5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#4882 Résztelet az Interjú a hazai forgalmazóval cikkünkből:
FarCryHC: A játék magyar lokalizációval jelenik meg?
PlayON: A játékhoz nem készül hivatalos magyar nyelvű lokalizáció.
FarCryHC: Mi ennek az oka? Bár a Far Cry 2 eladása nem döntött csúcsokat, de az első rész igen sikeresnek tekinthető...
PlayON: Nem szeretnék most hosszasan okokat felsorolni, de fontosnak tartom megemlíteni, hogy ha a PlayON szándékain múlna, akkor minden játékot magyar nyelven forgalmaznánk, de sajnos ez nem így van.
FarCryHC: Ha esetlegesen egy (non-profit) amatőr magyar fordító csapat megkeresne benneteket, hogy adjatok tippet, hogy hogyan lehet a nyelvi fájlokért felelős részt leprogramozni, akkor elzárkóznátok a segítségnyújtástól?
PlayON: Sajnos ezen a területen nem tudnánk segíteni a minket megkereső csapatnak. Ennek az oka egyszerű: a nyelvi fájlok programozását minden esetben a játék kiadójának programozói végzik, így ezen területen nem rendelkezünk az említett tippekkel. -
#4881 Egyebkent van a dunia2 enginehz fat packer unpacker:
Link
Ezzel ki es be lehet csomagolni a fat fileokat -
#4880 Hol van ez a compressed.bin, mert en nemtalalom... -
#4879 Köszönöm szépen anagyon bíztató híreket. -
#4878 Nem sok köze van annak az eljárásnak ehhez. -
#4877 -
mester1987 #4876 Akik a 2. rész magyarították, azoktól kéne megkérdezni. Kérdés, hogy kik?! Gondolom ugyanaz az eljárás. -
#4875 Far-Cry-3-wins-Best-Action-Game-BAFTA-award! -
#4874 Konkrétan már most is tudjuk, hogy van tömörítve a *compressed.bin - hexeditorral már most is lehetne csinálni a fordítást (benne) - annyi csak a probléma, hogy a könnyebb szerkesztéshez kell(ene) írni egy kicsomagolót hozzá, ugyanis nemcsak az *xml cuccai vannak benne. (Vagyis nem az van tömörítve mint egy .zip fájl azt kész hanem vannak ott más dolgok is.)
Kép róla...
Már két srác dolgozik ezen, szerintük egy-két nap alatt végeznek majd a kicsomagoló szkripptel - (szerintem nem :P) - mivel amit eddig láttam belőle az alapján ritka egy pöcsölős meló lehet...
Arra persze jó lehet azért az xml hogy lefordítod a benne lévőket és akkor copy/paste lesz az egész ha elkészülnek majd vele...
-
#4873 Ezt kifejtenéd?
Mert eddig éppen az volt a baj, hogy a ténylegesen a *.bin fájlban tárolt szöveggel semmit sem tudtunk kezdeni.
Hiába van a mellette lévő *.xml-ben a teljes szövegállomány, a játék nem onnan olvas.
Ha van rá megoldás, akkor privátban is szívesen venném az infót :) -
Aki mostanában nem járt a Far Cry 3 hivatalos Outpost oldalán, annak elkerülhette a figyelmét az ott elérhető új funkció: "The Grid", azaz "A Rács". Ebben a játékban újabb kódolt adattárolókra tehetünk szert, olyanokra, mint amiket Multiplayer és Co-Op meccsek végén is kapunk. >>> Tovább -
mester1987 #4871 Ja meg az is hogy mostmár alapértelmezetten nem lehet görgővel fegyvert és gránátot egyszerre váltani, csak gránátot. De olyanra még véletlenül nem gondoltak, hogy a billentyűvel váltod a gránátot a görgővel meg a fegyvert. Elvégre évek óta lehetett váltogatni, de megoldották az a lényeg.
Far Cry 4-ben majd fegyvert se kell már váltani, mert csettintésre fog mukodni. -
Twinee #4870 Sziasztok. Valaki szokott coopzni ? Mert ha igen szólhatna szívesen kipróbálnám. -
#4869 az meg van, hogy renget energiát öltek bele, hogy 1.05 frissüljenek a creditsen látható feliratok... rengeteg player igényelhette :D -
#4868 Ha Custom Match-et játszol, akkor a host kikapcsolhatja, de egyébként nem. -
mester1987 #4867 Zsír!!! -
#4866 Na ez jó hír. Kösz. -
#4865 Már ki is jött.
Persze custom mapokat továbbra sem lehet futtatni ingame.
A multiban pedig engem leginkább az a kibaszott killcam idegesít. Nem lehet valahogy örökre kikapcsolni? -
#4864 Ma délután érkezik az új patch (1.05), íme a Patch Notes. -
Növények gyűjtögetésével olyan hozzávalókra tehetsz szert, amelyek meggyógyítanak, vagy egy időre fokozzák a képességeidet. Állatok vadászatával és megnyúzásával pedig olyan anyagokat szerzel, amelyeket felhasználhatsz új, nagyobb táskák, fegyvertokok létrehozásához, hogy több fegyvert, lőszert és egyéb felszereléseket tarthass magadnál.
Nem igazodsz el a CRAFT-olásban? Magyar nyelvű leírás >> ITT -
mester1987 #4862 Szerintem a jövő héten megérkezhet mostmár.
Írtam nekik én is egy elég nagy adag hibalistát, lehet azon ügyködnek még ;) -
#4861 A craft menüben ahogy a szemüveges tag el is magyarázta. -
simonl #4860 Sziasztok, most kezdtem el a játékot és az a kérdésem, hogy a megszerzett
állatbőrökből, növényekből stb. hol és hogyan lehet több fegyver slot -ot
és egyebeket "készíteni?
Köszönöm -
#4859 Elég rég' nem játszottam már ezzel, pedig nagyon jó lett, kivéve a 2. sziget egyhangúsága. Most nézem, hogy van valami Deluxe kiadás, minden pack egyben megvehető. Lehet rá kellene izgulni picit... -
#4858 Az új patch mikorra várható? -
#4857 Várjuk ezerrel akkor újból végigjátszom. -
#4856 A fordítók lassan izzíthatják a pennát, mert elég közel van a megoldás... :l -
farferi #4855 Miért nem indul el?Hasonló gépen egy ismerősnél nagyon szépen fut.....az alkalmazás inicializálása nem megfelelő(0x0000142) -
simonl #4854 Köszönöm, működik az általad javasolt megoldás.
Nagy király vagy:)
Ha Zuglóban jársz jövök egy sörrel..... -
#4853 ráadásul egy kis trükkel több játékot is megkaparinthattál volna ;)
én ebayen vásároltam egy linket, igaz, az sajnos drágább volt ennél (jellemző, hogy nagyjábóül másfél órával azután, hogy 4000 forintért megvettem a játékot érő kódot, megláttam ezt a hirdetést), mindenesetre bőven kárpótoltam magam az ubishopban.
a trükk: többször is beléptem a webshopba, beraktam a kosárba a Far Cry 3-at és mindig 1-1 másik ingyenes játékot. így lett 4000-ért Far Cry 3 mellé Driver San Franciscóm, Heroes-om és World in Conflictom is ^^ -
buddabudda #4852 Köszönöm. Most vettem meg a linkről és pont van egy akció uplayon, így kaptam mellé egy Heroes 6-t is :D. -
TomStorm #4851 Ha jól emlékszem akkor át kell írni dokumentumok/my games mappában valami reg file-ban az ssao=1 ezt ssao=0.Így nem lesz,próbáld ki -
Tomi229 #4850 Sziasztok!
Sikerült végigtolnom teljesen a játékot. Megvan a full tetkó, de sajnos 1 fegyver még hiányzik. Mi lehet ez? Bug? -
#4849 Köszi, meglátjuk :)
egyébként ez a játék nagyon jó lett! nagy lendülettel berepülök egy quaddal a "gandzsa" ültetvényre, a quad azonnal robbant, közben 2en lőnek rám, rohanok fedezékbe, de "q"val oltom magam, mert lángolok, mire becsúszok a fedezék mögé, már tombol a skrillex, de időm nincs beinjekciózni magam, mert 2 kutya már rágna szét...! régen szórakoztam így egy játékkal! tényleg megéri megvenni :) -
simonl #4848 Sziasztok újra, és az a fekete hálószerű körvonal az alakok körül az mitől van?
directX9 -en játszom high beállításokkal, nem értem.
Köszönöm a válaszokat. -
#4847 Wikipedia mindenről felvilágosít. -
#4846 Link
Own risk. -
simonl #4845 Sziasztok! Segítségeteket kérem:
Mit jelent a beállításoknál: GPU max Buffered Frames? Mekkora értékre praktikus állítani?
SSAO Method: HDAO, HBAO, és SSAO na ezek mik?:)
Köszönöm a türelmes válaszokat. -
#4844 :D -
#4843 IGEN.