Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csak most, csak neked, csak ne sirj, 2k-ert adok egyet a tobbi 18k-s jatekod melle. Szerintem itt azert eleg nagy szazaleknak megvan az eredeti.

Amugy shop.ubis info: sajnos nem sikerult a promo koddal ujabb ingyen jatekot behuzni, a vegen valahogy mindig le akar huzni 34 euroval 😊

off

Nem kell tettetni a hülyét/értetlent (ha nem tettetés, akkor elnézést)!
A játékhoz hozzászólás verziófüggetlen. A segítsélgkérés a lopáshoz (warez) már tilos. Ha tescosítod a játékállományod, akkor legalább olvasd el a nyamvadt readme és egyéb infó fájlokat amikez mellékelnek. A legtöbb törés telepítés faék egyszerûségû. Ha meg hiba van, akkor a google-ban keresgéljen a bûnös hajlamú és ne a "becsületes" közösséget fertõzze kártékony eszméivel! <#eplus2>
Természetessen ha megveszed az eredeti játékot akkor nem magát a játékot veszed meg, hanem a jogot, hogy játsz vele. Ez leginkább bugmentes játékot jelent.
Jaja!
Itt mindenkinek eredeti játéka van ám, ahogy nekem is terméseztessen.
Megvettem mind a 30-40 játékot is 10-18 ezerért amihez posztoltam itt az sg fórumon ahogy mindenki. Szerintem próbáld meg megkérdezni ott ahol letöltötted. Egy ismerõsöm(aki nem én vagyok) így szokta csinálni<#lama><#lama><#lama><#lama><#lama>javascript:document.newmessage.submit();
Rossz topic. A javítás legegyszerûbb módja ha jogtiszta szoftvert használsz és felrakid a oatcheket. A warez itt tiltott téma. Már ha az a kérdés volt a tied.
grebber
Szívbõl sajnálom,de megmondtam itt nincs warez! Ez egy nagyon jó játék megérdemli hogy mindenki megvegye pláne amikor már 3500ft-okért dobálják!

Next PC upgrade: 2022

Fókameister
Most komolyan töröltétek a kérdésem? Hihetetlen nehéz lett volna akár csak annyit is írni rá, hogy bocs nem tudom...

Van valami akcio az ubinal, ha most veszel fc3/ac3-at (massal nem probaltam), akkor egy ingyen jatekot adnak, pl heroes 6 deluxe edition, settlers 7 gold, world in conflict, es még harom, 2500 ftbol jot lehet kaszalni. Nem igazan talalom a reszleteket, de egy fc3+heroest beaktivalok mindjart magamnak.

off

Herold
Ez jó: írtam az Ubisoft tech supportra egy coop bug miatt, erre bizonyítékot kérnek, hogy eredeti a játékom.

Ha már ilyen pangás van, akkor postolok egy kis alternatív foglalást. Még kell rajta finomítani, mert csak "no alarms triggered" és nem undetected <#vigyor5>
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Olyat eddig is lehetett csinálni - igaz a rádiótornyok is mentek vele... 😊

Modolnia sikerült egyáltalán valakinek?
Herold
Nemcsak a master fokozat, hanem az outpost reset is cool.

Herold
Még nem jött ki a patch, nem tudom mikor lesznek kész.

HeadHunter86

Fpocok
konkrétabban?

Parasite Eve 2, best game EVER!

HeadHunter86
Basszus, ami van videó youtube-n, na én se tudom felvenni azt az egy szem lootot. Van arra megoldás?

Fpocok
ÚÚÚÚÚ, MASTER fokozat... lehet megint felrakom akkor 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Herold
Ezt a modot használja valaki?
Meglenne csak nem találom a fálylokban az említett sorokat
Hát sajnos elsõ nekifutásra fail.
Pedig kezdtem egy vadiúj storyt is.
õvele kezdtem.
Bemásoltam felülírtam de semmi nem változott.
Valakinek nincsen tippje, hogy hogyan tudom megnézni, hogy fut e a mod?
Vagy tapasztalata ezzel a moddal.
Igazából Skyrimhez használok Nexus Mod Manager. Van fent vagy 450 mod és állandóan pecselek crack elek. Azonban most láttam, hogy a nexuson vannak a Far Cry 3 hoz is modok. De nem nagyon láttam egy alapvetõ leírást a telepítésre.
Azóta megtaláltam a modok a játékhoz gombot az oldalon és itt vannak oktató videók. úgyhogy most nekiülünk.
Valaki ért a modoláshoz? tehát, hogy magán a modokba hogyan lehet piszkálni?
Danecay
Ez nem feltétlenül igaz! Én is kérdeztem már it MOD telepítéssel kapcsolatban, mert se leírás nem volt hozzá, továbbá a játék nem tartalmazott hasonló file-okat, csak elvileg valamilyen másik file-ba becsomagolva, de nálam még úgysem volt. Utánaolvasás után sem lettem sokkal elõrébb valamint az itt erre vonatkozó kérdésemre sem kaptam választ. Ha kíváncsi vagy megkeresem, hogy mirõl is volt szó pontosan 😊

Én az ilyenekre nem a pénzt sajnálom 0-day,hanem hogy fél évre rá mindig van egy "minden-DLC" teljes kiadás😊
Tib
Ezt most nem értem. Ha letöltesz egy MOD-ot, akkor abban elvben van használati útmutató.
Általában mindent bemásolsz a FC3 könyvtárba, felülírva az eredeti fájlokat és ennyi.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

CSácsá
Valaki ért a modoláshoz?
Le tudná nekem írni valaki hogyan kell telepíteni, használni õket, vagy tud ajánlani valami irományt róla?
Herold
Mivel már van eredeti FC3-am, nem sok értelme van a kérdésnek.

Tib
Szavazás keretén belül egy feltettük a kérdést: Te legfeljebb mennyit áldoznál egy eredeti PC-s Far Cry 3-ra? <#nezze>
Kérlek válaszoddal segíts Te is a Far Cry HC oldalán és nem leszünk hálátlanok!<#eljen>

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

Hátha kitöröm a nyakam valami szakadékban,igaz?Köszönöm a választ!<#worship>
Danecay
Akkor én a jelek szerint DX9-ben toltam végig, mert a DX11-es exe-vel indítva engem nagyon zavart a micro shuttering.

pityu0718
Egyetértek, több pályát toltam végig késsel, élvezetesebb volt a "lopakodás-késsel nyisszantás", mint az agyatlan "leszedem messzirõl" hozzáállás de hát annyi szopás, amennyi ház 😊 😊

Herold
Arra se jöttél rá, hogy a toronyfoglalásokkal kapsz ingyen fegyvert?

HeadHunter86
Dx_11-es exe van beállítva nekem STEAM-en és úgy indítom.

elite
És a külön exével indítod? Mert ha nem, a menüben hiába állítod át DX11-re, az nem elég, attól az még DX9ben fut.

Asus P5K Core2 Quad 6600@3GHz 4*1GB 1066MHz RAM Geforce GTX660 2GB OC

Nem szerzek, hanem van nalam es adok, csak probaltam kulturaltan fogalmazni a nem ideillo dolgot 😄. Adok-veszek rovatot kevesen nezik ehhez kepest.

off

tomsolo
jóvanna de akkor méne mazt írja hogy olcsón szerez kulcsot? 😄

HeadHunter86
Én is tõle vettem. Megbízható!

tomsolo
<#fejvakaras>

/off Hali. Ha kellene valakinek segitseg hogy a viragboltirol nagyon olcson at tudjon terni eredeti fc3-ra, dobjon egy privit, thx 😊.

off

A legtöbb questnél elég a kés is. A legutóbbi végigjátszásban más nem is volt szinte nekem. Pár kivétel van csak ahol megkerülhetetlen (a kincskeresõ küldetés egyes részei és pár helyen ahol elérhetetlen volt az ellen).
Teljes késes outpost letarolás is megvolt már. Persze Warrior fokozaton. <#zavart1>
pityu0718
Az csak elkerülte a figyelmem, ennyi. Amúgy meg nem annyira béna az, aki egy szál fegyverrel megcsinálja azt, amihez másnak a többire is szükség van..
De legyen igazad, bénák vagyunk még jó, hogy Te nem...<#hehe>

tomsolo
drivere=hardvere válogatja

Van amit nem szeret - mindkét oldalon amd/nvidia - van amit igen.

Egyébként a PC verzió kb 98% ua mint a konzol, a játék pl. textúra ügyileg kb 720p környékére optimalizált (vagy az alatti inkább), ez konzolon nem vészes PC-n viszont már elég vicces.

HeadHunter86
Még annyi hogy Win8 X64-en játszom. Legfrissebb driverekkel. Egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy nektek hogy hogy ennyire szarul fut. Pedig rohadt jól optimalizált a játék. Lehet hogy szereti a 6 magos AMD-m? 😊

kill3r21
még ramot pakolok majd azt meglátjuk 😄
grebber
Szerencsés vagy nekem dx11 be minden lowon is játszhatatlan volt!

HeadHunter86
Én DX11-be futtatom, csak az árnyék és a mégvalami van mediumon, minden más High-on. 2X AA és FullHD. Reccenésmentesen szalad a játék az aláírásomban található konfigon.

Shep
Nincs értelme a dx11-nek ráadásul sweetfx sem megy csak dx9-ben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Írta hogy DX11-be! Ég és föld a game teljesítményben dx 11 és nem dx 11 között!

Sajna oda már brutálerõs gép kell 😞

gduck
GTX 260 simán (na jó, azért volt néha 20FPS) vitte FULLHD felbontásban, a GTX650-nak kb ugyanannyit kellene tudnia 😉

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN