Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rá tudja tenni, csak a töréstõl függ, hogy mit kezel. Azt hiszem amielyikrõl én "hallottam", az elõbb felpatchelt 1.0.4-re, aztán ment rá a uPlay-kerülõ-üzemmód. A hivatalos verziónál viszont szerintem mindenképp felmegy rá a patch. Vagy ha elutasítod a telepítését akkor is mûködik online? Más játékoknál csak az aktuális patch mellett lehet felkúszni a szerverre.
Herold
Jaja, +2 coop pálya meg 4 új skin. Kissé nehezebbnek tûnik mint az eddigiek.

tomsolo
izé most megkaptuk High Tides DLCt ingyen?

ott figyel a upalyben

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Sziasztok. Valaki tudna segíteni? Konkrétan a Willis féle küldetésnél. Meg kéne menteni Willist. Csakhogy Willis nincs ott ahol kellene lennie. Csak a gépe van ott, meg néhány emberke akitõl ugye meg kéne menteni. Magyarul nincs kit megmenteni. Ezáltal aztán a játékot sem bírom fojtatni.Valaki járt már esetleg így?
Elõre is köszi a segítséget!

tomsolo
dehogynem, lehet downgradelni

Jópofa, de már nem hoz semmi újat. Másodjára már unalmas, még ha másképp is állsz neki a hentnek...(bár nekem elsõre sem volt kihívás)
Herold
Ha 1.0.3 fenvóót, akkor eleve nem lehet virágbóóóti, mert rá sem tudná tenni...

Én úgy toom...
tomsolo
ilyen bug van, állj vissza 1.03-ra

Menj el sörözni akkor! A leírásod alapján ez "virágbolti" verzió. Az meg nem itt téma. Próbálkozz a warez megtûrõbb topicban!

1.0.3-+ról 1.0.4-re patchelésnél fordult elõ ez a hiba. Az új nem kezeli a régit. Ez van...
Feltelepítettem az 1.04es patchet, és eltûnt a savem. Most mit csináljak? Nemakarom elõröl kezdeni az egészet.

RatBaG
hmm, úgy tûnik, helyre jött...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
full alap game.

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
nem használsz modot? :D

üdv!
nekm olyan problémám van, hogy egyfolytába látszódik az íjam, és az árnyékba az íj, meg a fegyverek amik rajtam vannak látszódnak! pedig nincs is ílyam equippelve, ez mitõl lehet? és nemtudok már se y -al camerát elõhozni, se a t-vel dobni követ.. az y -t megnyomom akkor ujra elõveszi a fegyvert, ami a kezembe van.. HELP!

I Airman...

RatBaG
de jó, újabb bug!
állandóan elteszi a fegyver, olyan mintha friendly zoneban lennék, üresek a kezeim. ha sprintelek, gránátot dobok, gyógyítom magam, akkor egyszerûen nem emeli vissza a fegyvert, folyton nyomkodnom kell a számokat, hogy elõvegye.

Per Aspera Ad Inferi.

Szerintem javítanak. A driver és patch telepítések után sokkal stabilabban mûködött nálam ultrán is 1920*1080-ban (Dx11). Mondjuk az antialiasingot nem használom...
A patchek javítanak valamit a teljesítményen? Gondolok itt a gyengék gépekre.

Danecay
Hol találom meg a játékban a entitylibrary.fcb file-t? Egyik leírás szerint a következõ módon érhetõ el:

"Use Gibbed's tools to unpack his patch.fat. One of the files it will unpack will be called "entitylibrary.fcb"

Miután megcsináltam, egy db entitylibrary.fcb file-t sem találtam a kibontott fileok között.

Továbbá, XML fileokból álló MOD-okat hová kell másolni, mit kell velük csinálni?

No, akkor meséld el, hagy okosodjon más is!
tomsolo
ez kb annyi hogy átlátszó képet használ az ikon helyett. Kb 10 perc megcsinálni.

Herold
Valaki meg tudná mondani, kb. merre találom azt a bázist, ahonnan el kellett lopni a wingsuitot? (Déli sziget)

Shep
Igen, így is meg lehet magyarázni :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Danecay
Sziasztok!

Nincs meg ez a MOD valakinek?:

"Removed icons above the heads of the enemies in the allocation cam and enemies on the minimap"

Sajnos az eddigi tárhelyekrõl eltávolították.

Herold
Szándékos. Ha jól megnézed, más a fauna, de a sziklák is feketébbek a déli szigeten.

Sajnos a második sziget tényleg elég gyér lett, mintha a készítõknél elfogyott volna az ötlet,lelkesedés...
Jaffa 2843
Nálam a második sziget jobban futott DX11-ben, mint az elsõ. :D (HD6950)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

kastil
Nekem ilyen elsõ szigeten volt Dx9ben. de még ott átváltottam Dx11-re és azóta nincs ilyen jelenség, bármerre nézek stabil fps. Elsõ és második sziget közt meg annyi a különbség, hogy második sziget 90%-án +10-15 fps az elsõhöz képest, annyira "üres"...

grebber
DX11-be nálam mindenhol játszhatatlan szóval én nem tudok nyilatkozni errõl!

Next PC upgrade: 2022

Egyszerûen csak szar.
RatBaG
másnál nem volt olyan jelenség, hogy a második szigeten rohadtul leesett az fps?
eddig vígan 60-80 fps volt, itt meg van hogy 30 csak, de csak ha egy adott irányba nézek. WTF!

Per Aspera Ad Inferi.

Baxxxki ez a helikopteres rész ritka egy genyaság!<#falbav>
SgtChris
:-))))) most hátráljak meg pár élõhalottól???? :-D (okkkkkés...meggyõztél, kipróbálom a kempelést, bár elveimmel ellenkezik... )

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Viktor9202
Ebben egyet értek ;) Nem sok értelme van annak a résznek

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

tomsolo
pl. beállnál a sarokba akkor könnyebb lenne nem? :)

SgtChris
Logikus? :-) Futok a marha nagy füstködben, és minden irányból rohamoznak világító szemû zombik... :-) Ebben logikát én nem látok! :-) Amúgy a game 10/10 nálam félre ne értsd, de ez a rész kilóg a sztoriból nekem.

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Herold
Az álarcos majmot könnyû elintézni, párat lõsz a pofájába a robbanó nyíllal és vége. Csak ne hagyd magad megpörkölni. Akik utána jönnek (minionok), az kicsit nehezebb. Futni kell elõlük mindig, hogy ne a közeledben robbanjon a lövedék amit kilõsz rájuk.

Viktor9202
Miért béna? Szerintem teljesen jól meg van csinálva az a rész, nekem pl elsõre meglett, logikus h mit kell csinálni.

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

SgtChris
Akkor nincs mit tenni, rohanni ész nélkül, és csapkodni..sajna ez a nyilazós dolog így eléggé béna, bárcsak nálam lehetne a LMG-m :-(

Shep
Nincs semmi trükk, lõni kell és kész.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SgtChris
Annál a résznél, ahol átmegy a story sci-fi-be, ahol a szörnyet kell lenyilazni, és a démonokat ritkítani a Citra templomában, hogyan lehet továbbjutni???? Két napja szívok ezzel a résszel...

Herold
Nem kell semmilyen patchet felraknod, magától fog patchelni.

Eredeti
grebber
Virágbólt= Warez verzió azzal meg menj a másik topikba.(feltéve ha nem eredetit van)

Next PC upgrade: 2022

Esetleg, virágbóóót?

nem értem mire gondolsz ha nekem írtad
Esetleg, virágbóóót?
Sziasztok olyan problémám lenne, hogy 1.01 verzió elvileg a játék de ha patch-et akarok felrakni ezt írja ki:" Could not retrieve version number! Installition will be aborted "

akár melyik patch szeretném felrakni mindegyiknél ugyan ezt írja...

És még egy problémám van játszok vele még az elejen a mushroom in the deep küldetésnél amikor felérkezem a gombákhoz megyek tovább két sziklának szét kellene nyílnia de nekem semmisem történik mi lehet az oka?

http://www.youtube.com/watch?v=Ea3gkPAGDkM itt a videó a küldetésrõl kb 5.30 tõl látható
a.carkey
Ezt én is olvastam. Nevetséges. :)

A medve nem játék.

tomsolo
DX9

kastil
Tudomásom szerint nem..