Far Cry 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott figyel a upalyben
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Elõre is köszi a segítséget!
Én úgy toom...
1.0.3-+ról 1.0.4-re patchelésnél fordult elõ ez a hiba. Az új nem kezeli a régit. Ez van...
nekm olyan problémám van, hogy egyfolytába látszódik az íjam, és az árnyékba az íj, meg a fegyverek amik rajtam vannak látszódnak! pedig nincs is ílyam equippelve, ez mitõl lehet? és nemtudok már se y -al camerát elõhozni, se a t-vel dobni követ.. az y -t megnyomom akkor ujra elõveszi a fegyvert, ami a kezembe van.. HELP!
I Airman...
állandóan elteszi a fegyver, olyan mintha friendly zoneban lennék, üresek a kezeim. ha sprintelek, gránátot dobok, gyógyítom magam, akkor egyszerûen nem emeli vissza a fegyvert, folyton nyomkodnom kell a számokat, hogy elõvegye.
Per Aspera Ad Inferi.
"Use Gibbed's tools to unpack his patch.fat. One of the files it will unpack will be called "entitylibrary.fcb"
Miután megcsináltam, egy db entitylibrary.fcb file-t sem találtam a kibontott fileok között.
Továbbá, XML fileokból álló MOD-okat hová kell másolni, mit kell velük csinálni?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nincs meg ez a MOD valakinek?:
"Removed icons above the heads of the enemies in the allocation cam and enemies on the minimap"
Sajnos az eddigi tárhelyekrõl eltávolították.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Next PC upgrade: 2022
eddig vígan 60-80 fps volt, itt meg van hogy 30 csak, de csak ha egy adott irányba nézek. WTF!
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Next PC upgrade: 2022
nem értem mire gondolsz ha nekem írtad
akár melyik patch szeretném felrakni mindegyiknél ugyan ezt írja...
És még egy problémám van játszok vele még az elejen a mushroom in the deep küldetésnél amikor felérkezem a gombákhoz megyek tovább két sziklának szét kellene nyílnia de nekem semmisem történik mi lehet az oka?
http://www.youtube.com/watch?v=Ea3gkPAGDkM itt a videó a küldetésrõl kb 5.30 tõl látható