gyenge a ping? Vagy hogy érdemes játszani multit? Én indítsak szervert? Valami ötlet?
  • mikromanus
    Vagy bug, vagy ne tartsad lenyomva az egeret! Vagy beragadt a bal egérgomb? Más tippem nincs. Nálam mindig is rendben volt. A video rögzítés PlayClaw-val nem megy mostanában (másnál működik, a Far Cry 3-ba nem épül be/nem érhető el a játékból). Vagy valamit elállítottam, vagy valamelyik frissítés/patch a játékban tette oda magát alattomban. Vagy túl forró a hangulat (és a videokari) és nem fogad több csacska és terhelő programot? :)
  • sztanyo28
    Hali nekem olyan problémám lenne a játékkal h magától kilövi az egész tárat . :((( ez mitől van ? 1 rosszul választott képesség vagy csak 1 bug ?
  • Victor1103
    Valahogy idáig kimaradt nekem ez a játék. A Far Cry 2-t annyira monotonnak találtam, hogy ez a rész valahogy sose érdekelt igazán. Pedig ez a játék ha valami akkor szöges ellentéte a Far Cry 2-nak. Nekem ez kb most minden idők legjobb FPS-e lett miután végigvittem. Izgalmas, nem monoton, hosszú lett a játék lehengerlő grafikával és végre egy FPS ahol a történet nem B kategóriás szintet képvisel. A karakterek miatt ez a kb 15 óra is nagyon hamar eltelt, de elég jól szórakoztam vele. Várom a negyedik részt
  • grebber
    Használj pl frapsot a print screen sok játékban nem működik!
  • wollnerd #5101
    Sziasztok!
    Kipróbáltam a képmentést a Printsceen-nel.
    De észrevettem hogy hibásan menti le, csak csupa vonalas maszatok vannak a képeken. Példa.
    Lehet tudni mi a baja? (Gépem az aláírásomban.)
  • wollnerd #5100
    Sziasztok!
    Modok hatással vannak a multiplayer-re? (Pl. realisztikusabb fegyverek)
    És a DoF kikapcsolása is?
  • JethroHUN
    ... már egy kész modot is rohadt nehéz módosítani. Már 2 órája azzal görcsölök. Legit Fry Cry modot tettem fel. Kiakarom venni, hogy ne kelljen már gaz a cuccok megcsináláshoz... nem tudom milyen hülye ötlet, hogy a bőrmunkához kelljen vmi gaz is...
  • Herold
    Menüben ki lehet kapcsolni a taggelést.
  • JethroHUN
    Mindent adott? Hát persze, az ELTE-n végzett phD-s programozó vagyok. Jah nem.
  • tomsolo
    Az uccsó mondatot leszámítva, minden adott számodra hogy testre szabd a játékot.
  • JethroHUN
    Tök jó, hogy ehhez a játékhoz csak full hardcore modokat voltak képesek csinálni.
    Két fajta van, HC: kb vakon játszol, mert még a minimap se mutat semmit, ultra HC: az előbbi + az ellenfelek észrevesznek 500 méterről és leszednek 1 lövéssel. Ennek mi a franc értelme van? Nekem csak olyan kéne ami kikapcsolja a maradandó taggelést és WH-t, de attól még jó volna ha a minimap mutatna dolgokat, mivel a nagy térkép legalább 10 mp mire megnyílik. A Far Cry 2-es instant "elő veszem"-hez képest. Az is baromi jó lenne, ha a fényképezőgép (amíg elő van véve és belenézek, csak addig jelölje az ellenfeleket.)
  • lostprophet
    Letöltöd ezt és telepíti ami kell neked (internet szükséges):
    http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35
  • Tcsm
    Üdv,nem tudná valaki megmondani letöltött verziónál miért ír ki valami hibajelentést, hogy nincs a gépen valami xinput 3.És a telepítésnél miért nem tud bizonyos fájlokat telepíteni.
  • Tib

Te beküldted már a videódat?! Ha nem, akkor még Június 30-ig megteheted, hogy a Tiéd lehessen egy eredeti FC3 Blood Dragon játék, vagy a Far Cry 3 ajándékok egyike!
  • grebber
    Max akkor tudod tolni ha odaadja az Ulay accountját!
  • kantorgabor
    Sziasztok nemrég egy ismerősöm megvásárolta a játékot és fel is telepitette de néhány óra játék után kitalálta, hogy neki mégse tetszik a játék és nekem adta. A kérdésem a következő lenne: feltudom én ezt telepiteni az én gépemre mivelhogy ő már regisztrálta a játékot az Uplay-en a dvd mellé adot regisztrációs kód segitségével?
  • Ironman2
    arra van valami megoldás hogy a vizfelszinen ne villogjon be a táj tükörképe?
  • Zeller01
    Most jutottam a blood dragonhoz. Terminátor érzés, a robotzsaru pisztollyal. még meg is forgatja :)
  • Borg
    1 - dual buffer
    2 - triple buffer

A legtöbb VGA-nak az 1 fekszik maximum... talán 2gb vram felett a 2-es is jó lehet.
  • zooleeh
    Koszonom szepan a szavazatokat !Tib neked pedig BIG respect
  • zooleeh
    Az a vertikalis szinkronizacio szerintem
  • simonl #5084
    Sziasztok, a játék beállításain belül a video menüben pontosan mit is jelent a következő?

GPU Max Buffered Frames

Köszönöm a válaszokat