5604
  • tomsolo
    A tüzet kihagytad.
  • Herold
    Én a sniper puskára esküszöm.
  • mikromanus
    Ha hullát látnak, de téged nem, akkor elkezdenek nyüzsögni és keresni, viszont nem riadóztatnak. Persze ha egy őrjárat épp befut, akkor beszáll a keresgélésbe. Ez viszont nem töri meg az "undetected" foglalást. Többnyire az sem, ha az áldozatod a halála előtti töredék másodpercben kiszúr, de ez nem tiszta megoldás. A lehetőségek:
    - kés, vagy kés és nyíl
    - hangtompítós fegyverek
    - sniper puska jó messziről, vagy óvatosan kezelve és fedezékbe húzódva akár közelről is.

Persze ha masteren ügyködsz, akkro lehet ez nem megoldás. Hamarabb kiszúrnak, jobban lőnek, de a kés a bordák közé vagy a nyakban ugyanúgy elgyengíti őket, mint alacsonyabb nehézségen.
    Kisérletezhetsz aknákkal, c4-gyel és gránázokkal is, de az nehezebb picit.
  • Herold
    Blood dragon
  • giornalista
    hát, srácok, én azért jól elvagyok ezzel a játékkal :)

rég élveztem ennyire single playert, meg kell mondjam őszintén. most egy órán keresztül azzal szórakoztam, hogy "not detected" módon foglaljak el két bázist, mivel láttam, hogy ez szükséges egy skill feloldásához.

a második szigeten járok, 8-9 fős outpostok esetén ez annyira nem is egyszerű. mindenesetre egyet sikerült megoldanom, de a második sehogy sem jött össze, hétszer ölettem meg magam, nyolcadszorra pedig csak hajszál választott el a sikertől :) rájuk eresztettem a tigrissimogatóból az állatot, ez a 8-ból 4 katonával végzett is, a maradékból az egyik elszakadt a többiektől, őt simán átsegítettem a túlvilágra, azonban a maradék három egy kétszintes kis emelvényen húzta meg magát, alul egy, felül kettő megoszlásban.

az alsó szinten lévőn átutaztattam a késemet, de ekkor mozgolódás támadt odafönt, a testet így nem sikerült elrejtenem. elindultak lefelé a lépcsőn, én bebújtam alá, és reméltem, hogy kínálkozik majd alkalom egy kettős takedown-ra, de sajnos nem jött össze... az utolsó faszi észre vett, mire megöltem, így az outpost az enyém ugyan, de az undetectedet buktam.

kár, mert már kívülről ismertem az összes katona útvonalát, és az a fránya tigris is sok terhet vett le a vállamról egy-egy menet alkalmával :)

jó ez a játék...!
  • Cumshot
    Mondtam, nem Szentírás.
    Amúgy az AI-hez még annyit, hogy már annak is örülni kell, ha nem ütik el egymást/dobnak gránátot egymás közé.
    Az is kimaradt, hogy a dzsungelben magas fűben néha rohadt nehéz megtalálni a kilőtt kalózokat, hiába villog a hullájuk (ez is minek amúgy).
    FC2-höz hasonlóan ha az úton közelharcba keveredsz az általában terepjáróval közlekedő kalózokkal, mire lootolsz mindenkit és mennél tovább 98% hogy odaér még egy terepjárós brigád, majd még egy, és ez sokszor 6-8 alkalommal is megtörténik egymás után. Rohadt unalmas.

Ami pozitív: a környezeti és fegyverhangok nem rosszak.
    A sziget nekem túlságosan tarka, rajzfilmszerű.
    FC2-höz képest ez visszalépés.
    Most erre rá lehet fogni hogy trópusi környezet meg blabla, de a Crysis is ilyen környezetben játszódik (főleg), és az mégis jól néz ki.
    Viszont a textúrák részletesek, szépek az effektek, és korrekt a gépigény.
  • Omlás
    Hát nem tudom te mivel játszottál de akkor én más játékkal játszottam mint te :D de persze emberek vagyunk különböző nézőpontokkal de amiket leírtál azok alapján én nem ismerek rá az FC3-ra :D.
  • gduck
    A minap értem végére a single résznek (így pár hónap után) :)

Tömören: semmivel nem értek egyet amit írtál :D
  • mester1987
    F.E.A.R.-ben jó volt, viszont a Far Cry-ban max csak nagyobbat sebeztek és hamarabb kiszúrtak.
  • Cumshot
    Fírben és FC1-ben is jobb volt az AI, mint ebben a játékban. Első FC1-es emlékem máig él bennem.
    A hajónál bepattantam egy terepjáróba, mert kiszúrt 3 zsoldos. Azok is terepjáróba pattantak, és végigüldöztek a fél térképen. Amikor azt hittem hogy leráztam őket és fellélegezhetek végre, meghallottam hogy megállnak mögöttem a fűben valahol 10-15 méterre, és kiszállnak, elkezdenek keresni, közben folyamatosan kommunikálnak, óbégatnak egymásnak. Ráadásul összedolgoztak, fedezték egymást, oldalba kaptak.
    Akkor először tapasztaltam ilyesmit videojátékban.
    Akkoriban az is ritkaságszámban ment, ha a szuperhumán AI nem látott át a falon/növényzeten és nem talált telibe szinten minden lövésével amint a látómezejébe kerültél, és az FC1-ben ez így volt szerencsére.
  • mester1987
    UI: A sztori amúgy jó, de a körítése nem teljesen :D
    Hozza a kalandelemeket a küldetések, meg a kihívás is rendben lesz a végére és lopakodni is kell. A fejlődések baszott jók, az állatok is rendben vannak, bár már túl sokfajta van egy "szigeten" ami eléggé Disneylandnek tűnik majd.
  • mester1987
    ha meghagyták volna a csávó eredeti hangját és a színek is rendben lennének és esetleg ezt a craftrendszert is átgondoltan alakítják ki, akkor nem lenne vele semmi gond. Az AI-ra hiába számolunk. Eddig 1 játékban működött a legjobban az adott körülményekhez, az pedig a Rage!
  • Cumshot
    Véleményem a játékról, nem pápai bulla:

Na így 4 hónap után már nyugodtan ki merem jelenteni, hogy ez a tavalyi év egyik legtúlértékeltebb játéka.
    Az egy dolog hogy gyökér a sztori, és ezt a pszichedelikus felütéssel próbálják takarni, de valahogy nem igazán akar összejönni a dolog.
    Van 1-2 jó karakter, de ebben a játékban nem működik a GTA féle humor, nagyon erőltetettnek hat.
    Az Assassin's Creed féle játékmenettől totál statikus lesz a játékélmény, és kb. 5 óra után már dögunalmas lesz ugyanazokat a piros ruhás kalózokat kergetni folyamatosan, meg az ugyanolyan bázisaikat befoglalgatni. Handmade érzés sehol.
    Az hagyján, de a rakmaty formák is mind ugyanúgy néznek ki, még a fontosabb karakterek is.
    A "Who's the man? Me?" -n kívül mást alig hallani tőlük, és idióta hangjuk van, akárcsak a kalózoknak.
    Az AI segghülye, komolyabb flanking manőverekre nem képes.
    A lootolás animációja teljesen felesleges, és időigényes.
    Főleg akkor ha kilőttél 25 darab kalózt, és mindegyiktől be kell gyűjteni a gempát.
    A Rambóból és egyéb alkotásokból kölcsönzött kivégzések sem elég hatásosak, mivel sem Vaas, sem Hoyt nem vehető komolyan bossként.
    Crafting rendszer van, de minek.
    Ez bizony Far Cry 2 átskinezve, tweakelve.
    Talán majd a következő játék tényleg jó lesz.
  • HarryProf
    Minden eddigi infó, pletyka a Blood Dragon-ról az oldalunkon közölt cikkben olvasható. Azóta semmi új, semmi hivatalos nem jelent meg.
  • mester1987
    Erről a Bone Dragonról részletesen nem tudsz semmit?
    Far Cry 3-hoz lesz?
    Single Player vagy Multiplayer?
  • Tib
  • mester1987
    És akkor a krokodilos rész tabu. Mikor szegény parton állót felhabzsolha a vadon fogja xD
  • Ironman2
    Én már félve megyek a hülye kígyók miatt,állandóan a lábamba harapnak.DDD
  • Ironman2
    Odabasz a Down in the dock küldetés,tiszta Tomb Raider
  • mester1987
    Én amellett próbáltam, nem ütközik vele, kiegészítik egymást jól :P
  • Shep
    Szerintem is de arra van a textúra mod ami lecseréli, hogy ne legyen olyan élénk pl a talaj + ugye sweetfx,.
  • mester1987
    Igen, az a hátránya ennek, hogy mindent erre a színre cserél, még a menüt is, de jobb, mint az alap eléggé irreális.
  • Fpocok
    Nem világos, hanem élénk. Túl szaturált :D
  • Fpocok
    Lehet. De az alap meg túl világos szerintem :D
  • Shep
    Szerintem túlságosan fakó minden.
  • mester1987
    Viszont a tavalyi E3-as videóhoz így már hasonlít :D
  • mester1987
    Kipróbáltam nekem annyira nem tetszik. Jól kijátsza a színhatást!
  • Fpocok
    Jól néz ki!
  • mester1987
    THE REAL MOD

LINK

WEBSITE

• Herold
    Akkor kössétek fel a gatyát, mert hard fokozaton elég nehezek.
  • Fpocok
    Szóval...
    Reggel gép bekapcsol. Játék elindít. Uplaybe be tudok lépni. Játék indít... elindul. Gond nélkül.
    Eszem megáll... TEGNAP ÓTA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!! :D

grebbi: Igen, én is azért raktam fel.
  • grebber
    De rég indítottam el a game-et most nézem van ingyenes 2 új coop mission!
  • Herold
    Hogy ne lenne már autopatch. Nekem is az patcheli, sose manuálisan csinálom.
  • Fpocok
    uplayben nincs autopatch.
    Amúgy meg ez volt az utolsó uplayes játék, amit vettem!
  • Herold
    Miért nem hagyod, hogy magától patcheljen?
  • Fpocok
    [nagy]Szét fogok baszni valamit az biztos. Előbb még simán beléptem uplaybe, most meg azt írja, hogy időiglenesen ki vagyok bannolva!!!
  • tsabi
    parasztorigin-ben be lehet állítani hova töltse/telepítse a játékot?
  • Fpocok
    bassza meg ez a fos játék me ga fos uplay.
  • Fpocok
    Felraktam újra a játékot... elindítom... logó után fekete képernyő. Letöltöttem manuálisan az új patchet, de NEM TUDOM FELRAKNI, mert azt írja ki, hogy nem látja milyen verzió a játék. Mi faszom? Segítsen már valaki pls.
  • mester1987
    zZz